Αρχική Διεθνη Βιβλίο-σοκ από τον Αλ.Παπαχελά για την καταστροφή της Ελλάδας από τον διεφθαρμένο...

Βιβλίο-σοκ από τον Αλ.Παπαχελά για την καταστροφή της Ελλάδας από τον διεφθαρμένο Σόϊμπλε που πέθανε αμίλητος με την Μέρκελ!

146

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

To σημερινό κάδρο “κανονικότητας”στη χώρα με 5 χρόνια τον Πρωθυπουργό που την υποσχέθηκε αυτή την κανονικότητα:

-Ένας άνθρωπος με 49 δικογραφίες στην πλάτη του,μία απο τις οποίες αφορά μήνυση της αδελφής του για βιασμό(!!!)κυκλοφορεί ελέυθερος και με έναν σεσημασμένο σφάζει την έγκυο σύντροφό του γιατί του είπε ότι  πρέπει να δουλέψει γιατί “θα κρατήσει το παιδί”και θα το μεγαλώσει με την 13χρονη κόρη της απο πρώτο γάμο.

Ενας κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας όχι μόνο κυκλοφορεί ελέυθερος,αλλά είναι “πουλ μουρ” Μπε Εμ Βέ” και αλυσσίδα βενζινάδικων.Το βίντεο της δολοφονίας του κόβει την ανάσα.Ούτε στις πιο σκληρές ταινίες του σινεμά δεν υπήρξαν δολοφόνοι να αδειάζουν με τόση μανία σε έναν άνθρωπο τόσα όπλα.Οσο κάλπικη ήταν η “πουλ μουρ”τόσο κάλπικη και η θωράκιση της “Μπε Εμ Βε”.Τόσο κάλπικη και η ασφάλεια,η κανονικότητα στο κάδρο της οποίας αυτά είναι απλως η “σοδειά των τελευταίων ωρών”.

Σε επόμενα 24ωρα θα ξεχαστούν από άλλα χειρότερα.

Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας στο εσωτερικό αποτυπώνουν την κανονικότητα στην εποχή του Κυριάκου και της κυβέρνησής του ,η οποία μας λέει ότι θα βγάζει αποφάσεις με την…τεχνητή νοημοσύνη για να είναι σωστές.

Π.χ. θα βάλουν στο μηχάνημα της Τεχνητής νοημοσύνης τις λέξεις “μη εγκεκριμένος δημοσιογράφος ίσον ένοχος”.Και καθάρισαν με ανάλογες αποφάσεις!Δείτε παραδειγματικά πρωτοσέλιδα από όλη την “κανονικότητα”της Ελλάδας: 

Στο εξωτερικό το γερμανικό ARD περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα,όχι σε σχέση με το καθημερινό λουτρό αίματος,αλλά με το ανελέητο κυνηγητό δημοσιογράφων μη αρεστών.Αυτούς τους ανακαλύπτει πιο εύκολα από τα “αόρατα χιλιάδες ακίνητα”,τα οποία βέβαια ανήκουν σε ισχυρούς μηδέ του πολιτικού-δημοσιογράφου Τράγκα (με τις Φεράρι και τις Μπέντλεϋ στα θέρετρα των 5 ηπείρων)εξαιρουμένου έως τον θανατό του.

Το γερμανικό ARD υπό τον τίτλο«Όπου χρειάζεται θάρρος η ελευθεροτυπία» γράφει μεταξύ άλλων για την Ελλάδα:

Μια δολοφονία, ένα σκάνδαλο υποκλοπών, αγωγές κατά αντιλαϊκών ρεπορτάζ: η Ελλάδα κατατάσσεται στις χαμηλότερες θέσεις από όλες τις χώρες της ΕΕ όσον αφορά την ελευθερία του Τύπου. Πώς οι Έλληνες δημοσιογράφοι ζουν – και εργάζονται – με αυτό.»

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στις υποκλοπές που ερευνώνται-υποτίθεται-ακόοομα,στον εκφοβισμό και την αυτολοκρισία των δημοσιογράφων και σημειώνει ότι για τις υποκλοπές θεωρείται και καταγγέλλεται ως «υπεύθυνη η μυστική υπηρεσία της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη».

Την εποχή που στην Ακαδημία Αθηνών γίνεται συζήτηση για το πως η τεχνητή νοημοσύνη έχει πια εισβάλλει και βρίσκει ψύλλο πνιγμένο στον Ειρηνικό και Ατλαντικό Ωκεανό δεν μπορούν να βρουν στις έρευνες για τα ακίνητα των επωνύμων,τις υποκλοπές,τους Τράγκες,ούτε ελέφαντα στο δωμάτιο…

Όμως η πιο-κατά τη γνώμη μας- ουσιαστική(και εντυπωσιακή) είδηση που πέρασε στα “ψιλά”:

Η μακροβιότερη καγκελάριος της Γερμανίας Μέρκελ με τους παροιμιώδεις χαμηλούς τόνους,ανέβηκε σε θεαματική σκληρότητα τόσο όσο δείχνει το γεγονός ότι δεν πήγε στην κηδεία του επι δεκαετίες(κάλπικου)”δεξιού χεριού” της,αν και ήταν εκεί παρόντες όλοι οι πολιτικοί ηγέτες(π.χ. Μέρτς,Λάσετ,ο πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου Χαρμπαρτ ,υπουργοί κ.α.) της Γερμανίας.Του γνωστού καταστροφέα της Ελλάδας Σόϊμπλε,πολιτικού τόσο διεφθαρμένου,ώστε να ανακοπεί εκ των έσω κάθε προσπάθειά του να αναρριχηθεί στην καγκελαρία.

Η ακόμα πιο ουσιαστική και εντυπωσιακή είδηση:

Ο πασίγνωστος διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δημοσιογράφος Αλ.Παπαχελάς,ο οποίος ταράζει συχνά-πυκνά τα νερά της ελληνικής(κυρίως της πολιτικής) σκηνής με έρευνες και αποκαλύψεις(μέσω αυτών )για κορυφαία και ζωτικής σημασίας θέματα διεξάγει πολυετή έρευνα για την (ουσιαστική)καταστροφή της Ελλάδας.Kαι συνάντησε δυο φορές τον Σόϊμπλε.Κατά πληροφορίες και πολλούς άλλους κρίσιμους εκείνο το διάστημα.Αν αναλογιστεί κανείς ότι συνάντησε και πολλούς Αμερικανούς αξιωματούχους της εποχής,αν αναλογιστεί ότι ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο δικό του συγκλονιστικό βιβλίο “Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ”αφιερώνει ιδιαίτερο κεφάλαιο στην Ελλάδα,αλλά γράφει κατονομάζοντας Σόϊμπλε και Μέρκελ ως καταστροφείς της Ελλάδας χάριν των δικών τους Τραπεζών και οικονομιών,αναλογίζεται κανείς ποιές βόμβες έρχονται από τον Α.Παπαχελά.

Για το προηγούμενο βιβλίο “Σκοτεινό Δωμάτιο”έκανε έρευνα σχεδόν δυο δεκαετιών,μίλησε με τους πιο σημαντικούς Ελληνες και ξένους ηγέτες και έκανε αποκαλύψεις για τα δραματικά παρασκήνια που οδήγησαν στη Χούντα,στο ξεπούλημα της Κύπρου απο τους Χουντικούς με αμερικάνικες παγίδες και ευρωπαϊκές προδοσίες κλπ.

Τέτοιες αποκαλύψεις δεν μπορούν φυσικά να τις διανοηθούν Έλληνες δημοσιογράφοι…Το πολύ να αγοράζουν δήθεν στα μουλωχτά βίλες στο Παρίσι,στο Λονδίνο,στο Μόντε Κάρλο,στη Νέα Υόρκη και στο Μπέβερλι Χίλς.Εκεί αποκαλύφθηκε η τελευταία του Τράγκα,ο οποίος είχε σε όλα τα προαναφερόμενα θέρετρα και δήθεν οι πολιτικοί δεν ήξεραν όταν τον αναγόρευαν σε κορυφαίο τιμητή απο τους πιο γνωστούς σταθμούς και εφημερίδες της χώρας.

Τέτοιες αποκαλύψεις δεν διανοούνται φυσικά οι πολιτικοί απλά γιατί κάποιοι τους “κρατούν” από χίλιες μπάντες…

Τα γράφουμε αυτά καθώς έχουμε μπει στο Λευκό Οίκο,στο Κρεμλίνο,στη Ντάουνιγκ Στρίτ…Εχουμε προσκληθεί πολλές φορές σε εκπομπές του Τράγκα και δεν έχουμε συναντήσει ποτέ,ούτε μιλήσαμε,ούτε γνωρίζουμε προσωπικά τον Παπαχελά.

Γνωρίζουμε όμως το μέγεθός του στην παγκόσμια δημοσιογραφική και πολιτική σκηνή και αυτό το μέγεθος στην Ελλάδα καταβάλλεται προσπάθεια να συρρικνωθεί με την γνωστή τακτική: το αγνοούμε,άρα δεν υπάρχει.

Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της δεν υπάρχει απλώς αναγγελία της έρευνας του Αλ.Παπαχελά,αλλά και αναγγελία της συγγραφής του βιβλίου,του οποίου το ειδικό βάρος είναι προφανές.

Υπάρχουν επίσης δεδομένα στα οποία θα κινηθεί το βιβλίο και αυτά το προσδιορίζουν ως το σημαντικότερο συνολικό-και αντικειμενικό- ντοκουμέντο για την δόλια απο γερμανικής πλευράς προσπάθεια καταστροφής της Ελλάδας.

Αυτή η προσπάθεια είχε-κατά την δική μας προσέγγιση- δυο αιτίες:

1)το τεράστιο γερμανικό ΧΡΕΟΣ προς την Ελλάδα,ύψους κατά τη γαλλική κυβέρνηση(Ντελπλά)575 δις ευρώ.Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας και νυν Ακαδημαϊκός-καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος συστηματικά,επίμονα,αποφασιστικά και με διεθνείς παραμέτρους προέβαλε και προβάλλει τα ντοκουμέντα για το χρέος αυτό.Ο Σόϊμπλε και το βαθύ γερμανικό οικονομικό-πολιτικό κατεστημένο κατάλαβε τον κίνδυνο και προσπάθησε νωρίς να βάλει την Ελλάδα σε θέση επαίτη εκτός ευρώ,ώστε να λέει ευχαριστώ και με ψίχουλα

2)την κυριαρχία της Γερμανίας στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην ευρωπαική Ενωση.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας απο λίαν υπέυθυνες θέσεις προβάλλει χρόνια τώρα την ανήθικη,παράνομη,απάνθρωπη “κυριαρχία του Οικονομικού επι του θεσμικού”

Αναφερόμενος σε ομιλία του στην Ακαδημια Αθηνών στα θέματα τεχνητής νοημοσύνης ο Προκόπης Παυλόπουλος,σημειώνει ότι είναι αδιανότητο για το παρόν και προφανώς και το προσεχές μακρινό μέλλον να επιβληθεί απόδοση δικαιοσύνης δια της Τεχνητής νοημοσύνης .Στη συνέχεια φωτογραφίζει(και) την προσπάθεια της Γερμανίας δια του Σόϊμπλε να επιβληθεί η Γερμανία στην Ευρώπη με τις δήθεν αδήριτες δημοσιονομικές ανάγκες και την “αποβολή” της Ελλάδας απο το ευρώ και μεταξύ άλλων είπε:

“αδυνατούν (σ.σ.αναφέρεται στα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης) να διαπιστώσουν, τουλάχιστον με την επάρκεια που
προϋποθέτουν και επιβάλλουν οι αρχές του Κράτους Δικαίου και
της Αρχής της Νομιμότητας, αν σε μια συγκεκριμένη περίπτωση
αυτό που τα κρατικά όργανα επικαλούνται ως Δημόσιο
Συμφέρον είναι μια «μεταλλαγμένη» μορφή Δημοσιονομικού, και
μόνο, Συμφέροντος. Κατά συνέπεια, ευχερώς γίνεται αντιληπτό
το πόσο «ανίσχυρα» είναι τα «Μεγάλα Νευρωνικά Δίκτυα (ΜΝΔ)» να καταπολεμήσουν
αποτελεσματικώς την «μάστιγα» της εποχής μας εις βάρος του
Κράτους Δικαίου και της Αρχής της Νομιμότητας, που έχει πάρει
την μορφή της «επικυριαρχίας» του «οικονομικού» επί του
«θεσμικού».

Ο Σόϊμπλε δια της Γερμανίας αυτό ακριβώς προσπάθησε να κάνει.Να επιβάλει το “οικονομικό” συμφέρον της Ένωσης επί του “θεσμικού”,δηλαδή τον σεβασμό των θεσμικών αρχών επι των οποίων στηρίζεται η Ενωση.

πως προσπάθησε να το κάνει αυτό;

Με τρόπο που δεν διαφέρει και πολύ από τη δράση των …μαφιόζων.

Κατέβασε τους Ελληνες υπουργούς σε …σκοτεινό υπόγειο στην Πολωνία γιανα τους απειλήσει,εκβιάσει να δεχθούν την έξοδο.

Ιδού πως το περιέγραψε αυτό το απίστευτο επεισόδιο ο τότε υπουργός Βαγγέλης Βενιζέλος:

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

«Αναζητήσαμε έναν χώρο, μας είπαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ότι μπορούμε να κατέβουμε στο δεύτερο υπόγειο, όπου υπήρχε ένα μπαρ, ένα κλασικό για την πόλη μπαρ, το οποίο ήταν κλειστό. Ήταν σκοτεινά, ανάψαμε ένα φως, άρα υπήρχε μια συνθήκη η οποία ήταν αρκετά απειλητική γιατί υπήρχε ημίφως. Καθίσαμε σε μια γωνιά υπήρχε ένα τραπέζι του μπαρ, ένας μικρός καναπές στον οποίο κάθισαν οι δύο Γερμανοί, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Γκέρκ Άσμουσεν. Πάντα το σχήμα ήταν ένας συν ένας και από την άλλη μεριά, σε δύο μικρές πολυθρόνες καθίσαμε ο Γιώργος Ζανιάς και εγώ.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν αρκετά ταχύς και άμεσος, ευθύς, χωρίς προλόγους. «Ας συζητήσουμε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ», ήταν η χαρακτηριστική φράση. Άρα έθεσε το ζήτημα αμέσως στο τραπέζι και άρχισε ένα γκραν γκινιόλ, το οποίο κράτησε 90 λεπτά. Ο Σόιμπλε με τη βοήθεια του Άσμουσεν μας ανέπτυξε το επιχείρημα πόσο ευνοϊκό θα ήταν για την Ελλάδα να αποχωρήσει προσωρινά υποτίθεται από το ευρώ και όταν ανακάμψει, όταν ξανά αποκτήσει τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην ευρωζώνη, το βλέπουμε».

Ο Βενιζέλος φυσικά το απέρριψε.

Ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα περιγράφει στο βιβλίο του κατονομάζοντας τον Σόϊμπλε και την Μέρκελ την αγωνιώδη προσπάθεια των ΗΠΑ να ματαιώσουν τα γερμανικά αυτά σχέδια.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο φύλλο στο οποίο αναγγέλλει το βιβλίο Παπαχελά έχει αφιέρωμα αρκετών σελίδων στην προσπάθεια του Σόϊμπλε να πετάξει έξω την Ελλάδα και περιέχει μαρτυρίες γερμανών για την διαφωνία της Μέρκελ σε αυτό το σχέδιο.

ΟΙ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί εκείνη την κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο,αφού δια των κ.κ.Τσίπρα και Βαρουφάκη απέτρεψαν( και με τις γνωστές καταγραφές που έγιναν και ταινία του Κώστα Γαβρά)την αποβολή της Ελλάδας στην συνέχεια έβαλαν στο τραπέζι δυο απαιτήσεις,οι οποίες και ικανοποιήθηκαν:

1.Αποβολή του Σόϊμπλε από το κρίσιμο υπουργείο Οικονομικών.Το πέτυχαν και καθώς στην Ελλάδα σταθεροποιήθηκε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2017 ο Σόϊμπλε παύθηκε από υπουργός Οικονομικών και στάλθηκε στην άχρωμη,άοσμη προεδρία της γερμανικής Βουλής.

2.Αποστρατεία της ίδιας της Μέρκελ,η οποία “κλωσσούσε” τα σχέδια Σόϊμπλε.Πριν συμπληρωθεί χρόνος από την “αποστρατεία Σόϊμπλε” η καγκελλάριος Μέρκελ ανακοίνωσε (Οκτώβριος 2018)ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος μετά το…2021″.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο αφιέρωμα(31/12/23) μέσα απο το οποίο αναγγέλλει το βιβλίο Παπαχελά καταχωρεί ολοσέλιδες(σελ 6) δηλώσεις του τότε πρεσβευτή της Γερμανίας στην Αθήνα Σόοφ ,ο οποίος ρητά και κατηγορηματικά επιβεβαίωσε την πλήρη διάσταση μεταξύ Σόϊμπλε και Μέρκελ στο ζήτημα της αποβολής της Ελλάδας λέγοντας ότι ο Σόϊμπλε την επεδίωκε ως μονόδρομο και η Μέρκελ δεν συμμεριζόταν τη θέση του αυτή!!!

Στο ίδιο αφιέρωμα ακόμα πιο κατηγορηματικός για τις προθέσεις  Σόϊμπλε περι καταστροφής της ελληνικής οικονομίας είναι ο διευθυντής των Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς στις Βρυξέλλες Πίτερ Σπίγκελ.Χαρακτηριστική η δήλωση τίτλος “Εριχνε λάδι στη φωτιά της κρίσης και τροφοδοτούσε τη συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας και κλόνιζε την εμπιστοσύνη”!

Ο Σπίγκελ δεν είναι…Γερμανός κι ας έχει το επώνυμο του ομώνυμου διάσημου περιοδικού.Είναι Αμερικανός και λέει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ότι η Μέρκελ διαφωνούσε με τον Σόϊμπλε στην αποβολή της Ελλάδας και τονίζει πόσο άδικη ήταν η πολιτική Σόϊμπλε έναντι της Ελλάδας την οποία ήθελε να αποβάλει,ενώ υπήρχε απλός τρόπος αντιμετώπισης.Λέει χαρακτηριστικά: “το μόνο που χρειαζόταν η Ελλάδα απο την αρχή της κρίσης ήταν η επιστροφή της εμπιστοσύνης και η υποστήριξη της Κεντρικής Τράπεζας.Αυτό ήταν ξεκάθαρο απο την πρώτη ημέρα.Αλλά ο Σόϊμπλε και η γερμανική κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ στην Κεντρική Τράπεζα να επέμβει καταλυτικά για χρόνια.Μόλις ο Ντράγκι υποσχέθηκε ότι θα κάνει η Κεντρική Τράπεζα ό,τι χρειαστεί και η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε την κωλοτούμπα εφαρμόζοντας τα μέτρα ήταν ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ότι τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα…”

Πιο καθαρά μπορεί να διατυπωθεί το ποιός ήταν ο καταστροφέας της Ελλάδας;

Ο Σόϊμπλε.

Και στο μέτρο που έσυρε και την Μέρκελ στην πολιτική αυτή ευθύνεται για την “συνταξιοδότησή της” σε ηλικία μόλις 64 (2018) ετών.

Προφανώς αυτή η πολιτική της καταστροφή είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πήγε στην κηδεία του…

Προφανές είναι επίσης ότι το βιβλίο του Α.Παπαχελά με δεδομένη την ικναότητά του να συλλέγει ντοκουμέντα και στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα και στις Βρυξέλλες θα είναι πραγματική βόμβα και αρκετοί πολιτικοί έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους.

Υ.Γ. Με δεδομένο ότι ο ίδιος ο Α.Παπαχελάς γράφει ότι διεξάγει έρευνα και είχε δει στα πλαίσια της έρευνας τον Σόϊμπλε τον Οκτώβριο του 2017,ημέρα που μάζευε τα πράγματά του απο το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας για λογαριασμό ποιών η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθούσε με το διαβολικό λογισμικό τον Αλ.Παπαχελά;

Αναμένονται αποκαλύψεις-σοκ αν κρίνουμε και απο διάφορα βιτριολικά ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για τις υποκλοπές-παρακολουθήσεις,όπως π.χ. εκείνο του Μιχ.Τσιντσίνη στις 24/11/2022…

ΥΓ.2.Τι θέλει να πει ο Α.Σαμαράς δηλώνοντας ότι ανέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή του να μην ψηφίσει για λόγους συνείδησης τον Προκόπη Παυλόπουλο-κόκκινο πανί για τους Γερμανούς,ως πρόεδρο της Ελλάδας;Ότι οι άλλοι 270 που τον ψήφισαν ήταν…ασυνείδητοι ή ότι ο Κυριάκος πρόσφερε καλές υπηρεσίες στους Σόϊμπλε-Μέρκελ;