Αρχική Διεθνη Ντροπή στον διάσημο Νόαμ Τσόμσκι,στους πολιτικούς και ζάμπλουτους προστάτες παιδεραστών και μια...

Ντροπή στον διάσημο Νόαμ Τσόμσκι,στους πολιτικούς και ζάμπλουτους προστάτες παιδεραστών και μια φοβερή δήλωση του Νικ.Νικολόπουλου που ζητά έρευνα για καταγγελία ότι δικαστική απόφαση γράφτηκε πριν γίνει η δίκη!!!

1025

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ορισμένοι άνθρωποι της εξουσίας είναι γνωστό ότι έχουν όχι απλώς αλλεργία,αλλά μίσος στα Μέσα Ενημέρωσης γιατί απλά φοβούνται όταν θα έρθει η ώρα της αποκάλυψης και θα πρέπει να απαντήσουν π.χ. γιατί χρησιμοποιούν τα άθλια μηχανήματα παρακολούθησης “πρέντατορ” και αναγκάζουν την “Ουάσιγκτον Πόστ” τους “Τάϊμς” και την Γουόλ Στρίτ Τζέρναλ” να γράψουν ότι διακυβερνούν όπως η Χούντα στις σκοτεινότερες εποχές της.

Εξουσία είναι και οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες που είναι μπροστινοί και πισινοί σε λαμπρές ,αλλά και βρόμικες δουλειές και αυτοί που θα διακινήσουν τα χρήματα από τις μίζες,αλλά και ως το σημείο να βγάζουν αυτούς που θέλουν στα κρατικά πανεπιστήμια ώστε να “βαφτίζονται” πνευματικοί και καθηγητές διάφοροι είτε μη επιστήμονες,είτε επιστήμονες μεν κακοποιοί δε…

Εξουσία είναι και οι πνευματικοί άνθρωποι και όταν διακρίνονται και φτάνουν στην κορυφή και “διδάσκουν” ακόμα και με το πως βήχουν και όταν συναναστρέφονται με πολιτικούς και επιχειρηματίες και δείχνουν με τις συναναστροφές,πράξεις και ομιλίες τους την σωστή πορεία των πάντων.Δείχνουν το “δρόμο”στο φτωχό ορφανό,μέχρι και στο πιο πλουσιόπαιδο της γης,δηλαδή το “παιδί” του Μπιλ Γκέϊτς,του Ελον Μάσκ,του Ρότσιλντ,του Τομ Χάνκς Γούντι Αλλεν…

Εμπιστοσύνη στους ανθρώπους αυτών των εξουσιών;

Καμία!Κάθε μέρα με κάθε πράξη τους πρέπει να την αποδεικνύουν.

Προσέξτε την διήγηση μιας γυναίκας λίαν επίκαιρη καθώς ορκίστηκε βασιλιάς με την παρουσία σχεδόν όλων των ηγετών του κόσμου και πνευματικών ανθρώπων και της δικής μας Αικατ.Σακελλαροπούλου ο Κάρολος ” διεστραμμένος καραγκιόζης φίλος της Ελλάδας κατά Σακελλαροπούλου” της Αγγλίας:

«Ξύπνησα τα ξημερώματα και αισθάνθηκα πως κάποιος είναι δίπλα στο κρεβάτι μου, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου… Αν δεν υπακούσεις αυτές τις εντολές, μπορεί να βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η Νταϊνα της Αγγλίας».

Την διήγηση κάνει η Κορίνα Λάρσεν  σε ντοκυμαντέρ-έρευνα που προβάλλεται τώρα παγκοσμίως.

Η Λάρσεν(φωτογραφία πάνω) πήγε ως…δασκάλα στο κυνήγι του βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας,έκανε φυσικά (και με αυτήν…)ερωτική σχέση,της γέμισε τους λογαριασμούς με εβδομήντα έξη(76) εκατομμύρια ευρώ από μίζες και όταν εκείνη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την πολύχρονη κρυφή ερωτική τους σχέση με το τεράστιο οικονομικό έγκλημα είχε συνέπειες.

Αυτός που ήταν δίπλα στο κρεβάτι της στο Λονδίνο του Καρόλου και μπήκε χωρίς να το καταλάβει ήταν ο τότε επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας, Φέλιξ Σανζ Ρόλνταν, ο οποίος την είχε “επισκεφθεί” στο Λονδίνο. Μάλιστα, η ίδια υποστηρίζει πως φοβήθηκε για τη ζωή της και επέστρεψε στο σπίτι της, στην Ελβετία. Εκεί βρήκε ένα βιβλίο που αναφερόταν στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και δέχθηκε ένα παράξενο τηλεφώνημα με απόκρυψη, στο οποίο της μίλησαν για κάποια τούνελ και εκείνη το συνδύασε με τον θάνατο της «πριγκίπισσας του λαού», η οποία έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 1997, μετά από τροχαίο σε τούνελ στο Παρίσι.

Η σύγχρονη αυτή έρευνα αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν συσχετισθεί με άλλα σύγχρονα εγκλήματα που αποκαλύπτονται και από τα οποία αρμόδια να προστατεύει τους πάντες είναι η Δικαιοσύνη.

Στο τέλος αυτού του ρεπορτάζ θα διαβάσετε μια καταγγελία του Νίκου Νικολόπουλου,όπως την είδαμε δημοσιευμένη στο documento.gr και λέει ότι θα προσφύγει σε κάθε αρχή εντός και εκτός Ελλάδας αν επαληθευτεί η πληροφορία ότι Ελληνες δικαστές είχαν γράψει απόφαση για υπόθεση ΠΡΙΝ εκδικαστεί η υπόθεση και ακουστούν όλες οι πλευρές!!!

Θυμηθήκαμε κάτι Ελληνες δικαστές οι οποίοι στη δεκαετία του 1990-1999 είχαν υιοθετήσει την “πληροφορία” από ισοβίτη ότι ο μακαρίτης Δημήτρης Ρίζος ανήκε στη…17 Νοέμβρη (!!!)και στα πλαίσια αυτά είχε δολοφονήσει τον εκδότη του “Ελεύθερου Τύπου”(σκοτώθηκε σε τροχαίο) Αρη Βουδούρη και είχε συμμετοχή στο ριφιφι της Τράπεζας Εργασίας!!!

Μην χαμογελάτε δύσπιστα.Είναι εντελώς …συγχρονη η υπόθεση,έχει στενή σχέση με την καταγγελία Νικολόπουλου και με τα Κόμματα εξουσίας,αλλά δεν ειναι του παρόντος…

Το ρεπορτάζ αφορά την αξιοπιστία και την πίστη σε δημοκρατικές αρχές,η οποία για κανέναν δεν είναι δεδομένη,ακόμα και για τον …Νόαμ Τσόμσκι.

Στη Σερβία έγιναν δυο απανωτά εγκλήματα με δολοφονίες μικρών παιδιών,από συμμαθητή τους και έναν 20χρονο.

Ο Υπουργός Παιδείας της Σερβίας Μπράνκο Μπούζιτς υπέβαλε άμεσα την παραίτησή του και μεταξύ άλλων έγραψε και το εξής:

“Η παραίτηση είναι μια προσωπική, αλλά και πολιτική πράξη, στις ανεπτυγμένες δημοκρατικές κοινωνίες και στην περιοχή μας, πολύ συχνά ένδειξη αδυναμίας. Αφήστε το κοινό να κρίνει”.

Σκεφτείτε αν έχετε διαβάσει παρόμοια δήλωση στην Ελλάδα διαχρονικά.Η πρόσφατη του Κ.Καραμανλή για την τραγωδία των Τεμπών ήταν πάντως κοντά σε αυτή,αφού μεταξύ άλλων είχε γράψει:

“…Σε αυτά τα 3,5 χρόνια, κάναμε κάθε προσπάθεια για να βελτιώσουμε αυτή την πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι προσπάθειες αυτές δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν ένα τέτοιο δυστύχημα. Κι αυτό είναι πολύ βαρύ για όλους μας και για εμένα προσωπικά.

Όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε σαν να μην συνέβη. Είμαι λίγα χρόνια στην πολιτική, αλλά θεωρώ απαραίτητο στοιχείο της Δημοκρατίας μας οι πολίτες της χώρας μας να εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα. Αυτό λέγεται πολιτική ευθύνη…”

Η ευαισθησία και η πίστη στις δημοκρατικές αρχές και αξίες λοιπόν κάποιων πολιτικών και δημοσίων προσώπων υπάρχει.Αλλά δεν είναι δεδομένη για όλους,ακόμα και για ανθρώπους σαν τον διάσημο Νοαμ Τσόμσκι.

Η περίφημη αμερικάνικη εφημερίδα Wall Street Journal αποκαλύπτει μερικά από τα πιο τρανταχτά ονόματα που ήταν στην ατζέντα του διαβόητου Τζέφρι Επστάϊν.

Του παιδεραστή ,ο οποίος αφού προφυλακίστηκε και απείλησε τρανταχτά ονόματα με αποκαλύψεις δολοφονήθηκε-σύμφωνα με τον δικηγόρο του-στις φυλακές του Μανχάταν,όπου παράνομα είχε προφυλακιστεί αντί να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή.

Η φυλακή αυτή έχει την ιδιαιτερότητα της…σκληρής αφού τα κελιά ορισμένων και μεταξύ αυτών και του Επστάϊν παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση μην τυχόν και αυτοκτο νήσουν οι κρατούμενοι ή…ή…κλπ

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο (και)χρηματιστής Επστάϊν  είχε συναντηθεί με πολλούς από τους ανθρώπους αυτούς,ΜΕΤΑ την πρώτη του καταδίκη για σεξουαλικά εγκλήματα.

Το 2008 είχε δηλώσει ένοχος το 2008 για προσέλκυση και προμήθεια ανηλίκου για πορνεία…Κρατήστε το έτος και προσέξτε τα υπάλοιπα και ύστερα κάντε σκέψεις για παρόμοια στην Ελλάδα που πάντα μένουν αδιευκρίνιστα και μακριά απο τα “συστημικά ΜΜΕ” που ούτε βλέπουν,ούτε ξέρουν για ανάλογα στην Ελλάδα εγκλήματα…

Ο Επστάϊν “καθάρισε” με τη βοήθεια ανθρώπων της εξουσίας τότε.Μεταξύ αυτών και του σουπερ εκδότη Μάξουελ με του οποίου την κόρη(καταδικάστηκε ήδη) διέπραττε τα εγκλήματα κατά ανηλίκων.

Το 2019 συνελήφθη όμως εκ νέου με την κόρη Μάξουελ,με την κατηγορία ότι συναργάζονταν και προμήθευαν σε επωνύμους με τη μορφή της εμπορίας ανθρώπων(ανηλίκων κ.α.)για σεξουαλική εκμετάλλευση και “αυτοκτόνησε” στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη.
Το ρεπορτάζ της πσίγνωστης αμερικανικής εφημερίδας στηρίζεται σε χιλιάδες σελίδες ηλεκτρονικών μηνυμάτων και χρονοδιαγραμμάτων από το 2013 έως το 2017 κυρίως.ΜΕΤΑ την πρώτη ομολογία δηλαδή…

Στα ονόματα που αναφέρονται είναι οι διάσημοι Μπίλ ΓΚέϊτς,η κυρία Ρότσιλντ,ο Γούντι Αλλεν και ο περίφημος κορυφαίος πνευματικός Νόαμ Τσόμσκι.

Η εφημερίδα έσπευσε να πάρει από όλους απαντήσεις στο πότε και που και γιατί συναντήθηκαν με τον ήδη σεσημασμένο πανίσχυρο παιδεραστή.

Όλοι απάντησαν εκτός από εκείνον που θα περίμενε κανείς να απαντήσει πιο πρόθυμα.Τον Τσόμσκι!!!

Τι είπαν:

Γούντι Άλεν
Ο σκηνοθέτης φαίνεται ότι βρέθηκε σε δεκάδες δείπνα με τη σύζυγό του Σουν-Γι. Τον Οκτώβριο του 2014, ο Επστάιν προγραμμάτισε ο Άλεν να κάνει μαθήματα μοντάζ στο αρχοντικό του, σε καλεσμένους που θα παρακολουθούσαν την ταινία «Ψυχώ» του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε «Ο Γούντι δεν είχε ποτέ επαγγελματική συνάντηση με τον Επστάιν και ούτε μία φορά δεν πέρασε χρόνο μαζί του χωρίς να είναι παρούσα και η (συζυγός του και ανήλικη όταν έκανε σχέση μαζί της θετή του κόρη!!!) Σουν-Γι».

Νόαμ Τσόμσκι
Ο παιδεραστής κανόνισε αρκετές συναντήσεις το 2015 και το 2016 με τον συγγραφέα και πολιτικό ακτιβιστή Νόαμ Τσόμσκι, ενώ ήταν καθηγητής στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης. Ο ίδιος απάντησε σε e-mail: «Η πρώτη απάντηση είναι ότι δεν σας αφορά. Η δεύτερη είναι ότι τον γνώριζα και συναντιόμασταν περιστασιακά».

Ετσι απάντησε.Χωρίς αιδώ,χωρίς ντροπή…

Το 2015, ο Επστάιν σχεδίαζε να ταξιδέψει με τον Τσόμσκι και τη σύζυγό του και να δειπνήσουν και με τον Γούντι Άλεν και τη Σουν-Γι.
«Αν υπήρχε πτήση, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω, θα ήταν από τη Βοστόνη στη Νέα Υόρκη, 30 λεπτά», είπε ο κ. Τσόμσκι προσθέτοντας: «Δεν γνωρίζω την αρχή που απαιτεί να σας ενημερώσω για μια βραδιά που πέρασα με έναν μεγάλο καλλιτέχνη».

Μπιλ Γκέιτς

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Microsoft ήταν προγραμματισμένο να περάσει περισσότερες από έξι ώρες συνοδεύοντας τον Επστάιν σε συναντήσεις, στις 8 Σεπτεμβρίου 2014, σύμφωνα με την έρευνα. Πολλές συναντήσεις προγραμματίστηκαν στην έπαυλη.

Απάντησε στην εφημερίδα ότι συζήτησε για φιλανθρωπίες και ότι ήταν λάθος οι συναντήσεις. «Όπως έχει πει ο Μπιλ πολλές φορές στο παρελθόν, ήταν λάθος που συναντήθηκε ποτέ μαζί του και το έχει μετανιώσει βαθιά».

Αριάν ντε Ρότσιλντ

Η Αριάν ντε Ρότσιλντ, της διάσημης τραπεζικής οικογένειας, είχε πάνω από 12 συναντήσεις με τον παιδεραστή, που φέρεται ότι ζητούσε συμβουλές. Η ίδια, διευθύνουσα σύμβουλος της ελβετικής ιδιωτικής τράπεζας Edmond de Rothschild Group, διαπραγματεύτηκε μια σύμβαση ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Επστάιν το 2015, για να έχει ανάλυση κινδύνου και άλλες υπηρεσίες στην τράπεζά της.Το 2019, μετά τη σύλληψη του Επστάιν, η τράπεζα διέψευσε ότι η ντε Ρότσιλντ συναντήθηκε με τον Επστάιν και διέψευσε ότι είχε επιχειρηματικές σχέσεις μαζί του. Ωστόσο, αναγνώρισε στην Wall Street Journal ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν ακριβές.

Λόρενς Σάμερ

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και πάλαι ποτέ πρόεδρος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Λόρενς Σάμερς είχε περισσότερες από 12 προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Επστάιν από το 2013 έως το 2016. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και αρκετά δείπνα.

Ο Σάμερς έστειλε email στον Επστάιν το 2014 και ζήτησε βοήθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων για ένα διαδικτυακό ποιητικό έργο στο οποίο εργαζόταν η σύζυγός του, καθηγήτρια του Χάρβαρντ Ελίζα Νιου. Το 2016, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συνδέεται με τον Επστάιν δώρισε 110.000 δολάρια στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Νιου, όπως δείχνουν τα φορολογικά αρχεία.

Ο Σάμερς «λυπάται βαθύτατα που ήρθε σε επαφή με τον Επστάιν μετά την καταδίκη του» και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός της Νιου «λυπάται που δέχθηκε χρηματοδότηση από τον Επστάιν», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού. Ο οργανισμός στη συνέχεια έκανε δωρεά σε ομάδα που εργάζεται κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, με ποσό πάνω απ’ αυτό που έδωσε ο Επστάιν.

ΕΛΛΑΔΑ

Στις 18 Ιουνίου στο Ηράκλειο της Κρήτης δικάζονται 6 γνωστά στην κοινωνία του Ηρακλείου άτομα για “πταισματάκια”που έχουν κάτι μήνες φυλακή με εξαγορά.Βιάζαν μια 15χρονη επι χρόνια δίνοντας στον πατέρα της 500άρικα…

Τέτοιες ποιότητας νόμοι των πολιτικών και δικαστές που δεν βρήκαν κακούργημα…

Ανάλογη η μεταχείριση και τόσων άλλων παρόμοιων εγκλημάτων στην Ελλάδα,μηδέ του Αρσακείου και του κολλεγίου εξαιρουμένων…

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι ή όχι να πει κανείς στον Τσόμσκι “δε μας παρατάς βρε πνευματικέ άνθρωπε που τολμάς να αμφισβητείς εσύ τον ελεγκτικό ρόλο του Τύπου στις δημοκρατίες;”

Στον ελληνικό τύπο αναδείχθηκε (DOCUMENTO κ.α.)μια εξαιρετικά σημαντική δήλωση του Νίκου Νικολόπουλου.Τα λέει όλα για την ποιότητα της δημοκρατίασς μας αν αποδειχθεί ακριβής:

Η ΔΗΛΩΣΗ

Ο Νίκος Νικολόπουλος σχολιάζοντας τις καταγγελίες της
συνηγόρου του κ. Κασιδιάρη, για  απόφαση των δικαστών του
Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό του κόμματός του από τις εθνικές εκλογές ΠΡΙΝ γίνει συζήτηση της υπόθεσης στο ακροατήριο-διάσκεψη δικαστών ο
επικεφαλής των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», σημείωσε ότι κάτι ανάλογο δεν
έχει προηγούμενο στον σύγχρονο πολιτισμένο δυτικό κόσμο, παρά μόνο σε
ολοκληρωτικά καθεστώτα κάθε μορφής.
«Στα προηγούμενα χρόνια, αυτά οι προγραφές προέρχονταν από πολιτικούς και
γενικά εξουσιαστές, ποτέ από δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι και στις πιο
δύσκολες περιόδους μη δημοκρατικών κυβερνήσεων, κατόρθωναν να είναι πιστοί στο
καθήκον και σε κάθε περίπτωση να κρατούν τα προσχήματα.

Μπορούμε να ξεχάσουμε ποτέ τόσους και τόσους δικαστικούς λειτουργούς που
αρνήθηκαν με τις αποφάσεις τους να προχωρήσουν σε κατάσχεση Μέσων
Ενημέρωσης (εφημερίδα «ΒΡΑΔΥΝΗ») όπως διέταξε η Χούντα, επειδή
δημοσίευσαν δήλωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το Παρίσι;
Έτσι δεν μπορούμε να «καταπιούμε» την προγραφή δικαστικών αποφάσεων πριν
διεξαχθεί ουσιαστική δίκη. Μοιάζει υπακοή στις επιθυμίες ηγετίσκων, οι οποίοι
καταγγέλλονται από τα σπουδαιότερα και ιστορικότερα ΜΜΕ του σύγχρονου δυτικού κόσμου (Ουάσιγκτον Πόστ,Τάϊμς ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού κ.α.) ως
ηγετίσκοι βγαλμένοι από τις σκοτεινότερες περιόδους της Χούντας.»
Ταυτόχρονα ο κ. Νικολόπουλος διεμήνυσε, ότι εάν τα στοιχεία που αναμένεται να
γνωστοποιηθούν, επιβεβαιώσουν τις έως σήμερα καταγγελίες και προκύπτει η
προγραφή αυτή με συμμετοχή φυσικών προσώπων, όποιων και όσο ψηλά και αν
ίστανται, τότε οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» δεσμεύονται ότι θα προσφύγουν
όπου δει, εντός και εκτός Ελλάδας, για την απόδοση των ευθυνών, όπως ο νόμος, το
Σύνταγμα και η ΕΣΔΑ ορίζουν».