Αρχική Αθλητικα Η Μεγάλη Αικατερίνη του ελληνικού αθλητισμού ξεγύμνωσε την κυβέρνηση διεθνώς!Ντροπήηηη!…

Η Μεγάλη Αικατερίνη του ελληνικού αθλητισμού ξεγύμνωσε την κυβέρνηση διεθνώς!Ντροπήηηη!…

1203

 

Προσέξτε το θέμα και προσοχή,όσοι βάφετε τα μαλλιά σας μην σας φύγει βαφή και μαλλί ταυτόχρονα και έχουμε δράματα.Αντιγράφουμε το θέμα απο το φιλοκυβερνητικό “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” και γράφει τα εξής:

“Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε με δηλώσεις της σε ξένο Μέσο Ενημέρωσης η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2016 στο επί κοντώ, η οποία και έχει σαρώσει τα μετάλλια σ’ όλες τις διοργανώσεις από το 2015 έως το 2019 καταγγέλλει ότι η Πολιτεία της ζήτησε πίσω το πριμ από το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του 2016.

Λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Κατερίνα Στεφανίδη είχε πάρει το χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ και η Πολιτεία δεν αναγνωρίζει τη διοργάνωση και ζητά τόσο από εκείνη όσο και από την Βούλα Παπαχρήστου (χάλκινο στο τριπλούν) να επιστρέψουν τα χρήματα!

«Μου ζητούν πίσω τα χρήματα του 2016»

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είπε στο “Insidethegames“: «Ούτε η Παπαχρήστου, αλλά ούτε και ο Φιλιππίδης δεν θα πάρουν χρήματα για τα μετάλλια που κατέκτησαν το 2017 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και αν συνεχίσουν αυτό θα επηρεάσει και άλλους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του 2019.

Αυτό επηρεάζει και εμένα αλλά όχι και τόσο γιατί θα έπαιρνα το 20% επειδή έχω καλύτερα μετάλλια στον ανοικτό στίβο με εξαίρεση το ευρωπαϊκό του 2018. Το τρελό είναι ότι ζητάνε πίσω χρήματα από το 2016 και όχι από κάποιον άλλον χρόνο και ο νόμος υπάρχει από το 1999.

Οπότε σίγουρα αισθανόμαστε ότι στοχοποιούμαστε. Προσπαθούν να βρουν τρόπους να γλιτώσουν χρήματα πληγώνοντας αθλητές και βασικά πηγαίνοντας κόντρα στους νόμους με αστείες δικαιολογίες.

Ο νυν υπουργός υποτίθεται ότι θα προσπαθούσε να το λύσει, αλλά έχουν περάσει πολλοί μήνες που δεν υπήρχε πρόοδος και ο Υπουργός δεν απαντά καν στα mail που του στέλνει κάθε κάτοχος μεταλλίου σε κλειστό στίβο από το 2016.

Έστειλαν ένα mail στην Ομοσπονδία με το οποίο ρωτούν εάν είναι ισάξιοι οι αγώνες κλειστού και ανοικτού στίβου. Δεν είμαι δικηγόρος αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Όλοι αισθανόμαστε ότι προσπαθούν να μας παγιδεύσουν με αυτή την ερώτηση και ανεξάρτητα από την απάντηση θα βρουν μία δικαιολογία».

Διάλογος με Μαυρωτά

Η Κατερίνα Στεφανίδη δημοσιοποίησε την καταγγελία και στο Twitter γράφοντας: «Φτάσαμε να μας ζητάνε και χρήματα πίσω τελικά».

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς έσπευσε να της απαντήσει δημόσια:«Κατερίνα, όπως ίσως γνωρίζεις από το περιβάλλον σου, προσπαθούμε να βρούμε νομοθετική λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί λόγω του ότι ο νόμος αναγνωρίζει μόνο τις διοργανώσεις ανοικτού στίβου ως επιβραβευόμενες. Το ζήτημα που βρήκαμε, προσπαθούμε να το λύσουμε».

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης από την πλευρά της απάντησε: «Κύριε Μαυρωτά ο νόμος δεν αναφέρεται πουθενά σε συνθήκες. Μόνο σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αλλά ανεξάρτητα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για νομοθετική λύση. Ψάξτε να βρείτε όλα τα email μου που δεν έχουν απαντηθεί».

Στεφανίδη σε Αυγενάκη: «Έχω στείλει 2 email στο γραφείο σας χωρίς να πάρω απάντηση»

Στον διάλογο στα social media μπήκε και ο Λευτέρης Αυγενάκης που έγραψε στην Κατερίνα Στεφανίδη: «Έχεις ήδη ενημερωθεί από 29 Οκτωβρίου, από εμένα & από συνεργάτες της ΓΓΑ, ότι η βούληση είναι ξεκάθαρη: θα λυθεί άμεσα & νόμιμα το ζήτημα. Εκανα σαφές ότι προχωράμε σε νομοθετική ρύθμιση, αφού δεν μπορεί να βρεθεί άλλος τρόπος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία. Καλή συνέχεια».

Άμεση όμως ήταν η απάντηση της Ολυμπιονίκη μας: «Κ Αυγενάκη δεν έχω απολύτως καμία ενημέρωση και έχω στείλει δυο email στο γραφείο σας την τελευταία βδομάδα από τα οποία δεν απαντήθηκε κανένα. Δεν έχω ακούσει από κανέναν για νομοθετική ρύθμιση».

steganidi_teiiter

 

Οπως προσέξατε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν το παρουσιάζει καθόλου φιλικά προς την κυβέρνηση.

Φανταστείτε δηλαδή πόσο άθλια είναι η διαχείριση του θέματος από τους Αυγενάκη και Μαυρωτά και την κυβέρνηση γενικά.

Κατάφεραν να χλευάζουν με τη στάση τους και ό,τι καλύτερο έχει ο ελληνικός αθλητισμός τα τελευταία χρόνια και μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου,μπάσκετ.

Θα γράφαμε για βρεμμένη σανίδα που χρειάζεται σε εκείνους που νυχθημερόν ασχολούνται με την βρόμα του ποδοσφαίρου ,μέσα από το οποίο ξεπλένουν τα χρήματα της διαπλοκής και συντηρούν την διαπλοκή ρυθμίζοντας και τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα.

Τους ξεγύμνωσε όμως μαζί με όλη την κυβέρνηση η ίδια η Κατερίνα Στεφανίδη με όσα τους γράφει.

Τι να γράψουμε ώστε να ντραπούν,αφού δεν ντρέπονται για την γύμνια τους διεθνώς;Υπάρχει κάτι άλλο που θα καταλάβαιναν;