Αρχική Αθλητικα Σούπερ Λίγκα:Ολοι οι μεγάλοι ευχαριστημένοι με τον ΠΑΟ πρωταθλητή χειμώνα!

Σούπερ Λίγκα:Ολοι οι μεγάλοι ευχαριστημένοι με τον ΠΑΟ πρωταθλητή χειμώνα!

349

Μοιάζει αν όχι μυθοπλασία τουλάχιστον αιρετική η άποψη ότι όλοι οι μεγάλοι είναι ευχαριστημένοι με το κλείσιμο του πρώτου γύρου και τον Παναθηναίκό πρωταθλητή χειμώνα με σοβαρή προοπτική να είναι και τελικός πρωταθλητής!

Η άποψη αυτή έχει ως βάση ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μόνο πολιτική δράση και σε καμία περίπτωση μια σκέτη αθλητική δράση.

Ο Ολυμπιακός με τα συνεχόμενα πρωταθλήματα δεν έχει να αποδείξει κάτι και ο ιδιοκτήτης του Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται να απολαμβάνει περισσότερο το …τηγάνισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη,κουμπάρου της αδελφής του, μέσα απο τη δική του “ναυαρχίδα’ ,δηλαδή το ΒΗΜΑ.

Το πρωτοσέλιδο καίει κυριολεκτικά το πρωθυπουργικό αφήγημα ότι ο Βαξεβάνης και ο ΣΥΡΙΖΑ έστησαν μια μυθοπλασία και συκοφαντίες περί παρακολουθήσεων.Το ΒΗΜΑ με στοιχεία  προχώρησε σε ρεπορτάζ για τις παρακολουθησεις και μάλιστα μετά απο εντελώς αποτυχημένη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μαξίμου.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν μοιάζει να δίνει δεκάρα για ένα ακόμα πρωτάθλημα απο τον Ολυμπιακό,αλλά αντίθετα μοιάζει να έχει στρέψει την προσοχή του στις σκοτεινές μεθόδους του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος,όπως αυτές εμφανίζονται με φοβερές αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις.Αρχικά στο κάδρο μπήκε ο ίδιος ο Β.Μαρινάκης,αλλά με τις αποκαλύψεις του ΒΗΜΑΤΟΣ και του Κώστα Βαξεβάνη καταγγέλλονται παρακολουθήσεις των ανθρώπων του Μαξίμου και αυτό φέρενει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Πρωθυπουργό αφού δεν μπορεί κανεις απο τους μπιστικούς του να μιλήσει για παρακολουθήσεις κάποιων που μπορεί να είναι ύποπτοι παρανομιών…

Τα φερόμενα ως θύματα των παρακολουθήσεων μάλιστα τον αδειάζουν και δηλώνουν ότι δεν έχουν να δηλώσουν τίποτα και έτσι μένει η ηχηρή  καταγγελία που έκανε η πλευρά Μαρινάκη για παρακολούθηση του ίδιου και συνεργατών του.

Ουδείς στον Ολυμπιακό νοιάζεται πραγματικά για πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης απολαμβάνουν το μεγαλοπρεπές νέο γήπεδο της ΑΕΚ και το 0-0 στον μεταξύ τους αγώνα τους αφήνει ευχαριστημένους.Ο Παναθηναϊκός μετά την αγχωτική νίκη στον ισχυρό Παναιτωλικό πήρε άλλη μια εξίσου αγχωτική με τον Ατρόμητο την Κυριακή και ξέφυγε 8 βαθμούς ως πρωταθλητής χειμώνα.Εφτασε τους 37 έναντι 29 της ΑΕΚ και 25 του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται το πρωτάθλημα για να συσπειρώσει κόσμο ενόψει του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.

Ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος με το πρωτάθλημα που πήρε παρόντος του Ιβάν Σαββίδη και τώρα συντηρείται ελπίζοντας ότι η επικείμενη συμφωνία ειρήνευσης στην Ουκρανία θα ελευθερώσει ξανά τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα,από τις οποίες απέχει για ευνοήτους λόγους.

Ο Αρης νίκησε 4-0 στα Γιάννενα,ο Παναιτωλικός 3-1 στη Λαμία και φέτος οι πιο ανίσχυροι φαινονται εκτός της Λαμίας και Γιάννενα,ΟΦΗ και Ιωνικός αν και έχουν ισχυρά ρόστερ που τους επιτρέπουν ελπίδες ανάκαμψης.