Αρχική Αθλητικα Οποιος δεν παίζει καλά(ίσως) κερδίζει στη μπάλλα και χάνει στην…αγάπη!

Οποιος δεν παίζει καλά(ίσως) κερδίζει στη μπάλλα και χάνει στην…αγάπη!

25

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ ένα ημίχρονο στα ίσα μαζί της και οι Τάσος Μπακασέτας και Φώτης Ιωαννίδης με προσωπικές τους ενέργειες και γκολ που μόνο αυτοί μπορούν να βάζουν την έβαλαμ μπροστά στο σκορ 2-1.Ετσι το λάθος του Χουάνκαρ που πρόσφρε και πάλι στα πρωτα λεπτά ένα γκολ σε αντίπαλο στη Λεωφόρο διορθώθηκε.

Στο β ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν μια …ουραγός της σουπερ λιγκ.Δεν έπαιζε,αλλά κλείστηκε στην άμυνα για να αντιγράψει άλλες ομάδες που κλείνονται και παίρνουν αποτελέσματα.

Κέρδισε και ο ΠΑΟ!

Αυτά τα ματς όμως αν τα συνεχίζουν μπορεί να τα κερδίζουν,αλλά στις κερκίδες θα χάνουν συνεχώς από αγάπη.Και προφανώς και στην τηλεόραση.

Π.χ. Ο Ολυμπιακός σάρωσε πρωταθλήματα,αλλά χωρίς τα μεγάλα ονόματα μόλις άρχισε να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο το γηπεδο άδειασε…

Το ίδιο και στις άλλες ελληνικές ομάδες.Ο κόσμος θυμάται απλώς οτι και το ποδόσφαιρο είναι ίδιας αξιοπιστίας στα αποτελέσματα με την υπόλοιπη κρατιή μηχανή.

Αυτή δείγμα της οποίας ήταν ο αστυνομικός του 100 που απλά δεν καταλάβαινε ποιά δουλειά(προστασίας του πολίτη)έκανε σε θέση που είναι ΠΑΝΤΑ με το όπλο στο χέρι…

Και έλεγε ο άθλιος στη γυναίκα να πάρει ταξί και να πάει ραντεβού με τον δολοφόνο της…

Στα άλλα αποτελέσματα ο Ολυμπιακός νίκησε τον άρη 3-0 και ο ΠΑΟΚ με ανατροπή τη Λαμία 3-1.

Στην Αγγλία αρσεναλ και Σίτυ προχώρησαν με νίκες 2-0 και 4-1 επι των Λούτον και Βίλα και η αρσεναλ με παιχνίδι παραπάνω προηγείται στη βαθμολογία με ένα βαθμό από Λίβερπουλ και Σίτυ.