Αρχική Ελλαδα Υπουργός πήρε 2 εκατομ στην Ελβετία και “καθάρισε” επιχειρηματίας!Ο Μάκης Βορίδης διδάσκει...

Υπουργός πήρε 2 εκατομ στην Ελβετία και “καθάρισε” επιχειρηματίας!Ο Μάκης Βορίδης διδάσκει δικαστές δημοκρατικές αρχές και είναι έτοιμη να αναστηθεί η…Μπέμπα για να διαβάσει…Πρετεντέρη-‘Αδωνη!

2341

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Και πάλι “γίναμε μια ωραία ατμόσφαιρα” προεκλογικά…

Και να που σε αυτή την “ωραία ατμόσφαιρα” υπάρχει και κάτι,έστω ελάχιστο, που συμφωνούμε με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Ξεπέζεψε από το κότερο και μεταξύ άλλων στο άρθρο του(να το κάνει ο Θεός…)έγραψε ότι “στη Δημοκρατία δεν κάνει κανείς αντιπολίτευση.Κάνει ο Κασιδιάρης”.

Είναι,από το ολότελα,έστω η μισή αλήθεια.

Η άλλη μισή είναι ότι στη θέση του Κασιδιάρη ήταν πριν ο Πλεύρης,ο Βορίδης,ο Αδωνης.

Και αυτοί τότε έλεγαν ότι δεν είναι δημοκρατία αυτή στην οποία οι νόμοι είναι τρύπιοι για τους ισχυρούς και γεμίζουν με κλεμμένα τους φορολογικούς παραδείσους…Και πολλά συναφή.Και έδειχναν τον Ψυχάρη(αφεντικό του εν λόγω Πρετεντέρη),τον Τράγκα και άλλους βιλλούχους και υπουργούς ατιμώρητους με βίλες και καταθέσεις απο μίζες…

Τώρα,θα πεί,άλλαξαν αυτοί και δηλώνουν(κατά Τσαρούχη)δημοκράτες.Και συμπλέουν με το κότερο του Πρετεντέρη.

Υπομονή.Δεν ήταν στις “καλημέρες”μας ποτέ.Ούτε τώρα που είναι αγκαλίτσες με τον Πρετεντέρη.Μπορεί σε 5-6 χρόνια να δείτε τον Κασιδιάρη στο κότερο με τον Πρετεντέρη και υπουργό σε κάποια μελλοντική κυβέρνηση…

Οχι ασύνηθες στην Ελλάδα,όπου μυστικές υπηρεσίες κάνουν διάφορες ασκήσεις…δημοκρατίας συχνά-πυκνά για να θυμίζουν σε όσους στην κορυφή το ξεχνούν ότι “υπάρχουν πολλά ράμματα για τις γούνες πολιτικών”.Και τα χρησιμοποιούν αυτά τα ράμματα…

Πάνε οι βίλες του Ψυχάρη.Του ουσιαστικού αφνετικού της Ελλάδας,ο οποίος είχε περάσει μια φορά και απέξω απο ένα Πανεπιστήμιο.Δεν μπήκε μέσα ποτέ,γιατί δεν είχε χρόνο και έψαχνε και γάτες Ιμαλαϊων πότε μόνος ,πότε ως Αντιπρόεδρος του Μαρτίνη στον λεηλατημένο έως τελευταίου κολιέ Ερυθρό Σταυρό.

Αυτού του Μαρτίνη που καταδικάστηκε(πάλι)προχθές για 22 εκατομ χαρισμένα(η φαγωμένα;)νοσήλεια ισχυρών,μεταξύ των οποίων και του πρωθυπουργού με το τεφτέρι και φίλου του Πρετεντέρη…

Ο καιρός λοιπόν φέρνει τα λάχανα στην Ελλάδα…Και τα παραπούλια….Και καμία φορά οι “υπηρεσίες” αφήνουν να φανεί πιαστεί στη φάκα και κάποιος λαδωμένος υπουργός,τραγκοειδής κλπ.

Κάτι ψιθυρίζεται τελευταία για εκείνον τον Υπουργό(καθόλου μακρινού παρελθόντος και εντός της σημερινής Βουλής)που “τάβγαλε στην Ελβετία”.Ισως σε αυτή την τράπεζα που αγοράστηκε πρόσφατα άρον-άρον από άλλη ελβετική για να μην ξεφύγουν ονόματα…

Ψιθυρίζεται ότι επιχειρηματίας που θα κυβερνούσε την Ελλάδα και απέκτησε προβλήματα για τα κλεμμένα του έφτιαξε έναν λογαριασμό δυο εκατομμυρίων στον υπουργό και ύστερα “καθάρισαν όλα”…

Οχι ακριβώς όλα…

Κάποια βίντεο φαίνονται θολά ακόμα…Και παρουσιάζουν 2-3 σημερινούς υπουργούς σε …θολές ερωτικές ασυναρτησίες…Σε σχέση με τη ζωή που δηλώνουν…Και κάποιοι τους τα κουνούν τα βίντεο…

Πριν πάμε,λοιπόν,στο σημερινό ρεπορτάζ για την “ωραία ατμόσφαιρα” και τις εξελίξεις της προστασίας της Δημοκρατίας από τον…Μάκη Βορίδη έναντι ενός δικαστικού λειτουργού που κόσμησε τη Δικαιοσύνη σημειώνουμε την διήγηση παλαιού πολιτικού:

“Μπαινοβγαίναμε στην αυλή του “σπιτιού” μιας …Λαϊδας και παίζαμε όταν δεν είχε δουλειά και ήταν ανοιχτά.Οταν μια μέρα ήρθε έκτακτος πελάτης και εμείς είχαμε κάνει την αυλή άνω-κάτω μας κυνήγησε η ίδια η …Λαϊδα(Μπέμπα την λέγανε)φωνάζοντας “έξω βρεεε…μου κάνετε το σπίτι μπ…λο”!

Στο ρεπορτάζ τώρα και στα μαθήματα δημοκρατίας που παραδίδει ο Μάκης Βορίδης(και) σε δικαστές.

Αντιγράφουμε από τη γνωστή ΒΙΚΙΠΑΔΕΙΑ περί του γνωστού Κωνσταντίνου Πλεύρη:

“Το 1999 ο Κώστας Πλεύρης ίδρυσε το Πολιτικό Κόμμα Πρώτη Γραμμή, με το οποίο συμμετείχε στις Ευρωεκλογές τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. Εκτός από τον Πλεύρη, οι εκλογικοί υποψήφιοι του κόμματος είχαν περιλάβει το 1999 τους: Παναγιώτα Αντωνοπούλου, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και Μιχάλη Αρβανίτη[17]. Πήρε 48.500 ψήφους, ποσοστό 0,75%. Στις εθνικές εκλογές του 2000 σύναψε συνεργασία με τον Μάκη Βορίδη και το Κόμμα του, το Ελληνικό Μέτωπο, καθώς και με κάποια πρώην στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά…”

Αυτά γράφει και σήμερα!..

Οποιος βρει ομιλίες των στελεχών του Κόμματος αυτού θα μείνει με το στόμα ανοιχτό…

Σήμερα ο Μάκης Βορίδης είναι υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Πέρα από το γεγονός ότι είναι μακράν ο πιο σοβαρός και πιο επιτυχημένος Υπουργός Εξωτερικών στη μεταχουντική ιστορία θεωρείται ότι χαίρει της εκτίμησης τόσο της συντριπτικής πλειοψηφίας(και) όσων στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία,χαίρει και της απόλυτης εκτίμησης της καραμανλικής πλευράς.

Οταν ο Νίκος Δένδιας ήταν υπουργός Δικαιοσύνης στο γραφείο του υπηρέτησε ο κ.Χρήστος Τζανερρίκος,ο οποίος επι των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη προήχθη σε Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου,θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τις 10 Απριλίου 2023.

Παραιτήθηκε μια ημέρα μετά την επίθεση εναντίον του από τον προαναφερόμενο Βορίδη.

Η επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε,όπως παλιά, με αυτοσχέδιο…τσεκούρι,αλλά με προβολή των δημοκρατικών αρχών του …Μάκη Βορίδη!

Αφορμή για το μάθημα δημοκρατίας στον κ.Τζανερρίκο ήταν η αντίδρασή του στις μεθοδεύσεις για αλλαγές,της εσχάτης στιγμής και παρουσίας του φυσικού δικαστή στη σύνθεση του τμήματος του Αρείου Πάγου,το οποίο θα αποφασίσει για τα Κόμματα που θα λάβουν μέρος στις εκλογές.

Το θέμα πήρε διαστάσεις μετά την εμφάνιση του συνταξιούχου Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Τάσου Κανελλόπουλου ως αρχηγού του Κόμματος,το οποίο ξεκίνησε ως πρωτοβουλία Κασιδιάρη.

Εμείς για δεκαετίες θεωρούσαμε τον Τάσο Κανελλόπουλο,έναν δικαστικό λειτουργό,ο οποίος απολάμβανε της εκτίμησης και εμπιστοσύνης του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε υπολογισμούς ότι το Κόμμα αυτό θα έμπαινε στη Βουλή και θα “εκοβε”ψήφους απο την Νέα Δημοκρατία.

Ο Υπερυπουργός του Γεραπετρίτης έκανε μερικά περάσματα από τον Αρειο Πάγο.Προφανώς στα πλαίσια της δημοκρατικής λειτουργίας,όπως αυτή την υπηρέτησε και την υπηρετεί και ο συνυπουργός Βορίδης.

Στα περάσματα αυτά λέγεται ότι είδε ένα όραμα,το οποίο κατέληγε ότι μπορεί να επιλέξει λάθος άτομα ο κ.Τζανερρίκος από το τμήμα του και να κριθεί νόμιμο το Κόμμα του κ.Κανελλόπουλου και να λάβει μέρος στις εκλογές της 21ης Μάη.

Στα περάσματα είδε και τον κ.Τζανερρίκο.Και αυτό καταγγέλλεται έντονα απο την Αντιπολίτευση σήμερα.Γιατί στις δημοκρατίες δεν συνηθίζεται να πηγαίνουν υπουργοί στους δικαστές και να τους υποδεικνύουν τι να ψηφίσουν.Υπάρχει νόμος και αυτόν(πρέπει να)εφαρμόζουν και να μην ακούνε κανέναν,ιδιαίτερα υπουργό που έχει συμφέρον…

Χρονικά μιλώντας,μετά τα περάσματα αυτά του κ.Γεραπετρίτη η κυβέρνηση,αυτή η κυβέρνηση Κυριάκου με τους 358 νόμους στην τετραετία της,προώθησε δια του αρμοδίου Υπουργού Βορίδη και έναν ακόμα νόμο.Να αλλάξει η σύνθεση που θα κρίνει το θέμα πηγαίνοντας στην Ολομέλεια του Τμήματος υποχρεωτικά.Ως τώρα ο πρόεδρος του Τμήματος επέλεγε 5 από τους υπηρετούντες στο Τμήμα.

Κάθε σκέψη ότι μπορεί να παρακολούθησε κάποιος,κάποιους και να ήξερε τι θα ψηφίσουν είναι αβάσιμη.Τον Κασιδιάρη παρακολουθούσαν,όπως γράφει η εφημερίδα του Πρετεντέρη.

Ο κ.Τζανερρίκος μετά και το νέο αυτό νόμο έκανε μια δημόσια δήλωση με την οποία επέκρινε σφοδρά τη δήλωση και αυτή η δήλωση ενόχλησε προσωπικότητες,όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης, η Έλλη Στάη,η Ιωάννα Μάνδρου κλπ.Τον έκαναν με…τα κρεμμυδάκια συμμεριζόμενες τις δημοκρατικές ευαισθησίες του Μάκη Βορίδη.

Η δήλωση του κ.Τζανερρίκου καταδικάστηκε ως…πρωτοφανής,αδίκημα που προφανώς έχει θεσπιστεί κάποια νύχτα και το ήξεραν μόνο όσοι έχουν δημοκρατικές αρχές και αξίες,σπίτια πανάκριβα ακριβώς δίπλα στο προεδρικό Μέγαρο(π.χ. Ελλη Στάη,Ιωάννα Μάνδρου κ.α.).

Ιδού λοιπόν η δήλωση-έγκλημα:

«Με βάση την τροπολογία – προσθήκη του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ με την οποία τροποποιείται η παρ. 1 του άρθρου 32 του Π.Δ. 26/2012, εισάγεται η πρωτοφανής για τα δικαστικά χρονικά ρύθμιση, που θεσμοθετεί την ολομέλεια πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου. Πρωτοφανής, καθόσον αποτελεί ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία του Αρείου Πάγου, αφού τόσο κατά το άρθρο 23 του προϊσχύσαντος Ν. 1756/1988, όσο και κατά το άρθρο 27 του ήδη ισχύοντος Ν. 4938/2022: “…

»Κάθε τμήμα συγκροτείται από τον Πρόεδρο και τέσσερις (4) αρεοπαγίτες…” και όχι από το σύνολο των αρεοπαγιτών, που υπηρετούν σ’ αυτό, ο αριθμός των οποίων, σημειωτέον, δεν είναι ο ίδιος σε όλα τα τμήματα, αλλά μπορεί να μεταβάλλεται, με σχετικές αποφάσεις της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου ή σε έκτακτες περιπτώσεις με πράξεις του προέδρου του ΑΠ, που εγκρίνονται από την Ολομέλεια αυτού. Ουδέποτε έχει προβλεφθεί Ολομέλεια τμήματος συγκροτούμενη απ’ όλους τους δικαστές αυτού. Να σημειωθεί, ακόμα, ότι σε περίπτωση ισοψηφίας σε “Ολομέλεια” τμήματος με άρτιο αριθμό Δικαστών, αφού οι πολυμελείς συνθέσεις (άρθρο 4 Ν. 1756/1988 και ήδη ισχύοντος 4938/2022) πρέπει να έχουν περιττό αριθμό, θα έπρεπε να εισαχθεί (δίκην σωματείου) ρύθμιση ότι υπερισχύει η γνώμη του προέδρου του.

»Η ρύθμιση, που εισάγεται με την επίμαχη τροπολογία, παρά την κατ’ επίφαση αιτιολογία της, δηλαδή της “θωράκισης της όποιας απόφασης του Αρείου Πάγου” για την ανακήρυξη ή μη κομμάτων, που αναφέρονται στο άρθρο 32 του Π.Δ. 26/2012, ώστε να μη μπορεί αυτή να αμφισβητηθεί, αποτυπώνει, φωτογραφικά, τη δυσπιστία και την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, εκ μέρους της κυβέρνησης, που είχε τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία, αναφορικά με την άσκηση της διακριτικής μου ευχέρειας να ορίζω την (πενταμελή) σύνθεση του τμήματος, του οποίου είμαι πρόεδρος. Άραγε οι εκατοντάδες χιλιάδες αποφάσεις των τμημάτων του Αρείου Πάγου, που έχουν εκδοθεί ή θα εκδοθούν με τις πενταμελείς τους συνθέσεις και όχι από τις ολομέλειές τους δεν είναι θωρακισμένες και μπορεί να αμφισβητούνται;

»Η δεύτερη προσθήκη, κατά την οποία το Α1 τμήμα του ΑΠ, μπορεί να ζητεί στοιχεία για την τεκμηρίωση της σχετικής του κρίσης, από τις – κατά περίπτωση – αρμόδιες ή άλλες αρχές ήταν εντελώς περιττή, αφού με την ήδη ισχύουσα, από τον περασμένο Φεβρουάριο, ρύθμιση το τμήμα ελέγχει και αυτεπαγγέλτως τη συνδρομή των προϋποθέσεων ανακήρυξης.

»Στο πλαίσιο, επομένως, της αυτεπάγγελτης έρευνάς του, από που θα αντλούσε τα στοιχεία, για την τεκμηρίωση της κρίσης του; από τον μπακάλη της γειτονιάς;

»Τέλος, δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας ότι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (Σ.Σ. Βορίδης), προαναγγέλλοντας την τροπολογία σε εκπομπή της ΕΡΤ την Πέμπτη (06/04), παρενέβη, ανεπίτρεπτα, ευθέως στην κρίση του Α1 τμήματος του ΑΠ, αφού δήλωσε, μεταξύ άλλων: “Δεν μπορεί να υπάρχει μια βαθιά αντίφαση, από τη μια μεριά το ποινικό τμήμα της δικαιοσύνης (σημ: ξέχασε να πει κατωτέρου του ΑΠ Δικαστηρίου) να τον καταδικάζει (σ.σ. τον Κασιδιάρη) ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης και να έρχεται ένα άλλο τμήμα της δικαιοσύνης επίσης, το Α1 του Αρείου Πάγου, που λέει ότι είναι πολιτικός αρχηγός”.

»Δηλαδή, ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, εμμέσως, πλην σαφώς υπέδειξε στους Δικαστές του Α1 τμήματος ποια θα πρέπει να είναι η κρίση τους, για το συγκεκριμένο θέμα”.

Μετά τη δήλωση αυτή έγινε…δημοκρατικός σεισμός από τον κ.Βαρίδη και όλοι καταδίκασαν τον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου,ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Καμία φυσικά ούτε έμμεση,ούτε πολύ περισσότερο άμεση στήριξη παρέχουμε στον εν λόγω Κασιδιάρη.

Αλλά μείναμε κατάπληκτοι από την κωλοτούμπα της…Ιστορίας.Ο Μάκης Βορίδης να διδάσκει δημοκρατία στον Χρήστο Τζανερρίκο,έναν δικαστή με μια διαδρομή-κόσμημα.

H Ενωση δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της χαστουκίζει την κυβέρνηση έμμεσα,αλλα σαφώς,αφού τονίζει ότι “η αποσπασματική και πρόχειρη νομοθέτηση δημιουργεί υπόνοιες
αυθαιρεσίας της εκτελεστικής εξουσίας.”.

Ακριβώς αυτό έγινε και στη συγκεκριμένη υπόθεση(θυμίζουμε:358 νομοθετικές ρυθμίσεις έκανε η κυβέρνηση ως τον περασμένο Φεβρουάριο,όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ) και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε ταυτόσημες δηλώσεις αποδοκιμασίας αυτής της πρακτικής.

Η ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών:

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, παρακολουθώντας τις εξελίξεις του
τελευταίου χρονικού διαστήματος και με δεδομένη την ήδη εκφρασθείσα θέση της,
ότι δεν θα επιτρέψει η Δικαιοσύνη να γίνει μέρος του «πολιτικού παιχνιδιού»,
επισημαίνει τα ακόλουθα:
Α. Η Δικαιοσύνη είναι πυλώνας της Δημοκρατίας και οι Λειτουργοί της,
διαχρονικά, έχουν να επιδείξουν αγώνες προς διαφύλαξη των δικαιοκρατικών αρχών
και προστασίας των ελευθεριών και των ατομικών δικαιωμάτων. Το Δικαστικό Σώμα
είναι βαθιά δημοκρατικό και υπηρετεί με σθένος, παρρησία και προσήλωση τους
Δημοκρατικούς Θεσμούς.
Β. Σε μία χώρα με ισχυρούς δικαιοκρατικούς θεσμούς, όπως είναι η χώρα μας,
η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην Κυβέρνηση και η νομοθετική λειτουργία στη
νομίμως εκλεγμένη Βουλή. Η αρχή του Κράτους Δικαίου, όπως κατοχυρώνεται στο
Σύνταγμά μας αλλά και ως κοινή αξία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προϋποθέτει μια
διαφανή, υπεύθυνη, δημοκρατική και πλουραλιστική διαδικασία για τη θέσπιση των
Νόμων. Η αποσπασματική και πρόχειρη νομοθέτηση δημιουργεί υπόνοιες
αυθαιρεσίας της εκτελεστικής εξουσίας.
Γ. Η εκφορά δημόσιας γνώμης από Δικαστικό Λειτουργό επί του
περιεχομένου υπό ψήφιση διάταξης, που θα κληθεί είτε να εφαρμόσει είτε να μην
εφαρμόσει, αντίκειται στις αρχές της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας, που
αποτελούν εχέγγυα της Δίκαιης Κρίσης. Ο διάλογος μεταξύ των τριών λειτουργιών
οφείλει να γίνεται μεταξύ των θεσμικών εκπροσώπων αυτών και εντός του πλαισίου
που προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι.
Δ. Οι γενικόλογες διακηρύξεις υπέρ του Κράτους Δικαίου, από οποιονδήποτε
και αν προέρχονται, δεν αρκούν προς εμπέδωση της αρχής αυτής, διότι οι

προκλήσεις που το τελευταίο αντιμετωπίζει στη σύγχρονη εποχή για την επιδίωξη της
ουσιαστικοποίησης της Δημοκρατίας, της κοινωνικής ειρήνης και της διαφύλαξης
των ελευθεριών είναι μεγάλες.
Ε. Οι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί υπακούουν μόνο στο Σύνταγμα και
στους νόμους του Κράτους, αποφασίζουν κατά συνείδηση και οι αποφάσεις που
εκδίδουν είναι σύμφωνες με την αρχή της νομιμότητας.”

Εμείς κόντρα στο ρεύμα μια και κόπτονται πολλοί για την δημοκρατική λειτουργία απευθύνουμε ένα ερώτημα:

είναι προσφορά στη δημοκρατία η συγκάλυψη όλων των λιστών και των ληστών(Λαγκάρντ,Παναμά,Μπόργιανς κλπ)και μεταξύ αυτών και του λογαριασμού δυο εκατομμυρίων στον υπουργό από τον επιχειρηματία που μετά όλως τυχαίως “καθάρισε”; 

 

-Γνωρίζουν ότι αυτό το γνωρίζουν και μυστικές υπηρεσίες εντός-εκτός Ελλάδας,οι οποίες κατέχουν και μερικά βίντεο με χρήματα,αλλά και με τις ερωτικές επιδόσεις 2-3 υπουργών;

ΥΓ1.Αφού η δημοκρατία μας πάει καλά και δεν μαστίζεται απο διαφθορά και διαπλοκή γιατί κανένας δεν έγραψε ότι ο κεντρικός πρωταγωνιστής στην Εξεταστική για την Υγεία Ανδρέας Μαρτίνης πρώην πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών για ζημιά 22,1 εκατομμυρίων ευρώ απο νοσήλεια επωνύμων και μεταξύ αυτών και νοσήλεια κορυφαίων της πολιτικής σκηνής;

ΥΓ2.Τον Μακη Βορίδη(καμία σχέση με τον προαναφερόμενο Υπουργό με τα δυο εκατομμύρια) τον πρωτοσυναντήσαμε υπερασπιστή κατηγορουμένου στο σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού.Τότε “καθάρισαν” όλοι…Αργότερα καταδικάστηκε ΜΟΝΟ ο Μαρτίνης καθώς δεν κρύβονταν τα…κότερα!Μαλακή καταδίκη…

Σε καθειρξούλες αρκετές,αλλά στο…σπίτι του!!!

Για να σιωπά…

Και να μην μιλήσει για τους δημοσιογράφους με μηνιάτικο 8 χιλιάρικα το μήνα στον Ερυθρό Σταυρό ή τις συζύγους πολιτικών με τα περιδέραια των βασιλέων στους λαιμούς…