Αρχική Βίντεο Οδηγίες διασήμων του Αθλητισμού για τον κορονοϊό.Βίντεο.

Οδηγίες διασήμων του Αθλητισμού για τον κορονοϊό.Βίντεο.

1619

 

Με μηνύματα διασήμων προπονητών η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ προσπαθούν να βοηθήσουν την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το σποτάκι έχει τους διάσημους προπονητές Μουρίνιο,Βεγκέρ,Ποσετίνο.

Ευχές “προς τους Ελληνες ήρωες” της μάχης του κορονοϊού έδωσε ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης για την περασμένη 3ετία Φερνάντο Σάντος,το οποίο ορισμένα ελληνικά “λαμόγια”,δημοσιογράφων συμπεριλαμβανομένων, σε παράγοντες του ποδοσφαίρου έδιωξαν νύχτα και ας είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας μετά τον Οτο Ρεχάγκελ, στον οποίο έκαναν τη “χάρη” και τον έδιωξαν μέρα!!!

Παίκτες της ομάδας του Ρεχάγκελ,του μπάσκετ κλπ έκαναν επίσης σποτάκι και συνιστούν μέτρα δείχνοντας ότι εκτός του -εμετικού κατά τη γνώμη μας- Σπυρέτου Παπαδόπουλου ζουν κι άλλοι “γνωστοί” στην Ελλάδα και μπορούν να περάσουν μηνύματα.

Κατά την γνώμη μας πιο αποτελεσματικά από όσο διάφοροι γραφικοί “γλεντζέδες” του βουνού και της στάνης,των μικροφώνων και των τηλεοπτικών πλατώ…

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο (πρώην τεχνικός της Τότεναμ): “Αρχίζει με τα χέρια σου. Σας παρακαλώ να πλένετε συχνά τα χέρια σας, αν είναι δυνατόν, και να έχετε μαζί σας και αντισηπτικό”.

Κέισι Στόουν (προπονήτρια της ομάδας γυναικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ):“Με τους αγκώνες σας λυγισμένους, σας παρακαλώ να καλύπτετε τη μύτη και το στόμα σας αν φτερνίζεστε ή βήχετε. Αν χρησιμοποιείτε μαντηλάκια, να τα ξεφορτώνεστε αμέσως μετά τη χρήση”.

Αλιού Σισέ (προπονητής της εθνικής Σενεγάλης): “Για το πρόσωπό σας, αποφεύγετε επαφές με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Αυτό μπορεί να εμποδίσει τον ιό να μπει στο σώμα σας”.

Ζοέ Μουρίνιο (προπονητής της Τότεναμ): “Όσον αφορά στην κοινωνική σας αλληλεπίδραση, κάντε ένα βήμα πίσω. Μείνετε σε μίνιμουμ απόσταση ενός μέτρου από τον καθένα που βήχει ή φτερνίζεται”.

Τζιλ Έλις (πρώην ομοσπονδιακή τεχνικός της ομάδας γυναικών των  ΗΠΑ): “Εάν δεν αισθάνεστε καλά, μείνετε σπίτι. Σε μερικές χώρες, η απομόνωση ίσως είναι η καλύτερη συμβουλή για ιατρικούς λόγους επίσης. Ακολουθείστε τις οδηγίες από το σύστημα υγείας της περιοχής σας”.

Στο φινάλε του video έχουμε και την εμφάνιση του Τζάνι Ινφαντίνο, με τον πρόεδρο της FIFA να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: “Μαζί, θα πάρουμε τη νίκη σε αυτό το δύσκολο ματς”.