Αρχική Αθλητικα Ο Γιάννης πήρε τ’ όπλο του-Ο Θρύλος παρά πόδα στην Ευρωλίγκα…

Ο Γιάννης πήρε τ’ όπλο του-Ο Θρύλος παρά πόδα στην Ευρωλίγκα…

628

Στα δυο πρώτα ματς των πλεϊόφ μεταξύ της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των περίφημων Σικάγο Μπουλς το σκορ ήταν 1-1 στις νίκες και η διαφορά 9 πόντοι συνολικά/Οι Μπάκς φάνηκαν να είχαν επιλέξει ως αντιπάλους τους Σικάγο γιαυτό και είχαν παιχνίδια-ήττες με πολλούς αναπληρωματικούς.Μετά το 1-1 και το σπάσιμο έδρας άρχισαν να μιλούν ανοιχτά πολλοί για λάθος επιλογή γιατί οι Σικάγο έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους,αλλά γενικά είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί.

Ξημερώματα στο 3ο μάτς στην έδρα του Σικάγο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι εξαιρετικός και οι Μπάκς διέλυσαν με 30 πόντους διαφορά(111-81)τους Σικάγο και με φρένο στην τέταρτη περίοδο στην οποία μπήκαν με 31 πόντους διαφορά και με “κλειδωμένα”όλα τα ατού των Μπουλς.

Η εντυπωσιακή απόδοση γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή αφού οι Μπάκς έπαιζαν χωρίς τον βασικό σουτέρ και φορ Κρις Μίντλεττον.

Ο Γιάννης έβαλε σε 29 μόλις λεπτά συμμετοχής 18 πόντους και πρόλαβε να πάρει 8 ριμπάουντ και να δώσει 9 ασίστ,μια ανάσα απο το τριπλ.

Ο αδελφός του Θανάσης έπαιξε 8 λεπτά και έβαλε 4 πόντους.

Αντίθετη ήταν η εικόνα του Ολυμπιακού και όλων των ατού του.Η Μονακό του Μάϊκ Τζέϊμς τους κλείδωσε όλους και δεν άφησε κανέναν να ανέβει τους 12 πόντους.Τελικό σκορ με σπάσιμο έδρας στο ΣΕΦ 96-72.Ομως φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός όταν ο Τζέίμς μόνο στην τρίτη περίοδο έβαλε 16 πόντους με 4/5 τρίποντα άφησε το ματς και το μυαλό του πήγε στο πως θα ανταποδώσει το σπάσιμο έδρας στο Μονακό.Σλούκας -Γουόκαπ-Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ ήταν σε κακή βραδιά και οι τέσσερεις έβαλαν συνολικά μόνο 44(9+9+12+14 αντίστοιχα) 44 πόντους