Αρχική Αθλητικα O Τσιτσιπάς δείχνει στο Λονδίνο ότι έχει ακόμα ζωή-Ο Σλούκας έκανε τον...

O Τσιτσιπάς δείχνει στο Λονδίνο ότι έχει ακόμα ζωή-Ο Σλούκας έκανε τον Μπαρτζώκα να..πρασινίσει απο θυμό και ηγείται σε απίστευτο μεταγραφικό χορό !

379

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την διαβόητη δημόσια σκηνή με την μητέρα του(της ζήτησε έντονα να σταματήσει να του κάνει παρατηρήσεις την ώρα του αγώνα στα ρώσικα) φαινόταν να παραπατάει στους αγώνες.Ακολούθησαν ήττες και αποκλεισμοί ασυνήθιστοι για την σταθερότητά του και έδειχνε ότι όπως και άλλοι με τους οποίους έφτασε μαζί στις πρώτες θέσεις (π.χ. Ντομινικ Τιμ)θα έπαιρνε την κατιούσα.

Οι δημόσιες διαχύσεις με την συναθλήτρια τενίστρια ισπανίδα Μπαρντόσα προκάλεσαν σχόλια και η απόδοση του Τσιτσιπά έγινε ακόμα χειρότερη.Ο ίδιος αναγκάστηκε να κάνει δήλωση “προστασίας”λέγοντας ότι δεν φταίει η Μπαρντόσα.

Κάποιοι παρατηρούν ότι τα πόδια του μοιάζουν με πόδια μπασκετμπολίστα και έχασαν την εικόνα του καλά γυμνασμένου.Ιδιαίτερα στα γόνατα και στην κλίση που αυτά παρουσιάζουν σε μόνιμη βάση την ώρα του σερβίς του…

Στο Γουίμπλεντον πολλοί περίμεναν  αποκλεισμό με το καλημέρα.

Τελικά με μεγάλη δυσκολία νίκησε με 3-2 τον 36χρονο πρώην πρωταθλητή Αντι Μάρεϊ και πέρασε στον επόμενο γύρο με δηλώσεις  με τις οποίες προσπάθησε σωστά να εμφανιστεί ως μέλος της κορυφαίας 5άδας…

Θα φανεί αν η αναπνοή που έδειξε ότι έχει με τη νίκη επι του Μάρεϊ είναι …μόνιμη καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 15.00 τον άσημο Ούγγρο Ναζλι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την ώρα που αστέρια αλλάζουν μεγάλους  συλλόγους στο εξωτερικό και ο Παναθηναϊκός σε ποδοσ΄φαιρο και μπάσκετ δείχνει ότι ενισχύεται.

Στο ποδόσφαριο πήρε και τον 28χρονο διεθνή Ολλανδό Βιλένα μετά τους σέρβους διεθνείς Τζούρισιτς και Μπλαντένοβιτς ενώ είναι πιθανόν να βφανούν ως νέες μεταγραφές ο Ουγγρος Κλεϊνχέϊσλερ που έχει εντελώς διαφορετική απόδοση,ο Τσόκαϊ,ο Φικάϊ,ο Τρουιγιέ και ο Γερεμέγιεφ.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ σήμερα Σάββατο παίζουν φιλικά και θα δείξουν δείγματα γραφής.

Η ΑΕΚ με την βελγική ισχυρή αυτό τον καιρό Ανβέρπ και ο Ολυμπιακός με την ανίσχυρη Σλοβάτσκο.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Φαινόταν από μακριά ότι ο Κώστας Σλούκας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τον προπονητή Μπαρτζώκα στην μεταχείριση που είχε.

Ο καλός προπονητής,αλλά όχι και καλός χαρακτήρας Μπαρτζώκας για προφανείς λόγους μείωσης του Σλούκα τον μεταχειρίστηκε ως αναπληρωματικό των….Βεζένκοφ και Παπανικολάου και ακόμα και διαφόρων άλλων.Φυσικά ο Σλούκας δεν έχει καμία σχέση σε ειδικό βάρος με τους προαναφερόμενους.

Ο Βεζένκοφ κατέληξε εν τέλει στους Σακραμέντο Κίγκς με μικρό για τα δεδομένα του ΝΒΑ συμβόλαιο ύψους 20 εκατομ δολλαρίων(μικτά)για τρία χρόνια.Ο Παπανικολάου έμεινε φυσικά στον Ολυμπιακό ως αρχηγός στας δυσμάς του μπασκετικού βίου του και ο Σλούκας  κούνησε μαντήλι με αιχμές για τον Μπαρτζώκα.

Μέχρι τη Δευτέρα θα αποφασίσει ποια απο τις πολλές προτάσεις(Παναθηναϊκός,Παρτίζαν,Φενέρ κ.α.) θα δεχθεί.

Στον Παναθηναϊκό τον περιμένουν και αν δεν πάει  θα στραφούν στην επιλογή του Ντόρσεϊ.

Το μπαμ στον ΠΑΟ πήγαν να το κάνουν με το περίφημο Ταβάρες της Ρεάλ αντι του Παπαγιάννη,αλλά δεν είχε συνέχεια και αφού πήραν τον Μήτογλου και τον Γκράντ(πολυτιμότερος του Γιουροκαπ φέτος) και τον Κώστα Αντετοκούνμπο χτυπούν ακόμα 2-3 πολύ μεγάλα συμβόλαια,ώστε ο Αταμάν να έχει το υλικό για να υλοποιήσει την …υπόσχεση ότι θα χτυπήσει τελικό στην Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα στην Ελλάδα…