Αρχική Αθλητικα O ΠΑΟΚ δεν ήταν …Αστον Βίλα,ούτε Μάντσεστερ και Τζόκοβιτς εμφανίστηκαν…

O ΠΑΟΚ δεν ήταν …Αστον Βίλα,ούτε Μάντσεστερ και Τζόκοβιτς εμφανίστηκαν…

33

Ο ΠΑΟΚ νίκησε καθαρά τον Ολυμπιακό 2-0 στη θεσσαλονίκη και διατηρεί ακέραιες ελπίδες για το πρωτάθλημα έναντι της ΑΕΚ που αν δεν χάσει στο “Καραϊσκάκης” από τον Ολυμπιακό μηδενίζει τις ελπίδες του ΠΑΟΚ.

Αν χάσει και ο ΠΑΟΚ κερδίσει τους δυο αγώνες με ΠΑΟ την Τετάρτη και τον Αρη σε μία εβδομάδα τότε ο δικέφαλος του Βορρά θα είναι πρωταθλητής.

Στην Τούμπα ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε με 2 Ελληνες,όσους και ο ΠΑΟΚ δεν είχε δυνάμεις αν και κατέβηκε με αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Αστον Βίλα.

Ο προπονητής-αναμορφωτής του Μεντιλίμπαρ αλλά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου απέδωσαν την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ σε πνευματική υποχώρηση του Ολυμπιακού.

Στην Αγγλία όσο η Μάντσετσερ δεν πήγαινε καλά με την Αρσεναλ,τόσο πιο πολύ την χειροκροτούσαν οι φίλοι της στο κατάμεστο Ολντ Τράφορντ.

Οταν σημειώθηκε και το γκολ ακόμα πιο πολύ.

Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι ήθεκαν να χάσει η ομάδα τους για να μην πάρει το πρωτάθλημα η Σίτυ που προηγείται στη βαθμολογία και αν κερδίσει στο τελευταίο ματς είναι πρωταθλήτρια.

Τέτοιο κατάντημα η Μάντσεστερ…Να παρακαλάει να ψοφήσει η …κατσίκα οτυ γείτονα και όχι να φτιάξει ξανά ομάδα όπως επι του σερ Αλεξ…

ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Δεν χτυπησαν εκπλήξεις μόνο τον Τσιτσιπά και μερικούς ακόμα από τους κορυφαίους 10 τενίστες του ταμπλώ.

Ο μέγας Τζόκοβιτς και κορυφαίος της κατάταξης  αφού έφαγε κατα λάθος μπουκάλι στο κεφάλι και φόρεσε χιουμοριστικά κράνος ποδηλάτη την Κυριακή ηττήθηκε κατα κράτος με 2-0 σετ απο τον 29ο του ταμπλώ χιλιανό Ταμπίλο στο χώμα(δεν είναι το καλύτερο του Νόλε…)της Ρώμης.