Αρχική Αθλητικα Το δράμα του Μπαρτζώκα,η χαρά του …Ερντογάν με τη νίκη του Παναθηναϊκού!

Το δράμα του Μπαρτζώκα,η χαρά του …Ερντογάν με τη νίκη του Παναθηναϊκού!

10

 

Ο Παναθηναϊκός με ήρωα τον Σλούκα και κορυφαίο τον Ναν νίκησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 81-72 και πέρασε στο φάϊναλ φορ για πρώτη φορά μετά 12 χρόνια.

Ο τούρκος προπονητής του ΠΑΟ Εργκιν Αταμάν περιχαρής είπε ότι χάρηκε για την πρόκριση ο….Ταγίπ Ερντογάν γιατί είναι φίλοι και άρα είναι με τον Παναθηναϊκό.

Μια “λεπτομέρεια” που έχουμε σημειώσει με την έλευση Αταμάν και Τερίμ στον ΠΑΟ ασκείται και στις δυο πλευρές μια ιδιότυπη πολιτική προσέγγισης,ως συνέχεια της προσέγγισης των σεισμών και έτσι τα προσχήματα για τον Τούρκο πρόεδρο κρατούν ως φερετζές στο γεγονός ότι επιλέγει να παραμείνει στο ΝΑΤΟα και στη Δύση και τελειώνουν τα “φούμαρα”περί συμμαχίας με τη Ρωσία.

Ο Τερίμ θα αποτύχει για άλλους λόγους ,ο Αταμάν πέτυχε ήδη τον πρώτο στόχο,το φάϊναλ φορ.Αν φτάσει και στον τελικό που είναι πιθανόν,τότε θα έχει πετύχει το 80%και αν πάρει και την “Γιούρολινκ…Τούρκισ Ερλάϊνς”τότε το 100%.

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα με το απύλωτο στόμα μέγα το πρόβλημα.

Ο Σλούκας του έδωσε μια σφαλιάρα με την επιλογή του ΠΑΟ,αλλά εκείνος ήλπιζε ότι θα τον εκμηδενίσει με το να πάει ο Ολυμπιακός στο φάϊναλ φορ και όχι ο 34χρονος Σλούκας.

Τώρα το δράμα του πολλαπλασιάζεται.

Διότι ο Σλούκας έγινε ρεκορντμαν αφού θα έχει πάει σε 10 φάϊναλ φορ ξεπερνώντας κατά ένα τους Αλβέρτη και Παπαλουκά.

Το άλλο ρεκόρ είναι ότι πήγε ως οδηγός 3 διαφορετικών ομάδων,κάτι που κανείς δεν έχει πετύχει.

Το χειρότερο θα είναι να μην προκριθεί καν ο Ολυμπιακός άυριο με την Μπάρτσα.

Το ακόμα χειρότερο θα είναι να προκριθεί και παίξει τελικό με τον ΠΑΟ και να χάσει…

Ολα είναι στη ζωή και μερικές αποφάσεις τις βρίσκει μπροστά του κανείς εκεί που δεν το περιμένει.Και…παθαίνει!

ΥΓ Ο Ολυμιακός είχε ενδιαφερθεί πρώτος για τον απίθανο  Ναν που οδήγησε με τον Σλούκα τον ΠΑΟ στο Βερολίνο.Και ανανεώνει με τον ΠΑΟ για άλλα δυο χρόνια,ενώ όλοι τον θεωρούσαν φευγάτο για το ΝΒΑ τον Ιούνιο…Του αρέσει λέει πολύ η Ελλάδα και ο ΠΑΟ…Αλλο δράμα του Μπαρτζώκα…