Αρχική Αθλητικα Ο ΠΑΟΚ νικητής στο ντέρμπι-“ομορφιές”-κλωτσιές με τον παππουλάκο του ΠΑΟ!Αποτελέσματα και Ελληνες...

Ο ΠΑΟΚ νικητής στο ντέρμπι-“ομορφιές”-κλωτσιές με τον παππουλάκο του ΠΑΟ!Αποτελέσματα και Ελληνες εξωτερικού

806

 

 

Μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη,ωραίο παιχνίδι,αλλά τα ίδια παππουλάκο μου,τα ίδια βρε παππούλη…

Αναφερόμαστε στον 68χρονο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος εκτελεί χρέη προπονητή και τις επιθυμίες Αλαφούζου.Ετχι φυσικά αποδυτήρια ούτε ήλεγξε ποτέ,ούτε σεβασμό επέβαλε ,προφανώς γιατί καθένας καταλαβαίνει τα μεγέθη,τις αποστολές κλπ.

Ετσι ήταν η σειρά του Βιγιαφάνες να κάνει ό,τι έκαναν σε προηγούμενα παιχνίδια ο Μακέντα και άλλοι.Μολις τον άλλαξε κάπου στο 70ο λεπτό ο Βιγιαφάνες κλώτσησε και έβρισε ό,τι βρέθηκε μπροστά του…Είναι ο ακριβότερος παίκτης του ΠΑΟ και μέχρι εκείνη τη στιγμή απο τους καλύτερους…

Αλλά ο παππουλάκος πρέπει να κάνει “παιχνίδι” ,προφανώς εξωαγωνιστικό…

Ετσι δεν υπήρχε Ζαγαρίτης,ο καλύτερος του ΠΑΟ στα τελευταία παιχνίδια γιατί κάτι “παίζει” με το συμβόλαιό του.

Πριν αρχίσει ο αγώνας ο Διούδης βγήκε απο το γήπεδο με πρόβλημα,ο Κουρμπέλης ήταν στην εξέδρα,ο ΠΑΟ ήταν ισάξιος του ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με 2-1 με γκολ του Σβιντέρσκι με κεφαλιά και του Ιγκασον ,επίσης με κεφαλιά.

Ο ΠΑΟ ισοφάρισε με τον Κανταλπιέδρα , ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη για το πρώτο γκολ του ΠΑΟ.Πήρε ασίστ απο τον Μακέντα και με δυνατό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη στο τετ α τετ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ελαφρώς καλύτερος ελαφρά σε κάποια διαστήματα και αυτό δείχνει ότι καλά έκανε η ΝΟΒΑ και μας ακολούθησε αρχίζοντας τα σχόλια για το ματς ΟΦΗ-ΑΡΗ με το πόσοι  Ελληνες παίζουν στον αγωνιστικό χώρο.Και αναφέρθηκε στον έναν (!!!)Ελληνα που βάζει ο Αρης όταν η πρωτοπόρος του τουρικού πρωταθλήματος Αλάνια έχει τρεις Ελληνες η διεκδικήτρια του τίτλου Φενέρ έναν Ελληνα,όσους και πλείστες άλλες ομάδες ανά την Ευρώπη…

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με 4 Ελληνες και 7 ξένα βαριά συμβόλαια τα οποία σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησαν το “βάρος”.Οπως και του ΠΑΟ οι ξένοι είναι ίδιοι με τα …πιτσιρίκια του ΠΑΟ…

Το παιχνίδια είχε ένταση και πάνω -κάτω,αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με παλαιότερα ντέρμπι των δυο ομάδων και πολύ καλύτερους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο με πλειοψηφία συντριπτικά Ελλήνων.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ,ο διάσημος Πάμπλο Γκαρσία “τάχωσε” για όσα γίνονται τελευταία και έφυγε συγκινημένος απο το γήπεδο.

Τα ίδια ισχύουν για το ματς στο “Καραϊσκάκης” μεταξύ Ολυμπιακού και Λάρισας.Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-1 με γκολ των Σουντανί-Ελ Αραμπί(2) Μπορύμα,Μασούρα(και δυο ασίστ) μια ομάδα που δεν προέβαλε καμία αντίσταση,ούτε δικαιολόγησε στο ελάχιστο την παρουσία της στη σουπερ(ο Θεός να την κάνει…) λίγκα.Ούτε όταν ισοφάρισε με τον νεαρό Πινακά.Το καλό της Λάρισας ήταν μόνο οι οκτώ Ελληνες με τους οποίους ξεκίνησε,έναντι δυο(!!!) του Ολυμπιακού.

Ο Αρης με μια ντουζίνα(με τις αλλαγές) ξένους  νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε εύκολα για την κίτρινη “λεγεώνα” των ξένων.

Νίκη και για τον Απόλλωνα στο Αγρίνιο με 1-0 και το γκολ ένας απο τους ξένους του που έχει ίδιο όνομα με καμιά 20αριά άλλους που παίζουν στην Ελλάδα και τίποτα διακριτικότερο…

Οι τρεις Ελληνες της Αλάνια(Μπακασέτας,Σιώπης,Τζαβέλλας) δεν έκαναν τη διαφορά και έχασε απο την τελευταία της βαθμολογίας με 1-0,αλλά διατηρεί την πρώτη θέση.

ΕΥΡΩΠΗ

Στην Αγγλία η Γιουνάϊτεντ είναι η κυρία της ημέρας.Τσάκισε την Λίντς με 6-2 και αν νικήσει στο παιχνίδι που της λείπει έναντι των άλλων θα περάσει μόνη …δεύτερη στη βαθμολογία και μόλις δυο βαθμούς πίσω απο την πρωτοπόρο Λιβερπουλ ,η οποία τσάκισε 7-0 χθες εκτός την Κρύσταλ Πάλλας!!!

Η Λέστερ(εκτός) και η Εβερτον(εντός) νίκησαν τις ισχυρές λονδρέζικες Τότεναμ και Αρσεναλ.από την οποία ο Αρτέρα έδιωξε τον Παπασταθόπουλο και χάνει από κάθε ομαδούλα της Αγγλίας.Είναι μόλις δυο βαθμούς πάνω απο τον υποβιβασμό!

Η Σίτυ ανεβαίνει με νίκη 1-0 εκτός απί της ισχυρής φέρος Σαουθάμπτον.

ΟΙ Χατζηδιάκος και Παυλίδης της Εθνικής ήταν αντίπαλοι στο Αλκμάαρ-Βίλεμ 5-3 και έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι ,χωρίς να βάλουν γκολ,όπως και ο Γιακουμάκης με την Φένλο.Βασικός και αναντικατάστατος και ο Βλαχοδήμος στη Μπενφίκα που νίκησε εκτός την 2-0 και είναι δυο βαθμούς πίσω απο την Σπόρτιγκ στη 10η αγωνιστική.