Αρχική Δικαιοσυνη Ο Αμερικάνος…κερατάς και η προστασία των Ελλήνων απατεώνων από το νόμο που...

Ο Αμερικάνος…κερατάς και η προστασία των Ελλήνων απατεώνων από το νόμο που προστατεύει τάχα τα προσωπικά δεδομένα!Διαβάστε,δείτε και…φρίξτε ελεύθερα!

32

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

O πίνακας πάνω είναι “φρέσκο”χαστούκι στην ελληνική πολιτική σκηνή,στην κυβέρνηση κατά κύριο λόγο,χωρίς βέβαια να αφήνει απέξω και τα λοιπά Κόμματα στο μέτρο που εκείνα έχουν άλλου είδους κανόνες για δικά τους στελέχη.

Είναι πίνακας του ευρωβαρόμετρου και λέει ότι οι έξη στους δέκα Ελληνες θεωρούν ότι δεν λειτουργεί δημοκρατικά το καθεστώς στην Ελλάδα.

Πχ.μην λησμονάμε ότι “δεν έσκισε και τα ιμάτιά του”ο ΣΥΡΙΖΑ όταν στελέχη του πιάστηκαν με κάτι θηριώδη ποσά αδικαιολόγητα,την ώρα που στα δικαστήρια σέρνονται πολίτες για κάτι μικροποσά.

Δεν κύκλωσε συμβολικά έστω τη Βουλή η αντιπολίτευση όταν διαπίστωσε ότι η απέναντι πλειοψηφία έδωσε συγχωροχάρτι και έκανε τιμητές τους αρχικλεφταράδες του τόπου,όπως απεικονίζονται στη λίστα Λαγκάρντ,στη λίστα Παναμά,στη λίστα Μπόργιανς…

Δεν υπερασπίστηκε σθεναρά κανένα μη συστημικό δημοσιογράφο που σκάλισε ένα έγκλημα που αφορούσε την καρδιά του”σύστηματος”,δηλαδή τα εγκλήματα του Χρηματιστηρίου-ΜΜΕ,τα εγκλήματα στο χώρο της Υγείας.

Π.χ. ο άγνωστος στο ευρύ κοινό δημοσιογράφος Χαλκίδας Τσοκάνης με την δική του ιδιοπροσωπία έγινε στόχος εξόντωσης από ομάδα πολιτικών-δικαστικών της περιοχής όταν ασχολήθηκε με τα σκάνδαλα κορυφαίων τοπικών παραγόντων.Οπως σε κάθε επαρχιακή πόλη οι τοπικές πολιτικές εξουσίες έχουν καθυποτάξει τις τοπικές δικαστικές αρχές με στήριξη από την κεντρική σκηνή.

Αυτούς τους βραχίονες στήριξης της διαφθοράς ούτε τους ονοματίζει,ούτε τους κυνηγά δημόσια η Αντιπολίτευση και τα περισσότερα εγκλήματα σκεπάζονται με την μη δημοσιότητα και το κουκούλωμα μέσω δικαιοσύνης.

Ετσι φτάσαμε να θεωρείται δημοκρατική απονομή Δικαιοσύνης η διεξαγωγή δικών,όπως του Γιάννου Παπαντωνίου και πλειάδας άλλων υπουργών 20 και 25 χρόνια μετά τις πράξεις.

Το κουκούλωμα ολοκληρώνεται με την απαγόρευση δημοσίευσης των ονομάτων όσων δικάζονται και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ.

Πατήστε να δείτε αν θα σας βγουν τα ονόματα των 3 κρατικών γιατρών που καταδικάστηκαν σε 45 χρόνια κάθειρξης για 120 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς τους.

Μας κάλεσε τότε και μας έδωσε στοιχεία και ακλόνητες αποδείξεις ο τότε εισαγγελέας κατά της διαφθοράς.

Μας είπε ότι δεν γλιτώνουν με τίποτα διότι τους έπιασε με τους λογαριασμούς  34,38 και 42 εκατομμυρίων σε έγγραφα επίσημα.Και να γράψουμε και τα ονόματά τους.Καμμένοι από παρόμοια περιστατικά δεν τα γράψαμε και ο Εισαγγελέας …θύμωσε και δεν ξεθύμωσε ούτε όταν του ζητήσαμε να τα δώσει σε έναν πολιτικό όποιου Κόμματος για να ζητήσει επιτάχυνση του ρυθμού χελώνας της δίκης…

Ευτυχώς που δεν τα γράψαμε.Μεσούντος του Αυγούστου που ΔΕΝ διεξάγονται δίκες,παρά κατ εξαίρεση,οι τρεις ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ!Και ύστερα ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ που είχαν παραπεμφθεί για παρόμοιους θηριώδεις λογαριασμούς…

Ετσι κανένας της Αντιπολίτευσης δεν παρενέβη όταν η Δικαιοσύνη μας είπε ότι ο απατεώνας που έστειλε στο θάνατο η τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους παριστάνοντας τον γιατρό σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και σε παρέα με ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ έδρασε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα και δεν είχε ευθύνη,ούτε γιατί του έδωσε το νυστέρι…

Αρχικά παραπέμφθηκαν 17 άτομα μεταξύ τους και γιατροί.Καταδικάστηκε ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!Ο ψευτογιατρός Κοντοστάθης που κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό και σύντομα θα είναι ελεύιερος με…μεροκάματα στη φυλακή και καλή διαγωγή…

Ουδείς Εισαγγελέας επενέβη,ενώ κάποιοι απο δαύτους ασκούν εφέσεις και αναιρέσεις που τους έρχονται γραμμένες κατευθείαν από δικηγόρους Τραπεζών.

Είπαμε σε κάποιον αντιπολιτευτικό σχηματισμό να παρέμβει και να λέει τα σκάνδαλα με το όνομά τους.

Και μας είπε ότι “δεν πρέπει να λέγονται και να γράφονται ονόματα πριν την αμετάκλητη καταδίκη γιατί είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων”.

Υποκρισία,υποκρισία,υποκρισία…

Δείτε π.χ. δημοσιευμένες σε νομικά περιοδικά κλπ αποφάσεις του Αρείου Πάγου καταδικαστικές.Ολες δημοσιεύονται με τα…αρχικά των απατεώνων που καταδικάστηκαν αμετάκλητα,αντί να υπάρχει μια καλά οργανωμένη υπηρεσία,στην οποία να καταφεύγει οποιοσδήποτε και να παίρνει τις αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις πλήρεις και με ονόματα “στο όνομα της προστασίας του ελληνικού λαού”.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Ιδού τι λέει ο νόμος που χαϊδεύουν ΟΛΑ τα κόμματα και ισχύει σήμερα για τα προσωπικά:

“”Ευαίσθητα δεδομένα”, τα δεδομένα που αφορούν τη φυλετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε ένωση, σωματείο και συνδικαλιστική οργάνωση, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια και την ερωτική ζωή, καθώς και τα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες (με την παρ. 1 άρθρου 18 του Ν. 3471/2006 και στη συνέχεια με την παρ. 3 άρθρ. 8 του Ν. 3625/2007, ρυθμίστηκαν οι περιπτώσεις, όπου, ειδικά για τα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες, δύναται να επιτραπεί η δημοσιοποίηση μόνον από την εισαγγελική αρχή).

γ) “Υποκείμενο των δεδομένων”, το φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί, δηλαδή μπορεί να προσδιορισθεί αμέσως ή εμμέσως, ιδίως βάσει αριθμού ταυτότητας ή βάσει ενός ή περισσότερων συγκεκριμένων στοιχείων που χαρακτηρίζουν την υπόστασή του από άποψη φυσική, βιολογική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική, πολιτική ή κοινωνική…”

Αυτός ο νόμος ,όπως βλέπετε δεν διαχωρίζει ούτε την ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ καταδίκη ενός απατεώνα και ΔΕΝ μπορούμε στην Ελλάδα να δημοσιεύουμε το όνομά του,παρά μόνο αν ζητήσουμε και λαβουμε άδεια από κάποιον εισαγγελέα!!!

Πολύ περισσότερο είναι προσωπικά δεδομένα να δημοσιοποιήσουμε π.χ. ποιός αρμόδιος υπουργός είχε δημιουργήσει ερωτική φωλιά στο…Γηροκομείο,την ώρα που οι διοικήσεις του καλύπτοντάς τον άφηναν χωρίς καταγραφή και με ιδιοτελή διαχείριση τα χίλια ακίνητα του Γηροκομείου και οι σχετικές δίκες και καταδίκες σέρνονται ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ στα δικαστήρια από το 2000!!!

Ακόμα χειρότερα σέρνονται τα σκάνδαλα με αποπλανήσεις ανηλίκων και άλλα όταν αφορούν επώνυμους και ισχυρούς.

Που βρίσκονται οι υποθέσεις του εικονιζόμενου με την πολιτική εξουσία κυρίου;

Ολως τυχαίως η πλειοψηφία των δικαστών τον ΑΘΩΩΣΕ για τις πράξεις βιασμού ανηλίκων που έγιναν πριν…10 χρόνια(!!!) και καταδικάστηκε μόνο από τους ενόρκους…

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η αθώωσή του στο δεύτερο βαθμό.Μια ψήφος ενόρκου λείπει…

Κατεδαφίστηκαν ή έγιναν νόμιμοι οι κατεδαφιστέοι όροφοι του άλλου σανδαλοφόρου του προεδρικού Μεγάρου μια και γίνεται τώρα λόγος για “καμία ανοχή στις αυθαιρεσίες”;

Δεν αναφερόμαστε στο σπίτι του,αλλά στο κτήριο-ξενοδοχειο του,το οποίο μας είπαν ότι με αυθαιρεσίες κόβει τη θέα στην Ακρόπολη και είναι δίπλα της και δίπλα στην πύλη του Αδριανού.

Αν είναι όλα νόμιμα ποιός και γιατί επι δεκαετίες τα έβγαζε κατεδαφιστέα και σε εκκρεμότητα,ακόμα και όταν τον καλούσαν στο προεδρικό μέγαρο;

Με βάση αυτό το νόμο περι προστασίας προσωπικών δεδομένων ο Κώστας Βαξεβάνης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων αφού δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ με τους Γιάννους,τους Τράγκες,τους Κοντομηνάδες,τους Μπομπολαίους,τον κύριο που προμήθευε με οικόπεδα στην Πάρνηθα πολιτικούς,δικαστές,δημοσιογράφους,επιχειρηματίες,αλλά και μερικούς επιθεωρητές του…Γενικού λογιστηρίου του Κράτους που υποτίθεται ότι ήλεγξαν και έβγαλαν καθαρούς υφισταμένους τους για διάφορα σκάνδαλα και βρέθηκαν όλοι μαζί στη λίστα Λαγκάρντ!!!

Ενας τυχαίος πρωτοδίκης τον αθώωσε κρίνοντας ότι δεν υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Οοοοχι!Δεν καθάρισε.Εισαγγελέας έκανε έφεση και φτου και απο την αρχή η δίκη.

Τότε βρέθηκαν άλλοι τρεις δικαστές και πάλι τον αθώωσαν από μια κατηγορία τόσο καταφανώς άδικη και προσβλητική για το επίπεδο της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Και όμως…Ο πολιτικός και προοδευτικός και ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ του κρατικού μας πανεπιστημίου Χρυσόγονος(της προοδευτικιάς Αντιπολίτευσης βεβαίως,βεβαίως…)είχε δηλώσει ανερυθρίαστα και ΠΡΙΝ τον χαστουκίσουν οι προαναφερόμενοι δικαστές:

«Η υποκλοπή και εν συνεχεία δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ συνιστά ποινικό αδίκημα»!!!

Πέρασαν από τότε 10 χρόνια και ο ίδιος Χρυσόγονος γράφει άρθρο στο ΜΜΕ του… Κώστα Βαξεβάνη και μεταξύ άλλων γράφει και τα εξής:

“…Για τους ίδιους περίπου λόγους η παγκόσµιας απήχησης ΜΚΟ ∆ιεθνής ∆ιαφάνεια στην ετήσια έκθεσή της του 2023 για την αντίληψη διαφθοράς υποβάθµισε τη χώρα µας από το 52 (άριστα το 100, χειρότερο το 0) στο 49, κάτι που µεταφράζεται σε πτώση από την 51η θέση µεταξύ των κρατών του πλανήτη στην 59η. Η έκθεση αξιολογεί αρνητικά τις κυβερνητικές παρεµβάσεις για τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, την ευρέως διαδεδοµένη πρακτική αγωγών µε εξωφρενικού ύψους αξιώσεις αποζηµίωσης από εµπλεκόµενα πρόσωπα σε βάρος δηµοσιογράφων µε στόχο τη φίµωσή τους, την υπερσυγκέντρωση της ιδιοκτησίας ΜΜΕ σε πρόσωπα µε στενούς δεσµούς µε την πολιτική «ελίτ» κ.ά.

Ολα αυτά αποτελούν επιµέρους όψεις του ελλείµµατος δηµοκρατίας και κράτους δικαίου το οποίο υφίσταται de facto στη χώρα µας σε σύγκριση µε τα άλλα κράτη-µέλη της Ενωσης και δεν µπορεί να συγκαλυφθεί µέσω της επικράτησης του κυβερνώντος κόµµατος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Η ψήφος του 40% δεν συνιστά κολυµβήθρα του Σιλωάµ σε σχέση µε τα ατοµικά και πολιτικά δικαιώµατα…”

Άρα όλα καλά και έτσι γίνεται στην Ελλάδα για όλους ή μήπως για λίγους των συστημάτων εξουσίας;

Οοοοχι βέβαια…

Με χαρά μεγάλη τα ΜΜΕ βγάζουν στη φόρα ακόμα και τις καθαρά και μακριά απο εξουσίες ερωτικές σχέσεις μιας παντρεμένης,αλλά και φωτογραφίες του…κερατά,ο οποίος διαπομπεύεται ως…κερατάς, χωρίς καμία απολύτως ευθύνη και πολύ περισσότερο καταδίκη του.

Δείτε το ρεπορτάζ με φωτογραφίες και ονόματα ,όπως δημοσιευθηκε ΠΡΟΧΘΕΣ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και φαντασθείτε πόσες υποκριτικές συλλήψεις και αυτόφωρα για παραβίαση προσωπικων δεδομένων θα είχαμε στην Ελλάδα αν στη θέση των δυο πρωταγωνιστών ήταν Ελληνες πολιτικοί,επώνυμοι.Και πόσες δηλώσεις Χρυσόγονων για ποινικά αδικήματα:

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

“ΗΠΑ: 45χρονη εκπαιδευτικός έγινε τσακωτή γυμνή με 17χρονο στο αυτοκίνητο του συζύγου της που είναι στέλεχος του υπ. Άμυνας

Η Έριν Γουόρντ παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον 17χρονο – Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 ετών

 

Η περιπέτεια για την 45χρονη Έριν Γουόρντ ξεκίνησε τα ξημερώματα της 13ης Απριλίου όταν η αστυνομία της πολιτείας Ντάγκλας ενημερώθηκε για ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε αδιέξοδο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν για έλεγχο βρήκαν την Γουόρντ γυμνή και να ντύνεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου το οποίο ήταν στο όνομα του συζύγου της.

Στη θέα των αστυνομικών ο 17χρονος μπήκε στη θέση του οδηγού και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει, όμως δύο τετράγωνα αργότερα τράκαρε. Ο ίδιος προσπάθησε να ξεφύγει φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο και το μποξεράκι του αλλά τελικά εντοπίστηκε μια ώρα αργότερα.
Στους αστυνομικούς η 45χρονη είπε ότι ήταν αναπληρωτής εκπαιδευτικός σε σχολείο και εκεί είχε γνωρίσει τον 17χρονο με τον οποίο, όπως είπε, είχαν σεξουαλικές επαφές.
ipa-ekpaideftikos3

 

Στην Νεμπράσκα η ηλικία στην οποία θεωρείται ότι υπάρχει συναίνεση είναι από τα 16 και γι΄αυτό η Γουόρντ δεν κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου αλλά για σεξουαλική κακοποίηση κινδυνεύοντας με φυλάκιση έως 20 έτη.

Ο σύζυγος της 45χρονης

Ο 53χρονος σύζυγος της εκπαιδευτικού, ο Γουίλιαμ Ντάγκλας Γουόρντ, έχει υπηρετήσει για σχεδόν δύο δεκαετίες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ έχοντας τοποθετηθεί, μεταξύ άλλων, στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή του Commander’s Action Group και ανώτερος σύμβουλος στο United States Strategic Command, μια στρατιωτική ομάδα που εντοπίζει και αναχαιτίζει απειλές κατά των ΗΠΑ.

Ο 53χρονος είχε αποφοιτήσει, επίσης, το 2021 από σχολή του Χάρβαρντ με μάστερ στις πολιτικές επιστήμες και την διακυβέρνηση.

ipa-ekpaideftikos2
ipa-ekpaideftikos4

Χρειάζεστε και κάτι ακόμα για να κρίνετε τον φαρισαϊκό νόμο που ισχύει στην Ελλάδα και προστατεύει τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από αυτό που η ΕΣΗΕΑ έχει προμετωπίδα: “Η δημοσίευσις είναι ψυχή της Δημοκρατίας”;