Αρχική Κοινωνικα O Δήμαρχος Παλλήνης Αθ.Ζούτσος ,η ΕΛΠΕΝ,η ΕΣΗΕΑ και Μικτή ομάδα παλαίμαχων και...

O Δήμαρχος Παλλήνης Αθ.Ζούτσος ,η ΕΛΠΕΝ,η ΕΣΗΕΑ και Μικτή ομάδα παλαίμαχων και δημοσιογράφων κοντά στους ήρωες του ΚΕΘΕA

928

Τον ηρωϊκό αγώνα παιδιών που κάνουν στο ΚΕΘΕΑ(Κοινοτητα ΔΙΑΒΑΣΗ)τίμησαν σε συνάντηση που είχε και ποδοσφαιρικό αγώνα ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος,ο πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΕΛΠΕΝ κ.Θεόδωρος Τρύφων,η ΕΣΗΕΑ παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Γέρακα και μικτή ομάδα δημοσιογράφων.

Η συνάντηση έγινε (21/12) στο γήπεδο της ΑΕ Γέρακα με πρωτοβουλία των παλαιμάχων (ΟΦΗ Γέρακα) και δημοσιογράφων εκ μέρους των οποίων την υποδοχή έκανε ο Δημήτρης Γενιάς και ο κόουτς Κώστας Λιανός.

Η ΕΛΠΕΝ συγκίνησε την κοινότητα Διάβαση καθώς μέσω του Δημάρχου Παλλήνης κ.Ζούτσου και των δημοσιογράφων που έλαβαν μέρος στον αγώνα κάλυψε τις χριστουγεννιάτικες διατροφικές αγορές της κοινότητας.

Ο Δήμαρχος κ.Ζούτσος παρότρυνε τα μέλη της κοινότητας να συνεχίσουν τον ηρωϊκό τους αγώνα και βεβαίωσε ότι ο Δήμαρχος και οι παρόντες αντιδήμαρχοι θα συνεχίζουν να τους στηρίζουν έμπρακτα.

Συγκινητικοί- ιδιαίτερα για τα  μέλη της κοινότητας και των οικογενειών τους- ήταν οι χαιρετισμοί του εκπροσώπου της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Γαβαλά,της γνωστής δημοσιογράφου της ΕΡΤ Βίκυς Σπύρου,του συντονιστή-προπονητή της Διάβασης Βαγγέλη Κουτσοπάνου,αλλά και μελών της κοινότητας.

Την εκδήλωση κάλυψε ο Νίκος Μανδηλάς από τον ΑΛΦΑ,ενώ η οικογένειά του πρόσφερε τα γλυκά της ημέρας.

O Βαγγέλης Λογοθέτης απο τους αρχαιότερους στο “Πρωτάθλημα Τύπου” έκανε μέσω του Μπουκέτο-Μπαλόνια την …έγχρωμη χαρούμενη υποδοχή!

Τη σέντρα του αγώνα ,στον οποίο διακρίθηκε ιδιαίτερα η ομάδα της Κοινότητας για το δυναμικό,αλλά αθλητικό παιχνίδι της,έκανε η Βίκυ Σπύρου και ο Δήμαρχος Παλλήνης,ενώ έλαβε μέλος και η νεανική ομάδα της Αναγέννησης Γαλατσίου.

Η μικτή ομάδα δεν μπόρεσε να διακριθεί καθώς μεσοαμυντικά οι Ντάσκας και Καραϊσκος έκαναν σοβαρά ατομικά και ομαδικά λάθη(τους έφταιγε,λέει ο αέρας…),ενώ Μανδηλάς και Λογοθέτης δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμών…Το χειρότερο όμως είναι ότι ο κοουτς της ομάδας Γιώργος Χελάκης δεν έφτασε έγκαιρα στο …γήπεδο λόγω χριστουγενιάτικων υποχρεώσεων!..

Οι ομάδες έδωσαν το ραντεβού της νέας χρονιάς στον Δήμο Ιλίου.

Δείτε την εκδήλωση: