Αρχική Δικαιοσυνη Ο ηγέτης της 2ης πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρώπης πάει Δικαιοσύνη,όπου δικαστές-σκύβαλα...

Ο ηγέτης της 2ης πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρώπης πάει Δικαιοσύνη,όπου δικαστές-σκύβαλα πίνουν διαχρονικά ανενόχλητοι σαμπάνιες με αίμα!

54

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πριν από αρκετά χρόνια η δικαστίνα Τόνια Ηλία ήταν στα πάνω της και στην Ευελπίδων απέδιδε Δικαιοσύνη.Λίγο αργότερα(2005) έφυγε από την Ελλάδα γιατί με βάση κασέτες κατηγορήθηκε ότι μετείχε σε ένα κύκλωμα,το οποίο ζητούσε και έπαιρνε χρήματα πολλά για να βγάζει αποφάσεις κατα παραγγελία.

Οταν έσφιξε ο κλοιός γύρω της βρέθηκε με τρόπο μαγικό στην Αγγλία όπου πρωταγωνίστησε σε μια πρωτοφανή στην Ευρωπαϊκή Ενωση ιστορία.

Επι 19 χρόνια,από το 2005,με νομικούς ισχυρισμούς μπλόκαρε την έκδοσή της στην Ελλάδα αφού τα αγγλικά δικαστήρια δέχονταν ότι στην Ελλάδα δεν θα έχει δίκαιη δίκη,όπως και τόσοι άλλοι που δεν έχουν δίκαιη δίκη στην Ελλάδα.

Συμπτωματικά,ένα χρόνο πριν φύγει στην Αγγλία η ελληνίδα δικαστίνα και καταγγείλει ότι στην Ελλάδα γίνονται μη δίκαιες δίκες εμείς δικαιωθήκαμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.Είχαμε καταδικαστεί στην Ελλάδα σε όλους τους βαθμούς αρνούμενοι να “βρούμε απο πλούσιους φίλους”,όπως μας υποδείχθηκε,λεφτά να  δώσουμε σε ΔΥΟ δικαστικούς λειτουργούς για ένα εντελώς αθώο δημοσίευμα στην εφημερίδα μας. Η εφημερίδα εκδίδονταν στην Αθήνα.Μηνυτής(ενάγων) μας ένας Εισαγγελέας(και)Τρικάλων,ο οποίος μας έκανε αγωγή στη…Θεσσαλονίκη.

Την υπέβαλε εκεί διότι,όπως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε,είχε υπηρετήσει εκεί και είχε βρει “καλούς δικαστές να μας δικάσουν”.

Είχαμε ασχοληθεί με την υπόθεσή του όταν ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ της Αστυνομίας μας έφερε ανεπίσημες κασέτες,όπου ο Εισαγγελέας φαινόταν να παίρνει τα δώρα του σε χρήματα και σε “είδος” από κύκλωμα που έφερνε στην Ελλάδα νεαρές παρθένες και μη από τις ανατολικές χώρες.Το κύκλωμα το παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί για εμπορία ανθρώπων και ναρκωτικών.

“Ακουσαν” τον Εισαγγελέα στις παρακολουθήσεις και εκείνος προσπάθησε να εξοντώσει αρχικά τους αστυνομικούς της παρακολούθησης.Το κατάφερε.Ενας απο αυτούς αντέδρασε και μίλησε για τις “κασέτες παρακολούθησης”

Η Ελλάδα ήταν και τότε η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρωπαίκής Ένωσης,αφού ακόμα δεν είχαν μπει στην Ενωση οι ανατολικές χώρες της πρώην σοβιετικής αυτοκρατορίας.

Η αντίδραση του ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ έφερε δημοσιότητα και τρεις μεγίστης κυκλοφορίας εφημερίδες εκείνης της εποχής έκαναν ρεπορτάζ.Μεταξύ αυτών και εμείς.

Οι δυο εφημερίδες,ηταν πανίσχυρες και οι ιδιοκτήτες τους ασκούσαν εξουσία στην Ελλάδα.

Ο Εισαγγελέας τόλμησε να κάνει αγωγή ζητώντας δεκάδες εκατομμύρια δραχμές αποζημίωση για το δεδομένο κύκλωμα.Εκ των υστέρων διαπιστώσαμε ότι ήταν “εκλεκτό μέλος του συνδικαλισμού στη Δικαιοσύνη”.

“Καθάρισε” με την εμπλοκή του στις “κασέτες” μέσω Δικαιοσύνης.Ετσι νόμισε θαμπωμένος και απο τα πολλά λεφτά που πήρε απο καταδικασμένα μεγάλα ΜΜΕ.

Κέρδισε ΟΛΕΣ τις δίκες με ΟΛΕΣ τις εφημερίδες.Μεταξύ αυτών και με τις πανίσχυρες.

Απορήσαμε.Ρωτήσαμε,καθώς τότε είχαμε αριστη σχέση,λόγω Ρίζου,και με τους ηγέτες της Νέας Δημοκρατίας Μητσοτάκη και Εβερτ στη συνέχεια.

Πήραμε την απάντηση ότι οι πανίσχυροι εκδότες “ηθελαν να τα έχουν καλά με τον συνδικαλισμό στη Δικαιοσύνη”και “ας πάει και το παλιάμπελο”.Εδωσαν στο εν λόγω σκύβαλο της Δικαιοσύνης,το οποίο κέρδισε τις δίκες δεκάδες εκατομμύρια αποζημίωση για “την τρωθείσα τιμή του”.

Εμείς είχαμε δυο επιλογές.Να πάμε επαίτες η συμβιβασμένοι στο “πετάει ο γάϊδαρος” με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και επίσης να είμαστε “λάϊτ” με την τότε εξουσία του “Αρχιερέα της διαπλοκής και διαφθοράς”.

 

Προσποιηθήκαμε ότι “ψάχνουμε να βρουμε τα λεφτά που ήθελαν ΔΥΟ δικαστικοί”και κερδίζοντας χρόνο καταφύγαμε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο μέσα από ένα δύσκολο και αθέατο από αυτούς μονοπάτι.

Γρήγορα εκεί κερδίσαμε την ΠΡΩΤΗ δίκη για δημοσιογράφους που έχουν μη δίκαιες δίκες.

Καθώς δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και κανένα “σύστημα” δεν πανηγυρίσαμε όταν η Δικαιοσύνη έκανε ένα “ωραίο κόλπο’.

Οταν είδε ότι κερδίσαμε παρέδωσε τον ως τότε “ασπιλο και άμωμο Εισαγγελέα” στην πυρά για να γλιτώσουν οι κρίκοι που οδηγούσαν σ αυτόν.

Τον παρέπεμψαν για …κακούργημα μετά 15 χρόνια(την Τόνια Ηλία την έπιασαν μετά 19 χρόνια…) από τότε που τον είχαν “ακούσει στις κασέτες οι αστυνομικοί που όμως,όπως και εμείς,είχαν “πάει άκλαφτοι”.

Και πάλι γλίτωσε τα κάγκελα χωρίς να αθωωθεί,αλλά με …θεϊκή παρέμβαση!..

Συμπαράσταση δεν είχαμε απο κανέναν,ούτε στη Δικαιοσύνη,ούτε στην πολιτική.Θα είχαμε άμεση,αν ζητούσαμε βοήθεια από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ εξουσία,η οποία με παραμβάσεις ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ άφησε ατιμώρητο το κυκλωμα εμπορίας ανθρώπων και ναρκωτικών.

Θα μας γλίτωναν και εμάς και τους εμπλεκομένους και “όλα καλά” με…ισοπαλία!

Προτιμήσαμε τη γωνία μας χωρίς κανένα πανηγύρι για τη νίκη μας.Μας βοήθησε να συνεχίσουμε την ταπεινή πορεία στη δημοσιογραφία,δηλαδή να μην αναγκαστούμε είτε να αποχωρήσουμε,είτε να δεχτούμε να μπούμε στο “σύστημα” που προέβλεπε σε κρίσιμα θέματα “να πετάει και ο γάϊδαρος”.

Ετσι επιβιώσαμε και όταν “τσακώσαμε στα πράσα”μεγαλοκαναλάρχη να έχει αγοράσει σπιταρώνα στην …Οικογένεια μιας δικαστίνας που έβαλε στο αρχείο μια φοβερή κακουργηματική δικογραφία από την οποία ο ίδιος είχε βγάλει τεράστια ποσά και διαφήμιζε από το κανάλι του(μας…) με ένα σκύβαλο της διεφθαρμένης δημοσιογραφίας πως “σπινιάρει η γάτα στο γιαούρτι”…

Μας απέλυσε όταν έμαθε ότι πήγαμε ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στο υποθηκοφυλάκειο και πήραμε αντίγραφο του συμβολαίου με το οποίο αγόρασε τη σπιταρώνα…Αλλά δίστασε να μας εξοντώσει υπολογίζοντας ότι είχαμε βρει το δρόμο και για το ευρωπαϊκό δικαστήριο και για αντιδράσεις,αφού ΜΕΤΑ τη δίκη στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο μας άνοιξαν την πόρτα τους οι πολλοί ΜΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ δικαστικοί λειτουργοί.

Τα θυμηθήκαμε όλα αυτά με τρεις αιτίες:

1)το χαστούκι που έφαγε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο ηγέτης της 2ης πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρωπαϊκής Ενωσης Κυριάκος Μητσοτάκης από το Συμβούλιο της Επικρατείας,το οποίο έβγαλε αντισυνταγματική την κουκούλα που έβαλε με “νόμο” στις παρακολουθήσεις(δεν γλιτώσαμε ούτε εμείς από δαύτες…)που έκανε με τη διαβόητη συμμορία του PREDATOR.Δεν παρακολουθούσε η συμμορία μόνο τον Νικο Ανδρουλάκη,αλλά και τον Αλ Παπαχελά,την Σίφορντ,την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων,υπουργούς,δημοσιογράφους και σχεδόν ΟΛΟΥΣ τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ επιχειρηματίες της χώρας ,μηδέ των κορυφαίων εξαιρουμένων.

2)Διαβάστε σήμερα ένα ρεπορτάζ στην εφημερίδα(ΚΗΡΥΞ) του κ.Διαματάρη πρωην Υπουργού του Κυριάκου Μητσοτάκη.Θα δείτε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ παρέδωσε σε δημοσιογράφους 1173 σελίδες από τον απόρρητο προσωπικό του φάκελλο με τα θέματα υγείας.Μέχρι και τον φάκελλο για μια ελιά ψηλά στο γλουτό που έχει και εξετάστηκε ως πιθανός καρκίνος που δεν ήταν.Γιατί “το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει τα πάντα για τους ηγέτες του”.Στην 2η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης ο ηγέτης της με νόμο κουκούλωσε,όπως έκρινε τώρα το ΣτΕ τις παρακολουθήσεις και μας παριστάνει τον καλό δημοκράτη που ενημερώνει την πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις κινήσεις του συνεχώς.

Είναι η πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας,πελάτισα με σπιταρώνα της (και υπουργικής εξ αγχιστείας) εταιρείας που σαρώνει όλα τα δημόσια έργα επι Μητσοτάκη(κυρίως) Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

3)εκδόθηκε στην Ελλάδα η Τόνια Ηλία μετά 19 χρόνια και ο καλύτερος ερευνητής δημοσιογράφος των τελευταίων πολλών-πολλών ετών Κώστας Βαξεβάνης θυμήθηκε και αναδημοσιεύει μια συνέντευξη που είχε πάρει από την Τόνια Ηλία πριν 10 χρόνια στο Λονδίνο.

Εκεί προσδιορίζει το πόσο δίκιο έχουμε όταν υποστηρίζουμε (καταθέσαμε σχετικά προχθές στον Αρειο Πάγο για τις αθλιότητες κατά Τσοκάνη στη Χαλκίδα…)ότι δεν υπάρχουν ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,αλλά ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλώματα εντός της Δικαιοσύνης.

Γράφει ότι με (πονηρούς,αθέατους απο την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ)νόμους διευκολύνθηκε η Τόνια Ηλία να ζει στην Αγγλία,όπου και εμείς τη βρήκαμε και συνέντευξη μαζί της κάναμε.

Τώρα την έφεραν για να εκτίσει την ποινή της που είχε 13 χρόνια.

Μας παραπέμπει στην ιστορία του Εισαγγελέα που γράφουμε στην αρχή για δυο λόγους.

Θα βρείτε στη συνέντευξη στον Βαξεβάνη αναφορές στα πρόσωπα που έπαιζαν τότε ρόλο στο “κουκούλωμα” των κυκλωμάτων.

Ενας απο δαύτους εμφανίζεται σήμερα ασχολούμενος με την “προστασία των αδικουμένων” και “προοδευτικός”.Ηταν τότε στη δικαστική εξουσία,στενός συνεργάτης,άλλου σκύβαλου της Δικαιοσύνης,το οποίο επίσης πλούτισε(ερήμην των συνεργατών του που δεν ήξεραν,δεν άκουγαν,δεν ασχολήθηκαν…) απο ΜΜΕ με αποζημιώσεις,αφού το μέγα οικονομικό σκάνδαλο,στο οποίο τον ενέπλεξαν κατέληξε στο αρχείο της Δικαιοσύνης…

Γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης σχετικά:

“…Στη συζήτησή μας, η Τόνια Ηλία προσπάθησε να εμφανίσει τα ελληνικά εντάλματα πως ακυρώθηκαν από τα βρετανικά δικαστήρια, ενώ η αλήθεια είναι πως τα εντάλματα εκτελέστηκαν μέσα από την πληρωμή των ποινών, αφού προηγήθηκε νόμος που την εξυπηρέτησε. Λίγο αργότερα ωστόσο παραδέχθηκε πως έτσι ήταν…”

Στη Δικαιοσύνη έχουν αποκαλυφθεί χρηματισμοί δικαστικών λειτουργών σε ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλώματα.Ολοι κουκουλώνοντα με μια κοινή αιτολογία:

“Με χτυπούν για δήθεν οικονομικά σκάνδαλα.Η πραγματικότητα είναι ότι ο έρωτάς μου τους ενόχλησε και με χτυπούν κάτω απο τη ζώνη με αυτόν για να υποκύψω στις επιθυμίες τους”.

Κλασσική αιτιολογία με δάσκαλο τον Ανδρέα στη μεταχουντική Ελλάδα:

Οταν πιάστηκε με μίζες απίστευτες στο ύψος μπλοκάρισε την Δικαιοσύνη μέσω γνωστών “ηγετών” της και υποστήριξε ότι τον χτυπούν κάτω απο τη ζώνη με αιτία την στήριξη στη γυναίκα της ζωής.Τη Δήμητρα.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να χάσει τις δίκες ο γυιός του Γιώργος για τη λίστα Λαγκάρντ και τη μητέρα του,ξεχάστηκε το “κ…λόσπιτο” που έγινε σύστημα με μαιζονέτες της Δήμητρας.

Δεν γίναμε τυχαία η 2η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης και ο σημερινός ηγέτης της μας λέει ότι “η Δικαιοσύνη θα λάμψει και θα πάει εκεί να καταθέσει εναντίον της Ελενας Ακρίτα για την καθαρότητα του έρωτά του”.

Στις ΗΠΑ δίνουν στη δημοσιότητα και τους πιο απόρρητους ιατρικούς φακέλλους των ηγετών τους και ο ηγέτης της 2ης πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρώπης μας λέει ότι δεν δίνει στον πολιτικό αρχηγό Ανδρουλάκη τον φάκελλο της παρακολούθησής του,αν και αποδείχθηκε ότι ήταν παράνομη η παρακολούθηση…

ΥΓ.Αλήθεια θα πει κάποιος γιατί ο ο πρόεδρος Μπάϊντεν ενώ ήταν στο Λευκό Οίκο για την γιορτή της 25ης Μαρτίου απέρριψε τη δημόσια αίτηση του ηγέτη της 2ης πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρώπης να τον προσκαλέσει στο Λευκό Οίκο;