Αρχική Αθλητικα Oλυμπιακός-Αρης 39-9, AEK-Θρύλος 1-0,ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-3 και Λίβερπουλ κορυφή!

Oλυμπιακός-Αρης 39-9, AEK-Θρύλος 1-0,ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-3 και Λίβερπουλ κορυφή!

34

Η Ελλάδα είναι μια απολύτως διεφθαρμένη χώρα,τόσο διεφθαρμένη,ώστε δυο πολύ σοβαρές εφημερίδες (ΕΣΤΙΑ και Ντοκουμέντο)γράφουν σε ρεπορτάζ τους ότι η συζυγος του Πρωθυπουργού παρενέβη στον κορυφαίο εκδότη,επιχειρηματία,κουμπάρο και κορυφαίο αθλητικό παράγοντα για τα Τέμπη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαψεύδει,αλλά αυτό δεν έκανε και σε όλα τα προηγούμενα που τελικά επιβεβαιώθηκαν; Μήπως η κορυφαία “Ντόϊτσε Βέλε” δεν φιλοξενεί παράλληλο και μάλιστα προπορευόμενο ρεπορτάζ φοβερό και τρομερό κατά του αγαπημένου (και)της Γερμανίας Μητσοτάκη με τίτλο “κουκούλωμα και συγκάλυψη” για τα Τέμπη και η ηγεσία της διεφθαρμένης Ελλάδας μένει άλλαλη εκεί;

Απολύτως διεφθαρμένη είναι η κρατική μηχανή και κορυφαίος τομέας διαφθοράς είναι και ο εντελώς ελεγχόμενος μέχρι και στην τελευταία πόρτα του τελευταίου γηπέδου της τελευταίας κατηγορίας αθλητισμός.Και δη το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Επαιζε λοιπόν Ολυμπιακός -Άρης.Ο Ολυμπιακός κουρασμένος από τις μεγάλες προσπάθειες στην Ευρώπη ήταν νωθρός και αγνώριστος.Οι διαιτητές απέβαλαν σε χρόνο ρεκόρ με 5 φάουλ τον καλύτερο παίκτη του Αρη,ο οποίος ήταν μπροστά στο σκορ και ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι δεν μπορούσε να τον κοντράρει στα σίγουρα.

Η διαιτησία έδωσε στον Ολυμπιακό 39 βολές από τις οποίες πήρε 29 πόντους.Στον Άρη έδωσε 9 βολές από τις οποίες πήρε 5 πόντους.Ο Ολυμπιακός νίκησε με 8 πόντους διαφορά με τους οποίους ξέφυγε μόνο στο τελευταίο 4λεπτο.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνει κανείς;

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός ζει με το αν θα ξεκινήσουν τα έργα στο Βοτανικό,τα οποία έπρεπε να ξεκινήσουν πριν σχεδόν…ένα χρόνο,αλλά δεν…

Είναι το μέγα real estate της ηγεσίας του ΠΑΟ,η οποία έχει και εκείνον τον μπελά με τη δολοφονία του ηγετικού στελέχους του Ολυμπιακού σε αυτοκίνητο που ανήκει στην ηγεσία του…Παναθηναϊκού.

Εκεί ο ΠΑΟΚ του άφαντου Σαββίδη(ισχύει φυσικά το 90-10 της συμφωνίας της Γιάλτας)ξανακέρδισε τον Παναθηναϊκό με 3-2 και παλεύει με την ΑΕΚ κυρίως για το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις νίκησε τον καλύτερο στον αγώνα Ολυμπιακό με 1-0 και παραμένει πρώτη και σε καλύτερη θέση να ξαναπάρει το πρωτάθλημα.

Στην Αγγλία,όπου δεν υπάρχουν τέτοια η Σίτυ και η Αρσεναλ έμειναν στο 0-0 και πήρε προβάδισμα η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα και του αποχωρούντος Κλοπ που προηγείται στο πρωτάθλημα και είναι στα πόδια της η τύχη της και η προσπάθειά της να ξεπεράσει την Μάντσεστερ σε τίτλους.

Στη Γερμανία η Λεβερκούζεν θα το κάψει…Παιρνει σχεδόν σίγουρα πρωτάθλημα καθώς η Μπάγερν ξανάχασε στο γήπεδό της από την Ντόρτμουντ.

Η Τότεναμ του Ποστέκογλου κέρδισε με ανατροπή την ουραγό Λούτον και η Μάντσεστερ έφερε 1-1 με την Μπρέντφορτν εκτός με τα δυο γκολ στις καθυστερήσεις και μάλιστα η Μπρέντφορντ ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του δεκάλπετου καθυστέρησης.

Η Νότιγχαμ του έχοντος μπελάδες με το Μητσοτακέϊκο Μαρινάκη κινδυνεύει σφόδρα με υποβιβασμό μετά την αφαίρεση 4 βαθμών για οικονομικές υπερβάσεις και το 1-1 που έφερε στο γήπεδό της με την Κρύσταλ Πάλλας.