Αρχική Αθλητικα Χαστούκια σε Μουρίνιο-Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ-Νίκη στο ΣΕΦ!

Χαστούκια σε Μουρίνιο-Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ-Νίκη στο ΣΕΦ!

37

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…Τόσο το χειρότερο αν δεν το καταλαβαίνουν οι πρωταγωνιστές τους.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο όχι μόνο ήταν στην κορυφή της προπονητικής,αλλά έφτιαξε και σχολή και μαθητές.

Ομως όταν άρχισε η κάθοδος όχι μόνο δεν το καταλάβαινε ώστε να σιωπήσει,όπως άλλοι πριν απο αυτόν,αλλά ανέβαζε τους τόνους γινόταν προσβλητικός και προκλητικός.

Οσες ομάδες κορυφής ανέλαβε είναι αλήθεια ότι όχι απλά τις βοήθησε,αλλά πήρε και μαζί τους κύπελλα Ευρώπης,πρωταθλήματα εσωτερικά κύπελλα κλπ.Αλλά τούτων δοθέντων κατάφερε να φύγει από όλες με σκυμμένο κεφάλι.

Τελευταία του στάση η Ρομα.Και από αυτήν έφυγε πριν δυο μήνες όχι καλά.Αφησε πίσω μια προβληματική ομάδα.Την ανέλαβε ο παλιός της πάικτης ντε Ρόσι και η Ρόμα …πετάει.

Σήμερα έριξε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα(4-0) για το Γιουρόπα Λίγκ στην αγγλική Μπράϊτον,κάτι που δύσκολα έχουν καταφέρει λίγες ομάδες κορυφής της Αγγλίας και πάντως η Μπράϊτον και φέτος νίκησε αρκετές απο αυτές.

Περίφημη και η Λιβερπουλ έριξε 5(5-1) εκτός στη Σπάρτα Πράγας με ένα “ατύχημα”.

Ο Κλόπ έβαλε στο β ημίχρονο το νεαρο Μπράντλεϊ να “εγκληματισθεί στην πρώτη ομάδα ,η οποία προηγείτο 3-0.Μερικά δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του ο νεαρός έβαλε αυτογκολ…

Τεσσάρα έριξε μια αντίπαλος του ΠΑΟ σε άλλη αντίπαλο του ΠΑΟ.Η Μαρσέϊγ στη Βιγιαρεάλ.

Στα αξιοσημείωτα το 3-4 της Φιορεντίνα εκτός επί της Μακάμπι Χάϊφα ,το 3-0 εκτός της Φενέρ επι της Σεν Τζιλουάζ στο Βέλγιο.Η Γουέστ Χάμ του Μαυροπάνου έχασε 1-0 στη Γερμανία από τη Φράϊμπουργκ.

Οι ομάδες του πιο αναξιόπιστου πρωταθλήματος της δυτικής Ευρώπης,δηλαδή οι δικές μας είχαν πολύ άσχημη βραδυά.

Ο Ολυμπιακός συνετρίβη στο Καραϊσκάκη από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1 και ο ΠΑΟΚ έχασε καθαρά 2-0 εκτός απο τη Δυναμό Ζάγκρεμπ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός τσάκισε και την Βίρτους Μπολόνια περά τις απουσίες του και δείχνει ότι θα μπει τετράδα στην Ευρωλίγκα.

Η Ρεάλ ξανάεχασε στο γήπεδό της με 10 ποντους διαφορά.Αυτή τη φορά από τη Φενέρ.