Αρχική Αθλητικα Νίκη για την Εθνικάααρα-Ομάδα στο ΟΑΚΑ πήρε το πρωτάθλημα…

Νίκη για την Εθνικάααρα-Ομάδα στο ΟΑΚΑ πήρε το πρωτάθλημα…

374

Η Εθνική Ελλάδας διέρχεται καλή περίοδο με σοβαρό προπονητή (τον διάσημο Γκουστάβο Πογέτ) στον πάγκο και παίκτες που δεν κάνουν αγγαρεία και έχουν αρχή,μέση και τέλος.

Στο παιχνίδι με την πάντα μαχητική Ιρλανδία,η οποία διαθέτει καλούς παίκτες σε μεγάλες ομάδες εκτός Ιρλανδίας ήταν σοβαρή και καλή.

Στα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε κερδίσει οκτώ κόρνερ!

Ολοι οι παίκτες(Βλαχοδήμος,Μπάλντοκ,Τσιμίκας,Χατζηδιάκος,Μαυροπάνος,Μπακασέτας,Κουρμπέλης,Μασούρας,Πέλκας, Μάνταλος,Παυλίδης) είχαν καλά τρεξίματα,καλή αλληλοκάλυψη,έβαλαν το γκολ με πέναλτυ που κέρδισε,ως εξτρέμ,ο Μπάλντοκ σε χέρι.

Ο ΜΠακασέτας έβαλε το γκολ,η Εθνική προσπάθησε να γίνει σοβαρή και μαζεμένη,αλλά αμυντικά και οι Ιρλανδοί ισοφάρισαν σε κόρνερ και τυχερή ενστικτώδη κίνηση του Κόλλινς.

Ο Μπακασέτας έδωσε μπαλλιά που θύμισε…Μέσι στον Μασούρα που έκανε φοβερή κίνηση δείχνοντας πόσο μεγάλος παίκτης είναι.Εκείνος πλάσσαρε και καθώς η μπάλλα πήγαινε μέσα την αποτελείωσε ο Κόλλινς για το 2-1.

ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

Ο διάσημος εκδότης Ρουπερτ Μέρντοχ ήταν για χρόνια φίλος με τον Ντόναλντ Τράμπ.Και τον στήριζε πολύ με τα πολλά και διάσημα ΜΜΕ που διαθέτει.Οταν ο Τράμπ άρχισε τα δικά του και τις αθλιότητες ο Μέρντοχ αποστασιοποιήθηκε.

Ετσι λοιπόν όταν ο Τράμπ βγήκε και έκανε πια σημαντική ανακοίνωση ο Μέρντοχ έγραψε στην εφημερίδα του “Ανδρας στη Φλόριντα προέβη σε ανακοίνωση”!

Και στο μικρό μονόστηλο έγραψε απλώς το όνομά του.

Με τις δεδομένες αθλιότητες και τους ύμνους στους καταδικασμένους για δολοφονίες στα ελληνικά γήπεδα δεν χρειάζεται τίποτα διαφορετικό.

Και έτσι θα αναφερόμαστε σε όλες τις ομάδες φυσικά.

Η ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα μπάσκετ στο ΟΑΚΑ ήταν ο Ολυμπιακός σε παιχνίδι με τον ΠΑΟ που διεκόπη για τους γνωστούς συνήθεις λόγους…