Αρχική Θέμα Τα βραβεία της Προέδρου Αικατερίνης,τα εκατομμύρια του αστυνομικού, ο Αλλος Άνθρωπος” και...

Τα βραβεία της Προέδρου Αικατερίνης,τα εκατομμύρια του αστυνομικού, ο Αλλος Άνθρωπος” και ο νεκρός γυιός του μάρτυρα αληθείας Γιώργου Γκρέκα!

82
ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Τα γεγονότα:
1.Κορυφές της ηγεσίες μας είναι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου,πρόεδρος της Δημοκρατίας με επιλογή προσωπική του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο οποίος εξελέγη με σύνθημα την αξιοκρατία και την επιστροφή του κράτους στην κανονικότητα κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προωθούσε με λαϊκισμό διάφορους χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα,αλλα΄υποκριτικά για να δείχνει ότι είναι κοντά στο λαό.
Θύμισε τον πατέρα του Κώστα Μητσοτάκη ο Κυριάκος όταν μας βομβάρδιζε και προβάλαμε (τότε εμείς στον Ελεύθερο Τύπο)τον λαϊκισμό του Ανδρέρα Παπανδρέου.Τον κατηγόρησε ότι για να δείξει φιλολαϊκός και ότι αν και διαμένει στο Καστρί και έχει σχέσεις μόνο με ισχυρούς οικονομικά προωθούσε υποκριτικά διαφόρους απο φτωχές περιοχές και συμπλήρωνε την Μελίνα,η οποία διαφήμισε ότι θα διαμένει μόνιμα(δέν έμεινε ούτε μια νύχτα)στον Κορυδαλλό γιατί “είναι ένα με τους ανθρώπους που διαμένουν σε αυτές τις γειτονιές”.
Ετσι “έδειχναν” τους Μητσοτάκηδες με τα Μέγαρα στη Γλυφάδα,στα Χανιά,στο Καλλιμάρμαρο,στο Κολωνάκι,στην Κηφισιά.Και φυσικά και Καραμανλήδες,Σαμαράδες,Βαρβιτσιώτηδες,Τζανετάκηδες και τόσους άλλους.
Και τι δεν είχε γραφεί για έναν “σαγιονάρα” που έγινε βουλευτής Σαλαμίνας τότε(Ασ..) και ο Ανδρέας Παπανδρέου δήλωνε και ξαναδήλωνε ότι είναι εκπρόσωπος του λαού και ας μην έχει καμία μόρφωση και κυκλοφορούσε με τις σαγιονάρες με δηλώσεις του στυλ “κάνουμε κοινωνικό έργο και βοηθάμε τους φτωχούς”...
(Toυλάχιστον ο “σαγιονάρας” αυτός ήταν πράγματι φτωχός,χωρίς διαφορές εκατομμυρίων στη Δικαιοσύνη και κατεδαφιστέων ορόφων ξενοδοχείων,όπως ο σαγιονάρας-σανταλοφόρος της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου…)
2.Κορυφές ηγετικές είναι και οι πνευματικές και ο Διονύσης Σαββόπουλος ανέβηκε στο ρετιρέ της πνευματικής ζωής μαζί με άλλους φυσικά.Μεγάλη φήμη στον καλλιτεχνικό κόσμο απέκτησε και ο Μιχ.Ιατρόπουλος.
3.Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου διαμένει στην οδό Μυλλέρου στο Μεταξουργείο αφού αγόρασε εκεί σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που κατασκέυασε η δισεκατομμυριούχος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ(σαρώνει τα μεγάλα έργα και σήμερα με κορυφαίο το χρυσωρυχείο της Αττικής Οδού)ένα διαμέρισμα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το 2009,την εποχή που ο Γιώργος Παπανδρέου ζάλιζε τον ελληνικό λαό με το “λεφτά υπάρχουν και η Νέα Δημοκρατία ψεύδεται λέγοντας ότι δεν υπάρχουν”.
Με επιλογή της Νέας Δημοκρατιας η Αικατερίνη έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας και η επιλογή δεν εξέπληξε πολλούς,επειδή ο πατέρας της ήταν Αρεοπαγίτης και στη σύνθεση του δικαστηρίου που αθώωσε τον Ανδρέα Παπανδρέου για το σκάνδαλο Κοσκωτά,το “βρόμικο 89 που έστησε ο Κ.Μητσοτάκης”…
4.Η οδός Μυλλέρου τέμνεται με την οδό Μεγ.Αλεξάνδρου και δυο γωνίες πιο κάτω απο την “τομή τους” διαμένει ο “Αλλος Ανθρωπος”
Πολλοί εξεπλάγησαν με την βράβευσή του με Χρυσό Φοίνικα κοινωνικής προσφοράς από την “γειτόνισά” του πρόεδρο της Δημοκρατίας,αλλά συνηθισμένοι και απο τα προαναφερόμενα με τη Μελίνα,τον Κορυδαλλό και τα τοιαύτα θεώρησαν ότι “τουλάχιστον αυτός ο “Αλλος ‘Ανθρωπος” μαζεύει χρήματα,φαγητά και ρούχα για τους φτωχούς και για να τον βρεβεύει η γειτόνισα προφανώς θα έχει ρωτήσει,θα έχει βάλει ανθρώπους να τον ψάξουν πριν τον ανεβάσει στην κορυφή με το βραβείο”…
Κατηγορείται αυτός ο “αλλος άνθρωπος” τώρα ως άνθρωπος του τζόγου και ότι ξόδευε πολλά χρήματα,αν και άφραγκος στο χώρο αυτό.
Ο Εισαγγελέας Βουρλιώτης που έκανε την έρευνα είναι και ικανός και με φήμη δίκαιου που δεν κατηγορεί κανέναν χωρίς στοιχεία.
Επιβαρυντικός ήταν και ο κουνιάδος του “Αλλου Ανθρώπου”μιλώντας στην τηλεόραση και είπε για “δυο πρόσωπα”,ότι τους ρεζίλεψε κλπ.Προφανώς αφού είχε μιλήσει σε βάθος με την οικογένεια…
5.Μεσοτοιχία με τον “Αλλο Ανθρωπο” μένει ο Μιχ.Ιατρόπουλος.Κι αυτός γείτονας της Αικατερίνης και προφανώς η γειτονιά την έχει την αξία της.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του γυιού του μεγαλογιατρού μεγαλοκαθηγητή Κατσιλάμπρου.Ο γυιός αυτός είχε δολοφονήσει την γυναίκα του και την είχε θάψει στο πάρκο της Φιλοθέης υποκρινόμενος ότι “εφυγε με άλλον”.
Σε χρόνο ρεκόρ,κάτι ελάχιστα χρόνια φυλακής και βγήκε δημοσιεύοντας μάλιστα και διάφορα αν όχι παραληρηματικά,τουλάχιστον φληναφήματα για το “δέον,το πρέπον,το σωστόν”.
Την έκπληξή του κατέθεσε βέβαια ο “Νιόνιος” λέγοντας πως δεν ξέρει για το έγκλημα τίποτα.Εικάζουμε ότι και μόνη η παρουσία του βάρυνε στην απόφαση και στην αποφυλάκιση.
Υπέρ του “Αλλου Ανθρώπου” έκανε δηλώσεις δημόσια και ο Μιχ.Ιατρόπουλος.Πανομοιότυπες με του Σαββόπουλου με την προσθήκη ότι μίλησε για τους “γραμματείς και Φαρισαίους”δημοσιογράφους…
Eίπε μεταξύ άλλων συγκεκριμένα:

«Δεν έχω να πω κάτι κακό γι’ αυτόν τον άνθρωπο, έχω να πω τα καλύτερα λόγια και γι’ αυτόν και για την αδελφή του που τους βλέπω ότι είναι εκεί.Ούτε άκουσα, ούτε είμαι παππάς να συγχωρέσω, ούτε εισαγγελέας να δικάσω. Απευθύνεσαι σε παπάδες να συγχωρέσουν, ή Εισαγγελείς, Γραμματείς και Φαρισαίους, όπως έχετε γίνει όλοι οι δημοσιογράφοι. Μην δικάζετε ανθρώπους χωρίς να έχει αναλάβει ο νόμος».

(Για πλείστους όσους δημοσιογράφους δεν έχει φυσικά άδικο ο Μ.Ιατρόπουλος,αλλά εικάζουμε ότι δεν ήθελε να διαχωρίσει τους δημοσιογράφους από τους “δημοσιογράφους”,αλλά να υπερασπιστεί τον “Αλλο Ανθρωπο” που είχε και τη ΜΚΟ του…

Από την προεδρία της Δημοκρατίας ούτε λέξη για το φοβερό βραβείο αν και θα έπρεπε οπωσδήποτε να εξηγήσει η Προεδρία, γιατί και ποιός εισηγήθηκε το βραβείο,να εκφράσει τον σεβασμό στη δικαστική έρευνα και τις επιφυλάξεις της,να μιλήσει για την τύχη του βραβείου και ας ευχηθεί να είναι αθώος μεν,αλλά να δηλώνει ξεκάθαρα ότι το βραβείο θα αφαιρεθεί εάν η Δικαιοσύνη καταλήξει σε καταδίκη.

Ετσι κάνουν στις δημοκρατίες δυτικού τύπου για να μην ανοίγει η όρεξη σε κυκλώματα κακοποιών με λευκό η βρόμικο κολλάρο να  ψάξουν βραβεία.

6.Εδω και μερικές ημέρες έχει ξεσπάσει σάλος με κάποιον συνταξιούχο αστυνομικό,ο οποίος εμφανίστηκε να έχει 3,5 εκατομμύρια ευρώ μόλις βγήκε στη σύνταξη.Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος του ΒΗΜΑΤΟΣ,ο οποίος έδωσε δημοσιότητα στο θέμα άφησε και το ενδεχόμενο να είναι ,είτε πλάκα,είτε προϊόν μοντάζ ο λογαριασμός.

Ομως αυτή την είδηση,είτε πραγματική,είτε όχι την έμαθαν οι αστυνομικοί όλης της χώρας και οι πολίτες της και έμειναν με το στόμα ανοιχτό.Την ήξεραν και στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ χωρίς να μπορούν να μας απαντήσουν στο τηλεφώνημα που κάναμε χθες στο Αρχηγείο αν είναι αλήθεια ή όχι!!!

Μας παρέπεμψαν στο γραφείο Τύπου,το οποίο όμως,όπως και η προεδρία της Δημοκρατίας δεν έβγαλε καμία ανκοίνωση.Σε δημοκρατία δυτικού τύπου θα έβγαζαν οπωσδήποτε ανακοίνωση λέγοντας τα βασικά. Δηλαδή κάτι του στυλ “Θα ερευνηθεί αν είναι αλήθεια και αν είναι θα ερευνηθεί πως αποκτήθηκαν αυτά τα χρήματα κλπ”.

Θυμίζουμε πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ πριν 4-5 μήνες,το οποίο με επισημα στοιχεία κατήγγειλε ότι 9 στις 10 έρευνες  πειθαρχικών συμβουλίων της ΕΛ-ΑΣ και προφανώς και της υπηρεσίας των εσωτερικών υποθέσεων τίθενται στο αρχείο!!!

7.Ο Γιώργος Γκρέκας κατέληξε κουλουράς και βιοπαλαιστής απο επιχειρηματίας επειδή κατέθεσε ότι ηταν μαϊμού η ληστεία σε στρατόπεδο του Καρέα επι ΠΑΣΟΚ και ότι του ζήτησαν να τιμολογήσει 5 φορές πάνω τα προϊόντα του για να πάρουν μίζες και στο επιτελείο.

Καταδικάστηκαν κάποιοι και μεταξύ αυτών και εκείνος που υπηρετούσε στο γραφείο υπουργού,είχε βαθμό ταγματάρχη και κυκλφορούσε με κάρτες που έλεγαν ότι ήταν “καθηγητής Πανεπιστημίου”!Τις κάρτες κατέθεσε στο δικαστήριο ο Γιώργος Γκρέκας λέγοντας ότι είναι ολόκληρο κύκλωμα και όχι οι 2-3 που τελικά πήγαν στο εδώλιο και σιώπησαν για να βγουν σε χρόνο “ντε τε” έξω…

Αλλα τον Γιώργη Γκρέκα τον πέταξαν στου δρόμου την άκρη με την οικογένειά του.

Παλεύει να εργάζεται ως κουλουράς στο Δήμο Ελληνικού,όπου Δήμαρχος είναι ο κ.Κωνσταντάτος.

Ο γυιός του Γιώργου Γκρέκα πάλευε να λάβει στο όνομά του άδειες μια και οοοολη η οικογένεια είναι άπορη με χαρτί του Δήμου Ελληνικού.

Ο Γιώργος Γκρέκας έχοντας φρικτά παράπονα και κάνοντας φρικτές καταγγελίες για συνεχή πρόστιμα …εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ έστειλε επιστολή και στην εν λόγω πρόεδρο Σακελλαροπουλου ζητώντας παρέμβαση.Διαθέτει και βεβαίωση του Δήμου του Δεκεμβρίου του 2023 ότι δεν χρωστάει,(ο γυιός που είχε την άδεια) τίποτα στο Δήμο.

Εδω και καιρό όμως η οικογένεια δεν μπορούσε να εργαστεί στο πλανώδιο στέκι της στο Δήμο.

Χθες ο γυιός του Γιώργου Γκρέκα βρέθηκε νεκρός σε σπίτι που κοιμόταν χωρίς φως,νερό,θέρμανση.

Ρωτάμε τον Δήμαρχο:Πόσες αιτήσεις έκανε τον τελευταίο χρόνο η οικογένεια Γκρέκα και σε πόσες έλαβε απάντηση σχετικά με την τρομερή αδυναμία της να εργαστεί και να φάει;

Αυτά είναι τα γεγονότα.