Αρχική Θέμα Ο κυρ Μητσοτάκης,ο Κασσελάκης,ο γνωστός…Μαμαλάκης (και)του ΚΕΘΕΑ και τα χάδια στους εμπόρους...

Ο κυρ Μητσοτάκης,ο Κασσελάκης,ο γνωστός…Μαμαλάκης (και)του ΚΕΘΕΑ και τα χάδια στους εμπόρους του λευκού θανάτου και της…πολιτικής!

127

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Σσσσ!

Ξαναπιάστηκαν ένστολοι να πουλάνε ναρκωτικά!Του Λιμενικού!Χθες!!!Οπως πέρυσι άλλοι…Και πρόπερσι άλλοι…Κι άλλοι…

ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ χτυπήσουν αλύπητα τα κυκλώματα μας είπε (και)αυτή η Κυβέρνηση.Προς το παρόν χτυπάει το θεραπευτικό…ΚΕΘΕΑ με …νέο νόμο “ομπρέλα” καλής διαχείρισης των εκατομμυρίων!..

Εχουμε μεγάλο σεβασμό στους εργαζόμενους υπό δύσκολες,αντίξοες- και χειρότερα- συνθήκες.Επίσης και σε όσους με όποια επαγγελματική ιδιότητα προσφέρουν εθελοντικά ιδιαίτερα σε δύσκολους χώρους και από χρόνο ή πόρους που δεν έχουν η έχουν σε ανεπάρκεια και όχι σε περίσσευμα

Ο χώρος της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών είναι ένας τέτοιος δύσκολος χώρος.Υπάρχουν τα αδιαμψισβήτητα θύματα.Υπάρχουν όμως δίπλα τους και οι θύτες.Και παραδίπλα τους οι έμποροι του θανάτου τους.Πολλές φορές υπεράνω υποψίας και με λευκά κολλάρα.

Είχε συγκλονιστεί το πανελλήνιο στο παρελθόν όταν στελέχη των δυο τότε κομμάτων εξουσίας,του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας,βρέθηκαν ΜΕΣΑ σε δικογραφίες για διακίνηση τόνων χασίς και τεράστιας ποσότητας κοκαϊνης.

Οι δικογραφίες πήγαν περίπατο.Ούτε μία ημέρα φυλακή ο Ρ. για τόνους χασίς επί ΠΑΣΟΚ και απευθείας σχετιζόμενος με την τότε εξουσία του Κόμματος και της Κυβέρνησης.Κατήγορος η Νέα Δημοκρατία του Κωντσαντίνου Μητσοτάκη και δώστου εμείς πρωτοσέλιδα στον “Ελεύθερο Τύπο”.Λίγα χρόνια αργότερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και επι σειρά ετών στέλεχος της Νεολαίας της βρέθηκε σε μια δικογραφία για τρομερή ποσότητα κοκκαίνης στον Πειραιά.

Η δικογραφία πήγε περίπατο και κανείς δεν ακούμπησε τον Σ. παρά τις αρχκές μεγάλες βολές απο το τότε ΠΑΣΟΚ…Ο συγκεκριμένος αυτοπροβάλλονταν τότε ως βέβαιος υπουργος Δημόσιας Τάξης,καθώς μάλιστα είχε πασίγνωστο ερωτικό δεσμό με κυρία,η οποία είχε ιδιοκτησία σοβαρότατη στα ΜΜΕ και “στασίδι”στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμαστε στις δυο περιπτώσεις ως εξόχως χαρακτηριστικές της διαχρονικής συγκάλυψης εγκλημάτων,εμπορίας λευκού θανάτου στην ελληνική πολιτική σκηνή,η οποία είχε και έχει διαφόρων μορφών άμεσες ή έμμεσες εμπλοκές.

Ενας από τους τρόπους συγκάλυψης και βοήθειας στους εμπορευόμενους τον λευκό θάνατο(και αξιωματικοί της ΑΣστυνομίας έγιναν πλούσιοι απο …ναρκωτικά!) είναι τα “χαρτιά” των Αρχών ότι “συνεργάστηκε στην εξιχνίαση μεγαλύτερης υπόθεσης ναρκωτικών απο αυτή που κατηγορείται” κλπ.

Ένα τέτοιο χαρτί πήγαν να πάρουν και κορυφαίοι εμπλεκόμενοι στο ΝΟΟΡ1,ένα από τα σύγχρονα σκάνδαλα ναρκωτικών.

Ενα μέτρο προστασίας της κοινωνίας από τα ναρκωτικά είναι οι προσπάθειες να αποσπάσουν απο τα νύχια του λευκού θανάτου τους χρήστες,κυρίως νέους.Και αυτό με τη δημιουργία των μονάδων προστασίας,απεξάρτησης,πρόληψης κλπ.Είναι γνωστή-και λίαν επιτυχημένη-αυτή η προσπάθεια μέσω του ΚΕΘΕΑ-Κέντρου Θεραπείας και Απεξάρτησης.

Το σκέπασαν αρχικά με την “ομπρέλα” του ΟΚΑΝΑ.Και τώρα θέλουν να σκεπάσουν με άλλη “ομπρέλα”.

Ο ΟΚΑΝΑ έγινε κυρίως γνωστός για τα οικονομικά σκάνδαλα και το φαγοπότι της πολιτικής εξουσίας και όχι των εργαζομένων υπό αντίξοες συνθήκες ,όπως προαναφέρουμε στην αρχή.

Πως αποδεικνύεται αυτό;

Γυρίστε πίσω…τα ρολόγια με …άλματα.Πριν 4 χρόνια η τότε Επιθεωρήτρια Δημ.Διοίκησης(Μαρ.Παπασπύρου) με δημόσιες δηλώσεις της (ΣΚΑΙ,στην εκπομπή Κούτρα κλπ) ανέλυε πως λείπουν μερικά …ψωροεκατομμυριάκια που έδωσε το δημόσιο ταμείο για την πρόληψη-θεραπεία και δεν έμαθε κανείς που πήγαν.Αν σκεφτείτε ότι με δικαστική-αστυνομική σκευωρία έριξαν σε έναν εφοριακό γιατί ζήτησε(ποτέ δεν αποδείχθηκε με ντοκουμέντα ηχητικά κλπ)10 χιλιάρικα(δεν τα πήρε ποτέ 11(!!!) χρόνια κάθειρξη και τον έδιωξαν απο την υπηρεσία σκεφτείτε πόσες εκατονταετίες καθείρξεων θα έτρωγαν μόνο για αυτά τα 4-5 εκατομμυριάκια που αποδεδειγμένα ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ αυτοί που πάτησαν τα κουμπιά να φύγουν τα χρήματα και αυτοί που τα πήραν στα χέρια τους και τα εξαφάνισαν.

Οσο και αν ψάξετε δεν θα βρείτε ούτε μία ημέρα φυλακής.Και αυτό σε έναν χώρο όπου σπεύδουν να προσφέρουν εθελοντικά δημοσιογράφοι και πολιτικοί.

Ως και ο πολιτικός που κατήγγειλε επωνύμως η Νέα Δημοκρατία για μισθούς 13 χιλιάρικα το μήνα(με τη συζυγό του απο δημόσιες θέσεις και των δυο)πρόσφερε για πολλά χρόνια(εθελοντικά ντεεεε…)και στο χώρο αυτό.

Ποιά καλύτερη προσφορά εθελοντικά από το να οδηγήσουν στα δικαστήρια τους άρπαγες του δημοσίου,ιερού χρήματος που κατευθυνόταν σε παιδιά και οικογένειες που δίνουν τις δραματικές μάχες και ζητούν έστω και ένα πακέτο μακαρόνια για την καθημερινότητά τους;

Για να διαπιστώσετε ότι στο χώρο αυτό το έγκλημα παίρνει και πιο άγρια μορφή σε βάρος αδύναμων αναφέρουμε το παράδειγμα της Λαμίας,με ευθεία εγκληματική και ατιμώρητη συμπεριφορά πολιτικών(παράλειψη οφειλομένων ενεργειών),αστυνομικών και δικαστικών:

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τον Μάιο του 2012 ότι αξιοποίησε πληροφορίες και συνέλαβε με 3 κιλά ηρωϊνη έναν νεαρό σε μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας.Τα ναρκωτικά μας ενημέρωσε επίσημα και εγγράφως ότι ήταν καλά κρυμμένα σε φόδρα του αυτοκινήτου και τα μύρισαν τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Σκέτη απάτη.

Τα δήθεν ναρκωτικά ήταν σύμφωνα με την επίσημη βεβαίωση-ανάλυση του Γενικού Χημείου του Κράτους καφές και νοθευμένη παρακεταμόλη -συστατικό πάμφθηνο για ασπιρίνες.

Ο νεαρός συμφωνα με επίσημη πραγματογνωμοσύνη ήταν και είναι “οριακής νοημοσύνης”.

Γιατί το έκαναν;

Για 3 λόγους:

1)Αμεσες προαγωγές των αστυνομικων που αναμίχθηκαν στη σύλληψη

2)κατάσχεση του ολοκαίνουργου αυτοκινήτου της οικογένειες Αγ… απο τη Λαμία του υπουργού Σταϊκούρα και του Υπουργού Οικονόμου.Σημερινοί πολιτικοί αστέρες και οι δυο.

3)τρίτο και σπουδαιότερο:αφού γράφουν οτι αξιοποίησαν πληροφορίες κάποιοες πήρε το “χαρτί” του πληροφοδιοδότη και προφανώς γλίτωσε κάποια δίκη-καταδίκη που σήμαινε ισόβια η 25 χρόνια.

ΣΗΜΕΡΑ η πολιτική ηγεσία ΚΡΑΤΑΕΙ το αυτοκίνητο αυτό και δεν το επέστρεψε όπως δίεταξε η δικαστική απόφαση.Η δικογραφία πήγε στο αρχείο μετα προφυλάκιση του ΘΥΜΑΤΟΣ-νεαρού και αφού αποκαλύψαμε με όλα τα ντοκουμέντα που προαναφέρουμε το σκάνδαλο με ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ και τίτλο “Η ΗΡΩΙΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ” στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τον Ιούνιο του 2014…Τότε διατάχθηκε και η επιστροφή του αυτοκινήτου.Δεν έγινε ποτέ.Ούτε αποζημίωση δόθηκε ποτέ!Το αυτοκίνητο έφτασε με “μαγικό”τρόπο στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας,αυτής που “εκτέλεσε” τον νεαρό,οριακής νοημοσύνης  με τη σκευωρία.

Υπάρχει και αντιπολίτευση με βουλευτές  και στη Λαμία.

Ο δόλος; Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι τα ναρκωτικά τα μύρισαν τα ειδικά σκυλιά της Ασφάλειας Λαμίας.Τι μύρισαν (καημένε Όλιβερ…)αφού ήταν σκέτος καφές και παρακεταμόλη τα οποία έβαλαν εκεί αφού αφαίρεσαν αποδεδειγμένα και για 3-4 ώρες το αυτοκίνητο από τον νεαρό της οριακής νοημοσύνης;

Ουδείς ενδιαφέρθηκε…Μήπως να μας πουν ποιός από αυτούς παρακολούθησε τι απέγιναν οι δικαστικές πλευρές για τα κλεμένα εκατομμύρια του ΟΚΑΝΑ που θα πήγαιναν και στο ΚΕΘΕΑ;

Πέρασαν τα χρόνια.

Και αυτά εχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Στ.Κασσελάκης πήγε στο ΚΕΘΕΑ και πέταξε έξω τον εξαιρετικά πολυπράγμωνα πρόεδρο- γιατρό(Λιάπης)που πήγε απρόσκλητος να ακούσει την ενημέρωση που θα του έκαναν οι εργαζόμενοι.

Ο πρόεδρος είναι γιατρός,στέλεχος κατά δηλώσεις του ιδίου της Νέας Δημοκρατίας,αλλά πολύ ευαίσθητος στα κοινωνικά θέματα,αφού έφτασε να…θάψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις εξής πολιτικές δηλώσεις για τις πρόσφατες καταστροφές:

“…Η Ελλάδα δεν αποκλείστηκε μόνο στη διοργάνωση με την ήττα από τη Λιθουανία. Η Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2023, αποκλείστηκε στα πλημμυρισμένα και θαμμένα στη λάσπη χωριά του θεσσαλικού κάμπου και στον σηκωμένο καταπέλτη -που κάποιοι κοινωνιοπαθείς τον αντιλήφθηκαν διεστραμμένα ως ατομικό τους χώρο, άξιο προστασίας- του λερωμένου «ΜΠΛΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ» και των σκουριασμένων απόνερων του Πειραιά. Στις φωτιές του Έβρου και στο έγκλημα στον αποασυλοποιημένο Ψυχιατρικό Τομέα της Κέρκυρας. Όχι μόνο στον αδικοπνιγμένο Αντώνη, αλλά και στην Όλγα που υπέκυψε στα χτυπήματα της έμφυλης βίας. Αυτός ο πρωτοφανής συνδυασμός κακοδαιμονίας, απωλειών και εικόνων ηθικοκοινωνικής έκπτωσης που κατακλύζουν, κυριολεκτικά -με δεδομένες και τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών- την καθημερινότητά μας…”

Κρατήστε από αυτά που είπε την ηθικοκοινωνική έκπτωση στη χώρα μετά απο 5 χρόνια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας επι των ημερών της οποίας -κατά τις υποσχέσεις της- σε 100 ημέρες θα επανερχόταν η κανονικότητα.

Πάντως ο κ.Κασσελάκης  πήγε στο ΚΕΘΕΑ.Στο χώρο αυτό νομοθετεί η κυβέρνηση.Και βάζει την καινούρια “ομπρέλα”αφού αυτή του ΟΚΑΝΑ αποδείχθηκε εντελώς διεφθαρμένη και σάπια και έχανε εκατομμύρια.Και βάζει “ομπρέλα” και πάλι για τους ίδιους λόγους.Για να κάνει σωστή διαχείριση στα πολλά εκατομμύρια που θα πάνε και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Απο πάνω προς την “ομπρέλα”.

Είχαμε γνωρίσει τον αρμόδιο σημερινό υφυπουργό Βαρτζόπουλο στο παρελθόν.Γιατρός είναι στο χώρο της ψυχιατρικής.Ούτε κρύο μας είχε κάνει,ούτε ζέστη.Βουλευτής Θεσσαλονίκης.Τον ρωτήσαμε πως νομοθετεί χωρίς να έχει επισκεφτεί κανένας υπουργός το ΚΕΘΕΑ.Αυτό που πήγε ο Στ.Κασσελάκης.Ακόμα περιμένουμε απάντηση.

Ξανατονίζουμε: Αφορά ένα χώρο,όπου τα εγκλήματα και τα κακουργήματα και με τα ναρκωτικά και με τα χρήματα είναι …η κανονικότητα.

Τι κατάφεραν,αν όχι τουλάχιστον την κάθαρση του χώρου απο τα οικονομικά εγκλήματα οι επώνυμοι δημοσιογράφοι και πνευματικοί άνθρωποι που μπαίνουν στα (αμειβόμενα απο το 2019) Διοικητικά Συμβούλια;

Και μεταξύ αυτών πλείστοι όσοι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Στ.Κασσελάκης είχε ενημερωθεί για τα οικονομικά σκάνδαλα του χώρου;Ήξερε,ξέρει που και απο ποιόν και πότε και γιατί οι δικογραφίες χάθηκαν και δεν αποδόθηκε Δικαιοσύνη;

Αν δεν είχε ενημερωθεί θα βραβεύσει η θα ζητήσει ευθύνες απο τον αρμόδιο για την ενημέρωση;

Ο υπουργός που κατήγγειλε η Νέα Δημοκρατία για τα 13 χιλιάρικα το μήνα είναι με τους 11 και προφανώς δεν θα τον ενημερώσει.

Στη Λαμία έχει βουλευτές.Θα ζητήσει ενημέρωση για την αθλιότητα με τον νεαρό Αγ.,του οποίου το αυτοκίνητο πήρε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ουσιαστικά το κράτος και δεν του έχει καταβάλει αποζημίωση με το πρόσχημα ότι δεν …πρόλαβε να τη ζητήσει καθώς όλη η οικογένεια εργάζεται στις λαϊκές;

Η συγκάλυψη των σκανδάλων και στο χώρο αυτό έγινε και γίνεται στα πλαίσια της διαφθοράς που μαστίζει τη χώρα και δανειζόμαστε μια δήλωση του Νίκου Νικολόπουλου(θα  αναφερθούμε σε άλλο σχετικό ρεπορτάζ) που είναι χαρακτηριστική για την σημερινή Ελλάδα:

“…δεν τρέφω αυταπάτες για την εξέλιξη της υπόθεσης που
διερευνάτε, δεδομένου ότι, όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα
εμπειρία μου, ακόμη κι αν οι διερευνώμενες υποθέσεις
καταλήξουν σε άσκηση ποινικών διώξεων, τα μεγάλα συμφέροντα
που εμπλέκονται σ’ αυτά τα σκάνδαλα βρίσκουν τον τρόπο, είτε με
τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, είτε αλλιώς, να πέφτουν στα
«μαλακά» ή και να αθωώνονται εντελώς, όπως έγινε με το μεγάλο
σκάνδαλο της αμαρτωλής σύμβασης 994/2005…”

Προφανώς και τα ίδια ισχύουν και για τα άλλα κόμματα και για τον ευαίσθητο γιατρό πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ,όχι γιατί είναι αρμόδιος ,αλλά γιατί εκτός απο την 6ετή θητεία που είχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΘΕΑ πριν το 2019 ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής κ.Μαμαλάκης μας εντυπωσίασε και ο σημερινός πρόεδρος μελετώντας τη διαδρομή του και την πολυπραγμοσύνη του στα πολιτικά,τα κοινωνικά,τα αθλητικά,τα πάντα.

Σπεύδουμε να τα γράψουμε γιατί και όπως θα δείτε στο βίνετο αμέσως μετά ο Στ.Κασσελάκης δεν μάσησε τα λόγια του όταν πέταξε έξω από τις συναντήσεις που είχε στο ΚΕΘΕΑ τον πρόεδρό του.Και εκείνος δεν μάσησε τα λόγια του σπεύδοντας σε τηλεοπτική εκπομπή,όπου με σκληρό τρόπο απάντησε πολιτικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σπεύδουμε να τα γράψουμε γιατί το φαγοπότι που κατήγγειλαν στο χώρο αφορά εκατομμύρια και με αυτά θα μπορούσαν να βοηθηθούν οι δυστυχείς που αγοράζουν τη δόση τους από ελεύθερο εμπόριο στην πόρτα της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών,μεταξύ Ακαδημίας,Πνευματικού Κέντρου και Νομικής Σχολής.Δεν μοιάζει ειρωνεία ενόψει της αποφασιστικότητας που δείχνει στο βίντεο που ακολουθεί ο κ.Κασσελάκης: