Αρχική Αθλητικα “Υβρις” κατά Μαυροπάνου και Νέμεσις για τον Μόγες…Αποτελέσματα σουπερ λιγκ

“Υβρις” κατά Μαυροπάνου και Νέμεσις για τον Μόγες…Αποτελέσματα σουπερ λιγκ

49

Oi 99 στους 100 προπονητές όταν ένας παίκτης τους πρόκειται να βρεθεί αντίπαλος στην πρώην ομάδα του και είναι καλός τον χρησιμοποιούν από την αρχή του αγώνα για να τιμήσουν ,τουλάχιστον,την επιλογή τους να τον πάρουν στην ομάδα.

Ο Μόγες προπονητής κορυφής στην Αγγλία (ο σερ Αλεξ τον πρότεινε ως διάδοχό του μόλις έφυγε…)στραπατσάρισε τον διεθνή μας Μαυροπάνο.Τον άφησε στον πάγκο της Γουέστ Χαμ στο εντός έδρας παιχνίδι με την πρώην του Μαυροπάνου ,την Αρσεναλ.Πλήρωσε την “υβρη”.Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-4 .Τον έβαλε στο β ημίχρονο,αλλά πια δεν μπορούσαν τα σφυριά να κάνουν τίποτα καθώς είχαν ήδη πάθει σκο από την μαζική αποχώρηση των φιλάθλων πριν τελειώσει το ημίχρονο!!!Πρωτοφανές για τα αγγλικά δεδομένα.Τελικό σκορ 6-0,η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της Αρσεναλ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γιουνάϊτεντ με την ψυχή στο στόμα και χωρίς καλό παιχνίδι νίκησε 2-1 εκτός έδρας την 5η Αστον Βίλα και προωθήθηκε στην 6η θέση,άρα ακόμα εκτός Ευρώπης ακόμα και πέντε βαθμούς πίσω από τη Βίλα.

Ο Αγγελος Ποστέκογλου παρότι έφερε ισοπαλία στο γήπεδό της Τότεναμ με την Μπράϊτον είδε την ομάδα του να παραμένει στην τετράδα του Τσάμπιονς Λίγκ αφού η Βίλα έχασε…

Στην θλιβερή ελληνική πραγματικότητα των άδειων γηπέδων ελπίζουν όλοι ότι θα βελτιωθεί η εικόνα αφού από αύριο οι φίλαθλοι επανέρχονται και ο πρώτος αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΟ την Τετάρτη θα γίνει με φιλάθλους.

Λίγοι πάντως ελπίζουν ότι θα υπάρξει βελτίωση και θα πάνε στα γήπεδα-εκτός έδρας-οικογένειες όπως στην Ευρώπη…

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 1-1,Σέρρες -ΠΑΟ 0-3,Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-0,Γιάννενα-Αρης 0-0,Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-0,Λαμία-Αστέρας 2-1,Κηφισιά-Βόλος 0-0.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός παρά λίγο να πάθει κάζο ανάλογο με του Παναθηναϊκού καθώς νίκησε το Μαρούσι με 93-87,ενώ ο Αρης μετά και την ευρωπαίκή του νίκη με την ιταλική Τρέντο νίκησε στο ντέρμπι και τον ΠΑΟΚ.