Αρχική Ελλαδα Πορτοσάλτε:Xαστούκι στις αθλιότητες και τον εκβιασμό Μαξίμου!Ο Χιώτης πάλι στον Σκάϊ για...

Πορτοσάλτε:Xαστούκι στις αθλιότητες και τον εκβιασμό Μαξίμου!Ο Χιώτης πάλι στον Σκάϊ για να στηρίξει το- κατά Κασσελάκη- καθεστώς Μητσοτάκη και να πει ποιοί “ηττούνται”!..

488

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πολλά-πολλά με τις εκλογές και την καθαρή πολιτική δεν έχουμε ,όπως έχετε προσέξει.Μόνο όπου αυτή εμπλέκεται με την έρευνά μας για την διαφθορά.

Αλλά η σημερινή ημέρα έχει μια ιδιατερότητα.

Τον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ να λέει ξεκάθαρα ότι στις επαναληπτικές εκλογές ο κόσμος  κατέγραψε ήττα της Νέας Δημοκρατίας και να αποδίδει τα αίτια στην εκβιαστική τακτική της κυβέρνησης,η οποία προσδιορίστηκε με το “ψηφίστε τους δικούς μας για να βοηθήσουμε με τα κρατικά και ευρωπαικά χρήματα”.

Αναφέρθηκε στον υπουργό Αυγενάκη και προφανώς λόγω της φιλικής του σχέσης με τον Αδωνη Γεωργιάδη παρέλειψε να αναφερθεί και σε αυτόν τον πολιτικό αστέρα εκ μεταγραφής από τον ΛΑΟΣ.

Η σημερινή ημέρα έχει την φοβερή ενόψει των συνθηκών ήττα του ανηψιού Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα παρά τις αντίθετες προβλέψεις.Ιδιαιτερότητα της περίπτωσης είναι ότι ο Μπακογιάννης έχασε χιλιάδες και απο τις δικές του ψήφους της περασμένης Κυριακής.

Το γιατί αποδοκιμάστηκε τη δεύτερη Κυριακή η κυβέρνηση το καταλάβαινε κανείς από την συζήτηση στο κυβερνητικό προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας,δηλαδή τον ΣΚΑΙ,όπου ο είχε κανείς την ευκαιρία να αντιληφθεί τι είναι πολιτικός καραγκιόζης βλέποντας 4-5 πρόσωπα φιλοξενούμενα της εκπομπής της συζύγου Μπακογιάννη.

Ιδιαιτερότητα είναι και η συντριπτική ήττα Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και μαζί με την Πάτρα η κυβέρνηση δεν έχει κανένα Δήμο.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της αλαζονείας ο Δήμος όπου μεγαλούργησε ο…Χαρδαλιάς και ο Δήμος όπου βρίσκεται η βιτρίνα της Νέας Δημοκρατίας,η Αγία Παρασκευή.

Στο Δήμο Βύρωνα το χαστούκι στον Χαρδαλιά έβγαλε τον κ.Σωτηρόπουλο και στην Αγία Παρασκευή τον Γιάννη Μυλωνάκη,νέα πρόσωπα που εκλέγονται για πρώτη φορά.

Αξιοσημείωτη η συντριπτική ήττα Αγοραστού στη Θεσσαλία,όπου εξελέγη ο καθηγητής βιοχημείας κ.Κουρέτας.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πετώντας για τις ΗΠΑ με δήλωσή του στηλίτευσε το καθεστώς Μητσοτάκη και την αποδοκιμασία της διαφθοράς.

O Μιχάλης Κατρίνης από το ΠΑΣΟΚ είπε ότι από σήμερα το ΠΑΣΟΚ έχει 100 μέλη του,τα οποία εξελέγησαν Δήμαρχοι και αυτό σημαίνει πολλά.

Ο Χιώτης κάποια στιγμή με την γνωστή πνευματικότητά του μίλησε για αυτούς που “ηττούνται”,ενώ ο Αδωνης Γεωργιάδης έδωσε διάλεξη για το τι σημαίνει…ακροδεξιά!..

Θου Κύριε…