Αρχική Ελλαδα Τσίπρας:”Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός των υποκλοπών”-Πολωνοί: “Πρακτόρισα του Πούτιν η Καϊλή”!!!

Τσίπρας:”Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός των υποκλοπών”-Πολωνοί: “Πρακτόρισα του Πούτιν η Καϊλή”!!!

573

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Την ώρα που οι πάντες εκπλήσσονται με το σκοτάδι στο ναρκόπλοιο των 4.5 τόνων κοκαίνης και διακινούνται πληροφορίες ότι πίσω απο τους μπροστινούς κρύβεται ολιγάρχης εφοπλιστής  φίλα προσκείμενος στο Μαξίμου,κι άλλες εξελίξεις συνταράσσουν το σκηνικό στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τσίπρας επισκέπτεται την πρόεδρο της Δημοκρατίας και ύστερα δηλώνει ότι “πρέπει να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός των υποκλοπών”.

Με δήλωσή του καταλογίζει όχι απλά πλήρη γνώση,αλλά συντονισμό των υποκλοπών από το Μαξίμου του (τότε)ανηψιού Δημητριάδη και του Πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής κ.Ράμμος,ο οποίος διορίστηκε με τις ψήφους των 4/5 της Επιτροπής της Βουλής,συμπεριλαμβανομένης της Νέας Δημοκρατίας τον Μάϊο του 2019 σαφώς στριμώχνει την κυβέρνηση και την φέρνει σε απελπιστική κατάσταση. Σκαλίζει τις παρακολουθήσεις και οι αποκαλύψεις οδεύουν πια και στην Ευρώπη και στα διεθνή ΜΜΕ,στα οποία ούτως η άλλως οι εντυπώσεις δεν είναι απλώς αλγεινές,αλλά συντριπτικές για τις χουντικές(κατά τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ) επιδόσεις της κυβέρνησης του “νοικοκύρη”.

Πληροφορίες που δεν προέρχονται μόνο από τον πρώην Δημαρχο και νυν βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ.Καμίνη αναφέρουν ότι τηλέφωνα εξετάστηκαν στο Λονδίνο και έδειξαν ότι βρίσκονταν υπό παρακολούθηση.Και τα τηλέφωνα αυτά ανήκουν σε πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας σχετικής με θέματα εθνικής ασφάλειας.

Στριμωγμένη άσχημα η κυβέρνηση απαντά στον κ.Τσίπρα με υπερβολικά μεγάλη φλυαρία 800 λέξεων ισχυριζόμενη ότι έχουν καταλογιστεί πολιτικές ευθύνες και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν γνώριζαν τίποτα για τις παρακολουθήσεις.

Επιτίθεται στον κ Ράμμο και προσπαθεί να περάσει η εντύπωση ότι Ράμμος και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο.

Θυμίζουμε ότι ο κ.Ράμμος ήταν Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας με άριστες σχέσεις με την μετέπειτα πρόεδρο της Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου.

Στη δήλωση προαναγγέλει η κυβέρνηση μελλοντική επίθεση στον κ.Ράμμο και στην Ανεξάρτητη Αρχή,την πασίγνωστη ΑΔΑΕ.

Σε αυτό το βαρύ σκηνικό και την ημέρα που ο Ιταλός Παντσέρι καταθέτει άγνωστες και φοβερές πληροφορίες για το κατασκοπικό σκάνδαλο του Κατάρ ένας Πολωνός ευρωβουλευτής εξαπέλυσε βόμβα στην πολωνική τηλεόραση.

Είπε ότι η Καϊλή και η ομάδα που έχει κι άλλα άγνωστα ακόμα μέλη,τα οποία θα αποκαλύψει ο Παντσέρι ήταν πράκτορες του Πούτιν και βγαίνει η υπόθεση με το Κατάρ για να καλυφθεί αυτή η πλευρά και να μην διαταραχθουν ακόμα περισσότερο οι σχέσεις με τον Πούτιν.

Τις δηλώσεις του Πολωνού πολιτικού τις αντιμετωπίζουν αρκετοί με μεγάλη επιφύλαξη καθώς η Πολωνία θεωρεί κόκκινο πανί τη Ρωσσία και είναι πιθανό οι δηλώσεις να στοχεύουν να βάλουν φωτιά στο σκηνικό.

Φυσικά όμως είναι εξίσου πιθανό ο Πολωνός να είναι “λαγός” πληροφοριών που θα βγουν αργότερα και επίσημα,δεδομένου ότι ο Πούτιν είχε καταφέρει να βάλει στο χέρι την πρόθυμη(και εχθρική στην Πολωνία)Γερμανία με τον περίφημο αγωγό και την μισθοδοσία του πρώην καγκελαρίου Σρέντερ με εκατομμύρια…