Αρχική Κοινωνικα SOS !Ρατσισμός υπέρ “επωνύμων” και κατά προσφύγων.Αθλιότητα η δήθεν σεξοεπίθεση στο βρέφος...

SOS !Ρατσισμός υπέρ “επωνύμων” και κατά προσφύγων.Αθλιότητα η δήθεν σεξοεπίθεση στο βρέφος !

1502

SOS Ρατσισμός!

Οπως θα έιχατε ,ίσως,παρατηρήσει δεν έχουμε γράψει λέξη ως τώρα για την τραγική ιστορία των Σύρων προσφύγων και του 11μηνου βρέφους τους.

Κάτι δεν μας γέμιζε το μάτι,κάτι λίγο αστυνομικοές πηγές που μας είπαν να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί γιατί εκείνοι δεν βλέπουν σεξουαλική κακοποίηση,αλλά μια “πρεμούρα” και προκατάληψη λόγω της καταγωγής…

Τελικά είχαν δίκιο οι αστυνομικοί…

Το βρέφος δεν είχε κακποιηθεί σεξουαλικα,αλλά ,όπως είπε η μητέρα του ευθύς εξαρχής είχε πρόβλημα λόγω ασθένειας και συνεχούς χρήσης υπόθετων.

Προσφυγιά,ταλαιπωρία,έλλειψη συμπαράστασης απο εξειδικευμένους γιατρούς,έλλειψη γνώσεων απο νεαρούς χιλιοταλαιπωρημένους γονείς.

Στα όρια της κατάρρευσης όλοι…

Και πάνω εκεί τους έρχεται μια ισατροδικαστική γνωμάτευση ,είτε στο γόνατο,είτε στα πλαίσια “ρατσιστικής νοοτροπίας” που τους “έδινε” όλους για κακούργημα.

Ορισμένα ΜΜΕ πολύ πρόθυμα να καλλιεργήσουν την εικόνα ¨οτι “ηρθαν πρόσφυγες που επιτίθενται σεξουαλικά και στα παιδιά τους,πόσο μάλλον στα δικά μας.

Αυτά τα ΜΜΕ δεν έχουν παρά ελάχιστα για τέτοιες αθλιότητες Ελλήνων και μάλιστα καθηγητών,είτε “ανώνυμων,είτε “επώνυμων”.

Ο παιδεραστής  Επστάϊν που όλοι αγαπούσαν πριν συλληφθεί και τον “καθάρισαν” όταν συνελήφθη!…

 

Τώρα βρίσκεται π.χ. σε εξέλιξη ιστορία με “καθηγητή” που κραταείται στις φυλακές και δέχεται σωρηδόν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση 14 και 15χρονων ποριτσιών του γυμνασίου του.

Εύκολη υπεράσπιση βέβαια…

Εχει το προηγούμενο λίαν “επώνυμου” εκπαιδευτικού,γόνου πολιτικής οικογένειας που αθώωθηκε με 5-2 απο το Ορκωτό διότι “δεν αποδείχθηκε ερωτική σχέση” και για να μην αποδειχθεί απλά δεν έβαλαν στη δικογραφία τα μηνύματα που μιλούσαν ως σε ταινία σκληρού ερωτικού περιεχομένου νεταξύ θύτη και θύματος…

Ο πρόεδρος των ιατροδικαστών κ.Λέων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διωχθεί πειθαρχικά  ο ιατροδικαστής που έβγαλε σεξουαλική κακοποίηση:

«Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οποιαδήποτε πειθαρχικής τιμωρίας, αυτό θα το αποφασίσει η υπηρεσία τους
Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό το τραγικό λάθος» τόνισε

Ερωτηθείς αν υπάρχουν και στο παρελθόν περιπτώσεις με παρόμοια λάθη ιατροδικαστών, ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας παρατήρησε ότι «η νομοθεσία δίνει τη δυνατότα σε εμπλεκόμενα μέρη να ορίσουν τεχνικούς συμβούλους. Όταν αυτοί υπάρχουν τότε όλα γίνονται με πολύ μεγαλύτερη προσοχή».

Κλείνοντας ο κ. Λέων σημείωσε ότι «η ΕΛΑΣ έκανε σωστά την προανακριτική διαδικασία. Η αλήθεια βγήκε μέσα από την ίδια την διαδικασία. Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας, μην φοβίζουμε τον κόσμο ότι είμαστε έρμαιο στα χέρια ορισμένων ανθρώπων».

Οι γονείς του βρέφους και οι φίλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι αφού εστάλη η επιστημονική έκθεση των ιατροδικαστών στον εισαγγελέα, στην οποία δεν έκαναν αναφορά σε «σεξουαλική κακοποίηση», ούτε καν σε «κακοποίηση», αλλά σε σωματικές κακώσεις από αμβλύ όργανο.