Αρχική Αθλητικα Ωμή βία ξανά στο…άνοιγμα(!) των γηπέδων,κατά δημοσιογράφων,πολιτών,ενώ έγινε μόνο ΜΙΑ(1) εκδήλωση στη...

Ωμή βία ξανά στο…άνοιγμα(!) των γηπέδων,κατά δημοσιογράφων,πολιτών,ενώ έγινε μόνο ΜΙΑ(1) εκδήλωση στη χώρα των Φαρισσαίων με σύνθημα “ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΙΑ”…

56

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

To θέμα του σημερινού ρεπορτάζ ενδιαφέρει διότι:Η -τουλάχιστον-μισή Ελλάδα κινείται κάθε ημέρα μέσα και έξω από κάποιο αθλητικό χώρο,μεταφέροντας παιδιά απο την ηλικία των 5-6 ετών έως στην ενηλικίωση σε κάποια “ακαδημία” κάποιους συλλόγου,διαφόρων αθλημάτων.Στους αγώνες ούτε οι γονείς τολμούν,αν και πληρώνουν,να μπουν στους αθλητικούς χώρους…Τον απόλυτιο έλεγχο και την απόλυτη ευθύνη έχουν ΜΟΝΟ οι πολιτικές ηγεσίες.

Αντιγράφουμε απο την πασίγνωστη εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ σήμερα 12/2/2024,ημέρα που ανοίγουν τα γήπεδα στους φιλάθλους γιατί όλοι συμφώνησαν πως “τέρμα η βία” εντός και εκτός γηπέδων:

ΤΑ ΝΕΑ

“Kαταγγελία-σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ο διαιτητής μας είπε να χάσουμε για να φύγουμε ζωντανοί»

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Η απίστευτη καταγγελία

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίστηκε, όμως μια ανακοίνωση από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας έβαλε «φωτιά» για ακόμη μια φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα της Βορείου Ελλάδας καταγγέλλει προπηλακισμούς από οπαδούς του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, μπουνιές σε μέλη και συγγενείς της ομάδας, αλλά και τον διαιτητή Τσιλίκα της ΕΠΣ Καβάλας. Ο διαιτητής σύμφωνα με την ανακοίνωση τους τόνισε πως πρέπει να χάσουν για να φύγουν όλοι ζωντανοί.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για όλα όσα έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και στην ανάπαυλα της αναμέτρησης στην Κρηστώνη με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο έφτασαν στην Κρηστώνη και από το πρώτο λεπτό ορισμένοι «τσάμπα μάγκες» ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία τις οικογένειες τους αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι παίκτες μας ούτε στιγμή δεν σκέφτηκαν να απαντήσουν ή να προβούν σε οτιδήποτε θα μεταφραστεί ως «πρόκληση».

Αυτοί οι τσάμπα μάγκες λοιπόν ψαχνόντουσαν για 45 λεπτά να βρουν την αφορμή για να ξεκινήσουν τις…ομορφιές τους! Άρχισαν ενορχηστρομένα να βρίζουν αισχρά και να τραμπουκίζουν τους ανθρώπους της ομάδας και τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν να χτυπούν τον πατέρα ενός εκ των ποδοσφαιριστών μας. Με την αστυνομία απούσα (!) ομάδα ατόμων κινήθηκε προς τον χώρο των αποδυτηρίων, εκεί όπου προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές μας, ενώ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ και ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ του φροντιστή μας.

Μετά από αυτό το γεγονός οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άκουγαν από τον διαιτητή Τσιλίκα της ΕΠΣ Καβάλας να τους υπενθυμίζει να χάσουν για να «φύγουμε όλοι ζωντανοί». Φυσικά στο 87′ με ένα πέναλτι για γέλια και για κλάματα οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει. Το σημερινό θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν έχει προηγούμενο, όμως έχουν ξανασυμβεί αντίστοιχες «ομορφιές» σε αυτό το γήπεδο. Η διοίκηση της ομάδας θα κινηθεί συντονισμένα προς την διαλεύκανση και εντοπισμό ΟΛΩΝ των ΥΠΑΙΤΙΩΝ για τα σημερινά έκτροπα στην ΖΟΥΓΚΛΑ της Κρηστώνης.

Ελπίζουμε μα δεν αισιοδοξούμε όλα όσα έζησε η ομάδα σήμερα να έχουν καταγραφεί από την παρατηρητή του αγώνα. Ο διαιτητής πάντως στο φύλλο αγώνα είδε μία ποδοσφαιρική κανονικότητα. Ήταν απλά μία Κυριακή. Τα σημερινά σκηνικά γυρνούν το ποδόσφαιρο δεκάδες χρόνια πίσω και επιβεβαιώνουν πως οι εποχές της «τσάμπα μαγκιάς» δεν έχουν περάσει.

Η βλακεία και η καφρίλα νίκησε ξανά… »

Αυτό έγραψαν τα ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/2/2024,ημέρα κατά την οποάι ανοίγουν τα γήπεδα διότι…εξαλείφθηκε η βία.

Δεν θα ανεφερθούμε στο άλλο με τον…Τοτό,αλλά στο γεγονός ότι βια είναι και η παραγραφή εγκλημάτων,όπως αυτά στα οποία εμπλέκονται άνθρωποι της εξουσία ςκαι μπροστινοί τους.Την ώρα που ο υπουργός Φλωρίδης φέρνει νέο νόμο ταχείας απονομής Δικαιοσύνης δηλαδή φυλάκισης(!!!) πολιτών για ψιλοαδικήματα,τα κακουργήματα πρώην υπουργών (ΜΚΟ κλπ ,όπως μπορείτε να δείτε και σε διπλανά δικά μας ρεπορτάζ) πάνε στις καλένδες.Οι Μπέος και Κασσελάκης ανταλλάσσουν ΣΗΜΕΡΑ “γαλλικά”,τα οποία για κοινούς θνητούς και δημοσιογράφους θα σημαίνουν φυλάκιση για αρκετούς μήνες αν τα χρησιμοποιήσουν.Τα Τέμπη θάβονται με ωμή βία κατά της λογικής και του νομικού πλαισίου,το οποίο προβλέπει άμεσο αποκλεισμό πρόσβασης στο χώρο του εγκλήματος,η Ελλάδα βάλλεται από το Ευρωκοινοβούλιο και τη Διεθνή Διαφάνεια ως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα της Ευρώπης,στην οποία οι υποκλοπές και η συγκάλυψη εγκλημάτων γίνονται ωμά και χωρίς προσχήματα.

Την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης στο ραδιόφωνο ELLADASPORTS FM 94,3,στο οποίο κάνει εκπομπές(εμείς σχολιάζουμε στο ίδιο ραδιόφωνο κάθε πρωί στις 06-00 έως 07.00 στην πολιτική εκπομπή του Γιώργου Νούλα)φιλοξένησε τον πρώην υπουργό Αθλητισμού-Υγείας Χρήστο Αηδόνη,σημερινό Δήμαρχο Παλλήνης και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή-ζωγράφο Λευτέρη Βάμβουκα και ανήγγειλαν εκδήλωση-αγώνα στον Γέρακα με μήνυμα “ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ”.

Εσείς ψάξτε να δείτε αν έγινε παραμονές του ανοίγματος των γηπέδων έστω και ΜΙΑ τέτοια εκδήλωση σε ΟΛΗ την Ελλάδα με συμμετοχή πολιτικής,δημοσιογράφων,βετεράνων…Από την Ακαδημία μέχρι το Α.Ο.Γαύδου…

Σε αυτή την(μοναδική στην Ελλάδα παραμονές μιας τόσο σημαντικής επανεκκίνησης) εκδήλωση κλήθηκαν βέβαια,δεν ήρθαν…φυσικά(!!!),αλλά έστειλαν χαιρετισμό-μήνυμα εκπρόσωποι κομμάτων.

“Αντίπαλοι” ήταν η ομάδα της Πανελλήνιας Ενωσης Νοσηλευτών,στην οποία καταλήγουν όλοι οι τραυματίες της βίας αυτής και των άλλων μορφών βίας,της οποίας ο πρόεδρος κ.Αβραμίδης ήταν και παρών και “αγωνίστηκε”.Στο άλλο μισό του γηπέδου ήταν οι βετεράνοι του Γέρακα ,όπως οι κ.κ.Δημ.Γενιάς ,Λευτ.Βάμβουκας,Παν.Χασάπης,Κ.Λιανός,Α.Βαενής,Γ.Γκότσης,Γ.Μάγγος,Σ.Σπυράτος,Α.Τραγουλιάς,οι νεότεροι Δημ.Σακκάς,Σπύρος Λαζαρής κ.α. με ογκόλιθο στην άμυνα τον εξαιρετικό και εντός των γηπέδων πασίγνωστο δημοσιογράφο της ΕΡΤ Νίκο Παγιωτέλη.

Στον αγώνα κλήθηκε να λάβει μέρος και ένα θύμα της ωμής βίας κατα δημοσιογράφων,ο Μιχάλης Τσοκάνης,εναντίον του οποίου ξεσάλωσαν και…αστυνομικοί της Εύβοιας(έυγε στην “υπηρεσία” κ.Χρυσοχοίδη μας…) και ένας δικαστής κατάφερε να τον δικάσει ερήμην σε δυο διαφορετικές κατηγορίες δικών σε ελάχιστες ημέρες(εύγε στη Δικαιοσύνη κ.Φλωρίδη μας) πριν φύγει με μετάθεση!!!

Το αίτημά μας για πληροφορίες για το πότε μετατέθηκε αυτός ο δικαστής(έχουν τεράστια σημασία οι ημερομηνίες δικών,μετάθεσης κλπ) απορρίφθηκε ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ χωρίς καμία αιτιολογία και φυσικά θα επανέλθουμε με αίτημα στον Αρειο Πάγο μόνο και μόνο για να φανεί πως εννοούν στην πράξη το ρόλο του Τύπου και εκείνοι που ομνύουν στην ανάγκη διευκόλυνσης του ελεγκτικού έργου και ρόλου του Τύπου…Και δηλώνουν ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα…

Ο Μιχ.Τσοκάνης,τραυματίας ων, δεν έπαιξε στον αγώνα,στον οποίο ήταν παρών,αλλά δημοσίευσε το ακόλουθο ρεπορτάζ στο eviazoom.gr:

Στη Παλλήνη Αττικής στο γήπεδο του Γέρακα διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής (09-02-2024) φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν Δημοσιογράφοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας – Ένωσης Δημοσιογράφων Ελλάδος, Νοσηλευτές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας – Ένωσης του ΕΣΥ και Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γέρακα, οι οποίοι είπαν βροντερό «ΟΧΙ» στην οπαδική βία καθώς σε λίγες μέρες οι οπαδοί θα μπορούν να εισέρχονται ξανά στις κερκίδες, αλλά στην σκιά και του καταδικαστικού ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου για το ανύπαρκτο Κράτος Δικαίου και την ανύπαρκτη Ελευθερία του Τύπου, είπαν ένα ακόμα βροντερό «ΟΧΙ» κατά της βίας, φίμωσης, εξόντωσης των δημοσιογράφων με μηνύσεις, αγωγές SLAPP, κ.α. 

 

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, πασίγνωστοι δημοσιογράφοι, όπως ο Γιάννης Ντάσκας και ο Νίκος Παγιωτέλης, ο οποίος εκπροσώπησε την ΕΡΤ, ενώ στο γήπεδο βρισκόταν και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Παλλήνης και εκπρόσωπος του Δημάρχου, Θάνος Οικονόμου.

Το «παρών» έδωσε και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος, ήδη έχει προσφύγει, – και θα ξαναπροσφύγει-, και ο ίδιος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο είναι μονόδρομος, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει στόχος ενός αδίστακτου ανεξέλεγκτου καθεστώτος και τοπικού παρακράτους που επικρατεί στην Εύβοια και στη Χαλκίδα, με συνενόχους δικαστές και εισαγγελείς της Χαλκίδας προσπαθώντας με καθεστωτικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές να τον φιμώσουν και να τον εξοντώσουν με κάθε τρόπο, για να σταματήσει την δημοσιογραφική του έρευνα και τα ρεπορτάζ του που αποκαλύπτουν πράγματα και θαύματα για την τοπική εξουσία στη Χαλκίδα, έναν Δήμο και μία πόλη που μαστίζεται από διαφθορά, σήψη και κυκλώματα, τα οποία μαστίζουν αυτή την διεφθαρμένη πόλη.

Αρκεί μόνο να υπενθυμίσουμε, ότι εκτός από τις δεκάδες καταγγελίες απλών πολιτών που έχει δεχτεί ο Μιχάλης Τσοκάνης, στον δημοσιογράφο έχουν μιλήσει και πρόσωπα που κατέχουν σημαντικά τοπικά αξιώματα. Όπως μία δικαστική υπάλληλος των Δικαστηρίων Χαλκίδας κατήγγειλε δημόσια στον δημοσιογράφο μέσω βίντεο ότι υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα στα Δικαστήρια Χαλκίδας και δεν κουνήθηκε φύλλο… ,προφανώς γιατί δεν είχε αέρα!!!

Για τον Μιχάλη Τσοκάνη, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε στο γήπεδο από όλους τους συναδέλφους και μη, μίλησε στους δημοσιογράφους και σε όλους τους συμμετέχοντες του αγώνα, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και δικαστικός ρεπόρτερ Γιάννης Ντάσκας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μεταφέρω το μήνυμα του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Δημοσιογραφικών Ενώσεων, πάνω και από την ΕΣΗΕΑ, του Σωτήρη Τριανταφύλλου. Το μήνυμα του είναι όχι άλλη βία και στα γήπεδα, όχι άλλη βία και κατά δημοσιογράφων. Οι δημοσιογράφοι υποφέρουν και στα γήπεδα, υποφέρουν και με αγωγές και μηνύσεις SLAPP και τώρα τρέχουμε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για να δικαιωθούμε. Πρόσφατα η Πανελλήνια Ένωση Δημοσιογράφων πήγε στη Χαλκίδα, έστειλε στη Χαλκίδα μία συμπαράσταση σε έναν συνάδελφο που νιώθει τη βία όσο ελάχιστοι πάνω στο δημοσιογραφικό του έργο, για να συμπαρασταθεί στον δημοσιογράφο… Και ο δημοσιογράφος σε αναγνώριση και ευγνωμοσύνη της προσπάθειας είναι ο Μιχάλης ο Τσοκάνης που είναι εδώ και μας βιντεοσκοπεί για να κάνουμε αυτό τον αγώνα…»

Στη συνέχεια μίλησαν ο Αντιδήμαρχος Παλλήνης, Θάνος Οικονόμου, κ.α., ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει στη κάμερα και ο δημοσιογράφος – εκπρόσωπος της ΕΡΤ, Νίκος Παγιωτέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

 

Υ.Γ.Αλήθεια πως δικαιολογείται από την πολιτική και επιχειρηματική διαπλεκόμενη εξουσία το “ραντεβού” που σήμερα αποκαλύπτει καταγγελτικά Στ.Χίος στο σημερινό του πρωτοσέλιδο;
Ο ένας απο τους τρείς είναι φυλακή,ο άλλος γλίτωσε στο τσακ την δολοφονία και αφού γλίτωσε αυτός δολοφονήθηκε ο τρίτος του ραντεβού με άμεσες προσβάσεις στην πολιτική,επιχειρηματική,αθλητική εξουσία.Ομορφος κόσμος και το νερό στην…αίγινα κόπηκε απο δολιοφθορά!..
Μήπως απο κάτι τέτοια “εισπράξαμε” τη χειρότερη μεταχουντικά έκθεση από το Ευρωκοινοβούλιο και τη Διεθνή Διαφάνεια;