Αρχική Δικαιοσυνη Ο μεθυσμένος από την εξουσία κ.Μητσοτάκης,η προβοκάτσια με τους-τάχα- 100 νεκρούς του...

Ο μεθυσμένος από την εξουσία κ.Μητσοτάκης,η προβοκάτσια με τους-τάχα- 100 νεκρούς του κάμπου και ντοκουμέντα για κακουργήματα που πάνε για κουκούλωμα στον κάμπο και στο ΚΡΑΤΙΚΟ πλοίο στον Πειραιά.Κυρ εισαγγελέα διαβάστε τον Τυπο και…ξυπνήστε!

1851
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Τα πρωτοσέλιδα είναι ντοκουμέντα και τα αφιερώνουμε στον Εισαγγελέα τον αρμόδιο με την παράκληση να…ξυπνήσει και να κάνει το καθήκον του:
Το ερώτημα για αυτό το πρωτοσέλιδο με τα 16,6 χιλιάρικα είναι αν υπάρχει μελέτη και ντοκουμέντα ζημιάς η απλώς πρόκειται για κακουργηματική μελλοντική δωροδοκία,δηλαδή διανομή χρημάτων για εξαγορά σιωπής και ψήφων και ενόψει εκλογών.
EΡΩΤΗΜΑΤΑ αντι προλόγου:
Α.Αρκετές ώρες νωρίτερα είχαμε την πληροφορία ότι κάποια κυβερνητικά παράκεντρα έτριβαν τα χέρια τους για επερχόμενη επικοινωνική νίκη στην τραγωδία της Θεσσαλίας.Κάποιοι διακινούσαν την πληροφορία ότι οι νεκροί στον κάμπο από τις πλημμύρες θα φτάσουν στους 80 με 130.Η πληροφορία έφτασε και σε μας και φυσικά με 2-3 τηλεωωνήματα παρά τις μίνι διακοπές στις οποίες βρεθήκαμε καταλάβαμε ότι κάποιοι ετοίμαζαν προβοκάτσια.Να δημοσιευθεί το φανταστικό νούμερο και ύστερα η κυβέρνηση να φαίνεται και συκοφαντημένη και ότι κατάφερε να περιορίσει τα θύματα σε κάτω από 20…Η κυβέρνηση γιατί δεν διέψευδε την έντονη φημολογία αφού ακόμα και εμείς στις διακοπές σε 4-5 λεπτά καταλάβαμε ότι δεν είχε καμία βάση;
Η λογική εξήγηση ήταν να έχει την επικοινωνική “επιτυχία” παρουσιαζόμενη ως θύμα…Ηδη με την δίωξη μιας κάποιας που μιλούσε στο διαδίκτυο για 100 νεκρούς που κρύβουν ο Κυριάκος θα μπορεί να μιλήσει για “συκοφαντία” και “επιτυχία της εκκένωσης”…
Β.Ενα Κόμμα της Αντιπολίτευσης μπορεί με τους δικούς του πραγματογνώμονες να πει στον κόσμο δυο απλά πράγματα:
1)αν υπήρχαν στοιχειώδη αρδευτικά-αντιπλημμυρικά στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ κάμπο της Ελλάδας,
2)αν τα ευρωπαϊκά κονδύλια μέσα από τα διαβόητα ΜΟΠ και άλλα εγκαταλείφθηκαν και δεν απορροφήθηκαν καί όσα απορροφήθηκαν αν πήγαν στο σκοπό της κατασκευής αντιπλημμυρικών καθώς ήταν και είναι βέβαιες οι πλημμύρες κάθε κάμποσα χρόνια;
Ο Δήμαρχος της Λάρισας που εκλέγεται με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ ήπιος στο ΜΕΓΚΑ καί έλεγε ότι ναι μεν απο το 2000 έχουν να γίνουν αντιπλημμυρικά,αλλά δεν μπορεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση και πάντως εκείνος είχε κρούσει τον κώδωνα πριν χρόνια σε συνεδριάσεις…
Είπε πάντως ότι ΔΕΝ έγιναν οφειλόμενα αντιπλημμυρικά ΠΡΙΝ τη Λάρισα(περιοχή Κρεμμύδι κλπ)και αν είχαν γίνει δεν θα πλημμύριζε ο κάμπος.
Με παράλειψη οφειλόμενων ενεργειών οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο 17 ατόμων και ζημιές 9 δίς ευρώ κύρ εισαγγελέα δεν το λες πταισματάκι,αλλά καραμπινάτα κακουργήματα…
Αυτά τα ολίγα για τις πλημμύρες με τη βεβαιότητα ότι και αυτό θα αντιμετωπισθεί ως ….αναπόφευκτο λόγω της κλιματικής κρίσης και από τους Εισαγγελείς που κρατούν χρόνια κατηγορούμενους πολίτες γιατί δεν έκαναν σωστά μια οικοδομική εργασία τους και έτσι εμπόδισαν το πήδημα ενός… ψύλλου!
Τον Κυριάκο επι των ημερών του οποίου δεν υπάρχει σοβαρό έγκλημα που να μην έχει γίνει από κάποιο μέλος της κυβέρνησής του τον βολεύει η πλημμύρα της …ατιμης της κλιματικής κρίσης, γιατί θα ξεχασθεί το ειδεχθές έγκλημα στο ΚΡΑΤΙΚΟ πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά.
Σε αυτό επανερχόμαστε με τις εξελίξεις της παραίτησης του Υπουργού Βαρβιτσιώτη,τις διώξεις,προφυλακίσεις και τον διορισμό ως νέου υπουργού του Χρήστου Στυλιανίδη,της απολύτου,μα απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη…
Αυτοί οι δολοφόνοι του δήθεν Μπλέ,αλλά στην πραγματικότητα “Μαύρου Ορίζοντα” κινήθηκαν,δολοφόνησαν με την άνεση που θυμίζει στο θεατή το Κολοσσαίο της Ρώμης.
Φαίνονται στην κάμερα που ΔΕΝ ήξεραν ότι τους καταγράφει ψύχραιμοι στις κινήσεις τους.Ήθελαν απλώς το αίμα του θύματος που μπήκε στην αρένα κυκλωμένο από τους τρεις και ο τέταρτος,το αφεντικό τους να βλέπει ότι το αίμα του θύματος ρέει κατά τους ….κανόνες του Κολοσσαίου…
Στο Κολοσσαιο της Ρωμης υπηρχε διευθυντης,υπήρχε μεσαιος,δηλαδή κάτι σαν ύπαρχος  και φυσικά οι εκτελεστές που ανέμεναν το θύμα να μπει στην αρένα και το αίμα του να τρέξει με τρόπο που όλοι  να καταλάβουν ότι το Κολοσσαίο είναι αμείλικτο στην τύχη του θύματος.
Κανεις δεν εχυνε αιμα στο Κολοσσαιο αν δεν υπήρχε καποιος να ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ την τελετη και να διαταξει την λειτουργια του κολοσσαιου ο Μεγαλος,
Ποιός είναι ο μεγαλος στο Κολοσσαίο της  ΑΤΤΙΚΑ;;
Είναι αυτός που έχει επιβάλει στα λιοντάρια το ρόλο τους.Ορμούν σκοτώνουν και ύστερα ψύχραιμα και με τη σιγουριά ότι ικανοποίησαν τον μεγάλο αποσύρονται με ήσυχο και σίγουρο βήμα και βέβαιοι  ότι θα κοιμηθεί ήσυχος ο Υπουργός που ανησυχεί για το αν θα έχουν μεροκάματο στο Κολοσσαίο.
Ειχε και το Κολοσσαίο Βαρβιτσίωτη;Είχε και ο Μεγάλος διαφημιστική εταιρεία του αδελφού του Υπουργού Βαρβιτσιώτη;
Ο πατέρας Βαρβιτσιώτης είχε δηλώσει ότι απο καταβολής Κολοσσαίου…συγνώμη Ελληνικού Κράτους υπήρχε ένας Βαρβιτσιώτης στη Βουλή.
Αρα αφού το Κολοσσαίο είναι παλαιότερο του ελληνικού κράτους τότε δεν είχε σε αυτό Βαρβιτσίωτη.
Και άρα και ο Μάγειρας της ΑΤΤΙΚΑ στην οποία ανήκει το πλοίο δεν ήταν ο Μάγειρας του Κολοσσαίου,
Και ο Μεγάλος του Κολοσσαίου δεν ήταν ο Μεγάλου της Τράπεζας Πειραιώς που έχει ,όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή την ΑΤΤΙΚΑ και το πλοίο που απλώς
μοιάζει στα μάτια και στο μυαλό μας με το Κολοσσαίο…
Η ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΤΟΥ 36χρονου Αντώνη Καρυώτη λοιπόν έγινε όχι στο Κολοσσαίο ,αλλά  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ της (κρατικής στην ουσία) Τράπεζας Πειραιώς .Και είναι ένα έγκλημα ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ και σύνθετο.
Δείτε τις απολογίες πλοιάρχου και ύπαρχου και ύστερα ξανά το βίντεο και θα συμφωνήσετε με τη νομική μας άποψη για λειτουργία συμμορίας,η οποία τώρα είναι τρομαγμένη απο το…βίντεο και τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης.
Ο(προφυλακισθείς) πλοίαρχος στην απολογία του δηλώνει ότι συνέχισε να ταξιδεύει το πλοίο για …ΜΙΣΗ ώρα αν και άκουσε ότι άνθρωπος έπεσε στη θάλασσα για να μην διαταράξει τις συγκοινωνίες και θέση σε κίνδυνο περισσότερους.
Να το δεχθεί κανείς.Στη συνέχεια δηλώνει στην απολογία του ότι στις 21.14 τον ενημέρωσαν ότι έπεσε άνθρωπος στη θάλασσα γιατί ο ίδιος είχε αλλού το νου και το μάτι του:στον απόπλου!!!
Αλλά προσθέτει:
“Περί τις 21.42 μμ, ήτοι περί τα 30’ μετά την αρχική μου επικοινωνία με το Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας Πλοίων και με το Α’ Λιμενικό Τμήμα, έλαβα εντολή για διακοπή πλού και αναμονή περαιτέρω οδηγιών, πράγμα που έπραξα άμεσα δίδοντας τις αντίστοιχες εντολές στο προσωπικό της γέφυρας και περί τις 22.01 μμ, ήτοι περί τα 45’ μετά την αρχική μου επικοινωνία έλαβα τηλεφωνική εντολή από τον ίδιο τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά για επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, πράγμα το οποίο έπραξα άμεσα.”
Επι 20 λεπτά ΓΙΑΤΙ το πλοίο ήταν σταματημένο στη θάλασσα;
Δεν ήταν αρκετά 1-2 λεπτά για να αποφασίσουν επιστροφή;Δεν είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι κάποιοι έψαχναν τρόπο να ΚΑΛΥΨΟΥΝ το έγκλημα πάνω στο ΚΡΑΤΙΚΟ πλοίο;
ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ και  με ενημέρωση ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ έδωσε το δημοσίευμα στο ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘηναϊκό Πρακτορείο ότι άτομο πήδηξε στο πλοίο που έφευγε αλλά έπεσε στη θάλασσα;
Το λιμενικό;Το υπουργείο του παραιτηθέντος σήμερα Υπουργού Mιλτιάδη Βαρβιτσιώτη;Η εταιρεία που ελέγχεται από την κρατική τράπεζα Πειραιώς και όπως δηλώνει ο παραιτηθείς υπουργός αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της;

Διαβάστε ντοκουμέντο απο διάλογο που έχει καταγραφεί και εύκολα τα συμπεράσματα:“…Πλοίαρχος: Πιάστηκε από τον καταπέλτη, δεν πάτησε μόνο έβαλε το πόδι του για να ανέβει αλλά γλίστρησε και ο καταπέλτης ήταν σηκωμένος. Την ώρα που είχαμε πάρει άδεια κανονικά για να ξεκινήσουμε, αμολήσαμε, σηκώσαμε τον καταπέλτη από το έδαφος ξαφνικά είδα έναν επιβάτη που προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Είχε, δεν είχε εισιτήριο, δεν την ξέρω αυτή την λεπτομέρεια. Από την κάμερα τον είδα εγώ αλλά την ώρα που τον είδα είχαμε φύγει. Προσπάθησε να μπει στο βαπόρι που είχε ξεκινήσει και έπεσε στη θάλασσα. Παραπέρα δεν ξέρω την κατάστασή του γιατί.

Ύπαρχος: Όχι τον βγάλανε. Πνιγμένο. Πεθαμένο.

Πλοίαρχος: Μου έπεσε ένας επιβάτης στη θάλασσα, πήδηξε να μπει μέσα, δεν πρόλαβε, γλίστρησε και πνίγηκε. Μπλέξαμε, μπλέξαμε!…”

Ξαναδείτε το βίντεο και ολοκάθαρα φαίνεται ότι ο Αντώνης ΔΕΝ πήδηξε.Είχε ανεβεί κανονικά ΔΥΟ φορές πάνω στο πλοίο και την τρίτη τη φαρμακερή τον έριξαν στην προπέλα…Ο καταπέλτης ΔΕΝ ήταν σηκωμένος,αλλά κανονικά στην επιβίβαση επιβατών!..

Ο Εισαγγελέας αν κάνει πραγματική έρευνα πρέπει να απαντήσει με ακρίβεια δευτερολέπτου στα ερωτηματα αυτά για να συγκριθούν στη συνέχεια όλα με τις καταθέσεις-απολογίες όσων έχουν εμπλοκή στην ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
Από το βίντεο και την 20λεπτη αδικαιολόγητη παντελώς κατά τη γνώμη μας ΑΚΙΝΗΣΙΑ του πλοίου ανοιχτά στη θάλασσα φαίνεται ότι ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ πλοίο έγινε ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που εκτέλεσε συμμορία με βάση τις οδηγίες που είχε να μην επιτραπεί στο θύμα να ανεβεί στο πλοί  και όχι ένα μεμονωμένο άτομο.
Αυτό κατά τη γνώμη μας το σχέδιο μαρτυρά η ΑΠΑΘΕΙΑ άλλων δυο ατόμων που φαίνονται σχεδόν δίπλα σε αυτόν που παλέυει να σκοτώσει τον Αντώνη και όταν τον πετά στις προπέλες αυτοί παραπένουν ΑΚΙΝΗΤΟΙ και ΑΠΑΘΕΙΣ.Και θα αποφασίσει,λέει,το Συμβούλιο αν θα προφυλακισθούν οι ΑΠΑΘΕΙΣ…Μήπως να τους δώσουν και ένα βραβείο…ψυχραιμίας;
Κάθε ποινή εκτός των ισοβίων στους 3 φυσικούς αυτουργούς που φαίνονται στην κάμερα και στους ηθικούς αυτουργούς θα είναι έγκλημα δικαστικό και απόδειξη λειτουργίας ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ που θα έλεγε και ο Στέφανος Κασσελάκης.
Είναι έγκλημα σύνθετο γιατι είναι και έγκλημα κατά ζωής,αλλά και κυρίως και έγκλημα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.
Στο ποινικό μας σύστημα υπάρχουν εγκλήματα όπου ο ηθικός αυτουργός τιμωρείται πιο βαριά από τον φυσικό αυτουργό και αυτό συμβαίνει π.χ. όταν ο φυσικός αυτουργός είναι άτομο μειωμένης αντίληψης,άτομο που πιστεύει ότι δεν μπορεί να παρακούσει την διαταγή του ηθικού αυτουργού,ακόμα και όταν πρόκειται να αφαιρέσει ζωή για να προστατεύσει τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του αφεντικού ηθικού αυτουργού.
Το πλοίο ΠΑΝΩ στο οποίο έγινε το εγκλημα ανήκει στην ΑΤΤΙΚΑ και εκείνη με τη σειρά της στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡάπεζα Πειραιώς.Και είναι έγκλημα οικονομικού σκοπού αφού αποδεικνύεται από την ίδια την διαφήμσιη της εταιρείας.Αυτοδιαφημίζεται ως εταιρεία που μπορεί να περιμένει τους καθυστερημένους!!!
Η διαφήμιση στοχεύει στην αυξηση τηςπεριουσίας της εταιρείας.
Και είναι ψευδής ως αποδεικνύεται από το βίντεο.Δεν θα τολμούσαν οι εκτελεστές να εκτελέσουν τον Αντώνη αν δεν είχαν σαφή εντολή ότι τα συμφεροντα της εταιρείας δεν εξυπηρετούνται με καθυστερήσεις και η διαφήμιση είναι μια σκέτη απάτη οικονομικού σκοπου και αποτελέσματος.
Αυτό είναι το μόνο λογικό ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ από την απάθεια των τριών πάνω στη σκηνή του εγκλήματος και την 20λπετη ΑΚΙΝΗΣΙΑ-ΑΠΑΘΕΙΑ του πλοίου ανοιχτά της θάλασσας!
Το πλοίο αναχώρησε με καθυστέρηση 13 λεπτών και όπως φαίνεται αυτή η καθυστέρηση δεν οφείλεται στον Αντωνη,ο οποίος έτρεχε,ανέβηκε πάνω και (σε αντίθεση με τα λουλούδια στη Μενεγάκη σε καθυστέρηση μιας ώρας) εκείνον τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ως φαίνοντα ΟΛΟΙ στο βίνετο.
Κάτι άλλο συνέβαινε και ο Αντώνης εκτελέστηκε για παραδειγματισμό απο μια συμμορία που φαινεται στις κάμερες.
Στη συμμορία προφανώς και εκείνοι και αυτοί που ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και μετέδιδαν πριν “συλληφθούν” από την καμερα ότι “ημεδαπός σκοτώθηκε γιατί πήδηξε στο πλοίο ενώ εκείνο είχε αναχωρήσει”.
Οι κάμερες έδειξαν ότι όχι μόνο δεν πήδηξε,αλλά ανέβηκε ΔΥΟ φορές πάνω στο ΑΚΙΝΗΤΟ ακόμα πλοίο και τον κομμάτιασαν την τρίτη φορά.Και έμεναν να τον κοιτούν ενώ τον τσάκιζε το κύμα της προπέλας τους και ύστερα να επιπλέει.
Υστερα του γυρνούν την πλάτη,με την ηρεμία εκείνου που ασφάλισε τα συμφέροντα του αφεντικού του.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ εν ψυχρώ και σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί,οι οποίοι κατά τις ως τώρα διώξεις δεν υπάρχουν και όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ.Βερβεσός εντοπίζοντας ΑΜΕΣΩΣ την προσπάθεια συγκάλυψης με τις ψευδείς ειδήσεις θα πρέπει να υπάρξουν και ΝΕΕΣ διώξεις.
ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ -κατά τη νομική μας άποψη-ο πλοίαρχος διώκεται όχι για ανθρωποκτονία όπως οι άλλοι αλλά για κάτι περι την ασφάλεια των συγκοινωνιών,το οποίο θα οδηγήσει στο απλό χάδι στο τέλος…
 Η άθλια αρχική δήλωση του παραιτηθέντος υπουργού φτάνει για να κάνει κανείς ασφαλή προφητεία για ένα πλοίο που ανήκει στην ουσία στην ΚΡΑΤΙΚΗ τράπεζα Πειραιώς,την Τράπεζα που έχει τα δάνεια του μισού δις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και απλά για να τα καλύψει αρπάζει περιουσίες μεγάλες άλλων με κόλπα στα δάνεια…
Μπορεί να συμβαίνουν τέτοια σε ένα κανονικό κράτος στο οποίο θεωρείται κανονικότητα η συζυγος του Διοικητή αυτής της Τράπεζας Πειραιώς να υπερηφανεύεται δημόσια ότι είναι στέλεχος με αξίωμα στη Νέα Δημοκρατία,το οποίο έλαβε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη,τον παντοδύναμο;
Ο ΣΚΑΙ θεωρήθηκε εδω και καιρό στην πράξη παραμάγαζο,το οποίο προσφέρει τυφλή στήριξη στη Νέα Δημοκρατία.Το  ίδιο και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Αρα όσα λένε και γράφουν προέρχονται απο τυφλούς υποστηρικτές και όχι απο κακόπιστους τρίτους.
Στο ράδιο ΣΚΑΙ ο Αρης Ποαστοσάλτε,ο οποίος τόσο πολύ έχει συνδεθεί με τη Νέα Δημοκρατία απηυδισμένος άρχισε να απαρριθμεί τις τραγωδίες που έπληξαν με ρεκόρ τη χώρα επι Κυριάκου Μητσοτάκη.Την πανδημία,τα Τέμπη,οι φωτιές ,τα…τα…τα…που τελειωμό δεν έχουν.. Και τώρα η πλημμύρα σε ένα κράτος που γέμισε μεν τους φορολογικούς παραδείσους με κλεμμένα απο τα κρατικά ταμεία,αλλά δεν είχε κάτι ψιλοποσά να φτιάξει αναχώματα στις κοίτες των ποταμών που απειλούν τον κάμπο.Απλά πράγματα και δεδομένα σε κανονικά κράτη
Είναι το κράτος το οποίο χωρίς αιδώ κάνει διαγωνισμό για τη χρυσοφόρο ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ που κάνει εισπράξεις 1,5 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα και την δίνει στην εταιρεία υπουργού του!.Υπολογίστε σε πόσες ημέρες θα κάνει απόσβεση και θα βγάζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα με το τίμημα των 3 δις που την αγόρασε…Αλήθεια ανακοινώθηκε πως και πότε θα τα πληρώσει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τα 3,2 δις;Αμεσα ή με δόσεις από τις εισπράξεις;
Και ο Αρης Πορτοσάλτε ζήτησε ορθά κοφτά να φύγει ο Μητσοτάκη απο την πρωθυπουργία διότι ασχολείται με άλλα και χώρα καταστρέφεται…
Υστερα τρομαγμένος το διόρθωσε λέγοντας ότι πρέπει να αναθέσει αυτά τα καθήκοντα σε…άλλον ο κ.Μητσοτάκης….
Ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσίασε στη Βουλή ένα κείμενο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ που έχει ξεφύγει από όλους.
Και περιγράφει την αθλιότητα του ελληνικού κράτους.Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,η θερμή υποστηρίκτρια που δεν αντέχει άλλη…κανονικότητα!
Ιδού πως παρουσίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ περί …μεθυσμένου απο την εξουσία Πρωθυπουργού:
“…στο πρωτοσέλιδο της
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ υπάρχει σχόλιο με τίτλο «Με φόντο την ολόμαυρη Θράκη» ο
πρωθυπουργός αποκαλείται άτομο μεθυσμένο από την εξουσία, άτομο το οποίο πάσχει
από φιλαυτία και αλαζονεία, άτομο που έχει ως δόγμα το «φίμωτρο» και είναι γυάλινος και
χάρτινος και αποτεφρωμένος.
Το σχόλιο αναφέρει χαρακτηριστικά: «η εν εξουσία και εκ της εξουσίας μέθη είναι ό,τι
συνηθέστερο. Σπανίζουν όσοι κατανοούν το θώκο τους μόνο ως ευθύνη. Όσοι γνωρίζοντας
ότι τα αξιώματά τους είναι δοτά και δανεικά, αρνούνται πεισματικά την αλκοόλη της
φιλαυτίας και της αλαζονείας, που πλουσιοπάροχα τους προσφέρει η αυλή τους αλλά και
το ίδιο το διαβρωτικό συναίσθημα της ισχύος. Το μαρτυρεί η πρώτη πρωθυπουργική θητεία
του κου Μητσοτάκη. Στη διάρκειά της κάθε κριτική για την τραγωδία στα Τέμπη, το δράμα
των δεκάδων χιλιάδων νεκρών της πανδημίας, τις σκανδαλώδεις υποκλοπές, τη θλιβερή
αντιμετώπιση των πυρκαγιών, καταγγέλθηκε ως ανίερη και ανάρμοστη, με το ψευδώνυμο
της «εργαλειοποιητικής, της στοχοποιητικής, της λαϊκίστικης. Το προδιαγράφουν οι πρώτες
εβδομάδες της δεύτερης θητείας, όπου κυριαρχεί το δόγμα – φίμωτρο: τολμάτε και βγάζετε
γλώσσα στο 41%; Το δηλώνει η ειρωνική σιγουριά ότι η κατάκτηση και της τρίτης θητείας
θα είναι περίπατος, πολύ πιο άνετος από τον «μεγάλο περίπατο» της ταλαίπωρης Αθήνας.
Ο κος Μητσοτάκης απολαμβάνει εξ αρχής την εύνοια πρωτοφανούς μεγάλης μερίδας του
τύπου, γυάλινου, χάρτινου, ψηφιακού, και αυτό κατέπνιξε οποιαδήποτε αυτοκριτική του
διάθεση. Και στις δυσχερέστερες στιγμές της πολιτείας του, τις σφραγισμένες από τις δικές
τους επιλογές, βρίσκει πληθώρα ευφάνταστων υπερασπιστών, ποικίλης ιδεολογικής
προέλευσης. Απρόθυμοι όλοι τους να αποδεχθούν ότι λάθεψαν, ότι το είδωλο που έπλασαν
απέχει πολύ από την αλήθεια, «εξηγούν» δικαιολογώντας και δοξολογώντας, μετακυλύουν
συστηματικά την ευθύνη, από εκεί που θεσμικά ανήκει, τις πρωθυπουργικές πλάτες, σε
αναλώσιμους υφιστάμενους και δαιμονοποιούν ό,τι θεωρούν πρόσφορε κάθε φορά: την
κλιματική κρίση, τον κορωναϊό, τους εμπρηστές-πράκτορες, τους Ρομά, τους μετανάστες-
πρόσφυγες, τους μετεωρολόγους, τους δασολόγους και πάντα τους «λαϊκιστές», ελπίζοντας
ότι έτσι ανοίγουν για τον προστατευόμενό τους τις οδούς διαφυγής από την
πραγματικότητα. Η πραγματικότητα όμως παραμένει η ισχυρότερη αντιπολιτευτική
δύναμη. Φτιασιδώνεται το αποτεφρωμένο; Δυστυχώς ακόμα και αυτό το επιχείρησε ο κος
Μητσοτάκης στην Βουλή. Με φόντο την ολόμαυρη Θράκη, και υποτιμώντας τα
αντιπολιτευόμενα κόμματα στα όρια της χλεύης, αξίωσε συγχαρητήρια για την
απανθρακωτική κυβερνητική δράση. Τόση αυταρέσκεια πια;; (κατάθεση στα πρακτικά)…”
Σε κάθε κυβέρνηση θα έρθουν τραγωδίες και καιρικά φαινόμενα και εγκλήματα ατόμων και συμμοριών.
Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσει κάθε κυβέρνηση μπορεί να διαφέρει.
Η κυβέρνηση που πάντα έχει έναν Βαρβιτσιώτη μέλος της τα αντιμετωπίζει με τον τρόπο που προαναφέρουμε και πάντως η δική μας νομική άποψη για όσα συνέβησαν στο έγκλημα του Πειραιά είναι διαφορετική από αυτή που προσπαθεί να παρουσιάσει η κυβερνητική προπαγάνδα….
Υ.Γ. Κάποιος μας σύστησε να αποκτήσουμε καλές σχέσεις με τον Θωμά Βαρβιτσιώτη,αδελφό του υπουργού Μιλτιάδη,διότι όλες οι (διαφημιστικές κλπ)δουλειές στα ΜΜΕ περνούν από τον Θωμά και μια άλλη εταιρεία που ακουμπά στο Μητσοτακέϊκο.
Αν τον ξέρει κανείς ας του δείξει τα ρεπορτάζ μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανέβουμε στην εκτίμησή του…