Αρχική Αθλητικα Νίκες για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ και μπασκετικό Παναθηναϊκό.Ντέρμπι σε Λονδίνο και Μαδρίτη.

Νίκες για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ και μπασκετικό Παναθηναϊκό.Ντέρμπι σε Λονδίνο και Μαδρίτη.

297

Μετά τον Ολυμπιακό και τις δυο δύσκολες νίκες του στην Κύπρο επι τη Ζάλγκιρις (75-72)και την Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός είχε δυο δύσκολες νίκες στο γνωστό και πολύ σημαντικότερο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Μάλιστα στον με 12.000 θεατές τελικό με την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης στην τελευταία τριετία Εφές του Αταμάν ο νυν πια προπονητής του Παναθηναϊκού νίκησε την πρώην ομάδα του με το γνωστό “μαγικό” του Κώστα Σλούκα στο τέλος!!!

Στα 11 δεύτερα πριν το τέλος ο Σλούκας αφού ξεγέλασε όλη την 5άδα της Εφές στην κίνηση πέρασε κάτω απο το καλάθι και σχεδόν πετώντας έβαλε ένα εξαιρετικά δύσκολο καλάθι και εγραψε το τελικό 70-69,αφού η Εφές έπεσε πάνω στην άριστη άμυνα του ΠΑΟ και το τελευταίο σουτ έφυγε μακριά.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Λιθουανό Μπραζντέϊκις,υψους 2,01 ο οποίος είχε διακριθεί ιδιαίτερα στο παγκόσμιο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός εύκολα νίκησε 4-0 την Κηφισιά παίζοντας με 4 Έλληνες και 7 λεγεωνάριους,οι οποίοι και πέτυχαν όλα τα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ με έναν Ελληνα στη σύνθεσή του νίκησε 3-1 στα Γιάννενα και τα δυο γκολ πέτυχε ο Κωσνταντέλιας,ο μοναδικός Έλληνας της 11άδας του!!!

Ο Αρης νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και το τρίτο γκολ ο Χριστοδουλόπουλος,ο οποίος μπήκε στο 75 και αποτέλεσε τον μοναδικό Έλληνα της σύνθεσης.

Με 2-1 νίκησε στο Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Στο ντέρμπι του Λονδίνου η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να νικήσει(2-2) την Τότεναμ του Αγγελου Ποστέκογλου ,αλλά στο ντέρμπι της Μαδρίτης η Ατλέτικο τσάκισε 3-1 τη Ρεάλ.

Το σκορ της ημέρας η Νιούκαστλ που δίέλυσε 8-0 την Σέφιλντ,ενώ ο Βαγγέλης Παυλίδης που βρέθηκε εντιμέτωπος με τον Απόστολο Βέλιο στο 3-0 της Αλκμααρ επι της Τσβόλε έβαλε το τρίτο γκολ