Αρχική Αθλητικα Ολυμπιακός-Αρσεναλ ( την “εχει”)ξανά!-Απίθανα αποτελέσματα Ευρωλίγκας!

Ολυμπιακός-Αρσεναλ ( την “εχει”)ξανά!-Απίθανα αποτελέσματα Ευρωλίγκας!

879

 

 

H Μπαρτσελόνα είναι στην πρώτη θέση της Ευρωλίγκα.Η Φενέρ μετράει 10 σερί νίκες και απο προτελευταία μπήκε οκτάδα.Και οι δυο έπαιζαν στην έδρα τους.Και οι δυο…εχασαν άνετα.Για την ακρίβεια η Φενέρ συνετρίωη με 32 πόντους διαφορά(106-74)από την Εφές στο ντέρμπι ττης Πόλης.Η Μπάρτσα του Σάρας και του Καλάθη έχασε απο την Βιλλερμπάν…Απίθανα πράγματα.

Με μάλλον απίθανο τρόπο έχασε και ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο από την Αλμπα.Την κέρδιζε σε όλο το μάτς και η τρίτη περίοδος έληξε 53-50 υπέρ του ΠΑΟ.Μέχρι τότε ο Γιόχαν Στίμαν περνούσε απαρατήρητος.Είχε βάλει μόνο δυο βολές.

Στην τέταρτη περίοδο σούτερα ένα τρίποντο της…απελπισίας μπροστάσε ψηλό,επειδή τελείωνε ο χρόνος.Το έβαλε.Τυχαίο…

Στην επόμενη επίθεση απο άσχημη θέση ξανασούταρε τρίποντο.Το έβαλε…

Αυτό έγινε σε σερί 4 επιθέσεις και τα έβαλε όλα μαζί με ένα δίποντο.

Από την απέναντι πλευρά,δυο παίκτες που πάντα κάνουν και κάτι παραπάνω,οι Παπαπέτρου και Μήτογλου τα έκαναν στην τέταρτη περιόδο ΟΛΑ λάθος.Απίθανα πράγματα.Και έτσι ο ΠΑΟ έχασε 74-65…

Στην εποχή των άδειων γηπέδων λόγω της πανδημίας ,ιδιαίτερα στο μπάσκετ τα απίθανα συμβαίνουν και στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ.

 

Στο ποδόσφαιρο λίγο-πολύ οι μεγάλες ομάδες και ως γηπεδούχοι κρατούν τις θέσεις τους.

Ο Ολυμπιακός από αυτό δεν έχει να φοβηθεί κάτι απο την περσινή του “γνώριμη” Αρσεναλ.Πέρυσι την είχε αποκλείσει δύο λεπτά πριν το τέλος ,φέτος η Αρσεναλ,όπως και ο Ολυμπιακός  πήραν εισιτήριο να συναντηθούν στους 16 με γκολ στα τελευταια δυο λεπτά των ρεβάνς.

Για την Αρσεναλ που είναι η “μεγάλη” ομάδα είναι κακό γιατί θα πάει και με χειρότερη ψυχολογία και φέτος δεν είναι καθόλου καλύτερη απο πέρυσι.

Σε δυο καλές βραδιές του ο Μαρτίνς μπορεί να ξαναστείλει στα σχοινιά τον Ισπανό Αρτέτα,στον οποίο επιμένει η Αρσεναλ.Η ιστορική ομάδα έχει παράδοση να διώχνει δύσκολα προπονητές,ακόμα και αν πηγαίνουν για πολύ καιρό άσχημα.Καλό είναι για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αν έχει σε καλ.ή μέρα τους Φορτούνη,Μασούρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.Για όλους τους άλλους ,εκτός Παπασταθόπουλου και Εμβιλά ούτε πολύ κρύο,ούτε πολύ ζέστη…