Αρχική Αθλητικα Ερχεται γαλλικό…βερικοκό για τον ΠΑΟ .Πέρασαν ΑΕΚ,Αρης,Βόλος-Τριπλ ο Γιάνναρος!

Ερχεται γαλλικό…βερικοκό για τον ΠΑΟ .Πέρασαν ΑΕΚ,Αρης,Βόλος-Τριπλ ο Γιάνναρος!

961

Χωρίς εκπλήξεις οι προκρίσεις στο κύπελλο.Η ΑΕΚ έχασε μεν 2-1 στη Ριζούπολη απο τον Απόλλωνα,αλλά έπαιζε φανερά με το πόδι στο φρένο και όχι στο γκάζι και δεν κινδύνευε,αφού ο Απόλλων χρειαζόταν άλλα δυο γκολ για να περάσει. Τα γκολ κατα σειρά: Ντάουντα-Ολιβέϊρα- Λαγός.Το τελευταίο ήταν και το πιο ωραίο με σουτ αρκετά έξω απο την περιοχή,ανάμεσα σε παίκτες.

Ο Αρης επίσης πέρασε άνετα κερδίζοντας τον  Αστέρα στην Τρίπολη με 2-0 με γκολ των Μάνου-Γκαρσία.Μετά το πρώτο γκολ του Αρη το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό-προπονητικό χαρακτήρα,όπως και στο Ηράκλειο.Ο ΟΦΗ προηγήθηκε και ήθελε ένα γκολ ακόμα για παράταση.Ομως ο Βόλος ισοφάρισε νωρίς και με το 2-0 του πρώτου αγώνα το μάτς έχασε κάθε ενδιαφέρον.

Δεδομένων των εκπλήξεων το πιο ισχυρό αθλητικό στίγμα εντός είναι οι νέες αθλιότητες στον ΠΑΟ του Αλαφούζου.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι οι αρχηγοί ‘ηθελαν να μεταφέρουν στη Διοίκηση(ήμαρτον…) τα παράπονα των παικτών για τον παππουλάκο-Μπόλονι και ο Αλαφούζος αρνήθηκε να τους δεχθεί ήρθε ο ταλαντούχος Εμμανουηλίδης να κάνει με μια φράση τον παππουλάκο και τον Αλαφούζο σε κατάσταση εμφράγματος.

Ο παππουλάκος εξέθεσε τον Αλαφούζο προηγουμένως λέγοντας ότι ο Εμμανουηλίδης πήγε κλαίγοντας στη Διοίκηση και ζήτησε μεταγραφή.

Ο Εμμανουηλίδης που δοθηκε στη Φορτούνα Σίταρντ απάντησε;

“Το νέο μου χόμπι είναι να ακούω ψέματα ενώ ξέρω την αλήθεια… Nα σου τύχει, είναι απολαυστικό».

Στη Φορτούνα θα έχει συμπαίκτη τον Λάζαρο Ρότα της εθνικής ομάδας και έτσι και η Φορτούνα θα παίζει στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τόσους Ελληνες στην ενδεκάδα,όσους ο ΠΑΟΚ,ο Ολυμπιακός,ο Αρης και προς τα εκεί οδεύει και ο ΠΑΟ του Μπόλονι Στη θέση του Εμμανουηλίδη θα πάρει έναν Βερικοκό από κάπου απο τη Γαλλία και έτσι θα μάθουμε και τι εστι γαλλικό ποδοσφαιρικό βερίκοκο.Για το όνομα δεν παίρνουμε όρκο,αλλά κάπως μοιάζει και δεν μπήκαμε στον κόπο να αποστηθίσουμε κιόλας…

Θα πάρει και κάποιους άλλους διάσημους απο το εξωτερικό,τους οποίους ακούμε πρώτη φορά επίσης,ως ποδοσφαιριστές σημαντικούς…

Στην Αγγλία η Τσέλσι με τον πρώην προπονητή της Παρί στον πάγκο(Τούχελ) νίκησε στην έδρα της Τότεναμ  του Μουρίνιο με 1-0 με πέναλτυ του Ζορζίνιο.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε καταπληκτική εμφάνιση με τριπλ νταμπλ (21 πόντους,14 ριμπαουντ,11 ασίστ σε 30 απο τα 48 λεπτά) και η Μπάκς νίκησαν 130-110 τους φιλόδοξους Πέϊσερς.Με 13-8 νίκες είναι στην 5η θέση ενός πρωταθλήματος που με άδεια γήπεδα μοιάζει πολύ ανταγωνιστικό.Επαιξε 8 λεπτά και ο Θανάσης που είχε 2 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Στην Ευρωλίγκα ο Καλάθης δεν κατάφερε να ααποτρέψει την εντός έδρας ήττα της Μπάρτσα από την Εφές του Σίγκλετον και έχασε 88-86.Με 105–103 έχασε  και ο Δημήτρης Ιττούδης (ΤΣΣΚΑ) εκτός  απο την Βαλένθια στην παράταση.

Σημερα το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ στο ΣΕΦ και ο ΠΑΟ χωρίς τον Νέντοβιτς μοιάζει εύκολη λεία των Σλούκα-Σπανούλη,καθώς οι …Φοστερομάκηδες ως τώρα βάζουν μαζί 7-8 πόντους και στην άμυνα μπάζουν απο παντού…