Αρχική Κοινωνικα Εγκλημα στην Καλλιθέα:Το τσόκαρο,το βιτριόλι,ο “γυαλιστερός οξυζενές” και ο…απίστευτος δικηγορο-δεσμός!

Εγκλημα στην Καλλιθέα:Το τσόκαρο,το βιτριόλι,ο “γυαλιστερός οξυζενές” και ο…απίστευτος δικηγορο-δεσμός!

6265
Óôïí ÅéóáããåëÝá ïäçãçèçêå áðüøå 35÷ñïíç ãõíáßêá ãéá ôçí åðßèåóç ìå âéôñéüëé óå ãõíáßêá óôçí ÊáëëéèÝá, ÐÝìðôç 11 Éïõíßèïõ 2020 (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Οπως βλέπετε σε αυτή την δημοσιογραφική έπαλξη δεν ασχολούμαστε σχεδόν καθόλου με υποθέσεις εγκλημάτων με επίπεδο από τη…μέση και κάτω και με ενήλικες εμπλεκόμενους.

Είναι σταθερή πεποίθησή μας ότι ορισμένες εγκληματικέςις δεν αλλάζουν όσα πτυχία πανεπιστημίου και αν πάρουν,όσο ακριβά η φτηνά τσόκαρα και αν φορέσουν.

Πριν δυο ημέρες η κρατική τηλεόραση είχε μια γαλλική ταινία.Ο πολυμορφωμένος συγγραφέας “ερωτεύεται” την κομμώτριά του,όπως πλείστοι βουλευτές και δημοσιογράφοι τις μακιγιέζ που πλησιάζουν πολύ τα στήθη τους την ώρα της “δουλειάς”.

Η κομμώτρια δίνει μάθημα ήθους και μόρφωσης καθώς όταν τον βλέπει απο τη μία “κολλημένο” στο κρεβάτι μαζί της και απο την άλλη να μην την συστήνει από ντροπή για το “επίπεδό” της στους συναδέλφους του,αποχωρεί ήσυχα και εξαφανίζεται χωρίς να γνωρίζει κανείς που πήγε.Τέλος της ταινίας.

Πριν εξαφανιστεί αγωνίστηκε πολύ να τον πείσει ότι δεν μπορούν να “μιλήσουν” σε κανένα επίπεδο έξω απο το κρεβάτι,γιατί είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι.

Δεν τον έπεισε ,αλλά την έπεισε ότι θα είναι περήφανος να είναι δίπλα της.Και όταν έζησε τον εξευτελισμό ,αντι να κάνει εκείνος χαρακίρι,εκείνη με αξιοπρέπεια και διακρικότητα …εξαφανίστηκε οριστικά απο τη ζωή του.

Στην υπόθεση με το βιτριόλι προφανώς τα κίνητρα αφορούν τη …μέση και κάτω μεταξύ ενηλίκων.

Η Αστυνομία παρουσίασε ως δράστη μια κλασσική φιγούρα “φτηνού γυαλιστερού οξυζενέ” με ένα τσόκαρο που βγάζει μάτια.

Αυτό το “πράμα”  ,αν είναι η εγκληματίας με το βιτριόλι,όπως η Αστυνομία βεβαιώνει, τι καλύτερο θα περίμενε στη ζωή της από την ακόλουθη φράση σε ΜΜΕ:

“Μια πανέμορφη γυναίκα είναι η 35χρονη που συνελήφθη, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.”

Πριν μερικά χρόνια θυμάστε ένα “εξώλης και προώλης τσόκαρο” που γέμιζε τους τηλεοπτικούς δέκτες με τον “οξυζενέ”,την σιλικόνη και τα ανάλογα “παπουτσοτσόκαρα”.Διάφοροι φύλακες και πορτιέρηδες σε νυχτερινά κέντρα την απομάκρυναν γρήγορα μην βγουν μαζί της-κατ’α λάθος  σε κάποια φωτογραφία και αυτό θα τους ταπείνωνε.

Και αίφνης βορειοελλαδίτης βουλευτής ειδοποιούσε τους δημοσιογράφους για το που θα πάει να νυχτοπερπατήσει μαζί της για να τον φωτογραφήσουν και να διαφημιστεί μέσα απο τον…δεσμό τους!

Πάνω που νομίζαμε ότι “πάει τόχασε ο σταυραετός της πολιτικής” μαθαίνουμε ότι σε αυτό το “πράμα” μεγαλοδημοσιογράφος αγόρασε ένα πανάκριβο διαμέρισμα στα βόρεια προάστεια για να μην μιλήσει για τον…καρπερό δεσμό τους!

Η “πανέμορφη” με τον οξυζενέ και το τσόκαρο της κατηγορίας που βλέπετε πολύ ήθελε να …απογειωθεί από τον έρωτα….δικηγόρου μαζί της;

Οι τηλεοράσεις γεμάτες για την “πανέμορφη”,τα ΜΜΕ επίσης…

Και κάπου μακριά μπροστά σε κάμερες και media,άλλα νοσηρά μυαλά σκέπτονται:

“θα πάρω και εγώ εκδίκηση.Αν στραβώσει και με πιάσουν θα με υμνούν για την “ομορφιά’μου και σε 5-8 χρόνια ό,τι και να γίνει θα είμαι έξω,αλλά θα έχω γίνει και σταρ…”

Αυτά μας μάθαιναν οι εγκληματολόγοι απο τα πρώτα μαθήματα στη Νομική…

Δε θα της κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε παραπάνω,αλλά δεν μας …έχει ανάγκη.Εχει απολαύσει ήδη ατέλειωτες “τατιανιές” και θα συνεχίσει να απολαμβάνει.

Δείτε σε καλές ταινίες πόσο το απολαμβάνουν οι εγκληματικές αυτές ψυχοσυνθέσεις.

Ελπίδα έχουμε: να μην είναι αυτό το τσόκαρο η επίδοξη φονιάς γιατί διαφορετικά θα σκεφτούμε μεγαλοφώνως και εντύπως: κανονικό πτυχίο να έχει ο δικηγόρος που είχε ,λέει,δεσμό μαζί της;

Λέτε να απολαμβάνει και εκείνος την …απόλαυση δημοσιότητας που έχει,έχει και θα έχει το τσόκαρο με το βιτριόλι;

Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι η ταραχή που δημιουργήθηκε στο χώρο των γυναικών και με ένα πρόχειρο “γκάλοπ” που κάναμε η συντριπτική πλειοψηφία  θεωρεί ότι είναι βαρύτερο έγκλημα το βιτριόλι απο την δολοφονία με σφαίρα και θα ήθελαν ανάλογη ποινή και στο τσόκαρο…