Αρχική Αθλητικα Σούπερ Παναθηναϊκός-“Μητροκτόνος” ο Μαυροπάνος!

Σούπερ Παναθηναϊκός-“Μητροκτόνος” ο Μαυροπάνος!

58

 

Ο Παναθηναϊκός ήταν σουπερ στην άμυνα και πολύ καλός στην επίθεση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και συνέτριψε τοβ φιλόδοξο φέτος Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 82-65.

Ο διάσημος τουρκος προπονητής του Εργκίν Αταμάν,ο οποίος σε περασμένο μάτς άκουσε την κερκίδα να φωνάζει το όνομά του προσπάθησε να πάρει ένα “διαβατήριο” με το καλημέρα και στον επίσης διάσημο τουρκο προπονητή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ Φατίχ Τερίμ.

Ο Τερίμ προσλήφθηκε ως προπονητής από τον εντελώς και απόλυτα αποτυχημένο στον Παναθηναϊκό Αλαφούζο με ταυτόχρονη εν ψυχρώ “εκτέλεση” του απόλυτα επιτυχημένου προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς.Προφανώς η πρόσληψη αυτή γίνεται στα πλαίσια μιας συνέχειας της πολιτικής προσέγγισης των σεισμών και η προσέγγιση(Τουρκίας-Ελλάδας),εάν στηρίζεται σε βάσεις σεβασμού των διεθνών συνθηκών είναι καλοδεχούμενη.

Εάν στηρίζεται σε άλλα “κόλπα” και το “θα έρθουμε νύχτα” του Ερντογάν αντικαθίσταται με άλλες ξένες βοήθειες με το “σας ξεγελάμε τη μέρα για να έρθουμε πιο εύκολα τη νύχτα” φυσικά δεν είναι καλό νέο.

Οι πληροφορίες πάντως στο παρασκήνιο αναφέρουν ότι θα πάει μακριά το τρένο της προσέγγισης καθώς ο Ερντογάν έχει αποφασίσει να κρατήσει την Τουρκία στο ΝΑΤΟ και στο δυτικό στρατόπεδο και ήδη αυτή η απόφαση υλοποιείται και με την αποδοχή της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και με την αφωνία για τη Γάζα.Θυμίζουμε ότι ο Ερντογάν αρχικά δεν είχε καταδικάσει την ωμή,προκλητική και παντελώς βάρβαρη και αδικαιολόγητη σφαγή των Ισραηλινών από τους τρομοκράτες εισβολείς της Χαμάς.Αντίθετα υποστήριζε ότι θα σπεύσει σε βοήθεια της Χαμάς.

Προφανώς αποκοίμισε τη Χαμάς καθώς έκτοτε σιωπά και περισσότερο ακούγονται οι …Αμερικανοί πολιτικοί να ζητούν απο το Ισραήλ αυτοσυγκράτηση στην απόλυτα δικαιολογημένη οργή του παρά ο Ερντογάν.

Ο Αταμάν λοιπόν κάλεσε σε χαιρετισμό πριν το τζάμπολ τον Τερίμ για να τον “βάλει” στο πράσινο κάδρο.Τα κατάφερε αρκετά.

Στην τέταρτη περίοδο του αγώνα μόνο οι φίλαθλοι του ΠΑΟ φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Γιοβάνοβιτς για να δείξουν ότι άλλο η αθλιότητα ,η ποδοσφαιρική “δολοφονία” του προπονητή και άλλο ο αμέτοχος σε αυτό Τερίμ.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι στον Τερίμ θα χρεωθεί καθώς θα περνά ο χρόνος  ένας χαιρετισμός που μοιάζει με τον χαιρετισμό των γκρίζων λύκων και το σημειώνουν αρκετοί ως χαρακτηριστικό του παρελθόντος του μαζί με την προσωπική φιλία με τον Ερντογάν…

Θα φανεί σύντομα απο την υποδοχή στο ποδοσφαιρικό γήπεδο…Πάντως όταν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ μισή ώρα πριν την έναρξη του μπασκετικού αγώνα χειροκροτήθηκε απο τους φιλάθλους που ήταν εκεί.

Επανερχόμενοι στο μπάσκετ ο ΠΑΟ του Αταμάν έδειξε ότι μπορει να χτυπήσει την τετρά της ευρωλίγκα,στην οποία τώρα βρίσκεται με ισοβαθμία 3-4 ομάδων ακόμα.

“ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ”

Αν η Αρσεναλ ήταν η “μητέρα” του Μαυροπάνου καθώς αυτή τον “γέννησε” στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο τότε ο Ντίνος Μαυροπάνος έγινε …”μητροκτόνος”Με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 της Γουέστ Χάμ στην οποία παίζει τώρα βασικός και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα,το οποίο και γκρέμισε από την κορυφή την Αρσεναλ και εκέι βρίσκεται η Λίβερπουλ του Τσιμίκα.Η Γουέστ Χάμ που νίκησε στην έδρα της Αρσεναλ πάει περίφημα και μπήκε με τη νίκη στην πρώτη εξάδα αφήνοντας πίσω την Μάντσεστερ…

Η ειρωνεία:Η Αρσεναλ πήρε πέρυσι απο την Γουέστ Χάμ τον Ντέκλαν Ράϊς και είναι η ακριβότερη μεταγραφή της σε άγλλο παίκτη.

Ο Μαυροπάνος πήγε στη Γουέστ Χάμ απο την Στουγκάρδη,στην οποία ήταν στυλοβάτης της παραμονής στην α κατηγορία.Ο Ράϊς όχι μόνο δεν έκανε τίποτα στο ματς,αλλά έκανε και πέναλτυ στις καθυστερήσεις,το οποίο όμως έχασε η Γουέστ Χάμ και δεν έγινε το 3-0.Ο Μαυροπάνος αντίθετα έβαλε το πρώτο του γκολ επι αγγλικού εδάφους…