Αρχική Αθλητικα Τα …άστρα βγάζουν πρωταθλητή του 2024 τον ΠΑΟΚ και δικαίωσαν τον …Αταμάν!

Τα …άστρα βγάζουν πρωταθλητή του 2024 τον ΠΑΟΚ και δικαίωσαν τον …Αταμάν!

82

 

Κάποιος που διατείνεται ότι “διαβάζει” τα άστρα μας έλεγε ότι το καλοκαίρι του 2024 τα άστρα “απαγορεύουν να πάρουν πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Του ζητήσαμε λεπτομέρειες και μας έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα για Κρόνους που τρώνε τα παιδιά τους για την Πούλια που δεν είναι στον Αυγερινό για τον Ρούμπο που τον ψάχνουν στον Κορυδαλλό και διάφορα τέτοια.Δεν το πιστέψαμε φυσικά και του κάναμε “γυριστή”.Και ποιός θα το πάρει τότε;

Η απάντηση ήταν ακόμα πιο ακαταλαβίστικη:

“Δε θα το πάρει ο ΠΑΟΚ αν δεν υπάρξει συμφωνία στο παρασκήνιο στο ρωσοουκρανικό και ας μην μάθει ο κόσμος για τη συμφωνία αυτή”.

Ρωτήσαμε αν για την ΑΕΚ λένε τα άστρα τίποτα και μας απάντησε ότι η ΑΕΚ είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι και είναι στο νέο της γήπεδο.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Κηφισιά-ΠΑΟΚ 0-6

Βόλος-ΠΑΟ 0-3

Ατρόμητος-ολυμπιακός 0-0

Σέρρες -ΑΕΚ 2-2

Αρης-Λαμία  2-2

ΟΦΗ-Τρίπολη 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Αγρίνιο 0-0

ΜΠΑΣΚΕΤ

BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ – ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Τι ήξερε ο Αταμάν και φεύγοντας από την Αθήνα έλεγε ότι ο ΠΑΟ θα αξίζει κάτι μόνο αν κερδίσει αγώνες εκτός έδρας με ομάδες μεγάλες σαν τοην Μονακό και όχι αδύναμες,όπως η Αλμπα,η οποία σήμερα κέρδισε την…Μπαρτσελόνα;

“Μα ήξερε την ανωτερότητα του ΠΑΟ” λένε κάποιοι.

Αυτό ήταν ρίσκο βέβαια.Για φανταστείτε τι θα άκουγε αν ο ΠΑΟ έχανε στο Μονακό με τους 16 πόντους και πάνω που έχανε κάποια στιγμή εκεί…

Κι όμως αν η διαιτησία ήταν στοιχειωδώς δίκαιη ο ΠΑΟ θα κέρδιζε με διαφορά την Μονακό του Μάϊκ Τζέϊμς,τον οποίο “καθήλωσαν” οι πράσινοι στους 16 πόντους.

Τελικά κερδισε 91-90 με ένα πολύ δύσκολο τρίποντο του Γκριγκόνις στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα και ο Αταμάν δικαιώθηκε…Ηταν σουπερ εκεί ο Σλούκας,ο Νάν,ο Λεσόρ,Ο γκριγκόνις,ο Μήτογλου

Αντίθετα δεν φαίνεται να δικαιώνεται στο Θρύλο η ξεκάθαρη “αποβολή” του Σλούκα αφού φαίνεται ότι δεν έχει παίκτη να ανακατέψει άμυνα και επίθεση αν κάτι δεν πάει ρολόϊ.

Ετσι έχασε μετά την Βαλένθιοα εντός και από την Βίρτους Μπολόνια εκτός με 2 πόντους παρότι φαινότνα σε διαστήματα ότι θα κέρδιζε.

Βέβαια δεν χάθηκε τίποτα αφού όλες οι ομάδες απο την 2η θέση και κάτω δείχνουν ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο.

Στα αξιοσημείωτα η Νίκη του Ερυθρού Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου εναντίον της πρώην του Μακάμπι