Αρχική Ελλαδα Νέο σοκ!Μυστικές υπηρεσίες ξεπλένουν την Εύα Καϊλή με πλαστά έγγραφα και λογαριασμούς...

Νέο σοκ!Μυστικές υπηρεσίες ξεπλένουν την Εύα Καϊλή με πλαστά έγγραφα και λογαριασμούς Παναμά!Σοκ (-)και με Αβραμόπουλο,σοκ(+)και για Βαξεβάνη! Ο πακτωλός και οι υποκλοπές”πνίγουν” επώνυμους και φέρνουν τα πάνω-κάτω σε Ελλάδα και Ευρώπη.

4943

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σοκ ( αρνητικό)έρχεται:

  1. από δημοσιεύματα που εμφανίζουν την Εύα Καϊλή και τους γονείς της με καταθέσεις 20 εκατομμυρίων ευρώ στον Παναμά!!!Εμφανίζουν και έγγραφα με λογαριασμούς κλπ και περιμένει η υφήλιος την επιβεβαίωση ή την διάψευση…
  2. Ερχεται σε χρόνο ρεκόρ η διάψευση.Σαν έτοιμος απο καιρό ο δικηγόρος της ομιλεί αποκλειστικά και μόνο για αυτά τα πλαστά έγγραφα.Ούτε για οικόπεδα,ούτε για μετρητά,ούτε για φίλους και ΜΚΟ τις οποίες χρηματοδότησε με πολλά χρήματα το υπουργείο Ανάπτυξης του Αδωνη,ο οποίος ως υπουργός Υγείας είχε διορίσει(αξιοκρατικά ντεεε…) και με ενέργειες υφισταμένων του τον πατέρα Καϊλή διοικητή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Είναι ο ίδιος πατέρας,ο οποίος πιάστηκε με τις βαλίτσες των 750 χιλιάδων ευρώ..Δηλαδή αποκαλύψεις που γεμίζουν τον εγχώριο και διεθνή τύπο.Πάμε λίγο πίσω τώρα στο χρόνο,αλλα παραμένουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο της Καϊλή:
  3.  Ο Ακης Τσοχατζόπουλος στην 5ετία 1981-1986 ξεπλύθηκε με πλαστά έγγραφα ,πλαστό ΦΕΚ που έδειχνε πως ο Ακης τάχα έκανε σκανδαλάκι στο υπουργείο του.Βρήκε το μπελά του με το πλαστό ο μακαρίτης Ρίζος,κάγχαζαν οι μπιστικοί του Ακη για την παγίδα και ο Άκης ξεχύθηκε.Απο το διαμερισματάκι του Υμηττού με την Γκούντρουν κατέληξε με δεκάδες εκατομμύρια και μίζες στο παλατάκι της Ακρόπολης με τη Βίκυ,η οποία το έχει ακόμα στα χέρια της,10 χρόνια μετά την αμετάκλητη καταδίκη!!!
  4. Ποιός να ασχοληθεί μαζί του μετά την παγίδα στον Δ.Ρίζο και στη Βραδυνή της εποχής;
  5. Η Εύα έμπλεξε και φοβούνται πολύ οι καλοί της φίλοι.Την τσάκωσαν με τα λεφτά στις βαλίτσες και στο σπίτι,τα οικόπεδα στην Πάρο και αλλαχού.Ενα έγγραφο με πλαστό περιεχόμενο για 20 εκατομμύρια στον Παναμά είναι μια κάποια λύσις…Ξεχνάμε,προς το παρόν τουλάχιστον, τα 35 εκατομ., για τα οποία ο μίλησε ο Κύρτσος,κουμπώνονται οι επικριτές και ερευνητές και η Εύα θα έχει να πει στον ανακριτή ότι κάποιοι τη στοχεύουν την αθώα ,τη δόλια που παραπλανήθηκε και από τον Αδάμ,τον Ιταλό…Και απλώς γνώριζε για τις βαλίστες και τις δωροδοκίες και ως εκεί.
  6. Μίλησε μόνο για τα πλαστά του Παναμά(όχι και για τα panama papers) ο κοινός της με την οικογένεια Μητσοτάκη δικηγόρος.Τι στόμφος…οποία ευφράδεια,πόση αποφασιστικότητα!!!Και αφού είπε για τa πλαστά του Παναμά σταμάτησε,όπως εκείνοι που υπερασπίζονται ένα αθώο θύμα συκοφαντίας…Κάποιος παλαιός και φαντασμένος που θυμήθηκε το κόλπο του Ακη,θυμήθηκε ότι τότε είχαν αναμιχθεί κάποιες μυστικές υπηρεσίες…Γερμανικές,Ελληνικές,διεθνείς;Ποιός ξέρει;Τόσο γρήγορα, τέτοιες ιστορίες μπορεί να τις σκαρώσουν μόνο μυστικές υπηρεσίες. Οι ξένες καλεεε…Οι δικές μας ιδέα δεν έχουν απο τέτοια και απο “πρέντατορ” και υποκλοπές και τα ρέστα μια συνδρομή στη ΜΚΟ της οικογένειας Παντσέρι…Ενα ξέπλυμα βολικό,είτε το θέλει είτε όχι,είτε το ξέρει είτε όχι η αθώα παιδίσκη του Εμπειρίκου…συγνώμη η Εύα Καϊλή…Είναι πολλοί εκείνοι που φοβούνται και βολεύονται με μια τέτοια εξέλιξη α λα Άκη…
  7. 2) σοκ μας ήρθε επίσης από τις Βρυξέλλες και τον διεθνή Τύπο για την Ελλάδα και τον επι χρόνο προβεβλημένο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Μέχρι τώρα εμφανίζεται να είναι ο μόνος επίτροπος σε αυτό το υψηλότατο επίπεδο που όχι μόνο είχε συμμετοχή στην ΜΚΟ του “μέντορα”Παντζέρι της Εύας Καϊλή,αλλά και εισέπραττε το καθόλου ευκαταφρόνητο για “τιμητική” συμμετοχή ποσό των πέντε χιλιάδων(5.000)ευρώ το μήνα!

Στο εσωτερικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη επι χρόνια προωθούσε επίθεση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και τον παρουσίαζε ως αποδέκτη χρημάτων από άδηλες(ομιχλωδώς και τεχνηέντως έδειχνε κατα Ρωσία μεριά…) πηγές για να δημιουργήσει την εφημερίδα DOCUMENTO.

Ιδιαίτερη ώθηση έδωσε σε αυτό το αφήγημα μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη για τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις υπουργών,ενόπλων δυνάμεων,δημοσιογράφων,δικαστικών λειτουργών και του σύμπαντος(απο πλευράς ενδιαφέροντος)κόσμου.

Θυμίζουμε ότι χίλιες μύριες συκοφαντίες και δίκες κατά Βαξεβάνη προκλήθηκαν από προηγούμενες συνταρακτικές αποκαλύψεις του με τις οποίες εν τέλει πιάστηκαν στα πράσα πολιτικοί,επιχειρηματίες,δημοσιογράφοι,δικαστικοί λειτουργοί με καταθέσεις στη λίστα Λαγκάρντ και άλλες λίστες βρόμικου χρήματος του εξωτερικου.

Παρά την λυσσαλέα καταδίωξη έμεινε όρθιος και προχώρησε στις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές,οι οποίες επιβεβαιώθηκαν απο τα κορυφαία ΜΜΕ του εξωτερικού(Τάϊμς ένθεν-κακείθεν του Ατλαντικού,Μόντ,Σπήγκελ,λιμπερασιόν,Γκάρντιαν,Ουάσιγκτον Ποστ κ.α.)τα οποία στεγάζουν τις αποκαλυψεις κάτω απο την χειρότερη “μαρκίζα”για την σημερινή Ελλάδα,αφού την εμφανίζουν να διέρχεται με αυτή την κυβέρνηση εποχή “σκοτεινότερη από την εποχή της Χούντας”.

Ο Κώστας Βαξεβάνης προκάλεσε νέο(θετικό)σοκ καθώς αποκάλυψε προχθές -απαντώντας με σφοδρότητα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.Ισ.Ντογιάκο-ότι και ο πολύμηνος εξονυχιστικός έλεγχος των οικονομικών του που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες τον δικαίωσε πλήρως και δεν βρέθηκε τίποτα αρνητικό.

Και παραπέμποντας συνειρμικά στις ανεξιχνίαστες δολοφονίες τριών Ελλήνων δημοσιογράφων γράφει ότι η κυβέρνηση μετά την δικαίωσή του δικαστικά μπορεί να τον στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Εν όψει Γκιόλια,Καραϊβάζ,Χίου δεν είναι απλά πικρό χιούμορ…

Αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό καθώς οι επιθέσεις κατά Βαξεβάνη είχαν ως επιχείρημα ότι απο δημοσιογράφος έγινε εκδότης άρα…

Θυμίζουμε ότι απο την 1η Δεκέμβρη του 2022 στο ΒΗΜΑ εμφανίζεται εκδότης από αρθρογράφος γνώμης ο Γιάννης Πρετεντέρης,αλλά δεν διαβάσαμε πουθενά για εξονυχιστικό έλεγχο  των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Θυμίζουμε επίσης ότι επι ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη ο απο δημοσιογράφος μεταπηδήσας στους εκδότες μακαρίτης Σταύρος Ψυχάρης δικαιώθηκε για το δάνειο των 55 εκατομμυρίων ευρώ(!!!)για το οποίο είχε δημιουργηθεί τεράστια δικογραφία προϊόν πολυετούς έρευνας και πορίσματος από τον γνωστό Εισαγγελέα Γαληνό Μπρη.

Ο Βαξεβάνης παρουσιάζεται απο την κυβέρνηση ως σφοδρός “συκοφάντης” του οικονομικού θαύματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ουδέν ψευδέστερον.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ

Π.χ.: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  στις 11 Δεκεμβρίου 2022 έχει ένα πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ με την υπογραφή του κ.Κ.Καλλίτση με το οποίο αποδομεί πλήρως τα οικονομικά αποτελέσματα της κυβέρνησης και τα κάνει με τα κρεμυδάκια.Παρουσιάζει μια οικονομική πελατειακή “φούσκα”με αριθμούς και με τίτλο “ΦΡΕΝΑΡΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” γράφει μεταξύ άλλων ότι το απότομο φρενάρισμα του ρυθμού μεγέθυνσης της ανάπτυξης “υποδηλώνει ότι η κρατικοδίαιτη μεγέθυνση,οι κρατικές ενέσεις στο ΑΕΠ με ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ εξαντλούν τη δυναμική τους.ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…”

Θυμίζουμε την αισχρή επίθεση Μητσοτάκη στον Προκόπη Παυλόπουλου για μη αποτελεσματικό πόλεμο στο “πελατειακό κράτος”.

Ακριβώς αυτό το πελατειακής μορφής κράτος  παρουσιάζει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μετά 3,5 χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη ως χαρακτηριστικό της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

Οικονομικό θαύμα;Γάτες στην κυβέρνηση;Αετοί με …πέταλα;

Αριστο οικονομικό αποτέλεσμα είχε φυσικά η “καλή φίλη”,(όπως την αποκάλεσε) του Κυριάκου,η Εύα Καϊλή και η ομάδα υποστήριξης του ΚΑΤΆΡ με στελέχη όπως ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Παντσέρι κ.α.

Είναι ένα σπουδαίο…παγόβουνο αυτή η ιστορία με το ζεστό Κατάρ και τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι ως τώρα έχουμε δει μόνο την κορυφή του.Και σε αυτήν φιγουράρουν Έλληνες πολιτικοί!

Ο πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής επιτροπής Δημ.Αβραμόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη να μας ενημερώσει ότι είχε μια τιμητική θέση στην ΜΚΟ που προωθούσε τις θέσεις του Κατάρ(μια στυγνή δικτατορία,βιτρίνα του Ερντογάν είναι) και στην οποία ΜΚΟ Οο κ.Αβραμόπουλος είχε μισθό…πέντε χιλιάδες(5.000)ευρώ το μήνα και καθαρά έπαιρνε “μόνο” 3.750 ευρώ.

Τα διεθνή ΜΜΕ και ευρωπαίοι πολιτικοί εμφανίζουν το σκάνδαλο αυτό ως παγόβουνο και μεταξύ άλλων σημειώνουν:

“… ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό επίτιμο μέλος του συνδέσμου Fight Impunity, της ΜΚΟ του Αντόνιο Παντσέρι που κατέληξε στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας των Βρυξελλών. Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος ελληνικής υπηκοότητας είχε μάλιστα εμπλακεί πολύ περισσότερο στις δραστηριότητες του συλλόγου από τα άλλα επίτιμα μέλη. Και για αυτό πληρωνόταν για περίοδο ενός έτους, ξεκινώντας από την 1η Οκτωβρίου 2020, όπως αναφέρει έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».(La Stampa)

Ο Δ.Αβραμόπουλος απαντά ότι μετείχε στην νεότευκτη αυτή ΜΚΟ για ένα χρόνο,δηλαδή από Φλεβάρη του 2021 έως και τον αντίστοιχο του 2022 και μετά σταμάτησε γιατί δεν είχε δραστηριότητα.

Σημειώνεται απο διεθνή ΜΜΕ ότι ο κ.Αβραμόπουλος προοριζόταν να πάρει θέση αρμοδίου για θέματα Μέσης Ανατολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η ισπανική  El Mundo σημειώνει σχετικά:

…τα τελευταία χρόνια το σκηνικό άλλαξε, καθώς το Κατάρ αποτελεί «παίκτη – κλειδί» στις γεωπολιτικές διεργασίες της Μέσης Ανατολής, ιδίως μετά την απόφαση των 27 για απεμπλοκή από τους ρωσικούς υδρογονάνθρακες, αλλά και από το γεγονός πως το Κατάρ αποτελεί το κέντρο των διαπραγματεύσεων με εξτρεμιστικές ομάδες από την Καμπούλ, μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν».

ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ 

Μέσα σε αυτό το “σκηνικό” όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ  πρώην Επίτροποι, Ευρωβουλευτές, βοηθοί Ευρωβουλευτών, διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και κάθε λογής οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες,προωθούν συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Μόνο οι επίσημα εγγεγραμμένοι λομπίστες που βρίσκονται στις Βρυξέλλες ξεπερνούν τους 20.000, δαπανώντας τουλάχιστον 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ κάθε χρόνο για τις δραστηριότητές τους.

Το παράδειγμα της ΜΚΟ “Fight Impunity”, στην οποία εμπλέκονται δύο από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου,είναι χαρακτηριστικό του τρόπου λειτουργίας του παράλληλου σύμπαντος της «ευρωπαϊκής φούσκας», το οποίο μεγαλώνει συνεχώς τις τελευταίες δεκαετίες. Η διαφορά με τις υπόλοιπες αντίστοιχες οργανώσεις είναι ότι το τέλος αυτής είχε …κάγκελα φυλακών και την απειλή για ποινές από 5 έως και 25 χρόνια κάθειρξης,ως αποτέλεσμα πολύμηνων ερευνών και παρακολουθήσεων. Κατασχέσεις τηλεφωνικών συσκευών και προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έφοδοι σε οικίες και σε πολιτικά γραφεία. Βαλίτσες με εκατομμύρια ευρώ και συλλήψεις γνωστών και ισχυρών προσώπων της «Eurobubble».
Η MKO FIGHT IMPUNITY, (στην οποία είχε την τιμητική θέση των 5 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως ο Δημ.Αβραμόπουλος, ιδρύθηκε μόλις τον Σεπτέμβριο του 2019 με έδρα στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στην Rue Ducale, πολύ κοντά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το κτήριο Berlaymont, όπου στεγάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο επικεφαλής της εν λόγω ΜΚΟ ήταν ο Αντόνιο Παντζέρι, ο οποίος διετέλεσε γραμματέας του Εργατικού Επιμελητηρίου στο Μιλάνο, από το 1995 έως το 2009 και στην συνέχεια εξελέγη ευρωβουλευτής, μέχρι και το 2019. Στο πλευρό του βρέθηκε ευθύς εξ αρχής ο  σύντροφος της Καϊλή και πατέρας του 22 μηνών τέκνου τους, “βοηθός” του Παντσέρι στο γραφείο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η δημιουργία της συγκεκριμένης ΜΚΟ ήταν μια πρωτοβουλία του Παντζέρι, ο οποίος το 2019 απέτυχε να επανεκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αποφάσισε να αξιοποιήσει γνωριμίες και επαφές για να οικοδομήσει ταχύτατα ένα δαιδαλώδες δίκτυο και να αποκτήσει φυσικά τεράστια κέρδη.

Βασικός σκοπός  της “Fight Impunity”, σύμφωνα με το καταστατικό της, ήταν να «υπάρξει ένα νέο όραμα έρευνας το οποίο θα διασφαλίζει ότι δεν θα σταματήσει ο αγώνας κατά της ατιμωρησίας για σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Το πρώτο συστατικό για μια «επιτυχημένη ΜΚΟ» με έδρα τις Βρυξέλλες είχε βρεθεί. Το δεύτερο, η συμμετοχή δηλαδή, ισχυρών και γνωστών προσώπων από την φούσκα των Βρυξελλών, ήταν μια απλή διαδικασία. Επίτιμα μέλη, ανάμεσά τους η κυρία Φεντερίκα Μογκερίνι,  πρώην Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ, ο πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και η πρώην ευρωβουλευτής Σεσίλια Βικστρομ, όλοι τους βρέθηκαν στην λίστα  «Επίτιμου Συμβουλίου» της Fight Impunity, την οποία εγκατέλειψαν μόλις οι βελγικές αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι του Qatargate.

Αυτά αναφέρουν διάφορα ΜΜΕ.

Το Κατάρ,το οποίο έχει βάλει γερό πόδι στην Ευρώπη αγοράζοντας την γαλλική ομάδα Παρί και σκορπώντας τρομερά ποσά για να αγοράσει το Μουντιάλ έκανε ανακοίνωση και απειλεί την Ευρώπη ,ότι αν συνεχισει να ξηλώνει το …καταριανό πουλόβερ θα σταματήσει να συνεργάζεται  για το φυσικό αέριο και να μεσολαβεί για τα διάφορα θέματα.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο δικηγόρος της Εύας Καιλή διέψευσε το ποσό και τα έγγραφα απο τον Παναμά με την εξής δήλωση:

Η ανακοίνωση του δικηγόρου

«Τα έγγραφα που εμφανίζουν την κ Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειας της να έχουν δεχθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ σε δήθεν ονομαστικούς λογαριασμούς τους στον Παναμά από κρατική εταιρεία του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ είναι προδήλως και κακότεχνα ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.

Θα στείλουμε άμεσα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες τα πλαστογραφημένα έγγραφα, ώστε άμεσα να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές στον Παναμά και να πιστοποιηθεί αυθεντικά η πλαστογραφία του, συγχρόνως δε θα αποσταλούν στην Διεύθυνση  Ηλεκτρονικού  Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να εντοπιστεί ο πλαστογράφος που επιχειρεί να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους και τους πολίτες.».

Απομένουν οι δηλώσεις Κύρτσου για 35 εκατομ ευρώ ξεπλύματος στο σκάνδαλο αυτό…