Αρχική Αθλητικα Ο Θρύλος έχει τη Μπάρτσα για …πρωϊνό! Ξυπνάει ο Τσιτσιπάς;

Ο Θρύλος έχει τη Μπάρτσα για …πρωϊνό! Ξυπνάει ο Τσιτσιπάς;

15

 

Λυσσαλέα μάχη έδωσαν Ολυμπιακός και Φενέρ για το ποιός θα παίξει με τη Μπαρτσελόνα για το φάϊναλ φορ του Βερολίνου και όχι με την Μονακό του Μάϊκ Τζέϊμς!

Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση από ένα λάθος(;)του Καλάθη και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με ένα καλάθι.

Το λάθος(;)ήταν κρίσιμο γιατί όταν ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 4 πόντους ο Γουίλμπεκιν έβαλε τρίποντο σχεδόν από το κέντρο και αν οι διαιτητές δεν άφηναν το σκληρό παιχνίδι θα μπορούσαν να δώσουν και φάουλ.Το άφησαν όμως γιατί σε όλο το παιχνίδι αυτά τά άφηναν επιδεικτικά και απο τις δυο ομάδες.

Η Μπαρτσελόνα έχασε από τη Λυόν στην τελευταία αγωνιστική και αυτό ίσως δικαιώνει τις δυο ομάδες που την ήθελαν αντίπαλο.

Θα κριθεί απο το αποτέλεσμα πάντως.

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Τσιτσιπάς μετά μια μεγάλη κοιλιά σε σκληρή επιφάνεια στο χώμα του Μόντε Κάρλο θύμισε τον παλιό Τσιτσιπά.

Εμφανίστηκε και περισσότερο γυμνασμένος με σταθερά-και γυμνασμένα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν-πόδια και δυνατά χέρια,σε αντίθεση με τον παραπαίοντα σε πόδια Τσιτσιπά των προηγούμενων αγώνων.

Εφτασε στους τέσσερις και η ώρα της αλήθειας είναι το μεσημέρι της Κυριακής (14.30)κόντρα στο Νο2 της κατάτξης Ιταλό Γιαννίκ Σίνερ.Ο Τσιτσιπάς έχει πέσει στο Νο12 και θα ανέβει ξανά αν φτάσει στον τελικό όπου μάλλον θα πάει ο Τζόκοβιτς κόντρα στον Νορβηγό Ρούουντ του άλλου ημιτελικού.