Αρχική Αθλητικα Επελαύνει η Λιβερπουλ,φωνάζει ο Αντετοκουνμπο,τι είχες Γιάννη στην Ελλάδα…

Επελαύνει η Λιβερπουλ,φωνάζει ο Αντετοκουνμπο,τι είχες Γιάννη στην Ελλάδα…

52

 

H Λίβερπουλ έριξε την Αρσεναλ και εκτός κυπέλου με μια εμφατική2-0 νίκη στο Λονδίνο και έδειξε ότι και φέτος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα με νέο πρωτάθλημα της Λίβερπουλ θα το έχει η Μάντσεστερ (μία είναι…)που θα δει την μεγάλη αντίπαλό της να την πιάνει στην κορυφή με 20 πρωταθλήματα αν κερδίσει φέτος η Λίβερπουλ.

Πάντως η Λίβερπουλ πήρε 2 πρωταθλήματα το 1901 και το 1906 και  η Μάντσεστερ πήρε το πρώτο της το 1908 και το δεύτερο το 1911.Μέχρι να αναλάβει(1986) τη Μάντσεστερ ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον είχε 7 πρωταθλήματα και η Λίβερπουλ 16.

Την άφησε το 2013 με 20 πρωταθλήματα και όλα αυτά τα χρόνια η Λίβερπουλ του πήρε μόνο 3 και έτσι έκανε πράξη την υπόσχεσή του ότι«Θα ρίξω τη Λίβερπουλ από τον γα@$@%@ θρόνο της».

Τώρα η Μάντσεστερ παραπαίει και άφησε τις τύχες της φέτος στα χέρια ενός Ολλανδού(τενχάγκ)που κάνει μια τρύπα στο νερό.

Υπόσχεση ότι θα έχουμε καθαρό ποδόσφαιρο δίνουν συνεχώς από τη Χούντα και μετά οι ελληνικές κυβερνήσεις.Και απο δεκαετία σε δεκαετία γίνεται όλο και πιο βρόμικο και αναξιόπιστο.

Σε αυτή την καθοδική πορεία τώρα διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για στημένες διαιτησίες κλπ.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής που βρίσκουν τον ΠΑΟ στην κορυφή.Θα φανεί αν η τουρκική επένδυση του ΠΑΟ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο θα αποδώσει τα πρωταθλήματα που υποσχέθηκαν οι τουρκοι προπονητές Αταμάν και Τερίμ,φίλοι του Ερντογάν τόσο ώστε να ενισχύουν την εκτίμηση ότι η πολιτική όχι μόνο δεν έπαψε να κουμαντάρει απολύτως το ελληνικό ποδόσφαιρο όλα τα χρόνια,αλλά αντίθετα το αναδεικνύει και σε μοχλό υψηλής πολιτικής.Τα αποτελέσματα:

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2,ΠΑΟ-Παναιτωλικός 2-1,Αρης-ΠΑΟΚ 2-1,ΠΑΣ ΓΙάννενα-Αστέρας 2-1,Βόλος Ατρόμητος 1-2,Κηφισιά-Πανσερραϊκός 1-1

Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΞΕΣΠΑΣΕ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε και είπε αυτά που …βλέπουν όλοι στους Μπάκς.Οτι δεν υπάρχει άμυνα.Και έτσι παρά τους 48 πόντους με τους οποίους ο Γιάννης έπιασε στην κορυφή των παικτών των Μπάκς που έβαλαν στους πάνω απο 45 πόντους τις πιο πολλές φορές οι Μπάκς ηττήθηκαν από τους Ρόκετς με 116-112.

Ο Γιάννης είπε ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα και φέτος οι Μπάκς αν δεν παίξουν άμυνα.Σαφή καρφιά στον προπονητή του.