Αρχική Ελλαδα “Ήξεραν”!!!H Χρυσούλα Διαβάτη ,ο Γ.Πρετεντέρης,ο Αδωνης,ο Βορίδης,ο Γεωργούλης και εγκλήματα και “εγκλήματα”που...

“Ήξεραν”!!!H Χρυσούλα Διαβάτη ,ο Γ.Πρετεντέρης,ο Αδωνης,ο Βορίδης,ο Γεωργούλης και εγκλήματα και “εγκλήματα”που ξέρει να θάβει και να ξεθάβει, με την βοήθεια ΜΜΕ,η πολιτική σκηνή.Βίντεο για Γεωργούλη!

8816

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Χρυσούλα Διαβάτη,η διάσημη στη χώρα μας ηθοποιός(συζυγος του επίσης διάσημου ηθοποιού Νικήτα Τσακίρογλου)κάνουν αποκαλύψεις.Ο πρώτος αλλού σημαδεύει,αλλού …πυροβολεί,η δεύτερη είναι απόλυτα εύστοχη για τον Γεωργούλη “προφητεύοντας” 4 χρόνια πριν,μπροστά στα μάτια του Δ.Παπαδημούλη τι θα ακολουθούσε με τον Γεωργούλη και την Ελένη Χρονοπούλου.

Ο Γ.Πρετεντέρης έχει τον “σοφό” τίτλο “Ηξεραν” στο σημερινό του άρθρο.

Και με την γνωστή ταχύτητα της χελώνας και τα γνωστά θολά “σημιτικής” κατασκευής δημοσιογραφικά γυαλιά του περιγράφει πως ήξεραν εδώ και αρκετό καιρό(ένα και δυο χρόνια πριν) οι πάντες στον ΣΥΡΙΖΑ για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για τον Γεωργούλη.

Θυμίζουμε η καταγγελία για τον βιασμό έγινε σε δυο περίεργες,πολύ περίεργες δόσεις(Γενάρη και Μάη του 2020) και ακολούθησε περίεργη,πολύ περίεργη,σιωπή εκ μέρους των Βελγικών αρχών(τριετής και βάλε…)του Γεωργούλη,διότι δεν ήξερε,λέει, τίποτα έως τον Απρίλη του 2023 και του Νίκου Ανδρουλάκη,ο οποίος εκτόξευσε πέρυσι(Μάη του 2022 στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ) την Ελένη Χρονοπούλου στην κορυφή του ΠΑΣΟΚ,ενώ εκείνη δεν του είπε τίποτα γιαυτό που -κατά τον Πρετεντέρη-ήξεραν στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στο ίδιο Ευρωκοινοβούλιο,στο οποίο υπηρετούσε και ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης που δεν ήξερε τίποτα,αλλά αυτό ξεχνάει να το επισημάνει ο Γ.Πρετεντέρης.Ισως,σκεφτόμαστε φωναχτά,γραπτά, είναι αργός και δεν έχει φτάσει ακόμα στη στροφή που λέγεται “προς ΠΑΣΟΚ”.Είναι σε εκείνη που λέει “προς Νέα Δημοκρατία-Αδωνη Γεωργιάδη-Μάκη Βορίδη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις”.

Ο Αδωνης είναι σήμερα Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,οι Βορίδης και Πλεύρης Υπουργοί της.

Ηταν τα στελέχη του-κατά τον Πρετεντέρη- Καρατζαφύρερ τότε…Και,άρα,ήξεραν ποιοί ήταν τότε και με αυτούς σήμερα είναι αγκαλίτσες ακόμα και στο κότερό του ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Σε αυτούς και στο “ήξεραν” είναι αφιερωμένο και το πρωτοσέλιδο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ σήμερα.

Ηξεραν για τους διαδόχους των-κατά τον Πρετεντέρη-“φύρερ” στο χώρο,όπως μαρτυρεί το πρωτοσέλιδο αυτό.

Οπως βλέπετε στη φωτογραφία οι βόλτες Γ.Πρετεντέρη και του πρώην-κατά Πρετεντέρη- “φύρερ” και σφοδρό πολέμιο του Κυριακου Μητσοτάκη προσωπικά είναι εκεί στη Μύκονο.

Αυτή τη Μύκονο που και εμείς και πλείστοι άλλοι αποκαλούσαν και αποκαλούν “βοθρο των επωνύμων” και κάθε παρανομία πλουτισμού είναι επιτρεπτή.

Γιαυτή τη Μύκονο ήξεραν,αυτά που είναι πολύ παλιά,αλλά τα καταγγέλλει προεκλογικά η σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Εχουν επενδύσει και δικαστικοί και πλείστοι δημοσιογράφοι στη Μύκονο όταν είδαν ότι εκεί “χτίζεται” αυτό που ο Κωστ.Μητσοτάκης ονόμασε διαπλοκή και ο Κωστας Καραμανλής “νταβατζήδες”.

Από δικαστικούς διάλεξε προεδρίνα της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διάλεξε αυτή που αγόρασε σπίτι απο τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ,την εποχή ακριβώς(2009)που άρχιζε στο Συμβούλιο Επικρατείας μια δίκη για τις επενδύσεις των ΑΠΕ και κατέληξε στην γνωστή απόφαση με εισηγήτρια τη σημερινή προεδρίνα.Ασχετη με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τότε η δίκη.Βγήκε όμως μια τόσο καλή απόφαση(την εξύμνησε η ΕΦ.ΣΥΝ)ώστε η άσχετη ως τότε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ απόφασισε και ανακοίνωσε επίσημα ότι κατευθύνει το …ευκαταφρόνητο ποσό των 5 δις για επενδύσεις στις ΑΠΕ.

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι της ευρείας οικογένειας Γεραπετρίτη.

Ηξεραν ότι διάλεξαν μια ικανή(κατά την ΕΦ ΣΥΝ)δικαστίνα ως πρόεδρο και οι δημοσιογράφοι ήξεραν τι είναι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ,αφού στο κτήριο αυτό,στο οποίο αγόρασε και η προεδρίνα μας είχαν γυριστεί και διαφημιστικά δημοσιογράφων.

Η προεδρίνα μας κάλεσε στο προεδρικό Μέγαρο τον “μίστερ έρχομαι με σαντάλια και πουκάμισο σε βασιλική δεξίωση” τον Νοέμβρη του 2022,’οταν η οικογένεια του κυρίου είχε έντονες διαμάχες για κάτι αυθαιρεσίες σε ξενοδοχείο της δίπλα στην Ακρόπολη.

Επίσης όταν η οικογένεια αυτή αγόρασε για 500 χιλιάρικα ιστορικό κτήριο στη Φειδίου ,το οποίο πούλησε για 4,5 εκατομμύρια σε ένα χρόνο!!!

Τι λέει ο Γιάννης Πρετεντέρης;Ήξερε κάτι γιαυτά η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου;

Α…μπα…Από που να τα ήξερε;

Είναι τόσο πολύστροφη όσο ο Παπαδημούλης,ο Kούλογλου και ο Τσίπρας που ήξεραν τι είχε καταγγελθεί σε απόρρητο φάκελο στο Ευρωκοινοβούλιο;

(Ο σανταλοφόρος του Προεδρικού κάνει,όπως πρώτοι αποκαλύψαμε και κόμμα δικό του για τις εκλογές αυτές,τρομάρα μας και…Κατερίνααααα μας,όχι εσάς κυρία πρόεδρε,άλλη Κατερίνα φωνάζουμε…)

Ολα τα ήξεραν οι ατσίδες του ΣΥΡΙΖΑ κατά τον Πρετεντέρη για τον βιασμό της Ελένης από τον Αλέξη.

Αλήθεια γιατί δεν έχει απορίες ο Γ.Πρετεντέρης για το γεγονός ότι ούτε το ΘΥΜΑ,ούτε ο ΔΡΑΣΤΗΣ δεν γράφουν και δεν λένε ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ και ποια ημέρα ακριβώς έγινε ο βιασμός ή δεν έγινε ο βιασμός;Ουτε μια λέξη για το αν απο πριν γνωρίζονταν η δεν γνωρίζονταν;

Π.χ. η Μενούνος η διάσημη δική μας κατήγγειλε ότι την τάδε ημέρα,στις Κάννες με κάλεσε σε καφέ ο διάσημος παραγωγός(τρόφιμος φυλακών για βιασμούς σήμερα)Γουάϊνστάϊν,και μετά με κάλεσε στο ξενοδοχείο του,πήγαμε στο δωμάτιό του για συζήτηση συνεργασίας και μου όρμηξε.

Ετσι έγινε και γίνεται και με άλλες καταγγελίες.Και ύστερα οι ερευνητές(μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι)πηγαίνουν,ψάχνουν κάμερες,μαρτυρίες κλπ και επιβεβαιώνουν ή και όχι παρουσίες κλπ

Οπως αυτές τις κάμερες ξενοδοχείου που δείχνουν ,λένε πρωτοκλασσάτο ΣΗΜΕΡΙΝΟ υπουργό ημίγυμνο να κυνηγά και στο διάδρομο τη γραμματέα του…Προφανώς θα του πήρε κάποιο …γραμματόσημο απο τη συλλογή του.

Ηξεραν και τι συμβαίνει λοιπόν σε βουλωμένα γράμματα και δωμάτια οι του ΣΥΡΙΖΑ για τον Γεωργούλη,αλλά όλοι οι άλλοι ήταν…μπούφοι και δεν είχαν ακούσει τίποτα.

Οπως αυτοί οι δήθεν μπούφοι της πολιτικής σκηνής που γλεντούσαν,αλλα δεν έβλεπαν τίποτα στη Μύκονο.

Δεν έβλεπαν ότι στις παρέες τους ήταν εργολάβοι δημοσίων έργων με τρελά λεφτά.

Τέτοια λεφτά που δίνονταν για να φτάξουν απλούς σηματοδότες στις γραμμές του τρένου,αλλα δεν τους έφτιαξαν ποτέ γιατί “δεν υπήρχαν λεφτά”.Και δεν ήξεραν οι καημένοι ότι οι γραμμές ήταν τυφλές.Και τώρα πέφτουν απο τα σύννεφα για την σύγκρουση και ο ανακριτής δεν κάλεσε κανέναν πολιτικό για απλή κατάθεση και ας έχει η δικογραφία καταγγελίες φοβερές για τους πολιτικούς και το τι ηξεραν και δεν διόρθωναν αποδεχόμενοι το σφόδρα πιθανό ενδεχόμενο να γίνουν λίωμα άνθρωποι σε σύγκρουση η εκτροχιασμό τρένων επειδήδεν υπήρχαν σηματοδότες.

Ουτε καν τον Κυριάκο Μητσοτάκη απο περιέργεια για το ποιός οδήγησε στο Μαξίμου την αδελφή του σταθμάρχη Σαμαρά.Για το αν αυτό έγινε ΠΡΙΝ γίνει σταθμάρχης ο Σαμαράς στη Λάρισα.Για το  τι συζήτησαν εκεί στο Μαξίμου ανύποπτοι για το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ χάλι των γραμμών,όπου σταθμάρχευε ο Σαμαράς.

Ξέρουν τα καλά.

Για κάθε κακό ήξεραν μόνο οι αντίπαλοι.Οχι οι(εκάστοτε) κυβερνώντες.

Ακούστε τη Χρυσούλα Διαβάτη να μιλάει και να ρωτάει πριν 4 χρόνια τι δουλειά έχουν και θα κάνουν στην Ευρωβουλή οι αμμορφωτοι Γεωργούληδες…

Εξανίσταται το “τέρας μορφωσιάς” Σρόϊτερ…όπως θα εξανίστατο και ο Γιάννης πρετεντέρης,αν του έλεγαν κάτι για το πως κυβερνούσε χρόοοονια την Ελλάδα το άλλο “τέρας της μορφωσιάς” Σταύρος Ψυχάρης.

Αυτός με τις βιλάρες σε ΚΑΘΕ ακριβή περιοχή της χώρας.Ετσι γίνεται με όσους έφαγαν τα παντελόνια τους στη διαπλοκ…συγνώμη στα θρανία.

Υ.Γ. Στη διπλανή του Πρετεντέρη στήλη υπάρχει κείμενο για τις διώξεις δημοσιογράφων και επισημαίνεται τι ξέρουν και τι δεν ξέρουν οι ελληνες πολιτικοί γιαυτές τις δίωξεις.Γίνεται αναφορά για το πως τα ξέρουν όλα όσα γίονται για δολοφονίες και διώξεις δημοσιογράφων στη Ρωσία.Ούτε λέξη για τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες τριών(Γκιόλιας,Καραϊβάζ,Χίος) δημοσιογράφων στην Ελλάδα,για τις οποίες κάτι άγνωστο κάνει “νιάου-νιάου”στα κεραμίδια

Ακούστε τη Χρυσούλα Διαβάτη στην “προφητεία” της για Γεωργούλη και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: