Αρχική Γυναικα Καθειρξη 120 χρόνια στον “μεσσία”Ρανίερ στις ΗΠΑ!Στην Ελλάδα θα ήταν “όμορφος –...

Καθειρξη 120 χρόνια στον “μεσσία”Ρανίερ στις ΗΠΑ!Στην Ελλάδα θα ήταν “όμορφος – αθώος”…

1332

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στην Ελλάδα,υπήρξε πριν μερικά χρόνια ένας …Μεσσίας(όχι δα και κάτι άλλο,”απατεώνες είμαστε”; που θάλεγε και η Φωτίου),ο οποίος εκτός απο τις σκλάβες του σεξ που είχε σε πολυκατοικία-χαρέμι ,εκτός απο (νόμιμα ντεεε) όπλα που του βρήκαν σε εξοχικό χαρέμι έβγαζε και ένα περιοδικό, στο οποίο θραύτατα στη θέση του εκδότη έγραφε τη λέξη “Θεός”.Δηλαδή το περιοδικό εξέδιδε ο “Θεός” και άρα εκείνος ήταν ο εντεταλμένος του.

Στο χαρέμι του είχε και 1-2 “γυναικάρες”ειδικές στα μασάζ σε επώνυμους της πολιτικής,επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής ελιτ.

Ενας εισαγγελέας έκανε έρευνα,πήγε κατηγορούμενος,είχε την τοπ υπεράσπιση και στο τέλος βρήκαν το μπελά τους αυτοί που τόλμησαν να γράψουν ότι είναι απατεώνας γιατί ο Θεός δεν βγάζει περιοδικά στη γη κλπ κλπ.

Ο εν λόγω “μεσσίας” κοιμόταν στο χαρέμι-πολυκατοικία,στο οποίο ζούσαν πολλοί μαζί, με 2 γυναίκες(επιστήμονες κανονικού πανεπιστημίου παρακαλώ…),οι οποίες τον υπάκουαν τυφλά,όπως και κάθε άλλη, απο την οποία ζητούσε σεξ για να την …απογειώσει ο “γίγαντας του πνεύματος” και ,άρα,να την  πάει πιο κοντά στο …Θεό

Τα θυμηθήκαμε αυτά γιατί στις ΗΠΑ η Δικαιοσύνη έχει μαύρα μεσάνυχτα και δεν διδάσκεται τίποτα απο την Ελλάδα.Εκεί ,λέει ,καταδίκασε η δικαιοσύνη τον “γίγαντα του πνεύματος” Ρανίερ σε…120 χρόνια κάθειρξη.

Γιατί;

Διότι επι 20 χρόνια βοηθούσε “οπαδούς-γυναίκες” να “αναπτύξουν το ανθρώπινο δυναμικό τους”.

Αυτές ήταν πολλές,ακόμα και πάνω απο 10 χιλιάδες που κατα καιρούς λάμβαναν μαθήματα απο την οργάνωσή του.

Στο στενό του κύκλο ο μεσσίας αυτός είχε καμία 20αριά γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια και αυτές ήταν εναλλάξ ή και 2-3 μαζί στο κρεβάτι του για “απογείωση του δυναμικού τους”.

Δείτε στιλάκι του… Μεσσία με τις “σκλάβες του σεξ”…

Η οργάνωσή του, που είχε την έδρα της στο Όλμπανι της Πολιτείας (όχι της πόλης) Νέας Υόρκης, άνοιξε  παραρτήματα σε πολλές άλλες πόλεις των ΗΠΑ, στον Καναδά, το Μεξικό και σε χώρες της Κεντρικής Αμερικής. Το 2015 ο Ρανίερ ίδρυσε μια παράλληλη οργάνωση-πυραμίδα, την DOS, τα μέλη της οποίας χωρίζονταν σε «σκλάβες» και «αφέντες». Αφού όλα τα μέλη ήταν γυναίκες, ο μοναδικός «αφέντης», στην κορυφή της πυραμίδας, ήταν ο ίδιος.
Σας θυμίζει κάτι απο Ελλάδα,αλλά στην μεγάλη αναλογία της Αμερικής;

Οπως και στην Ελλάδα ,κάποιοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να δώσουν στοιχεία για το τι συνέβαινε,κυρίως στην  εφημερίδα New York Times.

Ο «γκουρού» κατάλαβε ότι οι ΗΠΑ είναι υπανάπτυκτη χώρα και όχι Ελλάδα για να λάμψει η Δικαιοσύνη…

Ετσι διέφυγε στο Μεξικό, αλλά εκεί .καθώς είχε βγει διεθνές ένταλμα σύλληψης  συνελήφθη τον Μάρτιο του 2018, σε μια πολυτελή έπαυλη στο Πουέρτο Βαγιάρτα.

Εκδόθηκε στις ΗΠΑ και η Εισαγγελέας της έδρας τον χαρακτήρισε “επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης” και πέτυχε την καταδίκη του σε 120 χρόνια κάθειρξης…

Ο Ρανίερ είναι 60 ετών και με την ποινή θα πεθάνει στη φυλακή έστω και αν ζήσει πάνω απο τα 100 του χρόνια.

Στην Ελλάδα και με καταδίκη θα είχε βγει στα 70 του χρόνια…

Κανόνας βέβαια είναι η μη καταδίκη ,διότι στην Ελλάδα οι γυναίκες “τα θέλουν και τα παθαίνουν”…