Αρχική Αθλητικα Του έκοψαν το λαιμό στο γήπεδο του Νότιγχαμ για να πάρουν τη...

Του έκοψαν το λαιμό στο γήπεδο του Νότιγχαμ για να πάρουν τη νίκη!Και πέθανε στον αγωνιστικό χώρο ενώ εμείς μετράμε 5άρες του ΠΑΟ και άλλων ομάδων εντός-εκτός

182

“Οι Νότιγχαμ Πάνθερς είναι πραγματικά συντετριμμένοι που ανακοινώνουν ότι ο Άνταμ Τζόνσον έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή μετά από ένα φρικτό ατύχημα στο παιχνίδι στο Σέφιλντ χθες το βράδυ”.

Υπάρχει ομάδα Νότιγχαμ και στις ΗΠΑ.Και υπάρχει και Σέφιλντ.Και έπαιζαν μεταξύ τους,αυτό το άθλημα που λέγεται χόκεϊ επι πάγου.Και το παιχνίδι το παρακολουθούσαν κάπου 10 χιλιάδες θεατές.

Όσοι το παιχνίδι και το 5-0 του ΠΑΟ στη Λεωφόρο επι του Πανσερραϊκού,περισσότεροι από το 2-0 του Άρη επι των Ιωαννίνων και  από το 0-1 της Λαμίας επι του Αστέρα στην Τρίπολη ή το 3-2 του Ατρόμητου με το Αγρίνιο και το 2-1 του Βόλου με την Κηφισιά.

Και ένας αθλητής της Σέφιλντ είχε λέει “ατύχημα”.Ναι…Ετσι το παρουσιάζουν.

 

Στο “ατύχημα”(πάνω) έκοψε στην κυριολεξία το λαιμό του αντίπαλου παίκτη της Νότιγχαμ ανταμ Τζόνσον.

Νεκρός μέσα στο γήπεδο.Ενας ακόμα από τόσους και τόσους νεκρούς.Είχε ένα ρεπορτάζ η έγκυρη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για την “αποθηριοποίηση” των ανθρώπων.

Πριν φτάσουμε σ αυτή είμαστε στη θηριοποίηση.Και δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε αύριο,ούτε του χρόνου,ούτε σε 100 χρόνια.

Στη φτωχή Ψωροκώσταινα οι περισσότεροι δηλώνουν ότι δεν έχουν το μισό ευρώ να πάνε να ανάψουν κερί στην εκκλησία.Δεν έχουν ευρώ να αγοράσουν βιβλία η εφημερίδες( έστω ξένες ντεεεεε…) για να διαβάσουν και έτσι οι κάτοικοι της Ψωροκώσταινας μοιάζουν με το …εσωτεριΚό των ΗΠΑ.

Εκεί θα βρει κανείς ανθρώπους που δεν ξέρουν που είναι η …Γαλλία,η Βολιβία,η Ελλάδα,αλλά είναι κάθε εβδομάδα θεατές σε τέτοια θεάματα.

Εμεις εδώ που δεν έχουμε παίζουμε κάθε χρόνο πάνω από 20 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο στο στοίχημα!Αδιανόητα ποσά για τα οποία θα κάνουμε ξεχωριστό ρεπορτάζ γιατί αυτά δεν τα παίζουν οι πλούσιοι της χώρας.Ούτε οι κλέφτες.Τα παίζουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας ,οι οποίοι κατά τα άλλα δηλώνουν ότι ζουν για να βοηθούν την πατρίδα,την οικογένεια να μορφώνεται και την Εκκλησία για να εξημερώνει τα…θηρία.

Και ο Στέφανος Κασελλάκης δήλωσε θρησκευόμενος και έβγαλαν φλύκταινες κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ.Είναι και ο Κυριάκος θρησκευόμενος…Αυτός  ο νεκροθάφτης κάθε σκανδάλου που αφορά το κόμμα του,είτε σκάνδαλο κατά ζωής,είτε κατά της οικογένειας,είτε κατά των δημοσίων ταμείων.

Αντε λοιπόν…Περιμένουμε να δούμε στοιχήματα όχι για το 5-0 της Αρσεναλ ,το 3-0 της Λίβερπουλ με βασικό τον Τσιμίκα,το 2-1 με ανατροπή της Ρεάλ στην έδρα της Μπάρτσα,το 0-3 με το οποίο έχασε η Μάντσεστερ(μία είναι η Μάντσεστερ….)από την συμπολίτισσα Σίτυ,η οποία άρχει της πόλης τα τελευταία 12 χρόνια.

Στοιχήματα για το ποιά πλευρά του λαιμού έκοψε ο συναθλητής στον νεκρό Τζόνσον,πότε θα έχουμε τον επόμενο νεκρό και σε ποιό άθλημα κλπ κλπ