Αρχική Ελλαδα “Βόμβα” κουκούλας από την “Καθημερινή” για Μάτι και Τέμπη,οι βόμβες κατά...

“Βόμβα” κουκούλας από την “Καθημερινή” για Μάτι και Τέμπη,οι βόμβες κατά δικαστών και οι δικαστικές αποφάσεις που είναι βόμβες διαφθοράς!

56

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σήμερα στο κύριο άρθρο της μεταξύ άλλων και τα εξής:

“Τα Τέμπη δεν πρέπει να γίνουν Μάτι.Δεν πρέπει η διερεύνηση αυτού του εθνικού τραύματος να χρονίσει.Η Βουλή έχει αποδειχθεί αναποτελεσματική στο ρόλο του ανακριτή.Εναπόκειται στη Δικαιοσύνη να διευλευκάνει το δυστύχημα…”

Ακριβώς κάτω απο αυτό το άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ο διευθυντής της Αλέξης Παπαχελάς γράφει δικό του άρθρο και αρχίζει ως εξής:

“Αντιπολίτευση δεν υπάρχει στη χώρα…για να διοχετεύσει σε αυτήν κάποιος τη δυσαρέσκεια ή το θυμό του…”Και αναφέρεται στους Κασσελάκη και Ανδρουλάκη.

Αλήθεια θυμάται κανείς το μπλέξιμο στη Δικαιοσύνη μεταξύ εκείνου του στελέχους του Ανδρουλάκη και εκείνου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;Εκείνο το κουβάρι των παρακολουθήσεων,όπου πολλά γράφονται για την σιωπή εκβιαζομένων και τα παιχνίδια στη Δικαιοσύνη των εκβιαστών;

Ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρεται σήμερα στην έκθεση του Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών,στο οποίο μετέχει και η φίλα προσκείμενη στον Μητσοτάκη ,η πρώην υπουργός Μιράντα Ξαφά.Η έκθεση γράφει ουσιαστικά ότι η Ελλάδα είναι στον πάτο(25η σε 27…)της Ευρώπης,διότι δεν λειτουργεί το κράτος δικαίου,τα πάντα κατακλύζονται αποι διαφθορά και κουκουλώνονται διακομματικά.

Ας θυμηθούμε ορισμένα γεγονότα ως πεδίο δόξας των κ.κ.Κασσελάκη και Ανδρουλάκη.

Στις 2 Απριου 2023 η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου εδωσε συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Και δημοσιεύθηκε με τίτλο “ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ“.Και ζητούσε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για συμβιβασμούς με παθογένειες…

Είπε επι λέξει ερωτηθείσα για τα Τέμπη:

“…Πάγωσα. Δεν χωράει στον νου αυτή η τραγωδία. Μας πονάει και μας θυμώνει. Μας γεμίζει ευθύνη και ντροπή μαζί. Δεν αξίζει στη χώρα μας αυτή η εικόνα. Η ασφάλεια των πολιτών και η εμπιστοσύνη στο κράτος είναι το θεμέλιο της συνύπαρξής μας. Αυτή η εμπιστοσύνη πρέπει να αποκατασταθεί, να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες. Nα προσελκύσουμε στη δημόσια διοίκηση ανθρώπους ικανούς, που θα ασκούν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία τα καθήκοντά τους. Να αντλήσουμε δύναμη και να πάρουμε παράδειγμα από τον ηρωισμό των νέων παιδιών στην προσπάθειά τους να σώσουν τους συνεπιβάτες τους, την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι διασώστες της ΕΜΑΚ και την ετοιμότητα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, την αλληλεγγύη στην πράξη της αιμοδοσίας.

Η μεταρρύθμιση του κράτους πρέπει να συντελεστεί από τη βάση του. Δεν υπάρχει περιθώριο για συμβιβασμούς με παθογένειες που μας κρατούν πίσω και πληγώνουν τη χώρα μας. Το χρωστάμε στην κοινωνία μας, σε αυτούς που χάθηκαν άδικα….

Δόξα τω Θεώ, στην Ελλάδα υπάρχει ανεξάρτητη αρχή, η ΑΔΑΕ, υπάρχουν εισαγγελείς, υπάρχει η Βουλή στο μέτρο που μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθεί. Kαι φυσικά υπάρχει η Δικαιοσύνη, όπου χρειαστεί να εμπλακεί. Πιστεύω λοιπόν απόλυτα στο ότι πρέπει ο καθένας να επιληφθεί στο πεδίο και στον τομέα που του αναλογεί…”

Τα Τέμπη πήγαν στη Βουλή.Αυτή τη Βουλή που επέλεξε την δικαστίνα για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτή η Βουλή επέλεξε για πρόεδρο της Επιτροπής τον παντελώς άσχετο με κάθε νομική και κάθε επιστήμη(πλην των ΜΜΕ-Πολιτισμολογία,πιάσε το αυγό και κούρευτο),πρώην δημοσιογράφο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .Της εφημερίδας του πτωχού στα νιάτα,ζάμπλουτου στη συνέχεια μακαρίτη Θέμου.Κατοίκου εν ζωή…Ελβετίας,γείτονα του Τράγκα της Γαλλίας.

Στην επιτροπή αυτή έπρεπε να κληθούν να καταθέσουν τουλάχιστον όσοι κατέθεσαν στην ευρωπαία Εισαγγελέα.Δηλαδή το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επι δεκαετίες,Μάνος Παναγιώτου,Αρχιμηχανικός του ΟΣΕ,συμπατριώτης του “συντονιστή”Γεραπετρίτη.Ο κ.Κατσούλης,ο αρχιμηχανικός Γενιδουνιάς κ.α.

Οοολη η αντιπολίτευση αποχώρησε από την Επιτροπή καταγγέλλοντας κουκουλωμα εν ψυχρώ.

Κουκούλωμα καταγγέλλεται και στη Δικαιοσύνη,αφού ο χώρος του εγκλήματος μπαζώθηκε,οι φωτογραφίες του μπαζώματος(πάνω) και οι καταγγελίες(μας)δημοσιοποιήθηκαν ακριβώς της ημέρες που έδινε(πριν ένα χρόνο)τη συνέντευξη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ η Α.Σακελλαροπούλου και η Δικαιοσύνη απλώς …κοιμόταν.

Τότε ενεργοποίησαν τα “ΧΌΑΞΙΣ”,μια δομή που μαζεύει τεράστια ποσά για να αγρυπνά να μην διακινούνται ψεύτικες πληροφορίες.Αυτά τα “χόαξις” έγραψαν τότε ότι δεν υπήρξε τσιμέντωμα αλλά στρώση με γαρμπίλι κλπ κλπ

Πριν 5 μήνες τους στείλαμε επιστολή να μας παραδώσουν την εισήγηση που θα έπρεπε να υπάρχει για να ρίξουν αυτό το υλικό και την απόφαση που ενέκρινε την εισήγηση.Δεν μπορεί να μην τα έχουν,γιατί δεν φανταζόμαστε ότι έβγαλαν απο το κεφάλι τους το υλικό που ρίχτηκε στο χώρο του εγκλήματος και σήμερα καταγγέλλεται ως τσιμέντωμα-μπάζωμα.

Μας ευχαρίστησαν για την επιστολή,αλλά τα έγγραφα που θα έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν δεν μας τα έστειλαν ποτέ.

Είναι απολύτως ΚΡΙΣΙΜΑ.Είναι αυτά που ψάχνει ο Εισαγγελέας.Αφορούν το έγκλημα που γέμισε ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ την δικαστίνα πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αφαντα.Προφανώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ο Κυρ.Μητσοτάκης χρησιμοποίησε τα ίδια λόγια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι.

Στα δικαστήρια τον Νοέμβριο του 2022 παρουσιάστηκε η κυβέρνηση δια του νομικού συμβουλίου του κράτους και κατέθεσε εγγράφως τα εξής ζητώντας να αναγνωρίσουν τα δικαστήρια ότι για τους 103 θανάτους στο Μάτι φταίνε σε ποσοστό 95% τα θύματα!!!

ιδού η ακριβής διατύπωση που στηρίζεται σε έγγραφο,το οποίο εξέδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα επι διακυβέρνησης Μητσοτάκη:

“…Στην υπο κρίση περίπτωση (σ.σ. εννοεί την πυρκαϊά στο Μάτι),όπως προκύπτει απο τα πραγματικά περιστατικά που βεβαιώνονται στο υπ αριθμ 67489Φ.109.1/26-10/2022 έγγραφο απόψεων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος,συντρέχει περίπτωση συνπαιτιότητας της αποβιωσάσης συγγενούς των αντιδίκων σε ποσοστό 95%.”

Ξαναδείτε την ημερομηνία:Το έγγραφο το συνέταξε το πυροσβεστικό Σώμα τον Οκτώβριο του 2022!Δεν είναι δηλαδή έγγραφο που συνέταξε το πυροσβεστικό την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Προχθές λοιπόν  ο εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή σχεδόν όλων για το Μάτι εκτός κάποιων αξιωματικών που κάτι δεν έκαναν καλά.Και πως να μην τη ζητούσε αφού η Κυβέρνηση που κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χωρίς σχέδιο και δυνάμεις άφησε τον κόσμο αβοήθητο και κάηκε πήγε στο δικαστήριο και γραπτώς είπε τα ακριβώς αντίθετα.Υποστήριξε δηλαδή επι λέξει τα εξής:

“…την παραμονή της τραγικής πυρκαϊάς η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (σ.σ. δηλαδή το ΚΡΑΤΟΣ,η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!)είχε συντάξει και δημοσιεύσει δελτίο τύπου με τίτλο “πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαϊάς(κατηγορία κινδύνου 4)για αύριο Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στο οποίο ενημέρωνε τους φορείς και τους πολίτες για το ποιές περιοχές στις 23 ιουλίου 2018 θα αντιμετώπιζαν μεγάλο κίνδυνο πυρκαϊάς και για τα μέτρα που θα έπρεπε να λάβουν παραπέμποντάς τους για πιο εξειδικευμένη πληροφόρηση στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής προστασίας(www.civilprotection.gr)

…το γεγονός ότι η αποβιώσσα διένυσε μια κατηφορική απόσταση ενός χιλιομέτρου σε 20 λετπά αντί των 5 λεπτών που χρειάζονται αποδεικνύει το ανεφάρμοστο του ισχυρισμού περί εκκένωσης,ήτοι η εκκένωση της περιοχής δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια αλλά αντιθέτως θα προκαλούσε περισσότερα θύματα…”!!!

Με αυτά τα έγγραφα της κυβέρνησης μητσοτάκη αθώωθηκαν όλοι σχεδόν!

Και τώρα στα Τέμπη που γέμισαν την Α.Σακελλαροπούλου με “ευθύνη και ντροπή” οι κρίσιμοι μάρτυρες έμειναν απέξω με πρόεδρο της επιτροπής που συστήνεται στο βιογραφικό του ως “Διευθυντικό στέλεχος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ”!

Ετσι λειτουργούν η πολιτική και η Δικαιοσύνη και η Βουλή,οι θεσμοί δηλαδή που επικαλείται η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΣΤΟ newsbreak.gr

“Οι βόμβες κατά δικαστών και οι δικαστικές πράξεις που είναι βόμβες διαφθοράς.

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Δεν υπάρχει χειρότερο χάλι για κράτος Δικαίου απο εκείνο που χρησιμοποιεί τις μυστικές του υπηρεσίες για εκφοβισμό ή να σκοτώνουν κάπου-κάπου κάποιο δικαστή γιατί δεν μπορεί ή γιατί δεν θέλει να γίνει κράτος Δικαίου.

Εστω και αν υπήρξαν δικαστές στο παρελθόν,οι οποίοι χρησιμοποίησαν εκόντες-άκοντες κατάδικους του κορυδαλλού και φονιάδες,όπως ένας σύρος ονόματι Χαλίντ,ο γνωστός Δαναλάτος,συνδικαλιστές-φύλακες κλπ για να κοντράρουν τον Κωστα Μητσοτάκη βάφτισαν 17 Νοέμβρη τον…Δημήτρη Ρίζο.

Στον δυστυχή αυτόν από τον οποίο πέρασαν τεράστια ποσά απο τα χέρια του-μέσω πολιτικών-και ο ίδιος πέθανε στην ψάθα σε μια γωνιά του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ γερασμένος και ξεχασμένος…Και αν δεν δημοσιεύαμε φωτογραφία από τον τάφο-χωράφι δεν θα του έβαζαν ούτε μια στρώση τσιμέντο από πάνω εκείνοι στις πλάτες του οποίου πλούτισαν και απέκτησαν καριέρες πολιτικών,δημοσιογράφων κλπ

Δείτε σήμερα το πρωτοσέλιδο της μητσοτακικής εφημερίδας ΚΗΡΥΚΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.Φυσικά και είναι ανεξάρτητη και πολύτιμη για την οικογένεια εφημερίδα και τη λέξη “μητσοτακική”την βάζουμε μόνο και μόνο για να καταδείξουμε ότι( και)προς το Μητσοτακέϊκο είναι καλόπιστη αφού ο ιδιοκτήτης δέχθηκε να γίνει υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση Κυριάκου.Χωρίς ευτυχή κατάληξη πάντως…

Το πρωτοσέλιδο λέει ότι ο Ντόναλντ Τράμπ ονομάτισε κάμποσους δικαστές κάνοντας τους σφοδρή κριτική και χειρότερα και περίπου τους στιγμάτισε ώς ευρισκόμενους σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του και με ανάμειξη στις εκλογές κλπ

Στο δικό μας κράτος Δικαίου οι έντιμοι δικαστές είναι σε ακόμα χειρότερη θέση.

Από τη μία έχουν την διαμάχη που παίρνει διεθνείς διαστάσεις καθώς άθλιες-επιεικώς-δικαστικές ενέργειες και αποφάσεις στιγματίζουν τη χώρα μας στα διεθνή φόρα.Είτε με καταδίκες,όπως η προχθεσινή για την υπόθεση της 17χρονης βρετανιδούλας που έχασε την αγνότητά της βιασθείσα από έναν μπάρμπαν στην Πάργα και οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της περιοχής παρότι τη βρήκαν μέσα στα αίματα και στα σημάδια στα επίμαχα σημεία απο την ασκηθείσα μεγάλη βία στον βιασμό της αποφάνθηκαν ότι “τα ήθελε”!..

Οπως αυτές οι καταγγελίες για τη φρικωδία των Τεμπών από τους συγγενείς και ιδιαίτερα την μητέρα Καρυστιανού.Αυταπόδεικτο έγκλημα μόνο και μόνο από την σπουδή να …τσιμεντώσουν το χώρο και τώρα να προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο για την απόφαση του τσιμεντώματος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στο σημερινό του άρθρο γράφει ότι η Δικαιοσύνη και θα ακούει και θα μιλάει.Το γράφει για να υπερασπιστεί την πρωτοφανή στα χρονικά σύγκληση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για να απαντήσει στο ψήφισμα ευρωπαϊκού θεσμού ότι στην Ελλάδα το Κράτος Δικαίου έχει πάει περίπατο εδώ και χρόνια.

Και συμπληρώνει απειλητικά(κατά την δική μας ανάγνωση) ο Γιάννης Πρετεντέρης:

“…Από όσο γνωρίζω κανείς δεν δεσμεύθηκε ποτέ ότι θα ακούνε αλλά δεν θα μιλάνε.Η αξιοπρέπεια των ανθρώπων αποτελεί μέτρο της αξιοπρέπειας των θεσμών που εκπορωσπούν.Και θα ακούνε λοιπόν και θα μιλάνε.Και (ελπίζω ότι) θα θυμούνται τους ψιθυριστές.Τα ονόματα στη διάθεσή τους…”

Σχεδόν ταυτόχρονα με το καταφανώς απειλητικό κείμενο του Γιάννη Πρετεντέρη κατά των επικριτών δικαστών δημοσιεύθηκε και μια προκήρυξη στην οποία η οργάνωση “ΕΝΟΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ” αναλαμβάνει την ευθύνη για την βόμβα κατά δικαστών στη Θεσσαλονίκη,η οποία δεν εξερράγη.

Αναφέρουν και το όνομα της δικαστίνας στην οποία στάλθηκε η βόμβα και της καταλογίζει η οργάνωση αποφάσεις επίμεμπτες κατά την κρίση της κλπ.

Κάνει η οργάνωση δηλαδή ό,τι κάνει και ο Τράμπ αναφέροντας ονόματα δικαστών και απειλεί.

Αυτές οι αράδες του Γιάννη Πρετεντέρη είναι κανονικές η μήπως απειλητικές;

Οι δικαστές δεν ρίχνουν ούτε βόμβες,ούτε σφαίρες.Αλλά μια απόφασή τους άδικη μπορεί να είναι χειρότερη από βόμβα και σφαίρα.Και είναι πολλές αυτές οι δικαστικές πράξεις που στην ουσία τους είναι βόμβες διαφθοράς…

Γράφει η προκήρυξη της “ΕΝΟΠΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ” και το όνομα της δικαστικής λειτουργού,όπως ο Τράμπ,αλλά αυτολογοκρινόμενοι για όσα έχουμε υποστεί και εξαιτίας και των απειλών Πρετεντέρη το παραλείπουμε:

«Το έργο των δικατικών λειτουργών είναι ξεκάθαρο πως στοχεύει στο βασανισμό και την εξαθλίωση όλων των κρατούμενων και γενικά σε όλους εκείνους που δυστυχώς θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το σινάφι τους.

Δικαστές, εισαγγελείς, εφέτες, όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια μια κλειστή ομάδα βασανιστών, φυσικά με τη βοήθεια και συγκάληψη των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, οδηγούν τη χώρα στα βήματα της χούντας και της καταστολής. Οι αποφάσεις που παίρνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων και στα γραφεία τους είναι ξεκάθαρα εκδικητικές και απάνθρωπες για το λαό. Τα καθάρματα που φέρουν τον “τίτλο” του προέδρου, του ανώτατου εφέτη κ.λ.π., είναι αυτοί που δίνουν τις εντολές για τις κατασχέσεις των σπιτιών ανθρώπων με προβλήματα υγείας, ηληκιωμένων, αλλά και όσων έρχονται αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση.

Είναι αυτοί που κρίνουν με το έτσι θέλω για πόσο θα κάτσουν άνθρωποι στις φυλακές, ανεξαρτήτως αποδείξεων και στοιχείων, επειδή μόνο και μόνο αρέσκονται να παίρνουν εκδικητικές αποφάσεις κατά τη δήθεν κρίση τους και να απονέμουν τη δική τους “δικαιοσύνη”, χωρίς να υπολογίζουν κανέναν και τίποτα.

Νομίζουν ότι βρίσκονται σε ένα ανώτερο στρώμα ανθρώπων και πως μπορούν να παίζουν με τις ζωές όλων. Η άμεση διασύνδεσή τους με ανώτατους μπάτσους και πολιτικούς, τους εντάσσουν σε ένα πλαίσιο αυτοδυναμίας και διαφθοράς χωρίς έλεγχο από κανέναν. Υπογράφουν και κανονίζουν νόμους για τους διεφθαρμένους “φίλους τους”, δίνουν εντολές για παρακολουθήσεις ανθρώπων, με σκοπό το προσωπικό όφελος.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο αφορά τους κρατούμενους και τη συνεχή αυστηροποίηση των ποινών, φυσικά με ορισμένες εξαιρέσεις που εξυπηρετούν μόνο τους “δικούς τους”. Οι εξοντωτικές ποινές, οι διάφορες διατάξεις που εν μια νυκτί επιβάλλονται κατα πώς τους βολεύει, οδηγούν τους κρατούμενους στην καθημερινή μάχη για επιβίωση σε άθλιες συνθήκες.

 Ενώ όταν πρόκειται για άτομα της κλίκας τους, με κουκουλώματα και συνοπτικές διαδικασίες, απαλλάσσονται από από κάθε ευθύνη που τους βαραίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου όλα τα καθάρματα – υπεύθυνοι για την τραγωδία, συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους. Ο τότε Υπουργός Μεταφορών Καραμανλής και τα διορισμένα τσιράκια του, με τη βοήθεια δικαστών και εισαγγελέων, απαλλάχθηκαν κάθε ευθύνης. Οι “διάσημοι” φίλοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι βιαστές και βασανιστές ψυχών Λιγνάδης, Φιλιππίδης κ.λ.π., αθωώνονται εν μέρει ή πέφτουν στα μαλακά, έτσι ώστε να συνεχίσουν το διεστραμμένο έργο τους με τη συγκάληψή τους. Αντίθετα, για όλους αυτούς που δεν ανήκουν στον ξεφτιλισμένο σάπιο κύκλο τους, η εφαρμογή των νόμων τους υπερβαίνει κάθε εκδικητικότητας.

Η συγκεκριμένη Πρόεδρος Εφετών…., είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της απάνθρωπης – φασιστικής μηχανής που έχει ως μοναδικό στόχο το βασανισμό και την εκδίκηση όλων όσων κρίνεται η “τύχη” τους από αυτήν. Η “τύχη” όμως δε θα είναι πάντα με το μέρος της, καθώς δε θα υπάρχει πάντα δίπλα της ένας σύζυγος στρατιωτικός. Οι αποφάσεις που έχει πάρει στο παρελθόν, αδιαφορώντας ξεκάθαρα για τις συνέπειες που θα υποστούν οι κρατούμενοι, δε μένουν πάντα αναπάντητες. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε στο απυρόβλητο και θα υπάρχουν οι ανάλογες συνέπειες και για εσάς. Όσο έυκολα έφτασε ο φάκελος – βόμβα στο γραφείο της, τόσο εύκολα μπορούν οι σφαίρες μας να βρουν το στόχο τους. Μπορεί αυτή η προσπάθεια να απέτυχε, αλλά η συγκεκριμένη βασανίστρια θα παραμείνει βασικός στόχος για εμάς, διότι δε θα μείνουν ατιμώρητες οι αποφάσεις της.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο, σε έναν πόλεμο υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές, καμία μάχη δεν είναι μονόπλευρη, όπως εσείς θα θέλατε να ισχύει. Κανένας στόχος δε θα μείνει ατιμώρητος, ειδικά σε μια συγκυρία που δεχόμαστε πολλαπλά χτυπήματα τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όλοι εσείς που μεταφέρετε καθημερινά ανθρώπινες ζωές στα δικαστήρια – κολαστήρια, ανθρωποφύλακες και διευθυντάδες ως σύγχρονοι κέρβεροι, δικαστές, εισαγγελείς και μπάτσοι όλων των υπηρεσιών, που βοηθάτε το έργο της κρατικής καταστολής, καλό θα είναι να κοιτάτε πίσω σας πριν το κάθε σας βήμα, να σκεφτείτε πολύ καλά την κάθε σας απόφαση, γιατί ποτέ δεν ξέρετε σε ποιον από εσάς τα μέσα που διαθέτουμε θα στραφούν. Η κάθε σας επιλογή έχει και το ανάλογο κόστος.

Όσο και να προσπαθήσανε τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών καναλιών να υπονομέυσουν την πράξη μας, λέγοντας διάφορα περί υποθέσεων για αγρίους, η αλήθεια είναι μία.

Η αναρχία δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει, κανείς δεν είναι μόνος του απέναντι στο κράτος.

Όλα συνεχίζονται…

Μέχρι την ολική καταστροφή σας.

Την ευθύνη αναλαμβάνει η ομάδα

Ένοπλη Απάντηση».

Η Δικαιοσύνη λοιπόν πρέπει να απαντάει,όπως γράφει ο Πρετεντέρης.Και έχει και γραφείο τύπου.Η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της καταδίκασε την βόμβα κατά της δικαστίνας ,όπως φυσικά την καταδικάζουμε όλοι.

Προφανώς είναι απαραίτητη μια λεπτομερής ανακοίνωση για τα έργα και της αποφάσεις της συγκεκριμένης δικαστικής λειτουργού,ώστε αν όλα είναι νόμιμα και ηθικά να αποστομωθεί η τρομοκρατία των βομβών.

Στην πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει φτάσει μια επιστολή μιας οικογένειας με τέσσερα ανήλικα παιδιά.Εξιστορεί το πως της πήρε την πρώτη κατοικία στην Καλαμαριά σε πλειστηριασμό μια νεαρή δικαστίνα,η οποία δεν γνωρίζουμε που υπηρετεί καθώς είναι κάτοικος….Αθηνών!Ομως οι προσφυγές της οικογένειας δικάζονται στη Θεσσαλονίκη.

Στον πλειστηριασμό η δικαστίνα πρόσφερε κάτι μικροποσά,πάνω από όσα μικροποσά πρόσφεραν 2-3 άλλοι στην αρχική τιμή εκκίνησης.

Αν όλα είναι καλά μια λεπτομερής απάντηση της δικαιοσύνης που και ακούει και μιλάει είναι απαραίτητη.Ετσι γίνεται στις δημοκρατίες,όπως λέει και γράφει και ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Κι αυτό είναι ένα απο όχι τα δεκάδες,αλλά τα χιλιάδες θέματα για τα οποία η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα πρέπει αφού ακούει και να μιλήσει…