Αρχική Αθλητικα Το απίστευτο γκολ και ρεκόρ του καλύτερου παίκτη όλων των εποχών Κριστιάνο...

Το απίστευτο γκολ και ρεκόρ του καλύτερου παίκτη όλων των εποχών Κριστιάνο Ρονάλντο!Βιντεο

955

Ευτυχώς ορισμένες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες κρατούν την ταυτότητα του ποδοσφαίρου της χώρας στην οποία ανήκουν και στην οποία κερδοφόρα δραστηριοποιούνται.

Η Μπάγερν έπαιξε με 5-7 Γερμανούς στην πεντάρα(δυο γκολ ο Λεβαντόφσκι) επι της Ντυναμό Κιέβου,η οποία έπαιξε με περισσότερους ακόμα ρώσους.

Το ίδιο και στην απίστευτη τριάρα(3-0) της Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου επι της Μπάρτσα που μετά την αποχώρηση του Μέσσι και μετά την “διευθέτηση” του καταλανικού προβλήματος παραπαίει…

Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στα πάνω ράφια.Η Γιουβέντους που κέρδισε την Τσέλσι 1-0 είχε 3-4 Ιταλούς,η “αγγλική” ομάδα ήταν απλά για…κλωτσιές!Κανέναν Αγγλο…

Ολα τα “λεφτα”όμως πήγαν στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.Τον Κριστιάνο Ρονάλντο.Κύριος,σοβαρός,πειθαρχημένος,σεμνός,γυμνασμένος στο έπακρο “επιστρέφει” με το παραπάνω τα λεφτά που πληρώνουν όσοι τον βλέπουν και οι ομάδες που τον αγοράζουν.

Η Γιουνάϊτεντ με 3-4 Αγγλους στη σύνθεση βρήκε ξανά γόρδιο δεσμό μπροστά της με την Βιγιαρεάλ,τον κακό της δαίμονα σε διεθνή παιχνίδια.Σώθηκε απο 3-4 γκολ,ώσπου στο 52 βρέθηκε πίσω στο σκορ με την θλιβερή άμυνα των αναπληρωματικών,αφού οι βασικοί(Μαγκουάϊρ,Σο,Βαν Μπισάκα)έλειπαν.

Ισοφάρισε,κάνοντας ταυτόχρονα και ρεκορ συμμετοχών στο Τσάμπιονς Λιγκ, με έμπνευση του Φερνάντεζ και σουπερ(και τυχερή)εκτέλση του αναπληρωματικού Τέλλες.

Εβαλε στο παιχνίδι όλα τα όπλα της στην επίθεση και στις καθυστερήσεις προκάλεσε ερωτηματικά καθώς έβαλε μαζί τον Φρέντ και τον Λιγκαρντ.Στα 40 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το 5λεπτο των καθυστερήσεων οι δυο αυτοί με τον Ρονάλντο πρωταγωνίστησαν και ο Κριστιάνο έβαλε ένα γκολ που μόνο εκείνος μπορούσε να προετοιμάσει με εξαιρετικά δύσκολη κεφαλιά-πάσα και να ξαναπάρει τη μπάλλα στην πιο δύσκολη γωνία από την οποία και να βάλει γκολ νικης.

Δείτε το ξανά και ξανά καθώς θα προετοιμάστε να δείτε το βράδυ τα…κάτω ράφια των ξένων.Δηλαδή τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να παίζουν στην Πόλη με τη Φενέρ και με την Σλόβαν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε 1-2 Ελληνες σε κάθε ενδεκάδα και ξένους που αν φύγουν αύριο σε 2 μήνες κανείς δεν θα θυμάται τα ονόματά τους…

 

Στη φωτογραφία το καλύτερο ψαλίδι όλων των εποχών.Ο Κριστιάνο με τη φανέλλα της Ρεάλ βάζει γκολ στη Γιουβέντους και τον χειροκροτούν όλοι οι φίλαθλοι της Γιούβε πριν τον αγοράσουν!..