Αρχική Αθλητικα Θριλερ σε πρωτάθλημαΤύπου-Πρέμιερ Λίγκ

Θριλερ σε πρωτάθλημαΤύπου-Πρέμιερ Λίγκ

952

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Φοβερά πράγματα στο πρωτάθλημα Τύπου ,άμεσα συνδεδεμένα με το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου,δηλαδή το αγγλικό.
Η Λίντς είναι η βασική αιτία και ο Μπιέλσα.
Οπως ξέρουμε ο Μπιέλσα με παρέμβαση της “Νtaskaspress”ήταν για απόλυση για δυο λόγους:
1.Δεν είναι καλός προπονητής και η Λίντς έφτανε στην πηγή και νερό δεν έπινε.Δηλαδή άνοδο.
2.Αν έφευγε ο Μπιέλσα διάδοχος θα ήταν ο Γιώργος Χελάκης της ΣΠΟΡfmμε την οποία κεντάει χρόνια στα γήπεδα.Αρα θα άφηνε την ομάδα και έυκολα θα γινόταν λεία στα νύχια μας…
Η Λίντς ανέβηκε κρατάει τον Μπιέλσα με το ένα πόδι γιατί σε δυο αγωνιστικές έφαγε 7 γκολ.Σώζεται ως τώρα ο αργνετίνος γιατί έβαλε και 7 γκολ.
Και πάνω σε αυτό το θρίλερ σκάει θέμα Σόλσκιερ στη Γιουνάϊτεντ η οποία πέρσι έσωσε τη χρονιά πολύ καλά ,αλλά φέτος παραπαίει και ξεκίνησε τη χρονιά με τριάρα στο Ολντ Τράφορντ απο την Κρύσταλ Πάλλας.Γράψαμε στην προηγούμενη αγωνιστική.
Παίζει το σάββατο 26/7 εκτός με την Μπράϊτον, η οποία της βάζει δυο γκολ και έχει πέντε(5)δοκάρια .Τα τρία με τον Τροσάρ, ο οποίος έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο,τον πρώην της Μάντσεστερ,η οποία είχε ανατρέψει το σκορ και ήταν μπροστά με 2-1 μέχρι το 95.Εκεί δέχεται ισοφάριση.Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη και του λένε στο αυτί απο το ΒΑΡ μην φύγει χωρίς να δει την τελευταία φάση του αγώνα.Γυρίζει τη βλέπει και δίνει πέναλτι σε νεκρό χρόνο.
Ετσι σώζεται η Γιουνάϊτεντ και ο Σόλσκιερ…
Το ίδιο ακριβώς έγινε με τον Χελάκη,τον οποίο καλοβλέπει η Μάνστεστερ ,αν συνεχίσει έτσι ο Σόλσκιερ.
Το πρόβλημα περιπλέκεται διότι ο τερματοφύλακας Ντεχέα της Μάνστεστερ έχει φάει 5 γκολ σε δυο αγώνες.Εκείνος λέει ότι με καραγκιόζη στοπερ σαν τον Λίντελοφ και λίγα έφαγε,αλλά οι σκάουτερς ήδη μιλούν με τον ατζέντη του Γιάννη Αϊβάζη,ο οποίος μοιάζει με το Λεωνίδα(τζέραλντ Μπάτλερ)στις Θερμοπύλες.Ολοι τους και μόνος του με ρολά που γράφουν “ΚΛΕΙΣΤΟΝ”.
Ακόμα πιο περίπλοκο γίνεται γιατί η Νότιγχαμ που ξεκίνησε να ανέβει φέτος σε τρείς αγώνες έχει τρεις ήττες και ο Μαρινάκης ζητάει τη γνώμη του Χελάκη.
Αυτά είχαν επιπτώσεις στα πλέϊ όφ του πρωταθλήματος Τύπου.
Ο Χελάκης εμφανίστηκε στον πάγκο με δυο τηλέφωνα και 458 γραμμάρια πιο αδύνατος.Εστησε την ομάδα με τον Νίκο Κατσαρό απέναντι στη Νtaskaspress ,η οποία εμφανίστηκε χωρίς τον σουπερ σταρ της Κώστα Κατσιάδα ,χωρίς προπονητή στον πάγκο και με εγκληματική επιλογή απο το παρασκήνιο να παίξει ο Αλεξ Λατσούν στοπερ.Αυτό για να βοηθήσουν τον Αλαφούζο που προτίμησε αντί αυτού έναν …Καρλίτος και σε εποχή που δεν υπάρχουν φουρνέλλα για να σπάσει η μέση αυτού του Ισπανού που πάει είτε δεξιά,είτε αριστερά σαν όρθιο χοντρουλό αγγούρι…
Η ομάδα του Χελάκη προηγήθηκε 2-0 με πέναλτυ σαν κι αυτό που κέρδισε η Μάντσεστερ σε νεκρό χρόνο.Ο Χελάκης ενεργοποιεί το δεύτερο τηλέφωνο ,δεν έβλεπε και το μάτς έγινε όχι απλώς 2-2 αλλά παραλίγο να χάσει.
Ο Αίβάζης στο ματς με την Γεν.γραμματεία Αθλητισμού είχε κατεβάσει τα ρολά,ο Σταματάκος που εμφανίστηκε επίσης εμφανώς αδυνατισμένος(κάτω τουλάχιστον 54 γραμμάρια…)χαϊδολογούσε το κύπελλο που του είχε απονεμηθεί στην αρχή ως πρωταθλήτριας κανονικής περιόδου και με άγχος στο β ημίχρονο η ΓΓΑ λύγισε τους Ηθοποιούς που επίσης ήταν αποδεκατισμένοι.Τελικό αποτέλεσμα 2-0.
Στο ματς των Αtromitistas -ΑΛΦΑ ήταν εμφανής ο εκνυερισμός απο την καραντίνα του κοροναϊού και ο διατητής έδωσε δυο κόκκινες για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Τελικό σκορ 1-0.
Πιο δύσκολα από όσο νίκησε με 3-1 η Κρύσταλ Πάλλας την Γιουναίτεντ νίκησε το ΑΞΙΟΝ τον ΑΝΤΕΝΝΑ με το ίδιο σκορ.
Μετά την έξοδο απο τον αγώνα του Παππά ,η απόδοση του ΑΝΤΕΝΝΑ έπεσε και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.
Το άλλο Σαββατοκύριακο οι ρεβάνς για πρόκριση στα ημιτελικά και θα υπάρξει θρίλερ αν οι “προαναφερόμενοι” φύγουν για Αγγλία…