Αρχική Αθλητικα Δείγμα γραφής θετικό για Θρύλο και ΠΑΟ-Υποβιβάστηκε η Αγγλία!

Δείγμα γραφής θετικό για Θρύλο και ΠΑΟ-Υποβιβάστηκε η Αγγλία!

413

 

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Χαποέλ Χολόν με 88-77 στο τουρνουά στην Κύπρο και στο τέλος άφησε θετικό δείγμα αν και μέχρι το ημίχρονο(36-36) η ισραηλινή ομάδα έπαιζε στα ίσα και είχε προσπεράσει κιόλας στο σκορ.

Λαρετζάκης,Βεζένκοφ και Πήτερς  με τρίποντα( ο Ολυμπιακός σούταρε 42 τρίποντα!!!) ήταν καθοριστικοί στη νίκη και πρόκριση στον τελικό του τουρνουά,στο οποίο μετέχει και ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Παναθηναϊκός αντίθετα ήταν στην αρχλη…ισοπεδωτικός απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές και την προσπερνούσε με ντάπλ σκορ ή με 20 πόντους διαφορά στο ημίχρονο!

Στην τρίτη περίοδο η πρωταθλήτρια τον έφτασε με τρίποντα κυρίως στους 5 πόντους,αλλά και πάλι ο ΠΑΟ αντέδρασε και επικράτησε με 86-71.Εντυπωσιακοί ήταν οι νεοοποκτηθέντες Λι και Γουόλτερς,αλλά και οι ψηλοί Ντέρικ Ουίλιαμς και Γκουντάϊτις,ενώ και το “ελληνικό αίμα” με τον Παπαγιάννη,νέος αρχηγό, τους αδελφούς Καλαϊτζάκη,τον Μποχωρίδη,τον Μαντζούκα και τον 17χρονο Σαμοντούροφ που έπαιξε μερικά δευτερόλεπτα στο τέλος πήγε επίσης εξαιρετικά,Στον τελικό του τουρνουά Παυλος Γιαννακόπουλος θα παίξει ο ΠΑΟ με την Αρμάνι,η οποία νίκησε την Μακάμπι.Στον τελικό θα είναι εκτός του Θανάση Αντετοκούνμπο και τα νέα αστέρια του ΠΑΟ Γκριγκόνις και Πονίτκα.

Στο κύπελλο Εθνών η Αγγλία κατάφερε να…υποβιβαστεί.Εχασε και στην Ιταλία με 1-0 με γκολ του Ρασπαντόρι και οι σταρ των αγγλικών ομάδων δεν δικαιολόγησαν ονόματα και παράδοση…

Πρώτη στον Ομιλο βρίσκεται η Ουγγαρία που νίκησε εκτός και τη Γερμανία!