Αρχική Ελλαδα Πόσο Κυριάκος είσαι πρωθυπουργέ μας;Ο πολιτικός μπούφος ανηψιός Γρηγόρης και εσύ εξαπατηθήκατε...

Πόσο Κυριάκος είσαι πρωθυπουργέ μας;Ο πολιτικός μπούφος ανηψιός Γρηγόρης και εσύ εξαπατηθήκατε στη στενή φιλία με την Έυα Καϊλή,την μού(σιτ)σα του Κατάρ;Βίντεο.

1013

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Κάποια στιγμή η Εύα Καίλή άρχισε να ανεβαίνει στην πολιτική και δημοσιογραφική σκηνή.

Και είχε το στυλ “ολα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω”.

Δώσαμε μάχη,πριν χρόνια, σε μία εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη να μη μείνουμε πολυ μαζί σε δημόσιο χώρο με την ίδια και πρόσωπα του περιβάλλοντός της.

Επειδή είχαμε σχηματίσει τη χείριστη γνώμη νομίζαμε ότι θα μας δαχτυλοέδειχναν αν παραμέναμε περισσότερο στο χώρο να μας πλέκει εγκώμια κλπ κλπ

Ο “ΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗΣ” ΚΑΙ Η ΕΥΑ…

Ένας γνωστότατος δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπής μας περιέγραφε -με την αφορμή της σύλληψης-παγκόσμιας ξεφτίλας στις Βρυξέλλες-τον αγώνα που έδινε να την αποφύγει και να μην την βγάλει στην εκπομπή του…

Ούτε εκείνος λοιπόν,ούτε εμείς πέσαμε καθόλου απο τα σύννεφα για τα όσα έρχονται ως ορυμαγδός για συλλήψεις,ανακρίσεις ,χρήματα ,μίζες,Κατάρ,Μαντάρ,Ερντογάν,ερντοκλάν κλπ

Ανάμεσα σε αυτά και η προσωρινή(;)κράτηση της Εύας Καϊλή,του πατέρα της που κάπου πήγαινε με κάτι σακούλες, του Ιταλού συντρόφου της κλπ

Δεν πέσαμε απο τα σύννεφα για την ομιλία της Εύας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο,όπου έπλεκε το εγκώμιο του Κατάρ.Τη θεωρούσαμε και τη θεωρούμε τόσο ρηχό πολιτικό πιάτο(πολιτικό παιδί των Βενιζέλου-Σημίτη είναι…) που δεν θα μας εξέπληττε αν έκανε ανακοίνωση ότι είναι ερωτευμένη με την ομορφιά και τα δημοκρατικά αισθήματα του Κιμ Γιογκ Ουν της Βόρειας Κορέας και θα τον παντρευτεί άμεσα αν εκείνος πει το ναι.

Θα μας εξέπληττε,αντίθετα, αν ο Κιμ Γιογκ,αυτό το “κουκλί”, έλεγε το ναι.

Οπως μας εξέπληξε ο πρωθυπουργοανηψιός Γληγοράκης Δημητριάδης  με το αξίωμα που πήρε ,ως υπερυπουργός και κουμανταδόρος της ΕΥΠ με τον θείο του και πρωθυπουργό.

Οταν το συζήτησα με το φίλο Νίκο Νικολόπουλο με ρώτησε:

Τον θεωρείς έξυπνο τον Κυριάκο;

Του απάντησα:

Τον θεωρώ ένα πλουσιόπαιδο που γνώρισε τον κόσμο στα σαλόνια,άρα κάτι καταλαβαίνει.

Μου είπε:

Αλλο η προσωπική εξυπνάδα και καπατσοσύνη να κάνεις λεφτά και μάλιστα πολλά και άλλη η πολιτική εξυπνάδα.Πολιτικά είναι ένας μπούφος,αλλά όχι απο τους  καλούς μπούφους.Είναι απο εκείνους τους πολύ …μπούφους.

Οπως,ίσως, θυμάστε έγραψε εκείνη την επιστολή και τον ρωτούσε: Κυριάκο αν το έξυπνο πουλί απο τη μύτη πιάνεται,ο μπούφος απο που πιάνεται;

Ο Κυριάκος έβαλε υπερυπουργό αυτόν τον Γληγοράκη με τα λαμπρά κατορθώματα στο σκάνδαλο ΔΕΗ-Φλώρος-Ψυχάρης-Μακαρίτης Ζαφειρόπουλος-παραλίγο μακαρίτης Αντωνόπουλος-ΕΝΕΡΓΚΑ κλπ

Και αφού τον έδιωξε γιατί έγινε τοξικό το κλίμα ο Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει ότι θείος και ανηψιός παρακολουθούσαν και τα ανήψια-ξαδέλφια της Ντόρας!Δηλαδή τον Δήμαρχο Μπακογιάννη,την αδελφή του Αλεξία.Και ο Κώστας Βαξεβάνης γράφει και για παρακολούθηση στενή του Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Κυριάκος στη Βουλή διέψευδε ότι ήξερε ποιοί και ποιούς παρακολουθούσαν,αλλά είναι ο τυπικά προϊστάμενος της ΕΥΠ και άρα ό,τι και να λέει περί άγνοιας ποιός  τον πιστεύει;

Και μόλις έρχεται η βόμβα Καϊλή από τις Βρυξέλλες μου λέει ο Νίκος ο Νικολόπουλος:

Τι σου έλεγα και τι του έγραφα του Κυριάκου για τους μπούφους;Δες το Γληγοράκη τι δήλωση έκανε όταν η Εύα Καϊλή έγινε Αντιπρόεδρος στο Ευρωκοινοβούλιο και εμείς ψάχναμε να κρυφτούμε μη πέσουμε πάνω της και σχηματίσουν άσχημη εντύπωση για μας.

Ιδού η δήλωση του Γληγοράκη Δημητριάδη,όπου το Γληγοράκη το πιστευουμε ως χαϊδευτικό(το ακούγαμε και στο χωριό μας) που θα είχε όταν ήταν μικρός :

“Μία νέα γυναίκα και πολύ καλή φίλη που πρωταγωνιστεί στα ευρωπαϊκά δρώμενα είναι, από χθες, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Συγχαρητήρια, Εύα Καϊλή!».

Φωτογραφία:Η Εύα και ο Ιταλός σύντροφος Φραντζέσκο…

Έμ έτσι εξηγείται…Παρέμεινε τόσο μικρός πολιτικά…

Άλλοι να κρύβονται μην πέσουν για περισσότερα από 2-3 λεπτά σε δημόσιο χώρο με την Εύα Καϊλή και αυτός να γράφει- και δημόσια μάλιστα- ότι είναι καλή του φίλη!

Πόσο πολιτικά μπούφοι μπορεί να είναι;

Ο Κυριάκος,λέει,ετοίμαζε “βόμβα” Καϊλή και Λοβέρδου την άνοιξη.Θα τους έβαζε στη Νέα Δημοκρατία, αφού πιά στις 11 Ιανουαρίου 2023 θα έχει πραγματοποιήσει το μοναδικό όνειρο-στόχο του:Να είναι πρωθυπουργός μία τουλάχιστον ημέρα περισσότερο από τον πατέρα του, ο οποίος είχε μείνει πρωθυπουργός 3 χρόνια 6 μήνες και δυο ημέρες.

Στις 11 Γενάρη του 2023 ο Κυριάκος θα είναι πρωθυπουργός για 3 χρόνια 6 μήνες και 3 ημέρες.

Η Καϊλή είναι αυτή που δήλωσε ότι δεν χρειάζεται το Ευρωκοινοβούλιο(PEGA) να κάνει έρευνα για τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα.

Κι όμως.Το όνομά της ήταν μέσα σε εκείνους που παρακολουθούνταν επι Κυριάκου.

Κανείς δεν κάνει μήνυση στον Βαξεβάνη για τις φοβερές αποκαλύψεις του.Γιατί αν κάνει μήνυση θα νομιμοποιήσει τον Κώστα Βαξεβάνη να βγάλει τα στοιχεία του επίσημα.Και αν τα βγάλει…καίγονται.Και έτσι αφήνουν το θέμα μήπως ξεχαστεί.

Είτε,λοιπόν,η Καϊλή δεν πίστεψε ότι ήταν υπο παρακολούθηση απο τις υπηρεσίες του καλού της φίλου,είτε το πίστεψε μεν, δεν τόλμησε δε να κάνει μήνυση, γιατί με τη μήνυση φοβόταν μήπως βγουν στοιχεία, τα οποία φοβάται ακόμα περισσότερο…

Η Εύα Καϊλή κατηγορείται ότι χρηματιζόταν από τους σείχηδες του Κατάρ για να παρουσιάζει το Κατάρ με τα καλύτερα λόγια.

Η Ελλάδα γνωρίζει μια άνευ προηγουμένου δυσφήμηση στο πρόσωπό της σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης αφού την παρουσιάζουν πια όχι ως μούσα,αλλά ως μουσίτσα χρηματιζόμενη απο τους Καταριανούς για να χτίζει το προφίλ τους παντού με τα αξιώματά της και μέσα από ένα οργανωμένο κύκλωμα…

Πράγματι στις 21 Νοεμβρίου 2022 έκανε μια άθλια ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο και διαφήμιζε το Κατάρ για το πόσο παράδεισος είναι και πόσο καλές υπηρεσίες πρόσφερε με την Τουρκία.

Και ο Κυριάκος πήγε στη Βουλή και σκάλιζε το θέμα του…Κατάρ.

Ελεγε δηλαδή στον Τσίπρα γιατί παρακολουθούσε τα στελέχη του Πιτσιόρλα και Σαγιά.

Εκείνος απάντησε ότι παρακολουθούσαν το σκάνδαλο Ζακύνθου και όχι τα στελέχη αυτά και ότι σχηματίστηκε κακουργημαιτκή δικογραφία χωρίς να κατηγορηθούν για τίποτα αυτά τα στελέχη.

Τι είναι η δικογραφία αυτή;

Η δικογραφία για την αρπαγή δημόσιας γης στη Ζάκυνθο για επενδύσεις από το…Κατάρ.

Στην υπόθεση αυτή ακούστηκαν διάφορα φοβερά και τρομερά ηια μίζες κλπ

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου παραιτήθηκε εν αιθρία ,χωρίς ποτέ να εξηγηθεί επαρκώς-κατά την γνώμη μας- ο λόγος.

Το φιλοτουρικό έως μυελού οστέων Κατάρ πήγαινε να αγοράσει μια έκταση σε κρίσιμο σημείο του πετρελαϊκού ορίζοντα,απέναντι από την πιο ουσιαστική στρατιωτική βάση της Ελλάδας στην στρατιωτική συμμαχία της με το Ισραήλ.

Και πολλοί υπέθεταν ότι στην πραγματικότητα μέσω του Κατάρ η Τουρκία θα έφτιαχνε στην έκταση αυτή και κάπου κρυμμένη στην “πολιτιστική Πολιτεία” μια κατασκοπευτική βάση περικύκλωσης της Ελλάδας.

Η δικογραφία πάντως αφορά μόνο παράνομες αγοραπωλησίες και τα υπόλοιπα είναι συμπεράσματα δικά μας…

Οπως έχει γραφεί ο εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Αλ Χαλίφα Αλ Θάνι αγόρασε την Οξυά το 2013 καταβάλλοντας το ποσό των 5,6 εκατ. ευρώ, με σκοπό να τη μετατρέψει στο πρώτο νησί τέχνης στον κόσμο. Πίσω από το project «Oxia Art Island» βρίσκεται η κόρη του Μαγιάσα, που οραματίστηκε το νησί του Ιονίου ως παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού καθώς η αγάπη της για την τέχνη είναι μεγάλη και την έχει οδηγήσει στην απόκτηση σπουδαίας συλλογής με σπάνια έργα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να είχε και να έχει την άποψη ότι όλα είναι καλά με την υπόθεση αυτή και να είναι παραμύθια όσα λέγονται για τους καταριανούς επενδυτές αφενός και για την σχέση Κατάρ -Τουρκίας αφετέρου.

Ο Κυριάκος ήταν υπουργός του Σαμαρά από το 2013,ως το 2015,άρα κάτι θα είχε ακούσει για την υπόθεση αυτή και στη συνέχεια για τις τρομερές δικαστικές διαμάχες.Άλλωστε σύμφωνα με τα όσα(παραμύθια)λέει ο ίδιος είχε το νου του να πολεμήσει τότε το πελατειακό κράτος που δεν είχε πολεμήσει αρκετά ο Προκόπης Παυλόπουλος.Τότε φύτρωσε η επένδυση ων Καταριανών στην Ελλάδα;Καθαρή ή βρόμικη Κυριάκο ήταν;

Αυτή την υπόθεση,λοιπόν,σκάλισε ο Κυριάκος επικρίνοντας τον Αλέξη  Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις και-κατ αποτελέσμα και για  τη δικογραφία-,με τέτοιο τρόπο,ώστε να είναι παρεξηγήσιμη η επίθεση αυτή,η οποία κατ αποτελέσμα οφελεί το Κατάρ…

Την ίδια εποχή η Καϊλή έβαλε τα στήθη της μπροστά στο κοινοβούλιο με τέτοιο τρόπο και ένταση,ώστε κατ αποτέλεσμα να ωφελείται πολύ το Κατάρ…

Ακούστε λοιπόν τις αποκαλύψεις μας για την επένδυση του Κατάρ στη Ζάκυνθο και το ερώτημά μας “πόσο Κυριάκος μπορεί να είσαι για να σκαλίζεις ένα θέμα την ώρα που σκάει το σκάνδαλο Καϊλή-Κατάρ και παγώνει την Ευρώπη”.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

1)Αλήθεια ο Γληγοράκης θα πάει να καταθέσει υπερ της καλής του φίλης Εύας Καϊλή;

2) Δεν ισχύει πάντα το “δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός μπούφος πολιτικός είσαι”,αλλά τι να υποθέσουμε;Οτι άκουγαν την Καϊλή στα τηλέφωνα και δεν είχαν καταλάβει τίποτα για το Κατάρ;Οτι δεν την άκουγαν καθόλου;Ότι την άκουγαν και τα συγκάλυψαν και τώρα κάποιοι τρέμουν;

Ακούστε την εκπομπή: