Αρχική Ελλαδα Το Υπουργείο-Κυβερνείο της χώρας,η Δικαιοσύνη,τα ερωτήματα για την πρόεδρο Αικατερίνη και ο...

Το Υπουργείο-Κυβερνείο της χώρας,η Δικαιοσύνη,τα ερωτήματα για την πρόεδρο Αικατερίνη και ο ενταφιασμός-εκβιασμός μέσω σκανδάλων!

1419

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Περιμέναμε και περιμένουμε από την πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Αικατερίνη Σακελλαροπούλου μια άμεση διάψευση δυο δημοσιευμάτων ,τα οποία δημιούργησαν μεγάλο θόρυβο.

Πρώτον οτι διαμένει εντός του προεδρικού Μεγάρου(“παλάτι”) και όχι μόνη της ,εξόδοις του κρατικού προυπολογισμού από Δευτέραmέως Παρασκευή,ενώ το πολυτελές σπίτι της βρίσκεται σε απόσταση ελάχιστη.Η κ.Αικατερίνη μεταπήδησε στην προεδρία ως εν ενεργεία δικαστής προκαλώντας(τουλάχιστον) σύγχυση περι της ανεξαρτησίας των δυο εξουσιών.Θέμα για το οποίο η Νέα Δημοκρατία “εφτυνε” τον ΣΥΡΙΖΑ…

Δεύτερον ότι παραπονέθηκε για τον θόρυβο από τους ευζώνους,των οποίων η μονάδα είναι απέναντι από το “Παλάτι” αιώνα ολόκληρο.

Η διάψευση είναι απαραίτητη γιατί η γνωστή Ελλη Στάη στο δικό της ΜΜΕ πέρασε γενεές 14 όσους έγραψαν περι της διαμονής της  στο Παλάτι και του θορύβου και έγραψε ότι αυτό-παρά τις έντονες αντίθετες πληροφορίες- είναι ψευδές.

Οπότε η διάψευση χρειάζεται για να κάνουμε ό,τι κάναμε τότε που η Στάη διέψευδε την παρουσία Λιβανού(υπουργού,καζίνο Φλοίσβοςκλπ) στο παλατάκι της δίπλα στο προεδρικό Μέγαρο.Τη στήσαμε εκεί και τσακώσαμε τον Λιβανό στα…κοινόχρηστα της …Στάη!

Πρόθεσή μας είναι να τη στήσουμε έξω απο το προεδρικό γιαυτό να μας ειδοποιήσει πότε ακριβώς φεύγει κάθε μέρα,ώστε να φανεί στην πράξη.

Χρήσιμη θα είναι και η διευκρίνιση αν την πρότεινε για την προεδρία ο Δικηγόρος καθηγητής-Υπουργός Γεραπετρίτης,συζυγος δικηγόρου της ΡΑΕ και κόρη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Αυτά όλα διότι ως χθες ήταν Δικστής η κ.Αικατερίνη και ανήκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αυτά διότι εδραία πεποίθησή μας είναι ότι οι πολιτικές εξουσίες -με εξαίρεση την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να τις μιμηθεί-έχουν μετατρέψει το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε Υπουργείο-Κυβερνείο της χώρας μέσω των “τακτοποιήσεων” διαφόρων σκανδάλων.

Το Υπουργείο-Κυβερνείο, εκ του αποτελέσματος και χωρίς καν να απαιτείται η γνώση και συμμετοχή της πολιτικής του ηγεσίας, εκβιάζει επιχειρηματίες-ΜΜΕ-πολιτικούς με την ταχεία εκδίκαση μεγάλων σκανδάλων ή το θάψιμό τους.

Με τον σμπάρο του ενταφιασμού των τραπεζικών-και πολλών άλλων- σκανδάλων “εξυπηρετεί” πολιτικούς,επιχειρηματίες,δημοσιογράφους…Και ανάλογα είναι σε θέση αυτή η δράκα που λυμαίνεται διαχρονικά το εν λόγω Υπουργείο να κυβερνά τη χώρα.

Π.χ. τα δάνεια των κομμάτων και οι Τράπεζες.

Προχθές στις 6/10 δικαστήριο υπό την προεδρία του κ.Λυμπερόπουλου έθεσε στο αρχείο λόγω παραγραφής το τεράστιο σκάνδαλο των αποναρκοθετήσεων και έτσι απηλλάγησαν του εδωλίου πρώην Υπουργός,πρώην πρεσβευτές,δημοσιογράφοι κλπ.

Είχαν περάσει ,λέει,υπουργοί και υπουργοί και οι δικογραφίες αυτές εκ του συνόλου των αποναρκοθετήσεων μέσω ΜΚΟ είχαν ξεχαστεί στο υπόγειο του Υπουργείου Εξωτερικών για…15 χρόνια!!!

Τις ανέσυρε επι υπουργίας Κοτζιά ο πρεσβευτής Βαμβουνάκης και απλώς…παραγράφηκαν.Τι και αν η εκπρόσωπος του Υπουργείου κατέθεσε έγγραφα ντοκουμέντα για την 20ετή και όχι 15ετή παραγραφή…Ετσι έκρινε το δικαστήριο.

Σήμερα βοά ο τόπος για την καθυστέρηση στο σκάνδαλο ναρκωτικών με το γνωστό ναρκόπλοιο ΝΟΟΡ 1.Η καθυστέρηση έχει ως αποτέλεσμα να πεθαίνουν οι μάρτυρες…βιαίως.Ηδη έφυγαν-βιαίως- από τη ζωή 10!!!

Οι πολίτες στενάζουν απο τα τραπεζικά σκάνδαλα αφού χάνουν τις περιουσίες τους.Τράπεζα πήρε τα χρήματα μιας γυναίκας και τα έδωσε στην φιλενάδα του αφεντικού της Τράπεζας.Οταν η γυναίκα πήγε στα δικαστήρια βρέθηκαν δικαστίνες που αμφισβήτησαν την…εγκυμοσύνη της στον …9ο μήνα.Και το παιδί πνίγηκε λίγες ώρες πριν γεννηθεί επειδή ταλαιπωρούσαν τη μάνα του με τέτοια κόλπα στα δικαστήρια!

Και οι δικαστίνες υπηρετούν ακόμα στην Δικαιοσύνη σαν να μην τρέχει τίποτα…

Το αφεντικό της Τράπεζας με το κόλπο γκρόσο πρόλαβε και…πέθανε πριν λογοδοτήσει γιατί πέρασαν από τότε …22 χρόνια!Και απλώς τον μνημονεύει ως μέλος ενός εσμού εξουσίας και σκανδάλων ο κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή στο βιβλίο του για το θαμμένο ,λόγω(και) παραγραφής, τεράστιο σκάνδαλο της Αγροτικής Τράπεζας.Εκεί γράφει και τα τεράστια κόλπα με τους Συνεταιρισμούς με τα οποία ρήμαξαν τους αγρότες…

Κατα τα άλλα μας λένε ότι είναι η κυβέρνηση της κανονικότητας.Και λαμβάνουν μέτρα σωστά για όλα.Και για τον κορονοϊό.

Ετσι προχθές στις 30/9 στο Ι Τριμελές ήταν στον αριθμό 10 του πινακίου όχι ένας,ούτε 20,ούτε 50 αλλά …496 κατηγορούμενοι.Και είχαν πάει εκεί όλοι!Εμφανίστηκαν τριγύρω στο δικαστήριο 50 δικηγόροι…Και καμιά 100στή μάρτυρες.

Η αίθουσα στην οποία θα έπρεπε να χωρήσουν είχε δεκαπέντε(15)καθίσματα…

Δείτε πως εξαφανίστηκε από κάθε πρωτοσέλδιο το σκάνδαλο με τους 300 Ελληνες που πιάστηκαν στα πράσα στους λογαρισμούς της Πανδώρα σε φορολογικούς παραδείσους…

Ψάξτε να δείτε αν και τι(δεν)έκανε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Δικαιοσύνη…Και ύστερα μελετήστε το αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι Υπουργείο-Κυβερνείο της χώρας μέσω της διαχείρισης των σκανδάλων αυτών…

Με τέτοια παραδείγματα θα επανερχόμαστε συχνότατα. Και αύριο στην ραδιοφωνική εκπομπή(ΑΡΤ 90,6 ώρες 11.00-14.00) του Κώστα Ουίλς Για να υπογραμμίσουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των δικαστών είναι έξω απο αυτά και καθημερινά γονατίζει με χιλιάδες υποθέσεις για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρεται…Γιατί αυτές δεν είναι σημαντικές ώστε να παίζουν ρόλο στην άσκηση εξουσίας…

Αν είναι κάποιες τότε αλλάζουν κατα τόπους τα πράγματα…