Αρχική Βίντεο Οι Ελληνες ναζί στη φυλακή γιατί έχυσαν αίμα! Η υποκρισία της ελληνικής...

Οι Ελληνες ναζί στη φυλακή γιατί έχυσαν αίμα! Η υποκρισία της ελληνικής πολιτικής και κοινωνικής ελιτ, τα οικονομικά κακουργήματα-οι πλαστές δικαστικές αποφάσεις!!!

2919

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Οπως αναμενόταν εδώ και ημέρες το δικαστήριο διέταξε τη σύλληψη και τον εγκλεισμό στις φυλακές όλων των ηγετικών στελεχών της Εγκληματικής Οργάνωσης με τον μανδύα πολιτικού Κόμματος “Χρυσή Αυγή”.

Ετσι η ελληνική δικαιοσύνη  συντονίζεται σε αυτό το νεοναζιστικό πρόβλημα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο και δείχνει οτι η Ελλάδα συμμερίζεται το φόβο των ευρωπαϊκών κρατών ότι υπό το βάρος προβλημάτων κοινωνικού χαρακτήρα διάφορα φασιστοειδή η πράκτορες διαφόρων συμφερόντων εντός και εκτός χώρας δεν διστάζουν ούτε να υμνήσουν ανοιχτά το Χίτλερ ή να διακηρύξουν δημόσια ότι θέλουν αίμα…

Στελέχη της εγκλημαιτκής οργάνωσης που μετά την πρωτόδικη καταδίκη τους σε καθείρξεις για την ωμή και σχεδιασμένη στα πλαίσια αυτά δολοφονία του Πάυλου Φύσσα και τις αιματηρές επιθέσεις σε μετανάστες(Λουκμάν)και το ΠΑΜΕ έχουν διακηρύξει τα προαναφερόμενα και προφορικά και γραπτά.

Η διαφορά της Ελλάδας με τα άλλα ευρωπαίκά κράτη είναι η διαφθορά της πολιτικής ηγεσίας και της κρατικής ,δημοσιογραφικής και δικαστικής μηχανής τόσο ώστε να βλέπουν εγκλήματα μόνο επιλεκτικά.

Και αυτό ήταν ένα πρόβλημα που εκμεταλλέυτηκε η εγκλημαιτκή οργάνωση και τάχθηκε στις υπηρεσίες διαφόρων επιχειρημαιτκών συμφερόντων ώστε να έχει και κάλυψη και προστασία και χρηματοδότηση.

Η κάλυψη έφτασε μέχρι του σημείου σκύβαλα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής να υποστηρίζουν δημόσια την ..συνεργασία με μια πιο καλή εκδοχή της Χρυσής Αυγής.

Είναι οι ίδιοι που προσκυνούν και τον Χριστό φανερά και υποκριτικά και το διάβολο ,τις νύχτες και στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς…

Η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου φαίνεται και απο την υπόθεση αυτής της εγκλημαιτκής οργάνωσης.Η δίκη της έγινε πολυτελής και μετρούσαν πως θα πορευτούν με τα συμφέροντα πίσω απο την οργάνωση αυτή.Η καταδίκη ήρθε μετά απο 7 ολόκληρα χρόνια,αλλά σε άλλους εξίσου σοβαρούς τομείς η επιλεκτικότητα βγάζει μάτια.Και αναφερόμαστε σε τεράστια οικονομικά σκάνδαλα τα οποία ενταφιάζονται γιατί απλά “ο ένας κρατάει τον άλλο”.

Καραμπινάτη σε αυτή την περίπτωση είναι η υπόθεση των τραπεζών .Εκεί η συγκάλυψη εγκλημάτων είναι ωμή,ξεδιάντροπη και καταστροφική για την οικονομία της χώρας.

Τα θέματα αυτά με παραδειγματική αναφορά θίξαμε και στο δελτίο ειδήσεων(ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ) του ΑΡΤ πολλές φορές.

Δείτε  αμέσως μετά και παραδειγματικά το εκρηκτικο δελτίο του ΑΡΤ με την Σοφία Παραδείση,τον Σπύρο Σταθάκη,τον Οθωνα Φλωράτο και τη δική μας συμμετοχή στις 8 οκτωβρίου,όπου αναφερθήκαμε σε τέτοια θέματα.

Δείτε π.χ. την περίπτωση ενός στελέχους τηςαποκαλύψεις της τεκτονικής στοάς με την πλαστή δικαστική  απόφαση.

Αν και η  δικαστική απόφαση είναι του 2004 ,σήμερα 17 χρόνια μετά δεν έχει δικαστεί ούτε σε πρώτο βαθμό!!!

Αυτή είναι μέρος του μεγάλου σκανδάλου της τεκτονικής στοάς,στο οποίο υπάρχουν υπεξαιρέσεις τεραστίων ποσών και πλείστα όσα.

Η υπόθεση περπατάει με βήμα χελώνας γιατί στην πολιτική ζωή μας,στη Δικαιοσύνη και αλλού οι …συνάδελφοι των κατηγορουμέων της τεκτονικής στοάς βάζουν όπου μπορούν ένα χεράκι η μια πλάτη…

Κατά τα άλλα οι πολιτικοί μας ταγοί υπόσχονται τυφλή και δίκαιη…δικαιοσύνη,αλλά αυτή σπάνια τη βλέπουμε όταν τα σκάνδαλα είναι τεράστια,όπως τα τραπεζικά,κατηγορούνται χρηματοδότες πολιτικών η δικαστών ή δημοσιογράφων…

Και αν υπάρξουν εκτός του Βερολίνου και δικαστές που θα τους παραπέμψουν σε δίκες αυτούς τους μεγαλόσχημους,τότε μπαίνουν μπροστά τα πολιτικά και τα υπόγεια(των στοών)μέσα.Και αν χρειαστεί κάποιος νόμος σκούπα  ή μια (ν)τροπολογία,όπως αυτή για τους τραπεζικούς  ,για την οποία πολύ αγωνιά ο Μιχ.Σάλλας και η Πειραιώς και η Εθνική κ.α. τότε ο καλός ο μύλος της πολιτικής θα βάλει μπροστά και πάει ο μυλωνάς,πάει και το Βερολίνο,πάει και η εν Ελλάδι Δικαιοσύνη…

Δείτε και ακούστε την εκπομπή: