Αρχική Διεθνη Ο Γούντι Αλλεν αποκαλύπτει με βιβλίο τον απόλυτα διεφθαρμένο κόσμο του!

Ο Γούντι Αλλεν αποκαλύπτει με βιβλίο τον απόλυτα διεφθαρμένο κόσμο του!

2001

 

 

Αυτοβιογραφία ,πραγματικά βόθρο για τον ίδιο και την οικογένειά του,αλλά και τον λεγόμενο “πνευματικό κόσμο” εξέδωσε μεσω του οίκου ARCADE ο διάσημος “Νευρικός Εραστής”,ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γούντι Αλλεν.

Μη μπορώντα ςνα κάνει διαφορετικά παραδέχεται ορισμένες πλευρές του χαρακτήρα του και των κατηγοριών εναντίον του,αλλά προσπαθεί να καταδείξει μέσω του βιλβίου ότι ή άλλη πλευρά του βόθρου είναι η χειρότερη.

Η άλλη πλευρά δεν είναι μόνο η πρώην συζυγός του Μία Φάροου ,ο γυιός τους Ρόναν ,αλλά και μέγα τμήμα του καλλιτεχνικού κόσμου που τους στηρίζει.

Στην βιογραφία του επιβεβαιώνει,αποκαλύπτει και διαψεύδει πλευρές της δικής οτυ ζωής,της κοινής του ζωής με την Μία Φάροου,της ζωής των παιδιών ,της ζωής άλλων.

Ο Γούντι Αλεν ήταν μια ζωή στην κορυφή ως πρότυπο ηθοποιού,σκηνοθέτη και ανθρώπου,αφού όταν έκανε γάμο με την Μία Φάροου,επι σειρά ετών καλλιέργησαν την εικόνα των πνευμαιτκων ανθρώπων που ανοίγουν την αγκαλιά τους στα παιδιά με υιοθεσίες,παροχές κλπ

Ελεγαν ότι θέλουν να γίνουν πρότυπα για όλους,ώστε να τους μιμηθούν.

Ο χωρισμός τους έκανε πάταγο όταν η Φάροου τον κατηγόρησε ότι “πείραζε” σεξουαλικά νεαρά κορίτσια και πρώτη την θετή κόρη τους Σουν Γι.

Ο Γούντι Αλλεν αναγκάστηκε όχι μόνο να παραδεχθεί το “πείραγμα” ,αλλά στη συνέχεια να επισημοποιήσει και με …κοινή ζωή την ερωτική σχέση του με την θετή κόρη του,με την οποία έχει 35 χρόνια διαφορά…

Αξίζει να πάρει κανείς το βιβλίο για να δει τη διαφορά -προς το πολύ καλύτερο- των απλών ανθρώπων από τον λαμπερό αυτό κόσμο-βόθρο.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα απο το βιβλίο στο οποίο αναφέρεται στο αν ο γυίος του Σάτσελ είναι δικός του ή του φράνκ σινάτρα ή κάποιου άλλου εραστή εκείνη την περίοδο της συζύγου του (πρώην συζυγος και του Σινάτρα και του Πρεβέν) Μία Φάροου:

“Παρά τη δική της υπόθεση ότι ο Σάτσελ ήταν παιδί του Φρανκ Σινάτρα, εγώ νομίζω πως είναι δικό μου, αν και ποτέ δεν θα το μάθει κανείς πραγματικά.

Μπορεί όντως να με απατούσε τότε και να εξακολουθούσε να κοιμάται με τον Φρανκ, όπως υπαινίχθηκε, ή να είχε άλλες σχέσεις, αλλά τότε ζούσαμε χωριστά…».

«…Ενα από τα πιο στενάχωρα γεγονότα της ζωής μου ήταν ότι στερήθηκα την ανατροφή της Ντίλαν ενώ ήθελα τόσο πολύ να της δείξω τις χαρές του Μανχάταν, του Παρισιού και της Ρώμης. Ακόμα και σήμερα θα δεχόμουν την Ντίλαν, τόσο εγώ όσο και η Σουν-Γι, με ανοιχτές αγκάλες αν ήθελε ποτέ να επιστρέψει σε εμάς όπως ο Μόουζες Φάροου, αλλά ξέρω ότι μέχρι τώρα αυτό είναι απλώς ένα όνειρο».

Ο Γούντι Αλλεν αφού γράει πως μπήκε στη σχέση και στο γάμο με την Μία Φάροου,κατά απαίτησή της και με έντονο τρόπο μάλιστα ,γράφει τώρα ότι ναι μεν τότε του φάνηκε ελκυστική,πανέμορφη,διάσημη με …επτά(υιοθετημένα μερικά) παιδιά,αλλά στην πραγματικότητα διαπίστωσε ότι
ήταν «διαταραγμένη και πιθανόν κακοποιημένη». Ο αδελφός της είχε καταδικαστεί σε δεκάχρονη φυλάκιση για κακοποίηση ανηλίκων και ο Αλεν υποστηρίζει «ότι κάθε μέλος της οικογένειας Φάροου είναι γεμάτο ελαττώματα».

Woody-Allen-Tina-f5
Με την πρώην υιοθετημένη κόρη του και νυν συζυγό του Σουν Γι…

 Απο τα σκληρότερα αποσπάσματα και εκείνα που αναφέρει για …θανατηφόρα συμπεριφορά στα παιδιά τους.Ισχυρίζεται  ότι σκόπιμα η Φάροου άφησε μία από τις κόρες της να πεθάνει μόνη της στο νοσοκομείο -είχε διαγνωστεί με AIDS- ανήμερα Χριστούγεννα χωρίς να πάει καν στην κηδεία της και ότι ανάγκασε τον Ρόναν, με την αποφοίτησή του από το σχολείο, να σπάσει τα πόδια του ώστε να χειρουργηθεί και να αυξήσει το ύψος του γιατί ήταν κοντός!
Υποστηρίζει επίσης ο Γούντι  Aλεν ότι η Μία Φάροου του έστειλε μια κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα κουζινομάχαιρο καρφωμένο ακριβώς στην καρδιά!!!
Συμπληρώνει ότι ήταν τόσο βίαιη ώστε εκτός του ότι έσπαγε πανάκριβα αντικείμενα στο σπίτι τους  αυτή είναι υπεύθυνη για απόπειρες αυτοκτονίας δύο  παιδιά της, τα οποία οδήγησε στην τρέλα…
Μη χειρότερα…Αλλά δυστυχώς υπάρχουν .
Η αυτοβιογραφία του Αλεν επρόκειτο να κυκλοφορήσει από άλλο εκδοτικό Οίκο, ο οποίος εξέδωσε το βιβλίο καταγγελία κατά του Γούντι Αλεν με συγγραφέα τον γυιό τους  Ρόναν.

Μετά την κυκλοφορία του βιλ΄βιου αυτού ο Ρόναν έθεσε βέτο να μην κυκλοφορήσει ο ίδιος εκδοτικός Οίκος το βιβλίο του θύματος(Ρόναν) και του Γούντι Αλλεν που είναι ο θύτης.

Ετσι και έγινε…