Αρχική Αθλητικα Πρωταθλητής μπάσκετ για 40η φορά ο ΠΑΟ !

Πρωταθλητής μπάσκετ για 40η φορά ο ΠΑΟ !

770

Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής Ελλάδας για 40η φορά!Μάλιστα το πήρε σε μία ημέρα πολύ σημαδιακή,αφού 10 Ιουνίου πέθανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος,ο άνθρωπος που τον εκτόξευσε στο μπάσκετ.

Ο ΠΑΟ νίκησε στο Λαύριο με 82-66 και με 3-1 πήρε το πρωτάθλημα.Από τον τελικό αναδείχθηκε και το Λαύριο το οποίο και έφτασε στον τελικό και έπιαξε στα ίσα τον ΠΑΟ με προυπολογισμό μόλις 350.000 ευρώ συνολικά,δηλαδή όσο παίρνει ο παίκτης με το χαμηλότερο συμβόλαιο στον ΠΑΟ.

Ετσι φέτος ο ΠΑΟ με τον Οντέντ Κάτας στο τιμόνι πήρε και φέτος το ντάμπλ στο μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός πάντως βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι μέχρι το…επόμενο.οχι μόνο λήγουν τα συμβόλαια των παικτών που είναι ο ελληνικός και πολύ αντγαωνιστικός στην Ευρώπη κορμός,αλλά και “παίζεται” η συμφωνία για τον Βοτανικό για τον ερασιτέχνη.Αν εξελιχθεί καλά το πρότζεκτ αυτό τότε σίγουρα θα επιστρέψει επίσημα και ο Δημ.Γιαννακόπουλος,γυιός του Παύλου και χρηματοδότης και θα γίνει προγραμματισμός μεγάλου βεληνεκούς και για την Ευρωλίγκα.

Πολλοί ονειρεύονται(βάσιμα) τον χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή Ζέλικο Ομπράντοβιτς να γυρίσει και να κλείσει την καριέρα του,όπως ο Αλεξ Φέργκιουσον στον Παναθηναϊκό.

Στο τελευταίο παιχνίδι καλύτερος ήταν ο αρχηγός του ΠΑΟ Παπαπέτρου και ο Μήτογλου που έβαλαν απο 24 και 23 παίκτες και πήραν και καμιά 20αριά ριμπάουντ μαζί.

Ερωτηματικό το μέλλον του σουπερ σταρ Χεζόνια και του Νέντοβιτς, ο οποίος πρέπει να αντιμετωοίσει το πρόβλημα υγείας που απέκτησε μετά τον τραυματισμό και τον κοροναϊό