Αρχική Ελλαδα Ντροπή σου Κυριάκο!Δώσε στη δημοσιότητα και διώξε τους ανίκανους,ηλίθιους η δόλιους που...

Ντροπή σου Κυριάκο!Δώσε στη δημοσιότητα και διώξε τους ανίκανους,ηλίθιους η δόλιους που έβαλαν στη Βουλή τον ναζιστή του Αζόφ!

1127

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Απίστευτη εξέλιξη στην τραγωδία της Ουκρανίας!

Στη Βουλή των Ελλήνων μίλησε ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι ,την ημέρα της απέλασης Ρώσων διπλωματών,σε ένδειξη στήριξης της Ουκρανίας.

Εγινε γνωστό ότι θα μιλούσαν μέσα απο μαγνητοσκοπημένο βίντεο και δυο Ελληνικής καταγωγής άτομα από την περιοχή της Μαριούπολης και Αζοφικής.

Γνωστότατο και θέμα διένεξης το αδιαμφισβήτητα φιλοναζιστικό τάγμα του ΑΖΟΦ,το οποίο δρά παράλληλα και για χρόνια στην περιοχή.

Η ομιλία του Ζελένσκι στη Βουλή είχε οργανωθεί μέρες νωρίτερα και μέρες νωρόιτερα είχε γίνει γνωστό ότι θα προβληθεί βίντεο με τις ομιλίες δυο Ελληνων της περιοχής.

Και στο νηπιαγωγείο ένας απλός φύλακας του νηπιαγωγείου θα ζητούσε στοιχεία για τους δυο που θα μιλήσουν.

Πόσο μάλλον στη Βουλή,στην οποία ο πρόεδρος Τασούλας εμφανίζεται(τρομάρα του…)ως άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες και κύρος.

Είχε καλέσει στην ομιλία και την πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Απόλυτα σαφές στους πάντες ότι όλα αυτά θα ήταν στο μικροσκόπιο της Ευρώπης,της Αμερικής και φυσικά της Ρωσίας.

Η ομιλία Ζελένσκι έγινε περίπου στις 12-13.00 ώρα Ελλάδας.

Σε λιγότερο απο δυο ώρες  ΟΛΑ τα κόμματα της Αντιπολίτευσης με πρώτον τον Αλέξη Τσίπρακαι απο κοντά ΚΚΕ,Βελόπουλο κλπ ξεσηκώθηκαν αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του ενός απο τους ελληνικής καταγωγής ένα μέλος του νεοναζιστικού τάγματος!

Και φυσικά σέρνουν και καλά κάνουν τα εξ αμάξης στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη,στον πρόεδρο της Βουλής,ενώ καθόλου άμοιρη ευθυνών δεν είναι η συμμετέχουσα με χαρά μεγάλη προεδρία της Δημοκρατίας.

Ως και η πλευρά του Α.Σαμαρά μίλησε για λάθος ,όπως και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Η Κυβέρνηση απάντησε ότι δεν είχε χρόνο να ελέγξει ποιοί θα μιλούσαν.Επιχείρημα με απολύτως καμία αξιοπιστία,αφού μέρες το προετοίμαζε και η Αντιπολίτευση χρειάστηκε μόλις δυο ώρες για να “τσεκάρει” την ταυτότητα του φιλοναζιστή.

Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η αθλιότητα έρχεται την ώρα που αποκαλύπτονται από ηχογραφημένες συνομιλίες Ρώσων στρατιωτών και αξιωματικών.Απο αυτές αποκαλύπτεται ότι σκόπιμα δολοφονούσαν αμάχους για να σκορπίσουν φόβο σε όλους τους Ουκρανούς για να μην αντισταθούν

Στις συνομιλίες αξιωματικοί φωνάζουν “σφάξτε τους και ας είναι άμαχοι”…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα δρόμο για να δείξει υπευθυνότητα:

Να ανακοινώσει ποιοί έκαναν το λάθος ή “λάθος” με τον ναζιστή του ΑΖΟΦ και ότι τους έδιωξε απο την επιτελική θέση που κατέχουν και σήμερα.

Μετά τις αρχικές συγνώμες και βλέποντας την πολύ άσχημη εντύπωση στην κοινή γνώμη η κυβέρνηση αποφάσισε να πουλήσει τρελίτσες του στυλ “δεν μας παρατάτε με τους φιλοναζιστές, ο Πουτιν είναι καλύτερος;” και έτσι επιστράτευσε διάφορες πολυμορφωμένες …κούτρες να τα γράψουν.

Ενας απο δαύτους επιστράτευσε τον ηρωϊκό πρόξενο Ανδρουλάκη της Μαριούπολης ,ο οποίος όμως κράτησε σαφείς αποστάσεις λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με τους Αζόφ,παρότι πολεμούν δίπλα στον ουκρανικό στρατό…