Αρχική Ελλαδα Οι αδιανόητες συγκαλύψεις στο έγκλημα των Τεμπών και σε άλλα σοβαρά εγκλήματα...

Οι αδιανόητες συγκαλύψεις στο έγκλημα των Τεμπών και σε άλλα σοβαρά εγκλήματα στο “κράτος των νοικοκυραίων” και οι καταδίκες της Ελλάδας στην Ευρώπη.

54

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται…

Ο κ.Φλωρίδης για λογαριασμό της κυβέρνησης ψήφισαν νέο νομικό πλαίσιο για να πατάξουν,όπως υπόσχονται,την ατιμωρησία.

Και προανήγγειλαν κατασκευή νέων φυλακών.Μας θύμισαν την μπανανία που ακούει στο όνομα Ελ Σαλβαδόρ.Εφτιαξαν με διαφήμιση στα χρόνια που κυβερνούσε ο Κυριάκος φυλακές απέραντες και τις γέμισαν σε χρόνο ρεκόρ.Κράτος Δικαίου δεν έφτιαξαν ακόμα.Και προφανώς δεν θα φτιάξουν.Μαζί με κλέφτες και βιαστές παραχώνουν στις φυλακές και “συκοφάντες” του καθεστώτος δημοσιογράφους.Οι ξένοι απλώς συστήνουν στους πολίτες τους να είναι μακριά από το Ελ Σαλβαδόρ και όσοι πηγαίνουν εκεί πηγαίνουν με δική τους ευθύνη.

Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι αφενός μεν οτι κινείται στα ίδια βήματα του Ελ Σαλβαδόρ και σήμερα,αλλά αφετέρου ότι όσοι γενιούνται στην Ελλάδα δεν γενιούνται με δική τους ευθύνη…

Η Ελλάδα είναι και ΣΗΜΕΡΑ δακτυλοδεικτούμενη από το Συμβούλιο της Ευρώπης,από το Ευρωπαίκό Δικαστήριο και από το Ευρωπαίκό Κοινοβούλιο ως χώρα,η οποία τσακίζει τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους.Την απίστευτες απηνείς διώξεις  εναντίον του Δημήτρη Ρίζου από το αρχικό Κόμμα του κ.Φλωρίδη ,το ΠΑΣΟΚ,τις βιώσαμε και στιν Ελεύθερο Τύπο και στον Αδέσμευτο.

Δίκη γιατί προσέβαλε τον κορυφαίο πολιτικό τότε με την συκοφαντία ότι έτρωγε αστακομακαρονάδα,ενώ η αλήθεια ήταν όπως έγραφε το απίστευτο κατηγορητήριο,ότι έφαγε λίγο αστακό,αμπελοφάσουλα,φάβα και λίγο χταποδάκι.

Ετσι τον καταδίκασαν!!!

Μια απο τις εκατοντάδες δίκες.

Υστερα τις βιώσαμε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.Τώρα τις διαπιστώνουμε με τον Κώστα Βαξεβάνη.

Στις διπλανές αίθουσες δεκάδες άλλοι λιγότερο γνωστοί δημοσιογράφοι που γίνονται “μεζεδάκια”στα τραπέζια κυκλωμάτων στα οποία μετέχουν διαπλεκόμενοι τοπικοί άρχοντες,πολιτικοί άρχοντες,δικαστές,κρατικοί αξιωματούχοι και φυσικά επιχειρηματίες που διαπλέκονται με την εξουσία.

Αρχικά η εξουσία είχε οπλο εναντίον των δημοσιογράφων τις μηνύσεις.

Οταν οι Ράλληδες έμπλεξαν με τον Κουρή και το “βάπτισμα” ρούχων εξόδου της περίφημης “Λακόστ”  ως…εσώρουχα κατασκεύσαν(1981) την εξοντωτική “μηχανή” των αγωγών.Και τις κατα παραγγελία αποφάσεις υπέρ τους.

Κι αυτό το μέτρο των αγωγών έπεσε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο με την πρώτη απόφαση που έβγαλε η αφεντιά μας το 2003.Αυτή την απόφαση μνημονεύουν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι σήμερα ως λυτρωτική.Μεταξύ αυτών και μερικοί που παράλληλα χαρακτηρίζουν τον Σημίτη,το διεφθαρμένο καθεστώς του οποίου μας οδήγησε εκεί ως “τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταχουντικής περιόδου.Φτάσαμε εκεί όταν μας καταδίωξαν δυο δικαστικοί λειτουργοί,γιατί αρνηθήκαμε να τους καταβάλουμε χρήματα.

Ο ένας,αφού έγινε πλούσιος από άλλα ΜΜΕ,στη συνέχεια παραπέμθηκε να δικαστεί για κακούργημα από την επιμονή των δημοσιογράφων. ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ,αλλά τα χρήματα ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΟΤΕ!

Τώρα ζούμε νέα εποχή νοικοκύρηδων.Η κυβέρνηση ,λέει,στοχεύει την ατιμωρησία και να μπαίνουν φυλακή  ΑΜΕΣΑ μικροεγκληματίες πάσης μορφής και όχι μόνο …δημοσιογράφοι που απλά εξισώνονται λόγω ποινών με αυτούς.

Επίσημα η θέση τους είναι ότι δεν στοχεύουν δημοσιογράφους,αλλά ως νοικοκύρηδες θέλουν να νοικοκυρέψουν το κράτος.

Επισημα τα προαναφερόμενα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα καταδικάζουν την Ελλάδα διότι “στοχεύει εξοντωτικά δημοσιογράφους”.

Δείτε τώρα την πραγματικότητα που περιμένει τους νοικοκυραίους,δηλαδή τον Κυριάκο και τους υπουργούς του και μπροστά σε αυτή θα δείξουν ποιοί είναι και που στοχεύουν.

Ενας καυτός διάλογος αποκαλύπτει και εγκλήματα και συγκάλυψη εγκλημάτων.Και αυτά εξελίσσονται τώρα και τα…πιάνει ο νέος Κώδικας των νοικοκυραίων.

Εσείς διαβάστε αμέσως το διάλογο και εμείς προφητεύουμε ότι αυτή η Εξουσία δεν πρόκειται να τιμωρήσει κανέναν σε αυτή την υπόθεση και θα προτιμήσει να κατηγορείται για συγκάλυψη εγκλημάτων και για μασκαραλίκια με τους νέους κώδικες.Ο διάλογος αφορά το έγκλημα των Τεμπών.

Για έγκλημα και νέο έγκλημα συγκάλυψης του εγκλήματος κατά των θυμάτων τους κατηγόρησε και η τραγικώς επιζήσασα ακρωτηριασμένη του εγκλήματος αυτού νεαρή Ντίνα Μαγδαλιανίδη(φωτογραφία πάνω) σε μια φοβερή συνέντευξη στον Πάνο Χαρίτο στο “ΚΟΝΤΡΑ”.Ψάξτε και βάζοντας στοίχημα ότι δεν θα τολμήσει κανείς της σημερινής εξουσίας(αυτής που έσβησε τα τραγικά ονόματα γιατί…λέρωναν το πεζοδρόμιο μπροστά στη Βουλή)να εμφανιστεί στο πλευρό της διαβάστε το διάλογο που θα απαντήσει γιατί.Ο διάλογος που αποκαλύφθηκε από τον Μ.Τριανταφυλλόπουλο γίνεται μεταξύ ενός αξιωματούχου των τρένων και ενός τρίτου που θέλει να καταθέσει μάρτυρας για το έγκλημα:

Στέλεχος ΟΣΕ: Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας βοηθήσω στοπ. Με είχαν τρελάνει…

Συνεργάτης: Γιατί – γιατί ποιος είναι πιο επικίνδυνος; Ποιος μπορεί να είναι δηλαδή;

Στ.ΟΣΕ: Εμένα με τρέλαναν τα κανάλια. Αυτή η Αδαμαντία Λιόλιου, που είναι στο Οpen, με είχε τρελάνει στα τηλέφωνα… Με είχε τρελάνει. Της είπα όχι δεν θα μπορέσω.

Συνεργάτης: Δεν μου λες όμως ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος. Δηλαδή άμα πάω εγώ εκεί με ποιον θα μπλέξω;

Στ.ΟΣΕ: Αγόρι μου θα σε έχουν συνέχεια στις δίκες, στα δικαστήρια. Έλα εδώ και έλα δω και έλα δω. Έλα δω να δώσεις συμπληρωματική. Έλα δω να δώσεις καταθέσεις. Θα μπλέξεις. Μετά άμα μπλέξεις…

Συνεργάτης: Το ατύχημα εσύ ξέρεις καθόλου πως έγινε; Που ήσουν τόσα χρόνια στον ΟΣΕ; Τουλάχιστον να ξέρω, τουλάχιστον τι γίνεται. Να έχω μια εικόνα ρε φίλε…

Στ.ΟΣΕ: Ποιο το ατύχημα;

Συνεργάτης: Ναι πως έγινε, αφού εσύ ήσουν τόσα χρόνια ξέρεις…

Στ.ΟΣΕ: Μα το ατύχημα το έκανε ο σταθμάρχης να πούμε. Γύρισε το κλειδί, ξέχασε το κλειδί γυρισμένο γιατί μπήκε μέσα ο προαστιακός κι έφυγε να πούμε το Ιntercity, από εδώ με γυρισμένο κλειδί, αντίθετα…

Συνεργάτης: Αντίθετα, αυτό το ‘χα μάθει, ναι..

Στ.ΟΣΕ: Το ξέχασε το κλειδί γυρισμένο…

Συνεργάτης: Αυτός δηλαδή το άφησε κι έφυγε; Αυτό…

Στ.ΟΣΕ: Μη μπλέκεις αγόρι μου, μη μπλέκεις γιατί είναι πολλά στη μέση.

Συνεργάτης: Ναι εντάξει δεν το κάνω, δεν…

Στ.ΟΣΕ: Θέλω να ακούσεις κάποια πράγματα που σου λέω τώρα εδώ. Δεν έχουνε τέτοιο… Μια εξεταστική επιτροπή και δεν μπόρεσε να…

Συνεργάτης:  Καλά κι αυτός ο χαζός δεν το είδε;

Στ.ΟΣΕ: Μα το είδε και τον φώναζε και δεν απαντούσε γιατί είχε πάει στο Mikel, σου λέω.

Συνεργάτης: Α μπράβο, πήγε στο Mikel, Αμ αυτό σου λέω, α ναι, αυτό ήθελα να πω. Δεν ήταν στο πόστο του.

Στ.ΟΣΕ: Δεν ήταν εκεί…

Συνεργάτης: Τέλος, αυτό εντάξει άντε.  Άντε ρε Δημήτρη μου…

Στ.ΟΣΕ: Μην ασχοληθείς, μην…

Συνεργάτης: Δεν ασχολούμαι δεν θα κάνω κάτι

Στ.ΟΣΕ: Φύγε…”

Σαφής δεν είναι η απειλή και παρότρυνση στη συγκάλυψη του εγκλήματος με την άρνηση της μαρτυρίας η απλώς δεν ξέρουμε τι και πως να το διαβάσουμε κύριοι εξουσιαστές;

Για το έγκλημα των Τεμπών,για το οποίο κατηγορείται η πλειοψηφία των νοικοκυραίων και για εγκληματική συγκάλυψη στη Βουλή από την αντιπολίτευση δεν πρόκειται;

Αν η κυβέρνηση αυτή έχει τις καλύτερες των προθέσεων και όχι τις συγκαλύψεις σειράς εγκλημάτων για να συγκαλυφθεί το κύριο έγκλημα των Τεμπών μπορεί να καλέσει το επι σειρά ετών σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στον ΟΣΕ κ.Μάνο Παναγιώτου(φωτογραφίες αμέσως κάτω) ως μάρτυρα;

Μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που κατέθεσε για τα εγκλήματα αυτά ο υπουργός της Νίκος Νικολόπουλος,ο οποίος και ΣΗΜΕΡΑ τους κατηγορεί για συγκάλυψη του εγκλήματος;

Και αν δεν το πράτει η κυβέρνηση των νοικοκυραίων η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μπορεί να τους καλέσει μαζί με άλλους ΜΑΡΤΥΡΕΣ,όπως οι κ.κ.Κατσούλης και Γενιδούνιας και να αποδείξει ότι είναι ανεξάρτητη και όχι χειραγωγημένη τυπου ελ Σαλβαδόρ ,όπως την κατηγορούν οι ευρωπαϊκοί θεσμικού φορείς;

Οι προηγούμενες προσπάθειες φίμωσης δια της εξόντωσης δημοσιογράφων απέτυχαν παρότι φίμωσαν και εξόντωσαν δημοσιογράφους.Απέτυχαν όταν εμφανίστηκε η ανάγκη να καταδικάσουν και μέλη της εξουσίας.Και έστειλαν τους νόμους αυτούς για βρούβες στην πράξη.

Αλλίμονο τώρα στους μεμονωμένους και ανεξάρτητους δημοσιογράφους που θα βρεθούν μπροστά στις ερπύστριες του νόμου αυτού και δεν θα μπορούν ούτε με μαρτυρίες να βοηθήσουν καταδιωκόμενους αδίκως.

Π.χ.1) Η πρώην Μις Μολδαβία με αναφορά της ισχυρίζεται ότι την ανάγκασαν με κόλπα και απειλές να παραδώσει το παιδί της σε κάποιον και αυτός ο κάποιος Ελληνας το παρενόχλησε σεξουαλικά.Αυτός ο κάποιος δεν είναι πατέρας του,όπως τον αναγνώρισε ΕΠΙΣΗΜΑ και η πρώην μις Μολδαβία.Ετσι ισχυρίζεται τώρα η Μις Μολδαβία.Σε μία ΕΠΙΣΗΜΗ δίκη ακούστηκαν φοβερά υπονοούμενα για οικονομικά ζητήματα μεταξύ των δυο πλευρών και πάντως υποβλήθηκε αίτημα να υποβληθούν ΟΛΟΙ σε εξέταση DNA.

Αυτό το αίτημα που είναι προφανως το απόλυτο συμφέρον για το παιδί και για την έννομη τάξη όταν υπάρχει και απλό υπονοούμενο για σεξουαλικό έγκλημα κατά ανηλίκου το απέρριψαν γιατί,λένε,πρέπει να γίνει αστική διαδικασία και δε συμμαζεύεται…

Η Μις Μολδαβία μπορεί να λέει ό,τι θέλει,αλλά η πιθανότητα να υπάρχει έγκλημα είναι προφανής.Σε ποιά σοβαρή χώρα του δυτικού κόσμου δεν θα τους μάντρωναν όλους σε μια αίθουσα για αναγκαστική εξέταση dna,ώστε να φανεί ποιός είναι ο πατέρας,ποιά η μάνα,αν υπήρξε εμπορία ανηλίκου,σεξουαλικό έγκλημα κατά ανηλίκου και ποιός είχε δικαίωμα να κοιμάται στο ίδιο σπίτι με το ανήλικο;

Αναφέραμε αυτό το παράδειγμα ενός αδύναμου πολίτη που κατηγορεί την Ελλάδα για καθεστώς ατιμωρησίας εδώ και μερικά  χρόνια και είναι σε “εκκρεμότητα” και με το καθεστώς των νοικοκυραίων για να κρίνετε αν ο νέος νόμος θα βάλει τάξη στην καθημερινότητα του απλού πολίτη,όπως υπόσχονται.Θα το παρακολουθούμε,θα ενημερώσουμε ξανά μετά εύλογο χρονικό διάστημα.

2)Στις 4 Μαρτίου 2024 έχει οριστεί να γίνει μετά συνεχείς αναβολές η δίκη για την ΠΛΑΣΤΗ απόφαση του ΣτΕ,την οποία σύμφωνα με την καταδίκη σε πρώτο βαθμο εμπορεύτηκε στέλεχος της μασονικής στοάς υπέρ ενός ζάμπλουτου πελάτη του,ο οποίος τον κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε πως η απόφαση είναι γνήσια.

Με έγγραφη επιστολή του το στέλεχος της Στοάς βεβαιώνει ότι είναι γνήσια η απόφαση.

Η δίκη έχει αναβληθεί και συμπληρώνει παραγραφή 20 ετών αφού είναι του 2004 η ΠΛΑΣΤΗ απόφαση.Οι αναβολές δόθηκαν με την σημερινή κυβέρνηση.

Η παραγραφή είναι βέβαιη.Και θα παραμείνει στον αιώνα τον άπαντα ότι η Ελλάδα συγκάλυψε με τη μέθοδο της παραγραφής ΠΛΑΣΤΗ απόφαση που είναι προφανές ότι είχε εστία παραγωγής σε κάποιο παρασκήνιο του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Οσονούπω θα δούμε πόσο αυτά τα εγκλήματα θα αποτελέσουν παρελθόν…