Αρχική Δικαιοσυνη Παγκόσμια ελληνική πρωτιά:Πλαστή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας μοσχοπουλήθηκε!Εισβολή κινέζων στη Σαλαμίνα!

Παγκόσμια ελληνική πρωτιά:Πλαστή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας μοσχοπουλήθηκε!Εισβολή κινέζων στη Σαλαμίνα!

114

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο είναι μετανοημένος μαφιόζος της διαβόητης ιταλικής Μαφία.Και έγινε επιτυχημένος συγγραφέας καθώς στα βιβλία του (“ΓΟΜΜΟΡΑ”,”Η ΚΟΚΚΑΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” κ.α.)αυτοβιογραφείται και διηγείται πως διέπραττει και διαπράττει η Μαφία φοβερά εγκλήματα.

Αναφέρεται και σε δραστηριότητες της Μαφία στην Ελλάδα.Αναφέρεται και σε συνέργιες της Μαφία με κορυφαίους πολιτικούς στην Ιταλία.

Προχθές καταδικάστηκαν 280 μαφιόζοι που είχαν στενές σχέσεις με πολιτικούς και δικαστές στην Ιταλία και συγκάλυπταν εγκλήματα μεταξύ των οποίων και οι αρπαφές δημοσίων και ιδιωτικών εκτάσεων.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ είναι γνωστή από την διαβόητη λίστα με 2.100 επώνυμους Ελληνες στη λίστα.

Μας έλεγαν ότι “αφού η έρευνα παρεγράφη όλα τα χρήματα είναι νόμιμα και μην τολμάτε να πιάνετε στο στόμα σας και στη γραφίδα σας αυτούς που είναι εκεί γιατί κατα τεκμήριο είναι νομιμοι”.

Τώρα μας λένε ότι ο Τράγκας προκαλέι λιποθυμίες από τα απίστευτα εκατομμύρια που είχε κρυμμένα και αποκαλύπτονται μετά θάνατον.

Οταν γράφαμε ότι πρέπει να ελεγχθεί ο Τράγκας και διάφοροι που είναι στη λίστα Λαγκάρντ,απλώς μας έβαζαν …φίμωτρο.

Η Λαγκάρντ έγινε ολοσέλιδη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 18ης Νοεμβρίου με τίτλο” ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ”

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι στην Ευρώπη δεν γίνονται επενδύσεις διότι είναι αναξιόπιστη οικονομικά.

Η Ελλάδα είναι η χειρότερη χώρα της Ευρώπης για επενδύσεις γιατί δεν λειτουργεί ούτε η δημόσια διοίκηση,ούτε η Δικαιοσύνη της,ο δε ελεγκτικος ρόλος αρχών και Τύπου είναι ανύπαρκτος.

Η περίφημη κινέζικη ΚΟΣΚΟ είναι επενδύτρια της…κομμουνιστικής Κίνας με καπιταλιστικό μανδύα στην Ελλάδα.

Είναι ακριβώς η ίδια Κίνα που πρωταγωνιστεί στα βιβλία του μετανοημένου μαφιόζου Σαβιάνο.

Πολίτες της Σαλαμίνας πήγαν στον Εισαγγελέα Πειραιά και κατήγγειλαν αρπαγές δημοσίων εκτάσεων στην ιστορικότατη Σαλαμίνα με δράστη τον περίφημο Οργανισμό λιμένος Πειραιώς.

Αναφέρουν ότι ο ΟΛΠ χωρίς να έχει ιδιοκτησία ούτε ενός τετραγωνικού μέτρου στη Σαλαμίνα εμφανίζεται να νοικιάζει εκτάσεις φοβερές και τρομερές και μάλιστα κοντά στα πιο ιστορικά σημεία της Σαλαμίνας.

Η επενδύτρια του ΟΛΠ είναι η ΚΟΣΚΟ της κομμουνιστικής Κίνας,η οποία εμφανίζεται με δυτικό,οικονομικής μορφής μανδύα,σαν δηλαδή τυπική καπιταλίστρια.

Η ΚΟΣΚΟ θέλει να επεκταθεί και στη Σαλαμίνα και ,προφανώς στα πλαίσια αυτά ο κινέζος πρεσβευτής φρόντισε να συναντήσει τον Δήμαρχο Σαλαμίνας αμέσως μετά την εκλογή του.

Που είναι το κακό;Που είναι το έγκλημα;

Στον ανακριτή Πειραιά βρίσκεται η μήνυση πολιτών της Σαλαμίνας με αρωγό το Δήμο Σαλαμίνας στη μήνυση αυτή.Και καταγγέλλουν αρπαγές γαιών με πρόσχημα ιδιοκτησίες του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα,οι οποίες όμως δεν υπάρχουν πουθενά.

“Μα η Δικαιοσύνη θα βρει άκρη” μας λένε.

Η Δικαιοσύνη επι 3-4 χρόνια έχει τη μήνυση στο συρτάρι και δεν έχει κάνει καμία απολύτως πράξη.

Μεσα στα διάφορα της δικογραφίας υπάρχει και ένα έγγραφο που αναφέρεται σε σχεδιάγραμμα Α που ορίζει ιδιοκτησίες κλπ.Αυτό είναι ανύπαρκτο!!!Τόσο απλά η Δικαιοσύνη θα μπορούσε να βρει άκρη.

Ο Πειραιάς από το Πέραμα μέχρι το Ειρήνης και Φιλίας παραμένει μια βρομερή ακτή ,ενώ κατα καιρούς παραμυθιάζουν την κοινή γνώμη ότι θα γίνει η ακτή …Μονακό.

Ο πρίγκιπας του ΜΟνακό Αλβέρτος επίσημα ζήτησε να υιοθετήσει το πριγκιπάτο την Σαλαμίνα του Ευριπίδη και του Σεφέρη.Και να την κάνουν…Μονακό και Μόντε Κάρλο.Περιμένει χρόνια στο ακουστικό του…

Οι κινέζοι όμως ετοιμάζουν …κομμουνιστική επενδυτική εισβολή,την οποία η Ελάδα που κόπτεται ότι “ανήκει στη Δύση” ευνοεί με κάθε τρόπο.

Συγκρίνεται τι είπε η Λαγκάρντ,τι γράφει ο Σαβιάνο και βγάλτε συμπεράσματα για τη δράση της Μαφία στην Ελλάδα.

Στο 5μελές Εφετείο στις 4 Δεκεμβρίου 2023 ήταν προσδιορισμένη να γίνει η δίκη του ελληνορώσου Ηλία Τράμπερ που είναι μηνυτής.

Αναφέρει ότι του πούλησαν για περισσότερο απο ένα εκατομμύριο ευρώ την υπ αριθμ 1237 του 2004 απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας,η οποία τον αναγνωρίζει ως Ελληνα.

Η απόφαση φέρει κανονικά ονόματα δικαστών και γραμματέων,σφραγίδες κλπ και σε δεκάδες σελίδες περιγράφει πως οι πρόγονοι του Ηλία τράμπερ ήταν ελληνες,πως ήρθαν στην Ελλάδα,πως πήγαν στην κομμουνιστική Ρωσία κλπ

Η “λεπτομέρεια” είναι ότι η απόφαση αυτή είναι πλαστή από την πρώτη λέξη της μέχρι την τελευταία και ουδέποτε οι αναφερόμενοι δικαστές συζήτησαν στο συμβούλιο Επικρατείας και έγραψαν σε τόσες σελίδες όλες αυτές τις λεπτομέρειες που αναφέρονται με ημερομηνίες και ονόματα.

Θα περίμενε κανείς να κληθούν να καταθέσουν οι δικαστές.Να κάνουν μήνυση οι δικαστές στους πλαστογράφους.

Ούτε λέξη επι 20 χρόνια.Ούτε κιχ.

Ο Τράμπερ παρουσίασε στο δικαστήριο επιστολή δικηγόρου,στελέχους της μασονικής στοάς της Αθήνας.Στην επιστολή ,το μακρινό 2012, ο δικηγόρος του γράφει ότι είναι η απόφαση αυτή γνησια καθώς και σχετικά έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που αναγνωρίζουν τον Τράμπερ ως Ελληνα.

Εμείς συναντήσαμε τον δικηγόρο αυτό.Και κάναμε πρωτοσέλιδο στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ το 2014 την πλαστή απόφαση.Οπως γράψαμε και τότε και πολλές φορές ο δικηγόρος μας είπε ότι ο Τράμπερ είναι θύμα ελληνικού κυκλώματος πλαστογράφων.Της Ελλάδας,όπου επενδύει η ΚΟΣΚΟ και ανήκει στην Ευρώπη στην οποία η Λαγκάρντ λέει ότι σοβαροί επενδυτές δεν έρχονται…

Ο Τράμπερ έκανε μήνυση στο δικηγόρο για την πλαστογραφία της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας,την οποία εγγράφως του παρουσίασε ως γνήσια και με βάση την επιστολή του δικηγόρου προς τον Τράμπερ καταδικάστηκε,αφού δεν κατονόμασε κανέναν ως πλαστογράφο της απόφασης που εκείνος είχε στα χέρια του.

Χθες το δικαστήριο ανέβαλε την δευτεροβάθμια εκδίκαση της πλαστής απόφασης για τον Μάρτη του 2024.Ακριβώς πάνω στην 20ετία της παραγραφής του εγκλήματος.Θυμίζει λίστα Λαγκάρντ η παραγραφή;

Είναι χώρα για επενδύσεις αυτή που επι 20 χρονια αφήνει και κυκλοφορεί χωρίς τελεσίδικη απόφαση η πλαστή απόφαση;

Αυτή που κρατάει στο συρτάρι την αρπαγή της Σαλαμίνας χωρίς μία κατάθεση;

Ο δικηγόρος καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμο σε κάθειρξη αφού δεν κατονόμασε κανέναν(δικαστή,μαφιόζο κλπ)ως τον άνθρωπο που του προμήθευσε την πλαστή απόφαση.Το πήρε πάνω του.

Με την παραγραφή θα το βγάλει απο…πάνω του.

Και έτσι η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη,στην οποία μαφιόζοι του λευκού κολλάρου είχαν το θράσος να πλαστογραφήσουν απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.Ούτε στη Ζιμπάμπουε,ούτε στη Μποτσουάνα,ούτε στο Ανατολικό Τιμόρ,ούτε στη Γουινέα τόλμησαν να πλαστογραφήσουν απόφαση και ειρηνοδικείου…

“Στην Ελλάδα επι 20 χρόνια ουσιαστικά συγκαλύπτεται αυτό το έγκλημα,αφού δεν έχει τελειώσει αμετάκλητα η υπόθεση στη Δικαιοσύνη” είπε χθες στο δικαστήριο ο δικηγόρος του Τράμπερ.”Και δεν πρέπει να αναβληθεί γιατι θα φτάσει στην παραγραφή της 20ετίας”συμπλήρωσε.

Οι δικαστές με ψήφους 4-1 το ανέβαλαν γιατί η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε να παρουσιαστεί να καταθέσει στο δικαστήριο ο ίδιος ο Τράμπερ που ζει στην Αγία Πετρούπολη.

Η Πλευρά του Τράμπερ δήλωσε ότι για λόγους υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει.

Η άλλη πλευρά παρουσίασε στο δικαστήριο ένα δημοσίευμα ότι ο Τράμπερ καταδιώκεται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για να μην συλληφθεί.

Η πλευρά του Τράμπερ παρουσίασε ως απάντηση έγγραφα του ελληνικού κράτους που βεβαιώνουν ότι ο Τράμπερ όχι μόνο δεν διώκεται και καταδιώκεται,αλλά μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στην Ελλάδα και στις χώρες σεγκεν ,όπως η Ισπανία κ.α.

Η άλλη πλευρά του καταδικασθέντος σιώπησε όταν παρουσιάστηκαν τα έγγραφα αυτά.

Η δίκη έγινε στην Ελλάδα.Η Ελλάδα ψήφισε νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποιος θέλει μπορεί να εκπροσωπηθεί με δικηγόρο και να μην παρουσιαστεί ακόμα και αν είναι βιασμός η κατηγορία.Επίσης ο μάρτυρας ,όπως ο Τράμπερ,αν δεν παρουσιαστεί τιμωρείται με πρόστιμο(λιπομαρτυρία)η ποινή απείθειας και η δίκη αν δεν παρουσιάζεται προχωρά για να μην παραγραφεί.

Αυτό ζήτησε η μία απο τις 5 δικαστίνες,η οποία προφανώς συντάχθηκε με τον δικηγόρο του Τράμπερ,ο οποίος ζήτησε να προχωρήσει η δίκη χωρίς τον μηνυτή,μάρτυρα γιατί αφορά το κύρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου και το Κράτος η τυχόν παραγραφή.

Το δικαστήριο με πλειοψηφία την ανέβαλε η πράξη του 2004 θα δικαστεί το….2024 σε δεύτερο βαθμό για τόσο σοβαρή περίπτωση,όπως η μοναδική στα παγκόσμια χρονικά πλαστογραφία απόφασης Ανωτάτου Δικαστηρίου!!!

Ο Τράμπερ μπορεί να είναι ό,τι νάναι.Στην Αγία Πετρούπολη ζει.Εκεί όπου διαδραματίζεται το “ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ” του Ντοστογιέφσκι.Στην υπόθεση ο νεαρός πρωταγωνιστής (Ρασκόλνικοφ)αυτοδικεί με φόνο κατά της διαφθοράς.

Αν,λοιπόν,”αυτοδικήσει” και αντί να έρθει στο δικαστήριο πάει στη λίμνη Βαϊκάλη για…ψάρεμα απογοητευμένος,επειδή του έφαγαν τα χρήματα στην Ελλάδα,το ελληνικο κράτος δια της Δικαιοσύνης θα αφήσει χωρίς οριστική και αμετάκλητη απάντηση το ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πλαστογράφησαν αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ μια απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου μας υπέρ ενός Τράμπερ που ήρθε ως επενδυτής και έφυγε;

Είναι αυτό κράτος η μπανανία,ανεξάρτητα από το τι λέει ο μηνυτής Τράμπερ;

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Ο καταδικασθείς δικηγόρος μας είπε και το καταθέσαμε στο δικαστήριο ότι ο Τράμπερ είναι θύμα ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ.Το γράψαμε και τότε.’Αρα;